Към текста

Метаданни

Данни

Включено в книгата
Оригинално заглавие
The Happy Hooker, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
Характеристика
Оценка
4,1 (× 20 гласа)

Информация

Сканиране
Еми (2015)
Корекция и форматиране
NMereva (2018)

Издание:

Автор: Ксавиера Холандер

Заглавие: Професия проститутка

Преводач: Ани Николова

Година на превод: 2003

Език, от който е преведено: английски

Издател: ИК „Бард“ ООД

Град на издателя: София

Година на издаване: 2003

Националност: американска

Излязла от печат: 23.06.2003

Редактор: Магдалена Иванова

ISBN: 954-585-455-3

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/5197

История

  1. — Добавяне

11.
Различни „удари“ за различни хора или Уолстрийт и аз

Имам приятели в Чейс Манхатън, Барклис, Фърст нашънъл сити, Франклин нашънъл, Марин Мидланд, Дъ дайм, Гринуич банк енд тръст, Бауъри, Манифакчърърс Хановер, Банкърс тръст, Ню Йорк банк фор сейвингс, Банк ъф Америка, Банк ъф Израел, Банк ъф Токио и почти всички други банки — малки или големи, — които оперират в тази страна.

С други думи, банкерите са сред най-добрите ми клиенти.

Тези мъже, занимаващи се с пари, съставляват около десет процента от бизнеса ми. Ако се прибавят другите професионални категории — атлети, аристократи, лекари, дипломати, издатели, политици, адвокати, съдии, президенти на компании, всевъзможни бизнесмени, доста филмови звезди и дори свещеници — всички чести посетители на дома ми — излиза, че моята професия явно обхваща съществен дял от пазара.

Има само една професия, чиито представители държат първенство пред банкерите. Това са борсовите посредници. Те са толкова ебливи и такива ревностни посетители на публични домове, че по моя преценка 50% от бизнеса ми е пряко свързан с мъжете, които постоянно следят движението на пазара.

Дори акциите да се сринат, посредниците никога не са ощетени!

За щастие и обратното е вярно: щом на Уолстрийт нещата са се движили добре, сигурна съм, че към единадесет вечерта телефоните ми ще прегреят от звънене и шестима — осмина посредници ще цъфнат на вратата ми. Когато цената на акциите се вдига, вдигат се и куровете!

Като цяло посредниците са по-склонни да посещават дома ми, докато по-консервативните банкери предпочитат да си поръчат момиче по телефона. Но независимо къде, кога, как или защо искат да бъдат задоволени, винаги се старая да удовлетворя желанията им, защото в противен случай ще го стори друга мадам — моя съперница.

През една относително спокойна петъчна вечер това лято ми се обади редовен клиент, банкер в Ню Йорк, и поръча шест момичета за същия брой негови колеги извън града, на които бе домакин. Така се случи, че момичетата без предварителен ангажимент вече бяха заминали за уикенда или се радваха на компанията на гаджетата си. За да не скърша мерака на банкерите, реших лично да изпълня поръчката.

Пристигнах в нюйоркския Хилтън и останах приятно изненадана: всички гости бяха отседнали на един и същи етаж, а домакинът им изпълняваше и ролята на касиер. Единствено с него договорих общата цена и влизайки от стая в стая — чук, чук, петнадесет минути и омитане, — се върнах вкъщи само след два часа и значително по-богата.

Друг път самостоятелно обслужих банкерска делова среща в Маями — хем демонстрирах несекващата си доброжелателност, хем увеличих богатството си.

Миналата зима при подобен случай взех и Рейчъл, едно от по-издръжливите си момичета. Отседнахме във Фонтенбло, където се провеждаше срещата. През деня седяхме край басейна, попивахме топлите слънчеви лъчи и се впускахме в разговори с гостите. През цялото време следях в кои точно бунгала са настанени банкерите.

През първия следобед, преди късната ни следобедна дрямка, хванахме по двама клиенти, а след вечеря се насочихме към банкетната зала — средоточието на всички делегати. Подхващах разговор, споменавах, че съм от Ню Йорк, а банкерът обикновено питаше:

— А какво правиш в Маями?

