Към текста

Метаданни

Данни

Серия
НЕцивилизован (1)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
Uncivilized, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
Характеристика
Оценка
4,9 (× 67 гласа)

Информация

Издание:

Автор: Сойър Бенет

Заглавие: НЕцивилизован

Преводач: elfite_bgworld

Година на превод: 2016

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: Читанка

Година на издаване: 2016

Тип: роман

Националност: американска

Редактор: Ralna; ganinka

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/10169

История

  1. — Добавяне

Глава 21

Зак

Настроението ми беше мрачно и бурно. И беше причинено от този глупав, шибан нощен клуб, в който Клинт и Кара ме бяха довлекли. Отново поканата се отнасяше само за мен, но аз поканих и Мойра. Когато пристигнахме и бяхме отведени в една от ВИП зоните, в които Кара ни беше казала да се срещнем, можех да кажа от изражението на лицето й, че не беше никак щастлива да види Мойра. Мойра се скова до мен, също недоволна от това да се намира в присъствието на Кара.

Но нямаше начин да понеса една нощ с Кара и Клинт без нея до мен. Не, не беше точно така. Не мисля, че имаше изобщо начин да понеса нощ без Мойра, което беше още една мрачна мисъл. Бях препълнен с емоции, когато ставаше въпрос за красивата червенокоса жена, която чуках… и то здраво. Бях обсебен от нея и мразех това, но в същото време го обожавах.

Бях свикнал да спя на мек матрак, но също така и притиснат към тялото й през цялата нощ. Всяка сутрин се събуждах преди нея и се възползвах от сутрешната си ерекция, като се уверявах, че и двамата ще започнем деня с по един страхотен оргазъм или два. Прекарваме почти всяка минута от деня заедно и бях станал по-близък с нея, отколкото с някой друг в живота ми, с изключение на Парайла. Водехме дълги разговори относно невероятните открития, които правех. Като вчера, докато седяхме в едно малко кафе в центъра на Атланта, където отпивахме от айскафетата си и обсъждахме тероризма. Четях много за атаките на девети ноември, чудовищно събитие, което ме ужасяваше. Да знам, че се е случило нещо от такава величина, докато аз бях в блажено неведение за това, изолиран от светостта на племенния ми дом, ме накара да видя всичко случващо се в глобален план. Този нов и модерен свят, в който бях потопен, беше ярък и невероятен, изпълнен с чудеса и потенциал. Но също така и груб и толкова по-жесток от този в тропическите гори, което ме караше да се чудя защо хората искаха да живеят в подобно общество като цяло. Това само затвърдяваше присъщото ми желание да се върна у дома. Научих доста за Мойра. И двамата й родители са били антрополози, което бе породило желанието в нея да последва стъпките им. Сестра й Лиса беше домакиня, която бе женена за инженер — каквото и да означаваше това — и щастливо отглеждаше двете им деца брега в Северна Каролина. Въпросите ми за личния й живот бяха безкрайни и досега, освен това че бях разбрал, че тя вероятно е единствената жена, която някога ще задоволи страстта ми, открих, че е и забавна, интелигентна и палава. Обичаше старите уестърни, защото преди винаги ги гледала с баща си, и поради някаква причина се ужасяваше от котки, но паяците не е плашеха изобщо. Знам, че хърка тихо, когато спи по гръб, но когато се обърне на една страна и се прилепи към тялото ми, спи дълбоко и непробудно. Любимата й книга е „Петдесет нюанса сиво“… книга, която ми беше заела, но дори не можех да прочета и първа глава. Тя ми се подсмихна, когато й го казах и ми каза, че пропускам от някои ценни секс трика, които мога да използвам. Незабавно я прочетох, но, честно казано, не ме научи на нищо, което вече знаех.

Нощите с нея бяха най-добрите, защото тайно се промъквахме в моята или нейната спалня и тя ме оставяше да правя каквото си поискам с тялото й. Любимото ми нещо бе да я карам да свърши, като използвам устата си. Понякога започвах с това, като завра лице между бедрата й, но друг път първо се докарвах до оргазъм, като я чукам яростно, сякаш се състезавах, за да стигна до финалната линия. Тогава излизах от нея и докато все още се давех от липсата на кислород, заравях уста в котенцето й и я изяждах, докато тя крещеше собствения си оргазъм.

