Към текста

Метаданни

Данни

Серия
НЕцивилизован (1)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
Uncivilized, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
Характеристика
Оценка
4,9 (× 67 гласа)

Информация

Издание:

Автор: Сойър Бенет

Заглавие: НЕцивилизован

Преводач: elfite_bgworld

Година на превод: 2016

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: Читанка

Година на издаване: 2016

Тип: роман

Националност: американска

Редактор: Ralna; ganinka

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/10169

История

  1. — Добавяне

Глава 6

Мойра

Помислих си, че мога да изгубя съзнание, и то не защото Зак ме държеше за гърлото. Правеше го толкова нежно, че можех да чувствам само грубата и грапава кожа на ръката му по моята, нищо повече. Не беше груб, просто доминираше, при това толкова нежно, че исках да се стопя като восък в ръцете му.

Не… думите, които ми говореше, животинския глад в очите му, начинът, по който ме командваше, когато ми казваше, че нищо не е приключило, а тепърва започва…

Нищо не каза, нито дума… не ме принуждаваше да правя нещо, което не искам. Но начина, по който се държи, този магнетизъм, огънят в очите му, който ме караше да желая да застана пред него на колене и да изпълня всичко, което поиска, да направя така, както ми каже…

Днес, докато обядвах с Майкъл на нашата бърза среща, не можех да мисля за нищо друго, освен за Зак, който бе сам у дома. Може би напълно гол. Може би бе обхванал твърдия си възбуден член и ръката му се плъзга бавно по дължината му. Знаех, че Зак има огромен сексуален апетит, преди няколко дни ми каза с тъга, че му липсва Тукаба — жената, която бе чукал пред мен — защото можел да я обладава всеки ден, понякога по няколко пъти на ден, когато и където поиска. Все по-често обличаше дрехи, когато беше в къщата, но от време на време се разхождаше напълно гол, и не можех да отклоня погледа си от огромната му ерекция, която обичаше да ми показва, особено сутрин.

Винаги забелязваше погледа ми, дори когато се опитвах да го прикрия, и щом уловеше погледа ми, се усмихваше и отиваше в банята да „вземе душ“, както обичаше да казва, обхванал с ръка твърдия от желание член, докато се отдалечаваше от мен.

Зак ме влудяваше, никого не бях искала толкова силно, колкото него… Едновременно чувствах две емоции — похот и срам, точно така, изпитвах срам за похотта си. Бях напълно объркана, готова да му се отдам.

Няколко пъти по време на обеда Майкъл ме попита дали нещо ме безпокои, понеже съм много разсеяна. Трябваше да примигна няколко пъти, за да прогоня фантазиите си за Зак и да се опитам да се съсредоточа върху разговора с Майкъл.

Работехме заедно в университета, Майкъл бе професор във факултета по математика и бяхме близки за известно време. Малко преди да тръгна за Амазония, Майкъл ме покани на среща и аз си помислих: „Защо не?“. Беше привлекателен, успял и много забавен човек с отлично чувство за хумор. На първата ни среща ме покани на вечеря и бе приятно. Целуна ме, пожелавайки ми лека нощ, когато ме остави на верандата пред дома ми, и по това време мислех, че се целува страхотно, и ми беше интересно да опитам и да видя докъде може да стигнем. Но след това бях наета от Рандал, преди да можем да се видим още един път. Качих се на самолета за Амазония, за да доведа Зак.

От момента, в който се върнах, Майкъл ме притискаше да се видим отново, но аз отхвърлях поредното предложение, измисляйки все нови и нови оправдания. Накрая му казах, че не мога да се срещна с него, защото трябва да прекарвам много време със Зак, за да може той да привикне и да се адаптира към съвременния свят и обстановката около него. Но Майкъл не се отказа и накрая ме склони да обядвам с него.

Продължавах да си казвам, че причината да не се радвам да видя Майкъл е защото ми отнема много време и емоции да работя със Зак. Но дълбоко в душата си знаех, че не се интересувах от Майкъл като любовник и не можех да си представя други отношения с него. Не и когато съзнанието ми бе съсредоточено върху откровено съблазнителните еротични усещания, които Зак ме караше да чувствам всеки ден, просто само като беше покрай мен.

Но после размислих и реших, че няма да е зле да се срещна с него, за да се избавя от тези натрапчиви фантазии и от влечението ми към Зак. Може би, когато се видя с Майкъл, ще можем да възстановим отношенията си и ще бъда в състояние да сложа граница между моя повереник и мен самата, и няма да бъда изкушена да я прекрачвам.