— Осигурявам развлечения — бе най-честият ми отговор.

— Певица ли си, или танцьорка?

— Не. Тук съм да осигурявам забавления на банкери.

Всичко бе уредено съвсем простичко. За да разберете какви добри клиенти се оказаха, ще спомена, че още първата вечер всяка обслужи по шестима, а втората, когато мълвата се разнесе като горски пожар, помня, че за три часа слизах и се качвах с асансьора поне десет пъти.

Бизнесът течеше фантастично — не ни стигнаха сили да издържим и четирите дни на срещата. На четвъртото утро се събудих така изтощена, че казах на Рейчъл:

— Стягай багажа. Още днес се връщаме в Ню Йорк.

У дома щях да изкарам същите пари като администратор, докато момичетата вършат тежката работа. Но съм убедена, че в Маями вербувах няколко постоянни клиенти, защото мнозина от онези банкери продължават да ми се обаждат, когато са в Ню Йорк.

Още в началните дни, когато работех сама в малкия си апартамент, си създадох добра репутация сред брокерите. Имах славата, че се справям с шестима при един сеанс. Докато се чуках с един, другите чакаха в кухнята, пиеха и се шегуваха. Колкото повече се чуках, толкова по-силен сексуален глад ме обземаше и всички се разотиваха щастливи.

При банкерите и брокерите скрупульозно честната сделка е от изключително значение. Почувства ли се някой от тях измамен финансово, мълвата ще се разпространи по Уолстрийт и ще загубиш съществен дял от бизнеса си.

Брокерите са най-голямата част от клиентите ми и все пак не са ми любимци особено когато пристигнат подпийнали, готови да се карат и спорят кой кое момиче да получи и срещу колко. Шумното държание на тези груби мъже според мен се дължи на етническия им произход — повечето са с ирландско потекло.

На последния празник на Свети Патрик къщата ми приличаше на Белфаст под обсада. Пристигаха на групи, пияни. Трудно поддържах реда, защото непрекъснато се разхождаха нагоре-надолу само със зелени вратовръзки или яркозелени панделки на куровете и по-скоро пиеха, отколкото да се възползват от услугите на момичетата ми.

За американските брокери от ирландски произход ще кажа едно: винаги са готови да се чукат — дори пазарът да се срива, пак имат желание да наминат, но тогава се пазарят да получат услугата по-евтино.

Определени етнически групи сякаш се наместват в определен шаблон, когато посещават дом за удоволствия. Съставила съм тъй наречения списък „Мръсната дузина на мадам Ксавиера“.

По постоянна сексуална готовност ИТАЛИАНСКИТЕ АМЕРИКАНЦИ се нареждат непосредствено след ИРЛАНДЦИТЕ, но за разлика от тях рядко оспорват цената и са по-придирчиви при избора на момиче — обикновено предпочитат блондинки.

Любимите ми и най-чести клиенти са АМЕРИКАНСКИТЕ ЕВРЕИ. Имат отлично чувство за хумор, държат се прилично и се отнасят внимателно с момичетата. Обикновено им допада една добре направена свирка и съм се питала дали не е така, защото придирчивите им съпруги не се спускат там долу, за да не размажат червилото си. Проститутките са на мнение, че тези типове са обикновено непретенциозни и благодарни.

Но невинаги. Помня господин Апелбаум. Оплака ми се от студенокръвната като умряла риба своя съпруга. Идваше в дома за пръв път. Беше и нервен, и възбуден. Започнах да се разсъбличам и още преди да приключа, той ми се нахвърли, натика ми щръкналия си малък кур и след три-четири тласъка се срина като чувал с картофи.

— Страхотно беше! — промълви той изтощен. — Ти също ли свърши?

— Господин Апелбаум, това не беше никакво чукане, а schtupping (еврейски термин за бързо изпразване). Не е чудно, че смятате съпругата си за фригидна. Как си въобразявате, че ще се разгорещи от човек, който го върши по-бързо от заек?

Остана смаян. Заради сексуалния си проблем се обърна към психиатър, но след още няколко сеанса с мен се отказа от лекаря, а бракът му процъфтя. Добрата проститутка може да се превърне и в първокласен социален работник, но госпожа Апелбаум, предполагам, така и никога не узна кой е терапевтът на съпруга й.

