Към текста

Метаданни

Данни

Серия
Звездни пирати (4)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
Deceiving the Corsair, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
Характеристика
Оценка
4,6 (× 44 гласа)

Информация

Редакция
desi7y (2019)
Редакция
sladcheto (2019)

Издание:

Автор: Руби Диксън

Заглавие: Да измамиш пирата

Преводач: Ralna

Година на превод: 2019

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: Читанка

Година на издаване: 2019

Тип: роман

Националност: Американска

Редактор: desi7y, sladcheto

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/11410

История

  1. — Добавяне

Бележка от автора

Здравейте, отново!

Мисля си, че трябва да започвам всяка бележка с едно ТАДААА! Вижте какво нещо сътворих. Но може би е така, защото съм супер развълнувана от това, което прочетохте току-що.

Обичам да пиша тези книги. Обичам, обичам, обичам. Сенторр бе много по-различен от Зоуи и много ми хареса да ги събера и да гледам как ще реагират. Освен това ми хареса, че отново посетихме екипажа на Глупака и ми е малко тъжно, че приключихме с тях.

Е, може би, не сме точно ПРИКЛЮЧИЛИ, тъй като съм убедена, че в един момент братята на Зоуи ще изскочат в главата ми, изисквайки да напиша и техните истории. Засега обаче, ще се фокусирам върху поредиците „Варварите от ледената планета“ и „Огънят на драконите“. Тази година пожонглирах доста с графика си и точно тези две поредици не получиха цялото внимание, което планирах да им отдам и истината е, че ми липсват! Особено моите варвари. Ще се опитам в бъдеще да бъда по-съсредоточена и да няма толкова големи промеждутъци между книгите. Знам, че някои от вас нямат търпение да видят как се развиват историите в поредицата „Леден дом“ и аз също като вас съм нетърпелива да ги подхвана! Ще стигнем и до тях.

Дотогава, надявам се, че ви е харесало да прекарате малко време на борда на Танцуващият Глупак. Извинете ме, на Лудо влюбеният Глупак… вече Джабберуок! Както и да решат да се наричат, обожавам този екипаж. Боже, обожавам всичките си герои, но някои повече от други. Тези определено имат специално местенце в сърцето ми.

Край