Читателски коментари

Конспирацията „Моцарт“ от Скот Мариани


Сюжет еднакъв с „Ръкописът на Фулканели“. Определено има над какво да се замисли човек.

Кралството на мечтите от Джудит Макнот

Mimimgencheva (11 януари 2019 в 10:31), оценка: 4 от 6

Дженифър адски дразни, тъпа,та дрънка.Чак ми се прииска да не се съберат! Заради нея дявам 4!

Летящите чинии на Илюминатите от Владимир Терзийски


Двете кули на Световния търговски център се сринаха по един и същ начин, защото бяха минирани и взривени от едни и същи специалисти :) А ако те интересува причината да ги взривят — през 2000-та година Садам Хюсеин започна да продава иракския петро в евро. Като резултат — доларът се срина с 1/3 от стойността си за няколко месеца и все още не се е оправил (преди това беше с курса на еврото). И на краварите им трябваше средство да обработят общественото мнение и да оправдаят война, в която избиха над ЕДИН МИЛИОН невинни цивилни!

Школа за магии от Нелсън Демил

notman (10 януари 2019 в 22:59), оценка: 6 от 6

Освен неграмотно написан, въпросът ви е и абсолютно неуместен. Авторът в никакъв случай не демонстрира лоши мисли по адрес на руснаците, напротив — определено изпитва съжаление към тях, примесено с известна симпатия. Като се има предвид, че тази книга е издадена през 1988 година (а вероятно е написана преди това), не виждам какво повече би могло да се желае, особено пък от ветеран от Виетнам. Всъщност Нелсън Демил е далеч по-критичен към своите, особено в края. Ако по онова време автор от отсамната страна на Желязната завеса беше написал подобна книга в огледален вариант, вероятно щеше да бъде хвърлен в затвора (най-малкото).

Цитат от книгата: „По това време баща ми бе бригаден генерал и успя да ми уреди временно назначение в Пентагона, докато се оправя. Аз се стегнах някак си и изкарах курс по български език. Както сигурно знаеш, българският е коренът на всички славянски езици, нещо като латинския за романските.“

Обичам го тоя човек!

Ледената кралица от Мерил Сойър

Polya Vacheva (10 януари 2019 в 22:30), оценка: 6 от 6

Страхотна книга, изпълнена с много напрежение, страсти, емоции, любов и малко криминална нишка за цвят. Интересна е и честно казано по средата нямах търпение да разбера края. Това ми хареса. Добрата книга трябва да те държи в напрежение до последно. Препоръчвам я. Любовната връзка на героите е нежна и сладка.

Капитан Драйфус от Виктор фон Фалк

rorosims (10 януари 2019 в 21:17), оценка: 6 от 6

Има издание и от 1991 година. Превод „Колектив“?! На „Компас — принт“ , Варна.

Летящите чинии на Илюминатите от Владимир Терзийски


Според мен, така наречените свръхтехнологии или секретни технологии съществуват неуспоримо. Човек просто трябва да се загледа в идентичния начин, по когото се сринаха сградите 1, 2 и 7 (особено кулите близнаци 1 и 2) на Световния Търговски Център в Ню Йорк на 11- ти септември, за да останови, че физическите процеси, с които в момента човечеството се счита за запознато, не могат да обяснят наблюдаваните ефекти.

Отдаването от Аманда Куик


Съвсем по друг начин си представях, че ще продължи книгата. Ще я дочета, само защото винаги дочитам това, което съм започнала.

Горкият ми вуйчо от Чудомир

yserd (10 януари 2019 в 10:48), оценка: 5 от 6

Много се смях! Изключителен разказ!

Добри хора от Чудомир

Камбата11 (10 януари 2019 в 00:07), оценка: 6 от 6

Един от многото силни разкази на автора, изпълнен с хумор и отговарящ на настоящето!

Ана Каренина от Лев Толстой


Честно казано ме беше срам да призная,че едва успях да я прочета! Явно не съм единствената!Наистина ме отегчи ужасно много! Започнах я с огромно желание, но останах разочарована!

Избрах теб от Сюзън Елизабет Филипс


Четете ! Минах през смях ,сълзи и чувството на самота и яд едновременно. Може да са само мои усещания ,но пък за мен книгата е завладяваща. Цялата поредица като цяло много ми харесва. Надявам се авторката да намери подходящ край като цяло ,да не ни остави в нищото. Забавлявайте де !

Знойни сънища от Сюзън Елизабет Филипс


Четете ! Цялата серия е УОУ.Смях се,плаках ядосвах се . Страхотна история,като цяло развитието на сюжета в серията е чудесно.

Бяло цвете от Жаклин Рединг

Mimimgencheva (9 януари 2019 в 11:50), оценка: 4 от 6

Липсваше нещо…

Ал Капоте от Сан Антонио

Scrooge (9 януари 2019 в 09:16), оценка: 3 от 6

От многословните му описания колко е добър и надарен изобщо не можеш да разбереш за какво става дума

Озарена от любов от Катрин Каултър


Изключително глупава книга. Липсва каквато и да е фабула. Героинята е описана като празноглава и дразнеща с глупави умозаключения. Диалозите са крайно безмислени да не кажа абсурдни. 0 от 6т. Не си заслужава дори и за следобедна книжка.

Дъщерята на пазителя на спомени от Ким Едуардс

Ив_лина (8 януари 2019 в 16:42), оценка: 5 от 6

Трогателна житейска история.

Моята автобиография от Чарлз Чаплин


Прекрасно написана автобиография. Имам я в своята библиотека и съм я чела неведнъж.

Чарли Чаплин е моят любим актьор! Обожавам го! Той е най-великият актьор на всички времена!

Моята автобиография от Чарлз Чаплин

morski pras (8 януари 2019 в 12:14), оценка: 5 от 6

Чудесна книга за трудния път на НАЙ — Великия актьор за всички времена ! Изразеното мнение е моята оценка. не ангажирам никого с нея.

Отдаването от Аманда Куик


Стигнах до четвърта глава, и да Ви кажа честно, не ме грабна особено. Моето предположение е, че оттук нататък ще става интересно, но да видим…

Като я прочета докрай, отново ще пиша.