Понякога прочутото еврейско чувство за вина се проявява по странен начин. Посети ме изключително красив млад мъж. Демонстративно излагаше на показ брачната си халка. Опитах се да го целуна, но той извърна глава. Дали се притесняваше от лош дъх? Поех кура му с уста. В един момент и двамата се възбудихме. Извърнах се така, че чаталът ми — вече топъл и влажен — бе в обсега на езика му. Но отново нищо! Най-накрая откровено го помолих да ме наебе — липсваше ми всекидневният оргазъм. Той обаче поклати глава.

— Разбираш ли, когато курът ми е в устата ти, не изпитвам чувство за вина, но ако те целуна или те наеба, това ще е изневяра за мен.

ГЪРЦИТЕ. Лично аз най-много обичам като любовници младите гърци. Те са чувствителни, силни, топли и вълнуващи. Гърците рядко са обрязани, но са много чисти. По-възрастните и богати гърци са очарователни като клиенти, изтънчени в леглото и често със забавни прищевки. Имат склонност към аналния секс — вкус, който според мен са придобили по времето, когато от момичетата им се е очаквало да се омъжат девствени, а горещата им гръцка кръв е диктувала друго. За да преодолеят технически тази пречка, са изобретили известния в професията гръцки стил и мъжете до ден-днешен си падат по него.

БРИТАНЦИТЕ са цивилизовани, умели и малко хладни. Допускам, че склонността им към мазохизъм е плод на образователната им система и те пренасят своите навици от училищата в публичните домове. Щом свършат и си уредят сметката, подават ръка за довиждане и си тръгват — никога не остават да се опознаят с по-нисшестоящите си себеподобни. Колкото до ХОЛАНДЦИТЕ, трябва да призная, че моите сънародници са най-неромантичните и лишени от въображение любовници на света. Мятат се отгоре ти, почти изкарват въздуха от белите ти дробове, изпълняват скучните си холандски движения, а после остават с часове, бъбрят помежду си и ти пият пиенето.

По отношение на ФРАНЦУЗИТЕ съм със смесени чувства. Определено са наясно какво да правят с език и неслучайно в цял свят използват френския термин soixante-neuf — 69. Но представата им за лична хигиена обикновено не отговаря на моите стандарти, макар да ги намирам за сладки любовници, ако успея да ги привикам във ваната преди леглото. НЕМЦИТЕ са доста чисти, но по-скоро яки, отколкото романтични, а на моменти направо се държат като диктатори: „Сега ще си отвориш краката“, заповядват те. Старая се да държа тези типове далеч от еврейските си клиенти, особено от ИЗРАЕЛЦИТЕ. За разлика от американските евреи, родените в Израел sabras са догматични и обичат да се правят на мачо. Жизнени и енергични, на тях им прави кеф да лижат жените без никаква следа от пословичното чувство за вина.

Заради изключителния им чар обожавам УНГАРЦИТЕ и АВСТРИЙЦИТЕ. С прекрасни и изтънчени маниери, тези европейци никога не пропускат да донесат малък подарък, когато идват в дома ми. ИТАЛИАНСКИТЕ и ИСПАНСКИТЕ клиенти са страхотни любовници, обличат се елегантно и предпочитат да заведат хубаво интелигентно момиче в най-скъпите ресторанти или барове вместо просто да го начукат.

ЛАТИНОАМЕРИКАНЦИТЕ (включително и мексиканците) като цяло са по-скоро любовници, отколкото клиенти. Нямат нищо против да си харчат парите, но смятат, че срещу 100 долара момичето им се полага за цяла нощ. За тях парите нямат значение, но не обичат да ги пришпорват. Ако изпратя момиче в хотел за среща с мъж от Тексас например, очаквам да се върне след три четвърти час, защото когато става дума за пари срещу забава, американците знаят правилата. Ако я изпратя обаче на среща с латиноамериканец, знам, че ще отсъства поне два часа.

Латиноамериканците искат да ухажват момичето на своя заучен английски, а понякога това отнема доста време. Те са същински деца, но са много приятни, чаровни и въпреки всичко симпатични.