Нощният клуб, в който се намирахме, не беше нищо, което някога съм очаквал. Беше на три етажа, а един огромен, чернокож мъж с изпъкнали мускули и пиърсинг по лицето пазеше вратата. Входът бе ограден с кадифено въже и дълга опашка от хора очакваше реда си. Както ми беше казала Кара, си дадох името на огромния пич и той ни пусна вътре с искрящо бяла усмивка.

Вътрешността на сградата бе напълно открита с огромен дансинг в средата и огледален бар, който бе разпрострян до три от стените. Таванът се простираше на три етажа по-нагоре и, поглеждайки, видях няколко тераси, които бяха издадени напред в стената над мен, чрез които се стигаше по „частните“ стълби. Кара ми беше казала, че ще бъдат във ВИП терасата на третия етаж и просто да попитам бармана къде се намираше това. Очевидно Кара и Клинт идваха тук често и можеха да си позволят да платят за ВИП тераса, от която да си пият луксозните коктейли и да наблюдават танцуващите долу. След една бърза спирка до бара, където Мойра поръча нещо, наречено „Отвертката“, а аз самият си поръчах бира, последвахме бармана в посоката на стълбището към трето ниво. Горе бяхме посрещнати от солидна червена врата и аз я отворих, виждайки Кара и Клинт, които бяха седнали един до друг и бяха допрели глави, сякаш водеха поверителен разговор. Въпреки че клуба се тресеше от силната музика, в тази стая беше значително по-тихо и тогава видях, че това се дължи на двойните стъклени врати, които бяха затворени. Главите им се извъртяха в унисон, когато ни чуха да се приближаваме.

Кара се усмихна сияещо към мен, но усмивката й се стопи, когато забеляза Мойра. Клинт незабавно скочи на крака, шляпвайки ме по гърба, след което придърпа Мойра в прегръдка. Незабавно изпитах желание да убия шибаняка.

През следващите два часа седях облегнат на парапета на балкона, отпивах бира и наблюдавах танцуващите под мен. Музиката бумтеше в ушите ми, карайки ме да закопнея за нежните песни на жените от племето, които пееха на празниците ни. Отказах поканата да танцувам, но тук можех да наблюдавам Мойра, която движеше бедра в движения, които бяха толкова секси, че ме възбуждаха неимоверно. Кара пристъпи напред, движейки тялото си в почти порнографски движения с вдигнати над главата ръце. Понякога Клинт заставаше зад сестра си и я сграбчваше за бедрата, движейки се в унисон с нея. Беше отвратително гледка. Ако дори помислеше да направи това с Мойра, беше мъртъв.

Гледах ги, докато танцуваха, и се чудех колко скоро можехме да напуснем с Мойра. Исках я силно, но това не беше новост. Беше се превърнала в необходимост, което допълнително подклаждаше опасното ми настроение.

В крайна сметка Мойра слезе от дансинга, проправяйки си път из тълпата, след което се отправи към тоалетната. Пред нея имаше опашка почти дълга колкото и тази отвън, така че щеше да се забави. Въздъхнах и погледът ми се насочи към Клинт и Кара, които се изкачваха по стълбището, за да се присъединят към мен на ВИП терасата.

Кара влезе първа и се насочи право към мен. Хвана ме за ръката и ме поведе към дивана, а аз дори не се съпротивих. Клинт отиде до мини бара и си наля още едно питие. Двамата с Кара не спираха да се наливат и вече бяха пияни.

Кара седна на дивана и ме придърпа до себе си. Уви ръка около врата ми и каза с копринен глас:

— И така, Зак… с Клинт се чудехме дали с Мойра не бихте желали да дойдете в апартамента ми и да купонясвате с нас.

Интересно как така покани и Мойра, защото знаех, че я смяташе за напаст от начина, по който се отнасяше към нея.

— Какво имаш предвид под купонясване?

Тя запърха с мигли към мен.