Сега не ми изглеждаше като добра идея. Дори когато Майкъл ме целуна страстно, когато се приготвих да се прибера. След обяда осъзнах, че все още искам да се отдам и подчиня на желанията на Закарайъс Ийстън.

— Днес узнах много от Кама Сутра — каза Зак бавно и спокойно, гледайки ме в очите, докато аз не можех да издържа погледа му и примигнах. — Разбрах, че има толкова много различни пози. Много повече от този, по който аз обладавам жената.

— Зак… не е трябвало да научаваш тези неща от интернет. Това може да те обърка и да го разбереш напълно погрешно.

Той игнорира думите ми и докосна нежно с носа си чувствителното място зад ухото ми, вдишвайки аромата на тялото ми, и горещия му дъх предизвика вълна от тръпки.

— Узнах много нови неща за женското тяло. Сега знам къде се намира клитора ти и как да ти доставя удоволствие, за да изпиташ оргазъм… да свършиш… да достигнеш върха.

Думите му отекваха в главата ми, зърната ми бяха чувствителни, а гърдите ми се надигаха от напрежението да напълня дробовете си с кислород, защото кратката му реч ме бе оставила без дъх.

— Мойра, искаш ли да ти покажа всичко, което научих днес? Позволи ми да опитам с теб, да покажа на тялото ти всичко, което видях на лаптопа…

Тялото ми крещеше „да“, но въпреки това поклатих отрицателно глава: „Не“.

— Ние не можем… не трябва… това не е правилно…

Зак се изправи, вдигна глава и ме погледна от горе надолу, след това нежно обхвана гърлото ми. Погледът му бе горещ и властен, той не иска да спори и обсъжда, той иска мен.

— Длъжна си да ми дадеш нещо. Дай ми тялото си… Умирам от желание.

— Това не е правилно — прошепнах с едва доловим глас, но знаех и усещах с цялото си тяло, че щеше да бъде прекрасно.

Издавайки стон на разочарование, Зак ме пусна. Очите му горяха от гняв, той отпусна ръце, свивайки и разпускайки раздразнено юмруци, след това вдигна ръка и я прокара през косата си.

— Тогава ме отведи обратно у дома в джунглата! Не ме задържай! Там мога да правя каквото си поискам и не трябва да живея по твоите глупави правила, да правя всичко така, както ти искаш. Отведи ме при Тукаба, за да изпробвам върху тялото й всички нови знания, с тази, която ме иска! Ти ме отхвърляш на всяка крачка, защото не ти подхождам? Отведи ме у дома, където ме приемат такъв, какъвто съм!

Думите му се врязаха силно в ума ми и аз чувствах горчивината от самотата и копнежа в гласа му.

— Не, Зак — умолявах го, бях уплашена от сумите му, страхувах се да не го загубя. — Още е рано да се върнеш. Длъжен си да видиш много повече, има толкова много неща, които все още не си научил… И Рандал иска да се запознае с теб.

— Отведи ме у дома, не ме измъчвай, или направи така, както ми обеща. Каза, че ще ме научиш и ще ми покажеш вашата сексуална култура, но единственото, което получих от теб досега, са тези глупави детски книжки.

— Не мога да правя секс с теб, Зак! — обясних му търпеливо. — Не мога, защото… аз просто не мога и всичко… — Не можех да го направя и да запазя разсъдъка си. Знаех, че в минутата, в която му се отдам, всичко, към което се бях стремяла и направила, щеше да се разруши и нямаше да може да бъде възстановено. Знаех, че ако се поддам на импулса, ще предам задължението си да му помогна да се адаптира към съвременния свят и семейството му. Щеше да бъде подло и неправилно да сведем всичко до страстта и удовлетворението на желанията ни.

— Тогава утоли глада ми по друг начин — отвърна той бързо и аз не бях сигурна дали правилно чувствах, но ми се струваше, че той отдавна бе чакал да каже това, а всичко казано бе планирана игра.

— Как? Какво имаш предвид? — попитах нерешително.

— Разреши ми да те погледам още веднъж. Нека да видя как пръстите ти докосват клитора ти и как свършваш. Научи ме как да третирам женското тяло, как си доставяш удоволствие по всички възможни начини и ми позволи да гледам. Покажи ми това и ще ми бъде достатъчно.