Като илюстрация на поведението им в публичен дом, ще ви разкажа какво се случи в началото на тази година. По искане на финансов министър от Южна Америка и трима от най-изтъкнатите банкери в страната му една петъчна вечер затворих дома си. Уверих министъра, че няма да допусна друг, освен неговата компания и по две момичета за всеки. Седях и наблюдавах как влизат и излизат от спалните. Страшно се възбудих. Затова, когато Такис — мой приятел от Гърция, изключително сексуален — ми телефонира, реших да пратя по дяволите обещанието си да не допускам друг в къщата и го поканих да дойде.

Такис пристигна, но всички спални бяха заети. Единствената възможност бе да се любим на дивана във всекидневната. Вярно, латиноамериканците бяха поставили изискването да няма други клиенти, но не бе ставало дума да няма други любовници.

Любихме се страстно някъде около половин час. Едва тогава си дадох сметка, че финансовият министър и компанията му са излезли от спалните и заедно с момичетата седяха в кръг, наблюдавайки импровизираното представление на мадам.

Обзеха ме опасения, да не би да се разсърдят, че забавлявам друг мъж. Притесненията ми се оказаха напразни. Когато най-после с Такис изпитахме потребност от почивка, латиноамериканците се изправиха на крака, заръкопляскаха и широко ухилени повтаряха: „Браво! Браво!“.

При цялото им очарование, а понякога и направо детска палавост, латиноамериканците упорито отказват да се сношават с латиноамериканки — поне не го правят в публичните домове.

АЗИАТЦИТЕ. Сред нас се шири мнението, че да легнеш с ориенталец е така просто, както да си измиеш ръцете. Тези мъже са най-бързите любовници и с най-малък мъжки атрибут. Толкова са бързи, че когато се откри новият китайски ресторант в сградата, където живея, уредих редовно да ми носят храна оттам срещу месечно начукване на всеки един от персонала — дори готвача.

Не всички азиатски клиенти са еднакви: японците са много по-чести посетители в публичните домове от китайците, които са по-дискретни и затворени.

Мнозина ориенталци болезнено осъзнават физическия си недостатък и правят какво ли не, за да го прикрият или компенсират.

Веднъж ми се случи нещо показателно с високопоставен японец, който не можеше да се примири с действителния размер на оборудването си.

Извика ме неговият секретар, американец. Когато пристигнах, министърът от японското правителство, дошъл на посещение в Ню Йорк, лежеше в притъмнената стая с вдигнати до брадичката завивки.

Очите ми привикнаха към тъмнината и видях, че е към четиридесетте, доста привлекателен. Не говореше много, затова бързо се съблякох и се мушнах при него в леглото. Очаквах да ме остави аз да действам.

Направих опит да сведа глава към слабините му, а той нежно, но решително ме отблъсна. Отначало си помислих, че се стеснява, ала той продължаваше да не ме допуска, докато не се убеди, че твърдо съм решила да смуча кура му. Най-после ми позволи. Все така обаче не отместваше ръцете си от ташаците и основата на пениса. В първия момент реших, че иска да ми помогне, но скоро открих нещо съвсем необичайно в пениса, който смучех. Кожата не бе гладка като на истински, а при опита ми да пъхна език в „малкото око“ не открих такова.

В това легло ставаше нещо много странно. Преди да разбера какво е, той ме претърколи по гръб, изчука ме набързо, свърши за няколко минути и изчезна в банята.

Ако не се бях усетила топла и влажна, когато пъхнах ръка под чаршафите, щях да заподозра, че е използвал изкуствен пенис. Нищо не разбирах.

След пет минути той се появи от банята, все така с ръце върху слабините. Още не бях станала от леглото, за да се облека. Исках да ми просветне какво точно става, ако мога така да се изразя.

Японският министър легна отново до мен и започна да ми говори вежливо на не съвсем правилен английски. В това време аз нежно отместих ръката му и смаяна установих, че пенисът му не е по-голям от кутрето ми.

Ако беше от бялата раса и светлината беше ярка, положително щях да видя как се е изчервил от срам.

