Към текста

Метаданни

Данни

Серия
Уолт Флеминг (1)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
Killer Weekend, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
Характеристика
  • Няма
Оценка
5 (× 7 гласа)

Информация

Сканиране, разпознаване и корекция
Еми (2015)

Издание:

Ридли Пиърсън. Смъртоносен уикенд

Американска. Първо издание

ИК „Хермес“, Пловдив, 2007

Отговорен редактор: Петя Димитрова

Коректор: Недялка Георгиева

Компютърна обработка: Костадин Чаушев

ISBN 978-954-260-557-7

История

  1. — Добавяне

На Марсел (за нашата любов към Айдахо)

Благодарности

Специални благодарности на Уолт Флеминг и неговите изключителни колеги от Областното полицейско управление в Блейн, щата Айдахо. Благодарен съм му, че ми позволи да използвам образа му в книгата. Държа да спомена, че в истинския си живот Уолт се радва на прекрасни взаимоотношения с баща си — Джери, и съпругата си — Джени — нищо общо с това, което съм описал. Да си шериф в област с размерите на Ню Джърси не е лесна задача. Уолт гордо носи значката си години наред и гражданите на Блейн са му изключително задължени. Както и аз.

Благодарности на колоритните личности от района на Сън Вали, където прекарвам голяма част от времето си през последните двайсет и шест години. Искам да се извиня на всички мои приятели, които ще се разпознаят в героите на тази книга.

Благодарности и на Дан Конъуей, моя редактор в издателство „Пътнъм“. Задължен съм му за напътствията и часовете работа, вложени в „Смъртоносен уикенд“.

Благодарности и на Нанси Лицингер, която се занимава с бизнес делата ми; на скъпите ми приятели Дейвид и Лоръл Уолтърс за часовете редакторска работа по ръкописа на книгата; на Джоуи Ламбърт за енергията и ентусиазма, с които зарежда офиса.

Благодаря и на вас, Марк и Ранди Ейкър от ветеринарната клиника в Сън Вали, че ми позволихте да присъствам на кучешка операция; и на Барб за помощта в обучението на кучетата.

Въпреки че описаната бизнес конференция е художествена измислица, положих максимални усилия да пресъздам на хартия някои (невероятни понякога) събития (и крайности), случващи се в района на Кечъм/Сън Вали. Всяка прилика с която и да е подобна конференция е случайна.