— О, знаеш… малко кокаин, малко екстази. Нещо, което да накара малката мис Фригидност да се отпусне.

Нямах идея какво имаше предвид с това, но не звучеше като нещо, на което бих се насладил, нито пък исках Мойра да го преживее с тях.

— Смятам да пропуснем.

Клинт тръгна към нас и застана зад дивана. С питие в едната си ръка, той се протегна и погали нежно Кара по тила.

— Ако не си падаш по четворките, можем да се разменим.

— Да се разменим? — попитах глуповато, защото, докато мислех, че нямам идея за какво говореше тя, перспективата накара кръвта ми да кипне.

— Да — каза Клинт и изцъклените му очите се втренчиха в мен. — С Кара искаме групов секс, но ако това не ти допада, ти можеш да вземеш Кара, а аз с удоволствие ще изчукам Мойра, докато вече не може да стои на краката си.

Пред очите ми падна червена пелена и всъщност за миг се замаях от пламтящата ярост, която циркулираше из тялото ми. Не заради офертата на тези глупаци, които бяха толкова извратени дори да си помислят нещо подобно, но не бях изненадан. Не, всичко беше заради това, че Клинт искаше да изчука Мойра, когато дори не заслужаваше да диша от нейния въздух.

Скочих от дивана и се взрях в Клинт с убийствен поглед.

— Какво каза току-що?

Той нямаше представа за опасността, в която се намираше в момента. Забелязах Кара да ме наблюдава с гладен поглед.

— Мойра — повтори той, сякаш съм глупав. — Искам да я изчукам. Обзалагам се, че има най-сладкото, стегнато котен…

Прелетях през дивана и забих юмруци в гърдите му. Той се препъна назад и коленете му се удариха в бара, от което се разхвърчаха стъкла и няколко бутилки паднаха на пода. Собственото му питие излетя от ръката му и след секунда бях върху него. Увих ръце около врата му и стиснах, наблюдавайки как очите му се разширяват от страх.

— О, Зак… защо драматизираш? — Кара се изправи от мястото си на дивана. Наблюдаваше ни с лек интерес, но изглеждаше повече отегчена. — Ако не искаш, просто трябва да кажеш „не“. Въпреки че не знам какво толкова виждаш в Мойра. На мен ми прилича на малка невзрачна мишка.

Затворих очи, поемайки си дълбоко дъх, и когато ги отворих отново, се обърнах и се взрях в Клинт.

— Никога повече не говори за Мойра по този начин. Дори не си и помисляй да я докоснеш. Ако някога те видя дори да се взираш в нея, ще сложа край на живота ти, жалък боклук такъв.

Клинт закима енергично с глава, а пияният му поглед беше изпълнен със страх. Пуснах го и той потърка с ръка врата си.

Зад мен Кара се засмя и се приближи. Пръстите й се плъзнаха по тила ми и ноктите й одраскаха кожата ми. Отдръпнах се от докосването й и отстъпих назад, поглеждайки я предупредително.

— О, това е възхитително — каза Кара подигравателно. Приближи се до брат си, уви ръце около врата му и прокара език по челюстта му. — Не виждаш ли, Клинт? Зак и Мойра се чукат. Ето защо ти се нахвърли така.

Очите на Клинт се разшириха, но той не каза нищо. Очевидно предупреждението ми за Мойра беше все още прясно в ума му.

— Виждаш ли? — каза тихо на брат си и погали гърдите му с ръка. Ръцете му се обвиха собственически около кръста й и той я придърпа по-близо до себе си. — Той не го отрича.

Свих ръце в юмруци и ноктите ми се забиха в дланите ми. Никога не бях изпитвал желание да ударя жена… до този момент.

— Хайде, миличък — каза Кара, хващайки Клинт за ръка и повеждайки го към вратата. Тя се обърна към мен и ми хвърли преценяващ поглед. — Това беше много полезно, Зак. Сигурна съм, че чичо Рандал ще бъде много заинтересован да узнае, че професионализмът на Мойра не е такъв, какъвто той си мислеше.

Не се поколебах и за секунда.

