Към текста

Метаданни

Данни

Серия
НЕцивилизован (1)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
Uncivilized, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
Характеристика
Оценка
4,9 (× 68 гласа)

Информация

Издание:

Автор: Сойър Бенет

Заглавие: НЕцивилизован

Преводач: elfite_bgworld

Година на превод: 2016

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: Читанка

Година на издаване: 2016

Тип: роман

Националност: американска

Редактор: Ralna; ganinka

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/10169

История

  1. — Добавяне

Глава 10

Мойра

— Моля те, не спирай — помолих Зак, а ръцете ми стиснаха здраво косата му, докато езикът му се движеше яростно между краката ми.

Той вдигна леко глава и ме погледна твърдо.

— Време беше да ти дойде акъла.

Изкикотих се… звукът се изплъзна, преди да се замисля, а той се ухили насреща ми с лъскави, мокри устни.

После натиснах лицето му надолу към женствеността си, така че той да започне отново да пирува.

Преди няма и пет минути виковете ми бяха: „Спри, спри“.

Бях напълно поразена от това, че Зак искаше да ме налегне само минути, след като се бе изпразнил в мен. Беше се претърколил от тялото ми, лягайки по гръб на килима до мен. Обърнах глава, за да го погледна, видях зачервеното му от задоволство лице, докато се взираше в тавана, макар гърдите му все още да се повдигаха тежко, докато се бореше да поеме дъх.

Той извърна главата си настрани и се вгледа в мен, а сърцето ми подскочи, когато видях, че желанието е още там, но също така и слабо пламъче на нежност. Той се раздвижи като светкавица, изненадвайки ме, тъй като изглеждаше повече от разбит след страхотното ни чукане.

Сграбчвайки ме за раменете, той ме преобърна по гръб и свали бельото ми. Преди да успея да продумам в протест, той разтвори широко краката ми и се намести между тях. Взирайки се в женствеността ми, той каза:

— Имам нужда отново да си върху езика ми.

— Чакай… — опитах се да възразя, когато започна да снижава лицето си.

— Не — беше единственото, което каза, а после прокара езика си точно по средата, улавяйки собствената ми влага заедно със своята, която усещах да се стича навън.

Ръцете ми се озоваха на главата му и се опитах да го избутам.

— Зак… спри. Остави ме да си взема душ.

Той вдигна устата си, само колкото да каже: „Не“, а след това отново се спусна.

Бях така дълбоко шокирана, ужасена и напълно възбудена от това, че не възразява да поеме смесените ни сокове. Но пък Зак не разбираше концепцията за сексуалните ограничения на нашата култура.

Не че това задължително бе ограничение. Просто никога не бих си представила, че някой мъж би искал да направи това, но Зак бе мъж, който сам създава правилата си.

Никога преди някой мъж не бе свършвал в мен без презерватив. Но изобщо не се поколебах, когато стигнахме до този момент, точно преди Зак да се забие в мен. Беше си направил пълни изследвания още докато бяхме в Бразилия, и макар да предполагах, че няма сексуално предавани болести в племето му, допълнителното уверение от доктора направи чукането без презерватив абсолютно задължително по мое мнение.

Дори сега… не мога да намеря достатъчно енергия в себе си, за да ми запука от това, че нарушавам собствения си морален кодекс що се отнася до това да се отдам на Зак. В минутата, в която ме прикова към земята, знаех, че не ми бе останало желание за борба. Не ми пукаше за нищо друго, освен за това да го усетя вътре в мен, знаейки, че вероятно захвърлях кариерата си.

Просто нямаше значение.

Нуждата да имам Зак бе твърде поглъщаща, че да се опитвам да се боря срещу нея.

О, нещата, които можеше да прави с езика си. Бързо се учеше, но имаше свой собствен стил. Никога не съм имала устата на някой мъж толкова отдадена на мястото между бедрата ми.

Зак бе почти като животно… и ми харесваше да си го представям като силен, здрав ягуар, който ме вижда като сексуалната си жертва. Езикът му лижеше, трепкаше, перваше и се гмуркаше в мен. Когато простена от удоволствие, то извибрира срещу плътта ми. Той ме поглъщаше. Не остави никоя част от котенцето ми пренебрегната и когато впих пръсти в скалпа му, виковете ми се превърнаха от „спри“ в „още“.

Той ми даде още, обвивайки устните си около клитора ми и засмуквайки силно. Ханшът ми се надигна от земята и се завъртя към лицето му.

