Към текста

Метаданни

Данни

Серия
Огънят на драконите (1)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
Fire in His Blood, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
Характеристика
Оценка
4,8 (× 65 гласа)

Информация

Издание:

Автор: Руби Диксън

Заглавие: Огънят в кръвта му

Преводач: Сирена

Година на превод: 2018

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: Читанка

Година на издаване: 2018

Тип: роман

Националност: американска

Редактор: galileo414; desi7y; sladcheto

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/10163

История

  1. — Добавяне

Бележка от автора

Уважаеми читатели!

Надявам се, че харесахте това!!!!! Използвах милиард удивителни, защото съм толкова развълнувана, че тази книга най-накрая излезе. Писах я много години, но не бях удовлетворена от начина, по който се получи, затова напълно я пренаписах, сменяйки изречения, добавяйки сцени и всички тези добри неща, които те карат да си удряш главата във вратата, когато все още си по средата на книгата. Разбира се, веднъж щом приключиш с нея, си доста щастлив как са се преобърнали нещата!

Тези книги имат по-различен характер от другите ми поредици, но мисля, че ще се съгласите, че забавните, сочни неща, които правят книгата вълнуваща (предопределените половинки и връзката им), са част от нея. Това ще бъде първата книга от серията Огънят на драконите. Втора книга ще бъде за Саша и Дакх (очевидно!), третата за Ейми, вероятно с четвърта книга за Мелина (в зависимост от продажбите). Планирам да напиша една четвърт и книгите ще са по-дълги и по-напрегнати от обикновената книга за Варварите. Надявам се, че ще си заслужава чакането!

Много хора питат дали това означава, че книгите за Варварите от ледената планета свършва. Все още имам няколко книги до края и докато продажбите все още са силни, ще продължа да ги пиша. Това просто е малка умствена почивка за мен, за да напиша нещо ново, различно от Варварите. Моля ви, бъдете сигурни, че не съм забравила нашите големи сини мъже! Просто понякога писателят се нуждае от промяна на темпото.

Както винаги, благодаря ви много за четенето и че сте такива невероятни фенове. Ако имате въпроси към мен или искате да говорите за поредиците, отидете на моята Фейсбук страница!

Руби

Край