Към текста

Метаданни

Данни

Серия
Огънят на драконите (1)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
Fire in His Blood, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
Характеристика
Оценка
4,8 (× 66 гласа)

Информация

Издание:

Автор: Руби Диксън

Заглавие: Огънят в кръвта му

Преводач: Сирена

Година на превод: 2018

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: Читанка

Година на издаване: 2018

Тип: роман

Националност: американска

Редактор: galileo414; desi7y; sladcheto

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/10163

История

  1. — Добавяне

Глава 15

Клаудия

— Клау-дя — прошепна с този невероятно дълбок глас и звучеше толкова невероятно доволен, че ме докосва, че изпрати вълни из цялото ми тяло. Зърната ми се втвърдиха в отговор и можех да почувствам пулса между бедрата си. Кога някой беше казвал името ми с толкова много удоволствие?

— Каел — започнах, опитвайки се да привлека вниманието му. — Не съм сигурна…

Думите ми преминаха в задъхване, когато улових погледът му в огледалото му. В очите му имаше силно, жарко удоволствие. Това беше погледът на напълно възбуден мъж, едновременно алчен и сексуален. И докато ме гледаше в огледалото, имах усещането, че забелязваше реакциите ми на докосването му. В момента, в който го усетих, голямата му ръка се огъна на стомаха ми и аз си поех дълбоко дъх, когато тя бавно се вдигна нагоре и хвана една от гърдите ми. Палецът му внимателно помилва зърното ми.

И погледът му през цялото време беше заключен с моя.

Не можах да спра изскимтяването си. Не трябваше да се чувствам толкова добре, нали?

Все още стоеше зад мен и докато гледах, ноздрите му се разшириха.

— Клау-дя — изръмжа с дрезгав глас. Другата му ръка се придвижи нагоре, за да обхване втората ми гърда и докато гледах в огледалото, той започна да си играе с двете, като галеше и дразнеше зърната ми.

Разбира се, отговорих. Чувството от големия мъж, притиснат към гърба ми, и ръцете, галещи гърдите ми? Знанието, че бе грешно и малко мръсно, защото той бе враг и бе опасен? Това ме възбуждаше невероятно силно. Издадох лек стон и затворих очи, оставяйки се на ласките му, докато той продължаваше да дразни зърната ми толкова нежно, с тези големи, страшни нокти. Можех да почувствам как се овлажнявам между бедрата.

Каел отново вдиша дълбоко и тогава каза името ми отново.

— Клау-дя — на практика мъркаше.

— Да, знам — прошепнах, едновременно възбудена и засрамена от факта, че можеше да помирише желанието ми. Не че имаше начин да го спра. Не и с начина, по който ме гледаше в огледалото. Сякаш удоволствието ми беше единственото нещо, което имаше значение.

И това беше невероятно стимулиращо.

Може би поради тази причина естествените ми инстинкти да бъда предпазлива около Каел просто падаха. Защото аз също исках да го докосна. Плъзнах ръка назад, докосвайки гъстата, необичайна коса. Той зарови лице във врата ми, вдиша дълбоко, пръстите му отново се плъзнаха по зърната ми. Боже, станах толкова мокра от това движение.

— Клау-дя — измърмори отново, а в огледалото видях как ръката му остави лявата ми гърда и се плъзна между бедрата ми. Голям, дебел пръст раздалечи устните на женствеността ми и се плъзна по плътта ми, преди да се потопи във вътрешността ми. Знаех, че бях влажна и готова — всъщност можех да почувствам соковете си да се стичат надолу по бедрата ми. И се чудех какво ли щеше да си помисли той за това.

Очите му бяха черни цепнатини, но вместо да бъде страшно, беше невероятно секси. Властният поглед беше ясно изразен на лицето му и докато го гледах той обхвана котенцето ми. Почувствах как ноктите му играят с гънките ми. Беше наистина внимателен, и когато един дебел пръст натисна срещу сърцевината ми, огънах бедра.