Погледнах Зак внимателно, смаяна от искането му. Това все още ми се струваше ужасна идея, но щеше да има граница, която да го задържи… нямаше да ме докосва… нямаше да почувствам члена му да се притиска между краката му…

Изражението на лицето му бе непреклонно. Бе ме поставил пред избор и ако не му дадях това, което искаше, щеше да си тръгне и тогава щях да подведа Рандал. И да загубя огромната субсидия.

Щях да загубя Зак. Щеше да ме напусна завинаги.

Преди да мога да се спра да задам въпроса, попитах:

— Просто искаш да ме гледаш? Без да ме докосваш?

— Разреши ми просто да погледам, нищо повече — отвърна Зак тихо и прокара език по устните си в очакване. — Това ще бъде истински урок за мен…

О, боже! Не мога да повярвам, че се готвех да се съглася с това, и съвсем се обърках, когато разбрах, че му отговарям положително.

— Добре. Съгласна съм, ще ти покажа. Но, Зак, обещай ми, че след това… ще спрем. Няма повече да говорим за това и ще се съгласиш да продължиш обучението си в култура и поведение, както бяхме планирали.

— Съгласен съм, Мойра — каза той решително и ме хвана за ръката. Поведе ме по коридора към спалнята ми и продължи: — Искам да легнеш на леглото с широко разкрачени крака, за да мога да видя всичко.

Отвори вратата и ме бутна в стаята. Пусна ме и нареди с дълбок и дрезгав от възбуда глас:

— Свали си дрехите.

Ръцете ми започнах да треперят като листа, преди да окапят, от звука на гласа му и горящия му поглед. Поех дълбоко дъх и издърпах тениската през главата си, не желаейки да превърна всичко това в съблазнителен стриптийз. Това бе просто нагледен урок, убеждавах себе си.

С по-голяма решителност свалих сандалите и късите панталонки, оставяйки ги да паднат на пода, след което ги ритнах настрани.

Очите на Зак проучваха жадно тялото ми, погледът му се спря на бледосиния сутиен и бикините, които бях сложила днес.

— Знаеш ли — каза той напрегнато след няколко минути в разглеждане на тялото ми. — Виждал съм голи жени през цялото време и съм свикнал с голотата, но има нещо в тези малко парченца нежен плат, те привличат погледа ми към тялото ти и ми доставят огромно удоволствие, гледайки ги върху теб. Но искам да видя какво има под тях. Свали ги.

Протегнах ръце зад гърба си и разкопчах закопчалката на сутиена. Наклоних рамене напред и позволих на парчето копринен плат да се плъзне по раменете ми и да падне на пода. Зак загледа гърдите ми и направи крачка напред. Стоях на място, без да помръдвам, вярвайки на обещанието му, че няма да ме докосне.

— Зърната ти са толкова красиви, нежно розови — каза с възхищение. — Не са кафяви като на караиканите. А какви са тези малки петънца по тялото ти?

— Лунички — отговорих, но гласът ми приличаше на стържещ метал. Прокашлях се, прочиствайки гърло. — Наричат се лунички.

— Прекрасни са — каза той с топла нежност в гласа. Не знаех дали има предвид луничките, или зърната, но по вените ми се разля жар и аз се разтопих от нежността му. — Сега свали всичко останало — продължи търпеливо, докато изпълнените му с желание очи се спряха на бикините ми.

Бавно пъхнах пръсти под ръба на копринения плат, навеждайки се леко, за да ги сваля. Когато стигнах до коленете ми, разклатих крака да ги накарам да паднат на пода и ги захвърлих настрана с пръстите на крака.

Очите на Зак се ококориха от изненада, той се отпусна на колене пред мен, приближавайки лице до голата ми плът. Изчервих се, а кожата ми гореше под смелия му заинтересова поглед. Нито един мъж не ме бе гледал толкова отблизо и с такъв жаден интерес.

— Нямаш косми — каза той, протягайки ръка към меката и гладка плът. Пръстите му се спряха на сантиметри от нея и аз трябваше да се насиля да не задвижа бедра към протегнатата напред ръка, за да почувствам топлите му пръсти.

— Депилирам цялото си тяло — отговорих му, — за да се отърва от космите.

— Изглежда толкова нежно и меко — промърмори той. — Дали се усеща така меко, както изглежда?