— Точно както съм сигурен, че ще му е интересно да научи, че ти и брат ти сте болни откачалки, които се чукат.

Кара пребледня, доказвайки ми, че съм уцели право в десетката. Клинт я задърпа за ръката към вратата.

— Да вървим, Кара.

— Стойте далеч от Мойра — предупредих ги и двамата. — Не искате да понесете гнева ми.

Никой от двама им не отвърна нищо, докато излизаха през вратата. Въздъхнах от облекчение, когато изчезнаха.

Върнах се до дивана и се стоварих в него. Започнах да се смея тихо, след което направо избухнах в смях.

Не мога да повярвам какво се беше случило. Не мога да повярвам, че тези двамата шибаняци предложиха на Мойра и мен нещо подобно, и не мога да повярвам, че се въздържах от това да убия Клинт. Мойра щеше да се гордее с мен.

Изправих се отново и отидох до мини бара, като си извадих още една бира от хладилника. Дръпнах отварачката и я хвърлих в боклука, след което отпих огромна глътка.

Вратата към частната стая се отвори и Мойра влезе. Тази вечер се беше облякла така, сякаш искаше да дойде да танцува… сякаш искаше да ми покаже начина, по който тялото й може да се движи. Роклята й беше копринена и сребърна на цвят с дълбоко деколте. Беше къса и едва покриваща дупето й, но висеше свободно около тялото й и шумолеше, когато тя се движеше.

Беше обула чифт черни токчета с дебели каишки, които се увиваха около глезените й, и когато ги видях за пръв път, си помислих, че ще изглеждат чудесно върху раменете ми, докато се тласкам в нея.

Всички мисли за Клинт и Кара се стопиха и тялото ми реагира по обичайния начин, когато видех Мойра. Без значение дали беше облечена с дънки и тениска или изчукай-ме-в-клуба рокля, винаги получавах ерекция.

Когато затвори вратата за себе си, поставих бирата си върху бара и тръгнах право към видението пред мен. Очите й ми се усмихнаха и тя отвори уста да каже нещо, но аз я отразях, като покрих устните й с моите. Целувката беше наказателна, изпълнена с похот и желание, като вкарах езика си дълбоко и я придърпах за ханша, така че да мога да отъркам възбудата си в нея.

Тя се отдръпна леко назад и ахна:

— Какво ти става?

— Искам да те чукам… точно сега — казах и я целунах отново.

Тя ми се отдаде още веднъж, но след това отново се отдръпна.

— Не… не можем. Клинт и Кара могат да влязат всеки момент или пък някой сервитьор.

Грабнах Мойра за ръката и я поведох към терасата, отваряйки двойните врати и оставяйки пулсиращата музика да нахлуе. Придърпах я плътно към мен и доближих устни до ухото й, така че да може да ме чува.

— Клинт и Кара си отидоха и няма да се върнат. И ще те изчукам сега.

Тя се извъртя в прегръдката ми и се отдръпна, изненадана не от тръгването на Кара и Клинт, а от спешната нужда в гласа ми.

— Какво? Не, не можем. Това е публично място.

— Това е частна ВИП стая — казах й и тогава се наведох и отново покрих устните й. Тя ми отвърна, преплитайки езика си с моя и забивайки пръсти в бицепсите ми.

Предаде ми се толкова лесно и обичах точно това в нея. Това, че никога дори не помисляше да ми откаже да я имам.

— Диванът — промърмори срещу устните ми.

— Твърде далеч — изръмжах, отдръпвайки устни от нейните. Извъртях я в ръцете ми и я изправих към отворения нощен клуб под нас. Лазерните светлини и гърчещи се танцьори изпълваха сцената. Погледнах към другите тераси, но тъй като светлината не достигаше до тях, тя бяха потънали в мрак.

Открити, но тъмни и уединени.

Просто шибано перфектно.

