Барбара Рен
Клетъчно пробуждане (32) (Как тялото задържа и създава светлина)

Към текста

Метаданни

Данни

Включено в книгата
Оригинално заглавие
Cellular Awakening, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Научен текст
Жанр
Характеристика
  • Няма
Оценка
5 (× 4 гласа)

Информация

Сканиране и разпознаване
Еми (2015)
Корекция и форматиране
Nmereva (2017)

Издание:

Автор: Барбара Рен

Заглавие: Клетъчно пробуждане

Преводач: Станислава Миланова

Година на превод: 2011

Език, от който е преведено: Английски

Издател: ИК „Кибеа“

Град на издателя: София

Година на издаване: 2011, 2013, 2015

Националност: Английска

Печатница: Инвестпрес АД

Редактор: Сирма Велева

Коректор: Милена Александрова

ISBN: 978-954-474-560-8

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/3593

История

  1. — Добавяне

Трети етап

Електролити и микроминерали

Започваме да анализираме четирите основни електролита: натрий, калий, калций и магнезий.

Най-важният от тях от гледна точка на добавките е магнезият, тъй като е дефицитен в повечето почви, а съответно и в повечето зеленчуци, дори и в органичните. Когато давам магнезий като добавка, установявам, че цитратната форма действа най-добре. Причината е, че тялото произвежда много цитрат, така че едва ли добавянето на още малко ще му навреди. Използвам между 100 и 400 мг обикновен магнезий. Магнезият има нужда и от витамин B6, за да действа, но това би трябвало да е коригирано при работата върху ендокринната система. Всички добавки трябва да бъдат вземани 6 пъти седмично, за да може тялото да си почине един ден.

Нивата на калия обикновено са по-малък проблем, ако се приемат достатъчно зеленчуци.

Доста необичайно е да има нужда от приемането на калций като добавка, тъй като обикновено той се съдържа в изобилие в храната. Често установявам, че онова, което е изглеждало като ниско ниво на калция в тялото, всъщност е калций, който не си е на мястото и след като тялото бъде хидратирано и си набави достатъчно магнезий, отново се връща на правилното място.

Натрият се съдържа в изобилие в зеленчуците.

 

 

Трите етапа позволяват изцелението да се осъществи внимателно и постепенно. През целия процес ние поетапно увеличаваме хидратацията и променяме pH, температурата и използването на светлината, така че повечето паразити или кандида напускат тялото, щом условията в епруветката се променят.

Най-важните части от процеса са Първият етап и първата фаза на Втория етап, които се занимават с течностите, храненето и мазнините, защото когато човек е по-хидратиран и способен да задържа светлина около клетъчните си мембрани, той е далеч по-свързан с вътрешната си мъдрост. Чрез възстановяването на тази връзка индивидът започва да привлича необходимите решения, за да постигне пълния потенциал на изцелителния процес.

Помнете, че тялото никога не работи срещу нас и че единствено страхът ни пречи да правим онова, което чувстваме, че искаме да правим. Когато сте добре хидратирани, всички страхове намаляват и свободата вече не е възможност, а сигурност. Това не е само свобода от болест, но и свободата да мечтаем и да реализираме мечтите си.