О, по дяволите! Всичките тези думи, произнесени с изпълнен с желание глас, а сега и невинният му интерес по толкова интимни въпроси ме караха да се чувствам слаба, да му се подчиня.

— Да, Зак. Това е нежно и меко.

Гледаше женствеността ми още няколко секунди, след това погледът му се върна на мен. Интересът в очите му бе заменен от трепет, жар и непреодолимо желание.

— Легни на леглото, Мойра, така ще мога да видя всичко.

Направих това, което ми каза, бавно изпълзях в центъра на леглото и легнах по гръб. Зак се вдигна от пода и пристъпи към края на леглото, качи се на него и застана на колене. Възбуденият му член се опираше в плата на шортите, толкова голям. Седна на колене и ми каза:

— Разкрачи се за мен.

Кръвта препусна по вените ми и разпростря желание по цялото ми тяло. Чувствах главата си замаяна, а тялото ми гореше. Разтворих крака настрани, а погледът на Зак се впи в женствеността ми и аз се сгорещих от него, възбудата ми нарасна.

— А сега ми покажи, Мойра. Покажи ми къде се намира сладкия ти клитор. Мисля, че вече знам къде е, но искам да го докоснеш с пръсти.

Не можех да сдържа стона, извиращ от гърлото ми, а очите на Зак се впиха в моите. Устните му се разтегнаха в чувствена усмивка, а погледът му се спусна към котенцето ми.

— Направи го! — заповяда той. — Докосни се!

Спуснах ръце надолу и разтворих крака още по-широко, гледайки Зак. Хапеше устната си от възбуда, впивайки зъби в нея, без да спира да ме гледа, а погледът му бе изпълнен с горещо желание, когато с една ръка разтворих влажните гънки.

— Красиво — каза едва доловимо, когато разтворих плътта, откривайки я пред него. — Котенцето ти блести от влага. Какво означава това?

Почти се задавих от невинния въпрос, но му отговорих:

— Това означава, че съм възбудена, сексуално възбудена.

Той кимна с разбиране, без да сваля очи от женствеността ми, и каза:

— Продължавай!

Това, което почна толкова невинно като урок по изучаване на женското тяло, се превърна в нещо прекалено греховно и възбуждащо. Вместо да му покажа къде се намира клитора ми и да му обясня физиологичните му функции, исках да утоля желанието си.

Спуснах другата си ръка между краката и леко плъзнах показалец във влажната си женственост. Не бях изненадана, че бях прогизнала от желание и пръстът ми потъна с лекота в горещата влажност. Простенах тихо, устните на Зак потрепнаха, но той не отвърна поглед от действията ми.

Изкарах пръста си, прокарвайки го нерешително по пъпката на клитора, покривайки го с влагата, която бе навлажнила женствеността ми, готова да се отдам на продължително сексуално приключение. Първото прикосновение с клитора ме накара да потръпна силно, леко повдигайки се на леглото, бедрата ми се изправиха нагоре и аз издадох вик на удоволствие.

— Да — изсъска Зак през стиснати зъби, — направи го пак.

Не чувствах срам, защото тялото ми крещеше от желание за удовлетворение. Погалих клитора с два пръста и започнах да търкам възбудената плът с кръгообразни движения. Дишането ми се накъса, докато се галех пред Зак, стоящ пред мен леко наведен и на колене между краката ми, гледаш ме с горещ поглед. Чувствах пулсации по цялото тяло, основата на гръбнака ми се изпъна в очакване на приближаването на оргазма. Започнах силно да търкам подутия клитор, стенейки все повече.

Бях толкова близа, щях да свърша всеки момент.

Бедрата ми се движеха в такт, пръстите ми трескаво търкаха горната част на клитора и имах усещането, че падам в тъмен тунел с ослепителен оргазъм в края му.

— Спри, не се докосвай! — изръмжа Зак и ме хвана за ръката да прекрати движенията ми.

— Не — изпищях заради отсъствието на пръстите ми върху женствеността ми, а чувство на разочарование заля тялото ми.

— Колко близо си до оргазъм? — попита Зак. — Искаш ли да свършиш?

— Да — изкрещях почти пречупена. — Много съм близо. Позволи ми да свърша.

— Не! — отвърна грубо той, затягайки хватката си върху китката ми. — Трябва да говоря с теб за нещо, което ме интересува.

