Мег Блекбърн Лоузи
Децата на новото време (26) (Кристалните деца, Децата индиго, Звездните деца, Ангелите на земята)

Към текста

Метаданни

Данни

Включено в книгата
Оригинално заглавие
Children of Now (Crystalline Children, Indigo Children, Star Kids, Angels on Earth, and the Phenomenon of Transitional Children), (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Научнопопулярен текст
Жанр
Характеристика
  • Няма
Оценка
4,7 (× 9 гласа)

Информация

Сканиране и първоначална корекция
ira999 (2010)
Корекция и допълнително форматиране
Диан Жон (2010)
Допълнителна корекция
Диан Жон (2012)

Издание:

Мег Блекбърн Лоузи. Децата на новото време

История

  1. — Добавяне
  2. — Корекция

Стивън

Човешката ДНК е пълна с информация и спомени за всичко, което е било преди нас. Тази информация се превръща в клетъчна памет. Клетъчната ни памет носи данни за предците, които данни пък определят семейните поведенчески модели. Информацията от ДНК, а съответно и от клетъчната памет, се предава на земните ни преживявания. Някои хора действително имат ясни спомени за свои минали прераждания. Други пък усещат физически неразположения и болки без никаква очевидна причина, но съвсем реални тук и сега. Спомените от минали прераждания, които се съхраняват в телата ни, са съвсем истински, също както симптомите, които причиняват. Поради това Звездните деца често страдат от неща, които медицината трудно може да обясни, ако изобщо е в състояние да намери някакъв отговор. Телата им изваждат спомени за минали конфликти или рани със същата лекота, с която се проявява блестящият им интелект. Децата може да страдат от болки, треска, неразположения, депресия, нарушени органни функции или други аномални симптоми. Искам да ви разкажа за едно такова дете, което тук ще наричам Стивън.

 

 

Майката на Стивън го доведе при мен, понеже имаше отдавнашни здравословни проблеми. Състоянието му се влошаваше все повече и го налягаше депресия. Страдаше от изключително силни пристъпи на главоболие и общо неразположение, от което като че ли не можеше да се измъкне. Подобно на Джон Евърет, той бе с толкова висок интелект, че когато някой изобщо съумяваше да общува с него, то се получаваше изключително трудно. Чувствал се изолиран от семейството си, от малцината си приятели и от децата в училище. Забелязвайки невероятния му интелект, баща му го подложил на голям натиск, като изисквал от него да бъде съвършен. Това било твърде много за един малък мъж. Докато разговарях с майката на Стивън, стигнах до извода, че цялото семейство е замесено. Особено майката имаше интуитивна дарба и както тя, така и останалите братя и сестри на Стивън, страдаха от необясними тежки физически проблеми. Започнах да осъзнавам, че си имам работа със семейство с характеристиките на Звездните семена и следващото поколение, Звездните деца.

Когато започнах да работя със Стивън, забелязах, че енергийното му поле изглежда сякаш изцедено, така че потърсих причината. Не успях да я открия веднага. Докато работех върху енергийните слоеве на полето му, откривах нови и нови неща, които не бяха наред. Липсваше всякаква хармония и често се натъквах на странни блокажи. Те, изглежда, ограничаваха част от взаимодействията в полето, а и самите взаимодействия бяха от непознат за мен модел. Минавайки през отделните слоеве, аз поправях нещата едно след друго и полето му започна малко по малко да се хармонизира. Блокажите бяха премахнати и енергията тръгна по-нормално.

Когато се преместих на главата му, получих наставление да поработя върху ушите. На лявото имаше някаква подутина по средата на ушната тъкан. Според китайската акупунктурна схема този участък от ухото е свързан с епифизата, щитовидната жлеза и мозъка, а те всичките регулират тялото по различни начини. Имах усещането, че подутината може да е някакъв имплантант. Обикновено, когато работим върху акупунктурни точки, се освобождава енергия. В този случай обаче въпросният участък от ухото смучеше енергия. Чувствах мястото като чуждо по отношение на баланса в енергийното поле и физическото тяло на Стивън. Знаех, че там е източникът на неговите главоболия. Каквото и да бе това нещо, то бе в разрез с цялостната му хармония и му причиняваше физическа болка. Поработих още малко върху участъка, направих някои промени, за да го хармонизирам, и показах на майката как да продължи вкъщи. Все още нямах чувството, че съм открила всичко, което причиняваше проблемите на Стивън, така че продължих да търся. Накрая го намерих.

Всеки от нас има енергийно поле, което го покрива от всички страни. Наподобява на топъл пашкул, който действа като бариера и посредник между нас и цялото творение. Това поле „понижава напрежението“ на входящите послания, така че съзнанието ни да може да ги превърне в познание. По подобен начин всичко, което преживяваме, мислим и чувстваме, се предава навън под формата на фина енергия към цялото творение. До известна степен енергийното поле крепи нашата цялост като същества. Миниатюрните частици, от които се състоим, са подредени по хармоничен начин и обвити в полето. Част от него може да се види около човека под формата на аура. Размерите на външното поле зависят от хармоничния ни резонанс в творението, както и от физическото, емоционалното и духовното ни състояние. Когато не ни е добре, полето ни се свива и остава близко до тялото, за да пести енергия. Когато се чувстваме превъзходно, полето става огромно и взаимодейства по-лесно с околната среда.

В полето на Стивън имаше една странна аномалия. На самия му връх, точно над главата на момчето, усетих прикрепено нещо странно, което приличаше на белег. То бе паразитно и смучеше жизнеността на Стивън. Честно казано, за пръв път виждах такова нещо. Когато работим многоизмерно върху дадена енергийна система, ние, технически погледнато, получаваме достъп до цялата история на човека през всичките му прераждания. Паразитното приспособление в полето на момчето беше с дребен, междугалактически произход. Наподобяваше на рибата прилепяло, която се залепя под устата на акулата и пътува заедно с нея. Рибата прилепало обаче е по-скоро в симбиоза с акулата, тъй като яде остатъците от нейната храна и по този начин почиства тялото й. В случая със Стивън паразитът не му вършеше никаква услуга, а грабеше от така необходимата му жизнена сила. Засегнатият участък от полето на детето беше удебелен и затрудняваше движенията на енергията. Също така в центъра на удебеленото място имаше тъмно място, в което като че ли се усещаше някаква необикновена енергия — жизнена сила, която се различаваше коренно от нежната енергия на момчето.

Отначало не знаех какво да правя и бях съвсем откровена с майката. (Многоизмерното лечение не е като другите видове. Всеки човек има своя история, така че всеки сеанс е различен и постоянно се научава нещо ново.) Казах й, че ми трябва малко време, за да подредя получената информация и осмисля видяното. Поработих с момчето няколко седмици, като наблюдавах паразитното приспособление, като се стремях да усещам какво става. Накрая успях да отстраня паразита. След като излекувах полето му, Стивън се възстанови със забележителна бързина. Пристъпите на главоболие изчезнаха, а енергийното му ниво се нормализира. Останалите проблеми, които имаше, също изчезнаха яко дим. Невероятно!

 

 

Забелязала съм, че много от Звездните деца с проблеми обикновено имат блокажи в енергийната система или прикачени паразити. Разбира се, не всички Звездни деца страдат от подобни неща, но ако изведнъж бъдат повалени от необясними болести, вероятно трябва да бъде прегледана една друга част от анатомията им — етерните им тела.