— Как така преди пет минути беше толкова добре въоръжен? — попитах аз. — Беше нахлузил нещо на пениса си ли?

— Няма значение, няма значение — промърмори той. — Сега всичко е наред.

— Кажи ми истината — увещавах го аз. — Ще те разбера, честна дума.

Нямаше смисъл да се преструва и той призна, че наистина е бил с изкуствен пенис. Вече знам, че това е нещо обичайно за японците. Хитроумното уредче може да бъде контролирано да симулира оргазъм едновременно с онзи, който го носи, и да пръска семеподобна течност.

— Слушай — подканих аз, — не се стеснявай от истинския си пенис. Дай сега да ти направя свирка.

Този път той ми позволи и смятам, че остана доволен.

Облякох се и почти на вратата го попитах дали би ми дал фалшивия пенис като сувенир.

— В никакъв случай. Никога — поклати глава той. — Предстоят ми посещения в още няколко града, а имам само един изкуствен пенис.

 

 

Точно както етническите групи имат особености, така е и при различните възрастови групи. Забелязала съм определен шаблон при клиентите ми в зависимост от възрастта.

Най-младият клиент, който някога съм имала, бе седемнадесетгодишен, а най-възрастният — на седемдесет и две. Но и двете крайности са рядкост.

В старовремските бордеи от 30-те и 40-те години се е правело така нареченото „пукане на черешката“: баща изпращал подрастващия си син при опитна проститутка, та да го въведе в секса.

В наши дни момчетата, които идват в къщи като моята, знаят за какво става въпрос. Независимо от това обаче тези хлапета често са доста нервни и бързи и стигат до оргазъм почти веднага. Имат сили да го направят два-три пъти и в зависимост от финансовите им възможности, а и от благоразположението на проститутката, могат да свършат втори, а и трети път за половин час.

Мъжете малко над двадесет обикновено идват при мен на групи. На тази възраст все още са стеснителни и си дават взаимно кураж, наливайки се с алкохол. Относително лесно е човек да се справи с тях и в сравнение с подрастващите издържат малко по-дълго, преди да се изпразнят.

Някъде към тридесетте мъжете достигат върха на сексуалната си сила, но макар да са желани като любовници, професионалистките ги намират за досадни. Именно тях момичетата харесват най-малко, защото настояват да опитат всички пози, които им хрумнат. Гадното в отношението им всъщност е, че без да ти казват, ти внушават с поведението си: „Млад съм. Привлекателен съм. Не ми е нужна проститутка, но щом съм тук, поне да получа максималното срещу парите си“.

Момичетата най-много харесват мъжете вече към четиридесетте.

Те са наясно за какво става въпрос. Често свършват два пъти за половин час и повечето момичета ги обслужват с удоволствие. Тези мъже обикновено се грижат за телата си, редовно посещават гимнастически салони, играят тенис и използват приятни одеколони. Истински ценят жената и не са прекалено взискателни. Не са особено придирчиви дали момичето е на двадесет или тридесет, стига да е хубаво и да има добър нрав.

Мъжете между четиридесет и петдесет приличат на побратимите си от предходната група, но предпочитат да им се направи свирка, а не да се чукат. Те са от поколението, в което не е прието съпругите да им духат, затова в публичен дом очакват да получат онова, което нямат вкъщи.

От личен опит ще кажа, че с наближаването на петдесетте мъжете са стигнали сексуалния си връх и започват да западат.

Прехвърлят ли петдесет, искат изключително млади момичета — от типа Лолита или тип „дъщеря“. Като цяло са заможни, на път да се оттеглят от активна работа бизнесмени, които прекарват зимите в Маями и междувременно летят до Пуерто Рико, Лас Вегас или Ню Йорк, за да търсят удоволствия. Обикновено целогодишно имат слънчев загар и са истински джентълмени — обичайно е да пристигнат с бутилка скоч или парфюм за мадам. Мъжете над петдесет започват да чувстват, че „дефицитът“ в сексуалното представяне трябва да се компенсира с проява на щедрост. В сравнение с по-младите мъже винаги търсят по-голямо уединение, нежни любовници са и стигат до оргазъм само веднъж за час, ако въобще успеят.

