Към текста

Метаданни

Данни

Включено в книгата
Оригинално заглавие
Let’s Face It, Men Are %\&?% (What Women Can do About It), (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Научнопопулярен текст
Жанр
Характеристика
  • Няма
Оценка
4 (× 5 гласа)

Информация

Сканиране, корекция и форматиране
Еми (2015)

Издание:

Джоузеф Рок, Бари Дънкан. Да си го кажем направо: мъжете са задници. А могат ли жените да ги променят

Американска. Първо издание

ИК „Сиела Софт енд Пъблишинг“, София

Редактор: Виолета Игова

Технически редактор: Божидар Методиев

Предпечатна подготовка: Светла Димитрова

Художник: Любомир Бориславов Пенов

ISBN: 954-649-228-0

История

  1. — Добавяне

Признателност

Мнозина имат принос за написването на книга от подобно естество като нашата — ние сме дълбоко благодарни на всички тези хора. Задължени сме най-вече на нашите клиентки. Те великодушно споделяха с нас своите трагедии и победи — своите болезнени, забавни и поучителни преживявания с мъже от всички видове и типове — а това ни направи и нас самите много по-добри. Всички примери в тази книга са истински, но за да спазим професионалния си принцип за конфиденциалност, променихме основно разкриващите самоличността информация и специфични детайли. Освен това, за да гарантираме още по-пълна анонимност, приведените от нас примери всъщност са съчетание от различни истински житейски истории.

Мнозина заслужават да бъдат споменати по-специално. Дължим огромна благодарност на Барбара Джанус, Сю Посада, Сюзън Гувейа, Дъглас Флемънс и Пат Коул за техния критически анализ на ръкописа и неоценимата им помощ в изострянето на прицела на нашето послание. Информацията, получена от Джо Макдермот и Джаклин Спаркс ни бе особено полезна, като ни помогна да осмислим по-задълбочено представените в тази книга същностни полови характеристики.

Особено сме задължени на Марни Недлин, който направи редица ценни предложения, изработи таблиците и графиките и комуто винаги можехме да разчитаме в напрегнатите моменти от работата ни. Клер Макманъмън също ни оказа неоценима помощ, подготвяйки книгата за печат. Колегите на Джо, и особено Шарън Уиза, Катрин Шийхан и Силвия Херд, винаги се включваха и помагаха в необходимите моменти. Благодарни сме и на колегите на Барни от катедрата по семейна терапия в Югоизточния университет „Нова“, и по-специално на Шели Грийн, Крис Бърнет и Ли Шилц, за това че ни осигуриха невероятно непосредствена, приятелска и подкрепяща атмосфера за работа. Освен това, благодарим и на Дийн Рон Чинейл за куража, който ни даваше, а също и на студентите — твърде много на брой, за да ги споменем поименно, тези — които превръщаха ежедневната работа на Барни във вдъхновяващо и изпълнено с предизвикателства и удоволствие преживяване.

Барни е благодарен и на Скот Милър и Марк Хабъл, негови приятели и съавтори на много други книги, които винаги са му помагали да разширява хоризонтите на мисълта си, разсмивали са го и са поддържали жив огъня на страстта му към психотерапията. Освен това, Барни дължи много на съпругата си, Карън Адлер, за нейната едва ли не безкрайна подкрепа за неговата работа без край. Благодарни сме също така и на Алисън Джанс от „Хилт Къмюникейшънс“ за нейната опитна издателска помощ и за ентусиазма й към този наш проект. И най-сетне, ние сме особено задължени на Кристин Белърис, директор на „Хилт Къмюникейшънс“, която даде шанс на книга с толкова предизвикателно заглавие.