Към текста

Метаданни

Данни

Серия
Аз обичам (2)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
I Heart Hollywood, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
Характеристика
  • Няма
Оценка
4,8 (× 24 гласа)

Информация

Сканиране
Bridget (2013)
Корекция
plqsak (2015)
Форматиране
in82qn (2015)

Издание:

Линдзи Келк. Аз обичам Холивуд

ИК „Кръгозор“, София, 2010

Английска. Първо издание

Коректор: Мария Тодорова

Технически редактор: Ангел Йорданов

Предпечатна подготовка: Георги Иванов

ISBM: 978-954-771-231-7

История

  1. — Добавяне

Пиене

Бар „Дрезден“ в Лос Фелис

„Дрезден“ не само е суперготин в ретро стил, но също така и звездата на рокаджиите. Подгответе се да се превърнете в най-готиното гадже на сезона, ако отидете там с момчето си. Поръчайте си коктейла „Кръв и пясъци“ и гледайте да имате под ръка номера на някоя таксиметрова компания.

 

 

„Скайбар“ в хотел „Мондриан“

Казват ми, че „Скайбар“ не е онова, което е бил някога, но и сега е доста забележителен. Гледката е възхитителна, хората са си все така красиви, а и до днес е все така трудно да влезеш в него. Но пък си заслужава, честна дума! Разкошна панорама, коктейли на открито и импровизирани среднощни танци в този изключително забавен бар.

 

 

Бар „Мармонт“

Ако наистина държите да видите някоя звезда или най-малкото черна карта „Американ Експрес“, наминете през бар „Мармонт“. Като част от Шато „Мармонт“ — втори дом за повечето холивудски знаменитости от десетилетия наред, той е прочут със своята дискретност. Освен това е невероятно красив — червени лампиони с дантелки, пеперудки по стените и разкошни хора, с които да размениш някоя приказка.

И не че има някаква връзка, но тоалетната във фоайето на самия хотел е доста по-голяма от тази в бара. Сериозно ви казвам! Има си дори малка чакалня, преди да влезеш в същинското място (плюс душ-кабина) — с канапе и масивен телевизор, който е по-голям от целия ми апартамент.