Такива мъже често минават през кризата на средната възраст — наричам я на шега „куропауза“, и зарязват съпругите си, за да се захванат с някое много по-младо от тях момиче. Дори създадоха на нашия пазар търсене за Лолити — било истински, било фалшиви. Някои момичета на двадесет и пет, стига да се облекат подходящо и да се гримират подобаващо, спокойно могат да минат за седемнадесетгодишни. Еди, известен и богат бизнесмен, се оплакал на деветнадесетгодишната си дъщеря, че приятелките й вече са прекалено стари за неговия вкус. Моето правило е никога да не наемам непълнолетни и така избягвам риска от излишни неприятности със закона.

 

 

Мъжете над шестдесет обикновено се задоволяват да те лижат или да им духаш. Проблемът им не е да стигнат до оргазъм, а по-скоро, че често им е трудно да го надървят достатъчно. Налага се буквално да натъпчат отпуснатите си курове в момичето и едва в топлината на вагината й да достигнат ерекция.

Опасно е обаче да се смята, че всички са така безпомощни сексуално. Един изключително мил стар банкер от Филаделфия, известен на момичетата на повикване като Татко Серж заради грижовния си родителски подход, веднъж си уговори среща с мен. Заведе ме на представление на Бродуей, а после на вечеря във великолепен ресторант. Седнала по-късно в лимузината му на път за апартамента му в Уолдорф, аз го съжалих. Щеше ми се да му осигуря добро прекарване, но на неговата възраст едва ли щеше да успее да се начука като хората.

Поне така си мислех. Едва прекрачихме прага и той разкъса роклята и пликчетата ми и ме хвърли на леглото. Коленичи и в продължение на половин час обработва клитора ми с такава вещина и артистичност, че стигнах до два прекрасни оргазма. Никога не бях изкарвала парите си така лесно и толкова приятно. А после ме начука с прекрасно надървен твърд хуй. Отне ми съвсем малко по-дълго време, отколкото с млад мъж, но какво от това?

Един прочут филмов магнат, сега вече покойник, чукаше чудесно дори след седемдесет. Знам, защото сме излизали няколко пъти. При последното му пристигане в Ню Йорк ми се обади с поръчението да водя и друго момиче, защото седемнадесетгодишното му гадже било бисексуално. С удоволствие откликнах и отидох с изключително красиво момиче, за да съм сигурна, че всички ще останат доволни. Облечен в черно копринено кимоно, господин магнатът лично отвори вратата на мансардния си апартамент и ни запозна с партньорката си: висока, стройна, изключително хубава блондинка. Колкото и да е странно, той не я изчука нито веднъж; поне не в мое присъствие. Предпочиташе трите да го правим заедно пред него, а той седеше в стола стил Луи XV до леглото. От време на време кимоното му се разтваряше и се виждаше един жизнен, щръкнал хуй. В това време ние се лижехме, смучехме и целувахме на воля. В един момент, както бях заровила глава в путката на момичето му, тя се наведе над мен и ми прошепна да се отпусна, защото щяла да симулира оргазъм заради господин магната.

Приех го като обида за работата на езика си. Защо да хабя великолепната си техника по такова фригидно маце? Ала тя се оказа превъзходна актриса и му поднесе завършено представление: мяташе се, гънеше се, стенеше и надаваше необходимите истерични писъци. Истински обаче й допадаше вибраторът и оргазмът й, когато се обработваше с него, не беше симулация. А аз изкарах един сеанс с доведеното от мен момиче — тя определено оцени оралните ми таланти.

През цялото това време господин магнатът ни наблюдаваше и онанираше. Но след като гаджето му стигаше до фалшивия си оргазъм, той мяташе една от проститутките върху леглото и я наебаваше здраво, а вибраторът работеше наднормено в путката на собственичката си.

 

 

Млади или стари, африканци или ескимоси, всички мъже, които плащат за забава в дом за удоволствия, се наричат като цяло пичове и спадат към една от следните категории:

1. ЛЕСНО ИЗБИРАЩИЯТ. Пристига надървен, забързан, почти няма време за питие. Иска просто да му направят бърза свирка и да не го обвързват по никакъв начин. Никакви целувки, никакво опипване, никаква необходимост момичето да симулира оргазъм. Идва и си тръгва след петнадесет минути.