— Да, мамка му — простена той, когато вдигна устата си за кратко, само за да я сниши отново, сякаш умира от глад.

Искаше ми се да кажа, че ще продължи вечно, но бях толкова адски възбудена от това, което Зак жадуваше да ми направи, че в тялото ми се надигна оргазъм, който се отприщи толкова бързо, колкото започна да се заражда. Дръпнах косата му, дори когато тласках ханша си нагоре към устата му и след като стигнах до върха и започнах да се спускам обратно на земята, той не спираше да ме ближе.

— Достатъчно — простенах аз и го бутнах.

Той ме погледна с ленива усмивка, а след това отпусна брадичката си на хълмчето ми. Ръцете му милваха нежно корема ми.

— Още не съм приключил с теб.

Извивайки вежда, попитах:

— О, да… какво друго си намислил?

Той се надигна от отпуснатата си поза и седна.

— Отново съм твърд като шибан камък.

Разбира се, масивният му пенис стърчеше напред, а аз преглътнах с усилие. Не мога да повярвам, че това нещо се бе побрало в мен. Едно беше Зак да ме чука, докато съм с гръб към него, и съвсем друго да го виждам само на няколко сантиметра от себе си. Въпреки че току-що бях имала напълно удивителен оргазъм, можех да усетя как вътрешностите ми плуват в още влага.

Повдигайки единия си крак, аз го изпънах и го прокарах по покритото му с деним бедро.

— Е, може да пробваме като съм по гръб, а ти си отгоре… нарича се мисионерска поза.

Зак направи гримаса, но сложи двете си ръце зад коленете ми, повдигайки краката ми и разтваряйки ги.

— Хайде да я наричаме по друг начин. Мисионерството ме кара да си мисля за родителите ми, а това е последното, за което искам да си мисля, докато те чукам.

Повдигайки се на колене, той се приведе напред, избутвайки коленете ми към гърдите, разтваряйки ме повече. Той пусна за кратко единия ми крак, само за да сграбчи члена си и да го насочи към входа ми. Когато вкара масивната главичка в мен, той го пусна и върна ръката си отново под коляното ми.

Погледът му остана прикован надолу към пениса му и с един плавен тласък на ханша си потъна дълбоко в мен.

— О, това е хубаво — въздъхнах аз.

— Невероятно е — простена Зак.

Той вдигна погледа си към мен. Когато погледите ни се срещнаха, започна да движи ханша си. Бавно, излизайки нацяло, сантиметър след великолепен сантиметър, само за да проникне отново с прелестна предпазливост. Приведе тялото си над моето, за да заеме по-добър ъгъл, което избута коленете ми назад, докато бедрата ми не се опряха в корема и гърдите ми. Почти бях сгъната на две, и това донякъде затрудняваше дишането ми, но си струваше, защото по този начин Зак проникваше невероятно дълбоко.

Той ме гледаше внимателно, сякаш изучаваше лицето ми. Макар че изкушението да затворя очи бе голямо, защото исках просто да се потопя в усещането за него, се върнах назад във времето до момента, в който той се взираше в мен през огъня в селото, докато за пръв път чукаше Тукаба пред очите ми. Отново можех да усетя тази връзка, само дето този път гневното предизвикателство в очите му, което бе опит да ме прогони, липсваше. Сега предизвикателството му се състоеше в това да поддържам темпото му… да бъда пометена от великолепните усещания, които телата ни създаваха.

Сграбчвайки една от ръцете ми, Зак я провря между телата ни.

— Докосни се — заповяда той.

Вместо да се подчиня, аз се протегнах надолу, обвивайки палеца и показалеца си наполовина около основата на огромния му пенис, докато се движеше в мен. Стиснах го, а той си пое рязко въздух.

Погледът му стана твърд, когато го стиснах отново.

— Казах… да се докоснеш, Мойра. Направи го веднага.

Аз просто го стиснах отново, затворих очи и простенах от удоволствие.

Зак излезе от мен напълно, карайки главата ми да клюмне настрани. Загубата на дебелината му ме остави съвсем празна. Очите ми се отвориха и го открих да се взира надолу към мен, а устните му бяха стиснати в права линия.

— Не ми се съпротивлявай, когато те карам да направиш нещо — изръмжа той.

Гняв, сексуална неудовлетвореност и женска гордост воюваха в мозъка ми в опит да се наложат. Гневът обаче победи.

— Не ме притежаваш — казах му аз.

