Мег Блекбърн Лоузи
Децата на новото време (21) (Кристалните деца, Децата индиго, Звездните деца, Ангелите на земята)

Към текста

Метаданни

Данни

Включено в книгата
Оригинално заглавие
Children of Now (Crystalline Children, Indigo Children, Star Kids, Angels on Earth, and the Phenomenon of Transitional Children), (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Научнопопулярен текст
Жанр
Характеристика
  • Няма
Оценка
4,7 (× 9 гласа)

Информация

Сканиране и първоначална корекция
ira999 (2010)
Корекция и допълнително форматиране
Диан Жон (2010)
Допълнителна корекция
Диан Жон (2012)

Издание:

Мег Блекбърн Лоузи. Децата на новото време

История

  1. — Добавяне
  2. — Корекция

Пийт

Чувала съм много истории за Кристални деца, които си спомнят своите минали прераждания и времето, което са прекарали „на небето“. Една от тях е за момченце, което тук ще наричам Пийт. Пийт е на около 3 години и подобно на много от Кристалните деца, с истинско многоизмерно съзнание.

Веднъж, наскоро, когато татко му го слагал да си легне, Пийт казал: „Погледни, тате! Виждаш ли хората, които идват през тавана?“

Баща му отвърнал: „Не, не ги виждам, но ти вярвам“.

Думите на Пийт били: „Е, те са от близкото измерение — не от най-далечното, а от близкото“.

Един ден преди две години той казал на баща си, че трябва да го запише на курс по китайски. Уточнил, че знае този език, но се нуждае само от малко припомняне. Сетне ги осведомил, че някога е бил дете император в Китай и с подробностите, които им дал, родителите му направили съответните исторически справки и разбрали, че говори истината. Записали го на курс по китайски и той почти веднага го проговорил гладко! Какво ще кажете, мамо и татко?

Алек, друго талантливо дете и приятел на Пийт, един ден било на гости на Пийт и неговите родители. Разказал им драматична история за това как двамата с Пийт са живели заедно в Перу. Разкрил как са се казвали тогава и как са се крили в някаква хотелска стая. Когато изтекла информация за тяхното местонахождение, банда въоръжени мъже нахлули вътре и ги застреляли. В разказа на Алек имало достатъчно подробности, за да може майката по-късно да проучи нещата и да провери дали всичко това е вярно. Оказало се, че по описаното от Алек време в Перу е имало политическо въстание. За един родител е трудно да си представи, че детето му е живяло вълнуващ живот, преди да дойде на земята като негов син или дъщеря.

 

Кристалните деца са на този свят с велика цел и с охота разправят на всеки, който има желание да ги чуе, че целта им е да донесат безусловна любов на човечеството и да помогнат за установяване на световен мир, като влеят съзнание за единство в колективното съзнание. Наша отговорност като хора, които се грижат за тях, е да им помагаме в тази цел и да ги почитаме заради онова, което са и са дошли да направят. Кристалните деца носят в себе си съзнателни спомени за вековете, които с желание ни дават.

Как ще постъпим? Ще чуем ли посланията им и ще приложим ли мъдростта на вековете в живота, средата и своя свят? Или ще предпочетем да останем невежи, затваряйки една след друга вратите в нашите деца? Нашите деца са нашето бъдеще. Бъдещето, което ни носят, може да ни накара да направим голям завой за благото на цялото човечество — стига само да се вслушаме в думите им!

Нека ги почитаме и обграждаме с любов и приемем възможността понякога децата да знаят повече от нас. Нека не ограничаваме възможностите на необятната реалност само защото не ги разбираме. По-добре ще е вместо това да изследваме без предубеждения удивителните дарби на своите деца. Нямаме причина да се боим от тях! Макар да са толкова талантливи, те си остават наши деца и техните послания всъщност не са нищо ново — просто прекрасни неща, които повечето от нас са забравили.