— Какво означава „не“?! — практически изръмжах, опитвайки се да приближа ръката към женствеността си, която изнемогваше от желание за допира на пръстите ми. Другата ми ръка все още държеше гънките отворени за него, но той ме държеше прекалено здраво и не ми позволяваше да се движа.

Зак се наклони и приближи лицето си към откритата плът. Стисна устни, духна леко към възбудената ми чувствителна плът и аз изкрещях от възхитителното усещане.

— Харесва ми всичко, което правиш с пръстите си, но може ли да се докосва с език?

Застенах високо от мисълта езикът на Зак да ме докосва, и това предизвика спазъм на удоволствие по тялото ми.

Зак духна отново.

— Отговори ми, Мойра. Езикът работи ли толкова добре, колкото пръстите?

Мили боже, моля те, спаси душата ми!

— По-добре, Зак — прошепнах. — Да го чувствам там е много по-добре.

Той повдигна поглед и очите ни се срещнаха, а желанието, което се четеше в тях, ме убиваше.

— Освободи ме, Мойра. Освободи ме от обещанието ми да не те докосвам. Ще те галя само с език, обещавам. Нищо повече.

Щях да отида в ада. Именно натам ме водеше този път, но тялото ми не можеше да понесе повече това мъчително желание. То искаше това, което Зак ми предложи, и аз приех.

— Да! — изкрещях, въздъхвайки, победена от силното желание. — Разрешавам ти.

Без да бърза, Зак се отпусна на матрака с лице между раздалечените ми крака. Пусна китката ми, и вярвайки на думите му, че няма да използва ръце, се повдигнах към него, отваряйки се отново пред него.

Той незабавно проникна с език в мен, избутвайки гънките на малките ми срамни устни, докато издавах силни стонове на удоволствие от действията му, когато започна да ме чука с езика си, вкарвайки го дълбоко напред-назад във влажната плът. Хрипливи звуци извираха от устата ми, а бедрата ми се повдигаха към него.

Извади езика си и, обвивайки устни около клитора ми майсторски, сякаш бе правил това в продължение на години, го пое в уста и започна силно да смуче. Едновременно с това движеше езика си, дразнейки ме, кръжеше с език около пъпката му, търкайки силно, бързо… бързо и мощно, както завладя мен.

Издадох още един вик на удоволствие, опитвайки се да го заглуша. Очите ми се напълниха със сълзи от невероятното усещане за това как Зак ближе котенцето ми. Досега никой не бе правил така като него. Напълно бе завладял тялото ми само с един удар на езика си по клитора ми.

Мускулите ми се напрегнаха от допира на езика му, удоволствието между краката ми стана непоносимо.

Зак продължаваше да ме завладява.

Да смучи клитора ми…

Да го облизва…

Да го удря с език…

Да ме чука дълбоко с език…

Удари отново.

Смучеше внимателно, облизваше, хвана здраво клитора и го засмука.

Галеше клитора ми с бързи движения. Изтръпнах цялата, когато ме обхвана оргазма. Хванах и зарових пръсти в косата на Зак, придърпвайки лицето му към повдигнатите към него бедра. Той стенеше срещу женствеността ми и гмуркаше дълбоко език. Свърших, треперейки цялата, и имах чувството, че всяка моя клетка бе изпълнена с наслада.

Зак усети колко съм чувствителна и нежно облиза плътта ми и се вкопчи в нея в целувка, която ме накара да свърша на езика му. Когато треперенето утихна, пуснах косата му и ръцете ми се отпуснаха уморено на леглото.

Зак нежно обгърна с устни клитора ми за последен път и засмука, изпращайки тръпки по тялото ми от нестихналото още удоволствие. Отдръпна се и седна на колене, гледайки ме с усмихнато с нотка на превъзходство. Без да бърза, повдигна ръка към устата си, изтривайки влагата и облизвайки пръсти, за да ме опита още веднъж.

Очите ми се премрежиха, оглеждайки го от устата към твърдите плочки и надолу… не можех да не забележа мощната му ерекция, която напираше в шортите. Той дори не се докосна.

Когато вдигнах поглед и очите ни се срещнаха, той ме изненада още повече, като кимна кратко към мен, повдигна се и стана от леглото.

— Благодаря за урока, Мойра. Днес научих много.

Отворих зашеметена уста, гледайки как той се обръща и излиза от спалнята ми, внимателно затваряйки вратата след себе си.

Вдигнах ръка и закрих лице, издавайки отчаян стон.

Какво, по дяволите, направих току-що?