Към текста

Метаданни

Данни

Серия
Звездни пирати (1)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
The Corsair’s Captive, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
Характеристика
Оценка
4,5 (× 65 гласа)

Информация

Издание:

Автор: Руби Диксън

Заглавие: Пленница на звездния пират

Преводач: Ralna

Година на превод: 2018

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: Читанка

Година на издаване: 2018

Тип: роман

Националност: американска

Редактор: galileo414; desi7y; sladcheto

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/10165

История

  1. — Добавяне

Бележка от автора

Момичета…

Последното нещо, от което имам нужда, е да започвам нова поредица. Имам Огнените Дракони. Имам Ледената планета на варварите. Сега започвам Леден дом. Имам работа за вършене в Ню Йорк (която не е нищо като това, но все пак е графикът ми).

Но понякога мозъкът ми иска това, което иска, и този път бе поискал да напиша историята на Кивиан. И докато пишех историята на Кивиан, разбира се, дадох му екипаж и…

Горе главата.

Знаете на къде се е насочил сега, нали? Нали!

Нова поредица. ПРОКЛЕТ МОЗЪК.

Още не знам как ще я нарека. Не знам за кого ще е следващата книга, но вероятно ще е или Аливос, или Тарекх, и ще има още една новела, като тази (да, макар че това почти излезе като цяла книга) и ще я пусна, когато успея да я пъхна измежду по-големите книги.

Тъй че, ето ви. Не сте питали, ама все пак ви отговорих.

Междувременно, не бях сигурна дали ще ми достави удоволствие да пиша за пирати. Имам предвид… аррр. И все пак, Кивиан се появи в ума ми със скъпарските си дрехи и чаровната си усмивка и бях просто… добре, това е мой тип пират. Фран, естествено, не му се даде лесно… мой тип героиня… затова ми бе много забавно да напиша историята им. Надявам се и вие да й сте се насладили.

Няколко човека ме бяха попитали дали ще разкажа какво пише на тила на героинята от корицата. Замислих се дали да не го направя, но някак не „пасваше“ в историята. Използвам много готови снимки за кориците си и за мен е по-важно да получите правилното усещане, отколкото детайлите да бъдат точни на 100%. Ето защо героинята има колан около шията си на корицата… защото е адски секси. И защо той не е толкова грамаден на снимката, колко би трябвало. Повечето модели не са грамадни, а никой футболист няма да стои достатъчно мирно, че да се направи хубава снимка. Затова се надявам все пак да се насладите на корицата! Нека си представяме, че на тила й пише… нещо порочно, което си е татуирала по време на пиянска нощ, докато е била в колежа и сега иска да забрави за това. Да, това звучи добре.

Следващото е — ЛЕДЕН ДОМ. Кълна се, че идва. Имах разговор с Кати Уайлд (художника на кориците ми) за това какво искам за новата корица. Може би я изплаших мъничко. Но няма проблем. Разчитам, че ще успее да сътвори очакванията ми и вярвам в уменията й с Фотошоп.

Няма как да приключа с тази книга без големи, грамадни, огромни БЛАГОДАРНОСТИ към моя редактор Акуалия Едитинк. Ти си чудо и винаги си до мен. Спасявал си ме много пъти и тази книга е по-добра, благодарение на теб. Благодаря ти, благодаря ти, благодаря ти. Сега гледай никога да не оставяш.

Обичам ви всички!

Руби.

Край