Има и една разновидност на пичовете, които желаят само свирка. Те си мислят, че като не пъхат пениса си във вагината на момичето, не изневеряват на съпругите си. Колкото и да е странно, но това обикновено са мъже, които са били сред най-големите и буйни плейбои, преди да се задомят.

2. ЛЮБОВНИКЪТ. Привързва се емоционално към проститутката, иска само нея и не поглежда друго момиче. Разказва й живота си и често е обзет от желание да я промени, да я измъкне от този начин на живот, но рядко й предлага алтернатива как тя да се издържа нататък. Любовникът е доволен само ако усеща, че момичето е доволно от любенето им. Налага се да му се отделя доста време, но си заслужава усилието, защото, докато трае увлечението му, Любовникът е постоянен клиент.

3. КУРВАРЯТ ПО ДУША. Обича разнообразието, без да е особено придирчив, и винаги предпочита атмосферата на дом за удоволствия, вместо да е насаме с момиче на повикване. Често носи бутилка алкохол или друг подарък за мадам, чувства се изключително добре в дома й и минава през няколко момичета през нощта. Докато приключи, най-често се зазорява и срещу допълнително заплащане обикновено решава да се възползва от привилегията да поспи на разтегателния диван във всекидневната.

4. ДОН ЖУАН. Пристига с цял куп истории за пленителните стюардеси, секретарки и манекенки, с които е спал и които го преследват заради прекрасното му тяло. Мъжете от този тип са винаги млади, но не е задължително да са привлекателни и почти никога не са добри в леглото. Често се питаш откъде намира сили да харчи пари в дома ти, защото от разказите му излиза, че върти доста успешен секс!

5. ИНТРОВЕРТНИЯТ ГОРД ТИП. Този мъж е по-скоро интелектуалец, а не среден клиент и желае да види едно момиче само веднъж в живота си и никога повече. Използва мадам, защото знае, че тя има връзка с момичета на повикване из целия град и ще му осигури разнообразието, за което копнее. Вариантът е старият ерген работохолик, твърде съсредоточен върху кариерата си, за да му остава време да ходи по събирания и да си хване момиче. Ако е женен, обикновено се появява през лятото, когато съпругата му е на курорт. Обажда се по всяко време на деня или нощта, в момента, когато му се доще.

6. ПАЗАРЯЩИЯТ СЕ ТИП или ТЪРСЕЩИЯТ ИЗГОДАТА. Седи поне половин час, пуши цигара от цигара (от твоите цигари, разбира се), изпива всичкия алкохол, до който се добере, и все не може да реши дали изобщо ще се възползва от услугите на дома ти. Принуждава те да положиш специални усилия, за да му доставиш определен тип момиче, макар такива вече да има наоколо, и когато най-сетне благоволи да действа и ти се готвиш да уредиш финансовата страна, започва да се опъва и да се пазари за цената. Обикновено споменава колко скъпо му е излязло паркирането на колата.

7-А. ВРЕМЕННО ИМПОТЕНТНИЯТ. Импотентен е заради прекалено пиене, умора, мърмореща съпруга, транквиланти, срив на борсовия пазар, напрежение в службата. Но каквато и да е причината, обикновено е краткотрайна и появи ли се отново след седмица, пак е добър и силен любовник. Такива мъже обикновено са леко нервни и чувствителни. Винаги се стараем да проявим търпение и да им дадем втори шанс.

7-Б. ПЕРМАНЕНТНО ИМПОТЕНТНИЯТ. Много обича момичета в групови сцени или да наблюдава лесбийки; не му пука дали момичетата са черни, бели или зелени. За перманентната му неспособност има ред причини: възраст, болест — диабет например, силен комплекс. Изпълненията му се свеждат да опипва момичетата, за да стигнат до оргазъм (или да го симулират), да ги лиже и да се опитва да мастурбира, докато момичето го наблюдава. Някои обичат да пъхат в ануса им дилдо, а дори стигат до моркови, пръчки, нанизани на връвчица мъниста, кубчета лед или всичко друго, което може да се навре там.