Към текста

Метаданни

Данни

Серия
Аз обичам (2)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
I Heart Hollywood, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
Характеристика
  • Няма
Оценка
4,8 (× 24 гласа)

Информация

Сканиране
Bridget (2013)
Корекция
plqsak (2015)
Форматиране
in82qn (2015)

Издание:

Линдзи Келк. Аз обичам Холивуд

ИК „Кръгозор“, София, 2010

Английска. Първо издание

Коректор: Мария Тодорова

Технически редактор: Ангел Йорданов

Предпечатна подготовка: Георги Иванов

ISBM: 978-954-771-231-7

История

  1. — Добавяне

Хотели

„Ренесанс“ на комплекс „Холивуд и Хайленд“

Ако си търсите централно местенце, „Ренесанс“ е перфектният избор за вас. Стаите са чисти и просторни, на покрива има басейн с изглед към знака на Холивуд, има гигантски статуи на слонове (сериозно!) и което е най-важното, хотелът е част от огромния комплекс „Холивуд и Хайленд“ — минимол с няколко страхотни магазина и божествени ресторанти. Винаги съм смятала, че човек спи по-спокойно, когато знае, че е само на пет минути път от „Сефора“. Впрочем най-важният фактор за избора му е, че последните кръгове от „Американски идол“ обикновено се провеждат в „Ренесанс“.

 

 

„Уолдорф“

Всички харесват „Уолдорф“, а точно това лошо момче си има малки апартаменти в бунгалца. Божествено! Леглата са неприлично удобни и най-малкият елемент от мястото е плод на старателен дизайн, а персоналът е невероятно любезен. Очевидно е, че за всичко това си има цена, но все пак сте в Лос Анджелис, нали така?! И вероятно цената си заслужава.

 

 

„Рузвелт“

Това е истинска останка от холивудската история! Първата церемония за наградите „Оскар“ се е провела точно тук, а мозайката на външния басейн е изработена специално от Дейвид Хокни[1]. Разкош! Поставен точно в сърцето на Холивуд, този хотел е избор номер едно и за делови срещи, и за удоволствие. Но най-вече за удоволствие, предоставяно от бар „Теди“, бар „Библиотеката“, бар „Тропикана“ (пословично труден за проникване, но за гости на хотела сигурно е по-лесно), както и ресторантите „25 градуса“ и „Дакота“. Хотел „Рузвелт“ непрекъснато се появява по телевизионни сериали и филми, защото в него е пълно с горещи млади парчета.

 

 

„Тауър“ в Бевърли Хилс

Хотел „Тауър“ не е сред най-тузарските в Лос Анджелис, но иначе е прекрасен. Има си страхотно басейнче, два компютъра във фоайето с безплатен достъп до интернет, а всяка стая си има балкон. Освен това е на десет минути път пеша от „Пинкбъри“, на петнайсет минути път пеша от „Родео Драйв“ и ако сте от смелите, на половин час път с автобус от плажа на Санта Моника. И което е най-важното, не е безбожно скъп, което ще ви остави достатъчно пари за всички прекрасни шопинг изненади, които ще ви поднесе градът!

Бележки

[1] Най-значимият жив английски художник, повлиян от Анри Матис и Пабло Пикасо. — Б.р.

Край