Изръмжаването му от удоволствие ме направи дори по-гореща и той притисна лице срещу косата ми. Измърка името ми отново и издърпа ръката си… и аз можех да се разплача от това колко празна се почувствах от загубата му. Но той само повдигна ръка, обърна я и се възхити на блясъка от възбудата ми по кожата си.

Тогава вдигна ръка към устата си и облиза ноктите си, вкусвайки ме. Бях очарована, когато устните му се извиха в диво ръмжене. Бутна ме срещу мивката, бедрата му притискаха моите. Единият му крак се вклини между моите и раздалечи бедрата ми, тежестта му ме притисна назад.

Щеше да ме вземе, точно тук, точно сега.

Въпреки че бях пламнала, се паникьосах.

— Чакай! Не!

Каел спря, но изръмжа отново, изглеждайки ядосан. Пръстите му се придвижиха към женствеността ми и ги потопи отново, покривайки ги с влагата ми, като доказателство, че съм възбудена.

— Клау-дя. Каел.

Простенах при докосването му, но все пак по някакъв начин намерих сила да поклатя глава. Много внимателно избутах дланта му, дори когато той се опита да ме докосне.

— Движиш се прекалено бързо. Забави малко.

Той наклони глава, гледайки ме, и черното яростно се завъртя в очите му. Всеки мускул в тялото му вибрираше от едва сдържано напрежение. Трябваше да оправя това или той щеше да ме сложи на мивката и да ме чука без значение искам или не.

Така че щеше да бъде добре наистина, наистина да го искам. И така беше. Боже, определено. Просто се нуждаех от малко повече подготовка. Трябваше да му покажа това.

— Каел — прошепнах, гласът ми беше нисък и успокояващ. — Не ти отказвам. Искам просто да ти покажа как да направиш Клаудия готова. Разбираш ли?

Но той не говореше английски, така че, естествено, не ме разбра.

Бутнах дланта му и бавно се обърнах. Когато той отново се протегна към мен, хванах ръката му и я сложих на бузата си, като се наведох към дланта му.

— Каел, искам те. Клаудия иска Каел. Но нека ти покажа какво искам първо, става ли?

Тези не съвсем човешки очи бяха хипнотизирани от увещаващия тон на гласа ми и почувствах да трепери, когато целунах дланта му.

И просто така отново го контролирах.

Погледнах го в очите и отново се качих върху плота в банята, изравнявайки малко височините ни. Дръпнах Каел, докато не застана между краката ми, сложих ръце на гърдите му, забелязвайки твърдите мускули под изпъстрената кехлибарена кожа. Беше силен и смъртоносен, мощта му беше едва обуздана. Когато го докоснах, почувствах как подскочи от тревога, но не се отдръпна.

Добре, тогава щях да се опитам да го целуна. Плъзнах ръце зад врата му и го дръпнах внимателно.

Той се стегна, отстъпвайки. Очите му се стесниха.

— Клау-дя — изръмжа, хващайки бедрата ми и ме придърпа към ръба на плота, членът му почиваше върху котенцето ми. Той бутна леко, притискайки главичката си срещу женствеността ми.

— Знам — казах и прокарах върха на пръстите си по линиите на врата и ключицата му, сякаш той не се опитваше да се разпорежда. — Това може би е начинът, по който действат драконите, но аз съм човек, а ние харесваме да имаме малко повече време. Така че нека направим нещата с моето темпо, хммм?

Помилвах с пръстите си края на устните си, след това ги поставих на неговите, показвайки, че искам да ги сложа там.

Очите на Каел се стесниха и той захапа пръста ми.

Отдръпнах ги стресната.

— Без хапане. Просто искам да те целуна.

Погледнах към острите му зъби отново, въпреки че започвах да имам някои съмнения. Свих устни, мислейки, и тогава хванах голямата му ръка с моята. Той ме остави, очите му отново ставаха златни от желание. Добре, напредък. С поглед, заключен в неговия, поех пръста му в устата си и леко го засмуках.

Това привлече вниманието му. Отново издаде ниско, секси ръмжене, но не се отдръпна.

