Към текста

Метаданни

Данни

Серия
Аз обичам (2)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
I Heart Hollywood, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
Характеристика
  • Няма
Оценка
4,8 (× 24 гласа)

Информация

Сканиране
Bridget (2013)
Корекция
plqsak (2015)
Форматиране
in82qn (2015)

Издание:

Линдзи Келк. Аз обичам Холивуд

ИК „Кръгозор“, София, 2010

Английска. Първо издание

Коректор: Мария Тодорова

Технически редактор: Ангел Йорданов

Предпечатна подготовка: Георги Иванов

ISBM: 978-954-771-231-7

История

  1. — Добавяне

Пътеводител на Анджела за Лос Анджелис

Първо и най-важно — като прероден нюйоркчанин, за мен бе истински шок да науча, че ако смяташ да прекараш каквото и да е време в Лос Анджелис, непременно, ама стопроцентово се нуждаеш от кола! За предпочитане готин кабриолет, въпреки че и не чак толкова сексапилен хибрид би ти спечелил известни екоточки, особено ако налетиш на Лео Дикаприо. Знам, че е против правилата на всякаква логика, но ще се озориш значително, ако разчиташ на обществения транспорт, със сигурност ще се разориш, ако избереш да се придвижваш с таксита, и никога няма да напуснеш хотела си, ако възнамеряваш да отидеш пеша, където и да било. Имайте предвид, че хората в Ел Ей карат като откачени и въпреки че това безсъмнено и по всички линии си е незаконно, голяма част от тях се качват зад волана пияни. Така че, отваряйте си очите на четири, особено през нощта!

Ако държите на най-доброто, резервирайте нещата онлайн, при това овреме. Можете да си вземете кола под наем на различни места из града, както и в някои хотели — стига да не държите да яхнете магистралата още от самолета. Просто бъдете колкото ви е възможно храбри и безочливи. Повечето от вас към края на престоя си с радост ще установят, че са се научили едновременно да шофират, да пращат есемеси от телефона си, да пият кафе и активно да псуват съседната кола. Велико умение, да знаете!

Другият ми ключов съвет е на всяка цена да си носите ПЛАЖНО МАСЛО. По принцип аз не съм кой знае какъв фен на постоянното излагане на слънце, поради което през повечето време там ми се налагаше да се опаковам от главата до петите, за да избегна редовното съприкосновение със слънчевите лъчи. През март! Сложете в багажа си едно шишенце плажно масло със слънцезащитен фактор 40 (минимум), но да знаете, че докато сте там, ще ви се наложи да си купите още няколко.