Мег Блекбърн Лоузи
Децата на новото време (27) (Кристалните деца, Децата индиго, Звездните деца, Ангелите на земята)

Към текста

Метаданни

Данни

Включено в книгата
Оригинално заглавие
Children of Now (Crystalline Children, Indigo Children, Star Kids, Angels on Earth, and the Phenomenon of Transitional Children), (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Научнопопулярен текст
Жанр
Характеристика
  • Няма
Оценка
4,7 (× 9 гласа)

Информация

Сканиране и първоначална корекция
ira999 (2010)
Корекция и допълнително форматиране
Диан Жон (2010)
Допълнителна корекция
Диан Жон (2012)

Издание:

Мег Блекбърн Лоузи. Децата на новото време

История

  1. — Добавяне
  2. — Корекция

Крейг

Други Звездни деца са настроени на вълните на извънземните, или гостите от други светове. Веднъж, когато тръгнах за една конференция, беше уредено на летището да ме посрещне дъщерята на един от другите лектори. Когато се видяхме, установих, че е дошла със сина си. Ще го наричам Крейг. Крейг седеше на детската седалка отзад в колата. Беше крехко тъмнокосо 6-годишно момченце с големи кафяви очи, които издаваха интелигентност и невероятна живост. Отначало се страхуваше от мен, понеже майка му ме представи като „д-р Мег“. Очевидно ме беше помислил за лекарка и това го плашеше!

Пътуването продължи около час и половина. Постепенно Крейг започна да се отпуска и да ми разправя някои свои сънища. За мен те звучаха като описания на класически отвличания от извънземни. Беше силно чувствителен към чуждо присъствие — дори докато пътувахме, ми каза, че „те“ летели в небето. Майката на Крейг погледна нагоре и наоколо и каза, че не виждала нищо. Момчето със справедливо възмущение отвърна, че „не гледала достатъчно бързо“. В този момент осъзнах, че той използваше етерното си зрение и действително виждаше многоизмерно. Когато се настроих на неговите вълни, аз също успях да ги видя. „Те“ наистина бяха „там горе“.

Звездните деца са чудни същества. Те не само притежават интелектуални и физически дарби, но и съзнават важността на духовната връзка с Източника и цялото сътворение. Имат едни и същи духовни прозрения и им е приятно да изследват връзките между физическия, метафизичния и духовния аспект на съществуването. Много от тях са движени от вродена необходимост да помагат на хората да преоткрият цялостния си потенциал. Също така искат да направят света по-добър. Стремят се да донесат мир посредством състраданието и добрите си дела. Работят, за да излекуват Земята, и усещат енергиите на планетите. Ако някой прояви желание да ги слуша, с охота му разправят за нашето семейство сред звездите. Звездните деца притежават интелект и разбиране за Вселената, които в крайна сметка ще ни донесат нови, вълнуващи технологии. Тези технологии ще бъдат в симбиоза с нашата планета и ще допринесат много за удобството на цялото човечество.

Звездните деца не са някакъв куриоз, а просто нормален етап от нашето еволюционно развитие. Те са предшественици на други, още по-интелектуално напреднали същества. Трябва да даваме на тези деца всичко възможно, за да подхранваме големия им умствен капацитет. Необходимо е и да полагаме грижи за крехките им телца. Най-главното обаче е да осъзнаем, че нещата, за които ни говорят, не са фантазия, а описания на една по-голяма реалност, която един ден ще бъде част от нашето ежедневие, технологии и живот.