Сега вече имахме прогрес. Внимателно облизах възглавничката на палеца му, милвайки я отново и отново с езика си, гледайки да избягвам нокътя на пръста му. Ближех и смучех, и бавно издърпах пръста му от устата си. След това се протегнах и прокарах пръст над устните му.

Той ги отвори за мен, хващайки палеца ми в устата си и галейки ме по начина, по който го направих аз. Отново издаде онова ниско, доволно изръмжаване.

— Това е добре — издишах, възбудата ми се завърна от напрегнатия му поглед. Издърпах пръстите си от устата му и посочих, че искам да сложа устните си върху неговите и се опитах да го дръпна надолу. Тялото ми бръмчеше от желание и вълнение, и мисълта да го целуна ме подлудяваше.

Този път ме остави да го направя. Голямото му тяло се наведе над мен и той сложи длани на мраморния плот на мивката, по една от всяка страна на тялото ми. Лицето му беше на сантиметри от мен. Всичко, което трябваше да направя, беше да запълня празнината.

Внимателно поставих длани на бузите му, наклоних уста и се приближих към него.

Каел беше скован и непоклатим, когато сложих уста върху неговата, затова се фокусирах върху очертанията им и близнах с език, решена да го накарам да ги отвори за мен. След миг колебание той го направи и плъзнах езика си в топлата му уста, опитвайки се да не мисля за тези остри зъби. Той нямаше да ме нарани.

За моя изненада езикът му веднага се заплете с моя и започна да се търка с еротични движения, които накараха пръстите ми да се свият. Изстенах с желание, изненадана колко добре чувствам устата му. Той също се наслаждаваше на целувката, ако се съдеше по ниското мъркане, което издаваше. Ръцете му хванаха бедрата ми и ме притисна срещу себе си, устата му плячкосваше моята.

Беше ясно, че първоначалното нежелание на Каел беше изчезнало — целуваше се ентусиазирано, освен това се разбра, че той щеше да доминира над целувката. Задъхах се, учудена от интензивността на целувката.

Накрая се отдръпна достатъчно, за да може устните му да погалят моите в нежни целувки.

— Клау-дя — прошепна и произнасянето на името ми изпрати тръпки по кожата ми.

— Боже, бързо се учиш — казах му задъхана. След миг той го доказа, като целуна устата ми отново, а след това челюстта и врата ми, душейки ме с всяко движение. Ръцете ми се движеха по топлата му, златна кожа. Беше толкова голям и силен. Голям и силен навсякъде, всъщност… вниманието ми се отклони към твърдостта на члена му, притисната срещу краката ми.

— Клау-дя — измърмори и устата му се снижи към основата на гърлото ми.

— Мммм, продължавай — казах. Не можех да се наситя на ласките му. Утре щях да се тревожа колко грешно бе това. За сега просто щях да се наслаждавам.

Но тогава той падна на колене пред мен и за мой шок зарови лице между бедрата ми. Вдиша рязко и ниско, а доволното му ръмжене отекна в помещението. Големи длани хванаха бедрата ми и ме придърпаха напред, след което започна да ме ближе по начина, по който го целунах.

О, Исусе.

Изгубих всяко подобие на здрав разум. Мислех, че някога съм упражнявала контрол? Не, контролът през цялото време е бил в неговите ръце. Извиках, когато прокара този грапав, подобен на котешки, език по гънките ми. Желанието избухна в мен и хванах косата му, когато той намери клитора ми. Изглеждаше изненадан от свирепата ми реакция на експерименталния му лек удар върху него и стана по-ентусиазиран.

— Каел. О, Боже. Аз… чакай… прекалено много е — сетивата ми избухваха с всяко близване на клитора ми.

Ръцете ми хванаха косата му в юмруци, бедрата ми започнаха да се извиват в отговор на всяко грапаво, горещо облизване. Не можех да спра. Той беше прекалено добър с устата си, а и се нуждаех от това. Толкова силно. От гърлото ми излизаха малки скимтения и той удвои усилията си, ставайки още по-възторжен с всяко движение на езика си. Чувствах, че всеки момент мога да припадна от интензивното удоволствие.

И нямах никакво намерение да го спирам.