— Точно в този момент притежавам всяка част от тялото ти — заяви той, докато стискаше краката ми, които все още бяха уловени в големите му ръце. — Ако искаш да продължа да те чукам, ще правиш каквото ти кажа.

Зак тласна ханша си напред, насочвайки главичката на пениса си отново към входа ми. Задържах дъх в очакване, но той не помръдна повече. Залюлях се леко в напразен опит да го възпламеня така, че да се предаде. Но той просто се взираше в мен.

— Знаеш какво трябва да направиш, ако искаш пениса ми, Мойра.

Издишвайки раздразнено въздух, започнах състезание по взиране. Той проникна само с частица от сантиметъра, но и се изтегли точно с толкова, карайки плътта ми да потръпне от бурното желание и кръвта ми да се разбушува.

Той ме изчака и в крайна сметка не можах да издържа нито миг повече.

— Хубаво — троснах му се, ръката ми се гмурна между краката ми, така че пръстите ми да отъркат клитора. При първото докосване ханшът ми се стрелна нагоре, точно когато Зак възнагради подчинението ми и се заби в мен.

— Добро момиче — изръмжа той, когато ме изпълни изцяло и след това се отпусна.

Пръстите ми търкаха клитора ми, разпалвайки още един оргазъм почти моментално, защото усещането на дебелия му пенис дълбоко в мен, проникващ точно под мястото, където докосвам клитора си, завладя сетивата ми. В акт на пълно предизвикателство, на всеки няколко погалвания разтварях показалеца и средния си пръст, прокарвайки ги от двете страни на пениса му, създавайки допълнително триене по дължината му, докато се движи в мен.

Първият път, когато го направих, той оголи зъби и ми изсъска, но не спря движенията си. Това бе така, тъй като той бе също толкова изгубен в мъглата от похот и чувственост, под действието на която страдах и аз.

Ханшът му се тласкаше срещу мен, пенисът му проникваше невероятно дълбоко. Пръстите ми работеха яростно над клитора ми и дишането и на двама ни бе толкова остро и задъхано, че се тревожех някой от нас да не получи сърдечен удар.

— Близо съм, Зак — въздъхнах, притискайки по-силно клитора си.

— Да свършиш? — дрезгаво попита той, тласкайки се брутално в мен.

— Да. Ти?

— Само минутка — каза той, а после вдигна краката ми на раменете си, отпускайки по-голяма част от теглото си върху тялото ми. Стовари ръцете си на килима до ребрата ми и отприщи цялата си мощ върху мен.

Зак започна да се движи толкова грубо, че бих могла да се закълна как гръбнакът ми се впи в пода и въпреки това удоволствието, което създаваше вътре в мен, бе толкова прекрасно задоволяващо, че ми се искаше да му извикам да бъде по-груб.

Сумтене, стонове и звуци от рязко докосване, влажна плът. Топките му се удряха в задника ми, а пръстите ми не спираха да се движат.

Ненормално, откачено, диво и без задръжки чукане.

Бе великолепно и не можех да се въздържам повече.

— Ще свърша, Зак.

Той изръмжа дълбоко и, невъзможно, но започна да се движи още малко по-бързо, преследвайки собственото си освобождаване.

Тласвайки се в мен още един последен път, Зак застина напълно неподвижен и отметна глава назад, карайки дългата си, тъмна коса да се разпилее по гърба му.

— Свършвам, мамка му — простена той, докато всеки мускул от врата му надолу се стегна.

Абсолютното и неземно удоволствие, изписано на лицето му, бе моята гибел и аз се понесох заедно с него към върха. Ръцете ми политнаха нагоре и се вкопчиха в бицепсите му, ноктите ми се впиха в плътта му и цялото ми тяло застина за кратък миг, след което се отпусна в епично мощен оргазъм, който разкъса почти болезнено тялото ми.

Осени ме това, че Зак току-що ме бе накарал да свърша три пъти за по-малко от час и все още така и не се бяхме целунали. По дяволите, така и не се бяхме съблекли напълно — най-голямата отстъпка, която бе благоволил да направи бе, че свали бельото ми. Зак ме бе вкусил два пъти, произвеждайки мощни, главоломни оргазми, и въпреки това все още не бях усетила тези плътни устни върху моите.

Това бе просто странно… начинът, по който сексуалната ни връзка се бе развила, но после осъзнах, че се движех по неговите правила, не по моите, които се коренят в култура, която обикновено започва предварителната игра с целувка. Предварителната игра на Зак започва със здрава хватка на врата.

Удивително нещо, и все пак пълно пропиляване на знания от научна гледна точка, защото никога не бих могла да публикувам това изследване.

Когато Зак се спусна от оргазмичните си висини, той излезе бавно от тялото ми и се загледа в мен за момент. Протягайки ръка, той леко потърка пръсти в долната част на корема ми, а после каза:

— Ще отида да си взема душ.

Изправи се и без да каже дори дума повече, тръгна надолу по коридора към банята за гости, затваряйки тихо вратата зад себе си.

Аз се претърколих и подвих колене под себе си, изправяйки се от пода. Простенах от сковаността във врата и ханша си, свидетелство за не особено нежното лашкане, което Зак даде на тялото ми. Наведох се и грабнах бикините си, после се отправих към собствената си баня, докато спермата му се стичаше надолу по краката ми.

Друга ключова разлика в културите ни. Наблюдавах начинът, по който Зак чукаше Тукаба. Беше безлично… лишено от емоция и чувство. Беше удобен начин за него да намери освобождение, докато извива върховните си мъжки мускули пред останалите членове на племето. Когато приключи, той излезе от нея и си тръгна, оставяйки я да лежи просната в пръстта под него. Имайки предвид студената бариера, която явно съществуваше между мъжете и жените Караикан, не бе изненада, че Зак просто излезе от мен и си тръгна. Не мога да си представя мъж като него да си пада по гушкане след секс.

А това ме натъжи. Защото макар всяка частица доминантност, която Зак приложи над мен, да ми въздейства по правилния начин, като жена… като модерна жена, която приема емоционалната страна в сексуалния акт… топлата прегръдка от загриженост и нежност бе нещо, което много ми липсва точно сега.

Пускайки душа, изчаках, докато водата стане гореща и пристъпих под струята, мокрейки косата си. Сложих си шампоан и балсам, след това хубаво се изтърках с някакъв душ гел с аромат на гардения и гъба луфа.

Наскоро, щом уловях погледа на Зак, понякога можех да се закълна, че виждам нещо в него, нещо, приличащо ми на привързаност. Това бе в такова противоречие с арогантното изражение, което обикновено ми демонстрираше, че ми даде надежда да се надявам това между нас да не бъде нещо еднократно.

Е, наистина не беше един път — по-скоро три пъти, ако съм преброила правилно.

Но начинът, по който Зак внезапно стана и си тръгна? Толкова студено… толкова незаинтересовано за интимността, която бяхме споделили току-що. Сега не съм толкова сигурна какво чувства и ме изпълва безпокойство.

Припряно сапунисах останалата част от тялото си, трепвайки леко от чувствителността между краката ми, но после затреперих от спомена за прекараното от Зак време там.

С объркана въздишка, аз се изплакнах и излязох от душа. Изчетках добре зъбите си и бързо подсуших косата си, оставяйки я само леко влажна. Щом се върнах в спалнята си, облякох памучно потниче и широко долнище на пижама и пропълзях в леглото.

Тъкмо започвах да се унасям, когато си спомних за времето точно преди да напуснем селището на Караикан, докато Зак се сбогуваше. Не бе направил нищо друго, освен да ме гледа свирепо всеки път, когато погледите ни се срещнеха. И въпреки това имаше много топлина в очите му, когато стисваше ръцете на всеки мъж, а най-накрая обви Парайла в прегръдка. Бе притиснал лицето на стария мъж към гърдите си и го бе прегърнал здраво. Очите ми се изпълниха със сълзи, тъй като знаех колко горчиво-сладък бе този момент за Парайла.

После Зак разроши косата на всички деца, навеждайки се да приеме огърлица от едно малко момиченце. Бе се усмихнал на жените, а погледът му се задържа малко по-дълго върху Тукаба, преди да се обърне и да тръгне.

Затова знаех, че Зак притежава дълбока емоционалност. Показа ми го, когато си тръгваше от всичко онова, което бе скъпо на сърцето му. Видях болка и обич, изписана на лицето му. Разпознах ги по начина, по който държеше Парайла.

Зак бе способен да изпитва много чувства; просто изглежда в този момент не ги изпитваше към мен. Мисля, че засега… бе безопасно да кажа, че тялото ми не бе нищо повече от съд, в който той да може да се освободи.

Това не би трябвало да ме притеснява… не и наистина.

Но, проклет да е… притесняваше ме.