Притиснах се към гърба на Мойра и я избутах напред, докато стомахът й не се допря до парапета от ковано желязо. Горната част на гърба й гореше срещу мен, когато се приближих до нея, допирайки възбудата си до кръста й. Потърках нежно с нос тила й, помирисвайки шампоана, който й бях казал да купи. Навеждайки се настрани, за да целуна врата й, прокарах зъбите си по нежната кожа там. Тя потръпна в ръцете ми и наклони глава на една страна, давайки ми по-добър достъп, докато побелелите й кокалчета на пръстите стискаха парапета.

— Искам да стоиш точно така… разкрачи краката си за мен малко повече.

Тя въздъхна в очакване и направи каквото й казах. Пресегнах се надолу и допрях пръсти до вътрешната страна на едното й бедро, след това ги плъзнах нагоре под роклята й и по заоблените кълба на красивото й дупе.

Наведох се надолу и погледнах под роклята й, мислейки си, че не носи никакво бельо, което щеше да е най-горещото нещо някога, но бях възнаграден от гледката на черна, тънка лента от дантела, която преминаваше през средата на задничето й.

Ах… прашки. Не, ето това тук беше шибано горещо.

Пъхнах пръст под лентата на дупето й и го плъзнах надолу, издърпвайки плата измежду кълбата на задничето й, отдръпвайки го настрани и оставяйки гладкото й котенце открито и уязвимо за мен. Плъзнах пръст по женствеността й и почувствах сладката й като мед влага. Чувствах се така, сякаш умирах на място, толкова ненаситен в нуждата ми за нея. Не можех да чакам нито минута повече, така че набързо смъкнах гащите си и извадих пениса си, игнорирайки захапката на ципа, който беше точно под топките ми. Е, малко болка винаги правеше нещата по-интересни.

Приклекнах и насочих члена си към хлъзгавия вход на Мойра, тласкайки се силно в нея до край.

Мойра си пое рязко въздух и каза:

— О, господи! Не мога да повярвам, че правим това.

Усмихнах се и я целунах по главата, увивайки една ръка около кръста й, за да я задържа в изправено положение, а другата поставих върху парапета за баланс.

Тласках се в нея, оставайки приклекнал. Ако някой погледнеше насам и ако успееше да ни види през сенките и мъглата, вероятно щяхме да изглеждаме като двойка в интимна прегръдка. Или може би като двойка, която се чука на задна.

Не съм сигурен, нито ми пукаше.

Имам предвид… Мойра беше напълно облечена, и въпреки че роклята й беше повдигната нагоре, отпред я прикриваше доста добре.

Освен бавното движение на бедрата ми срещу нейните, което може би изглеждаше така сякаш се движех с музиката, или пък изглеждаше така сякаш я чуках на задна, не съм сигурен дали не беше очевидно какво правим.

Не че давах и пукната пара. Бях прекалено изгубен в това да се тласкам в тялото й, за да ми пука, и в този момент нищо не можеше да ме издърпа от нея.

Бавно влизах и излизах, а дишането ми беше накъсано и тежко. И двамата се взирахме надолу към танцуващите, изгубени в собствените си мисли и удоволствия.

Когато се тласнах прекалено дълбоко, Мойра отметна глава и я отпуснах върху рамото ми, очите й бяха затворени, а устата й отворена, докато прелестното удоволствие се разливаше по лицето й. Но не беше достатъчно шумна за мен.

Беше прекалено уплашена да се отпусне, въпреки че никой не можеше да я чуе заради музиката.

Свалих ръката си, която беше увита около кръста й и плъзнах пръсти под предната част на роклята й.

Отместих прашките й, незабавно открих подутия й клитор и започнах да го масажирам нежно в унисон с ритъма на тласъците ми.

Тя проплака:

— Мамка му, Зак! — След което бедрата й се задвижиха срещу ръката ми.

Сега… ако някой погледнеше точно в този момент към нас, и може би някой го правеше, щяха да разберат без съмнение, че се чукаме. Мисълта за това ме развълнува.

Една от ръцете на Мойра се сключи около китката ми и тя отметна глава.

Накланяйки се на една страна, без дори да пропусна нито един шибан тласък, видях очите й, които бяха широко отворени и изпълнени със страх и удоволствие.

— Спри — замоли тя. — Някой може да ни види.

— Няма шибан начин — отвърнах й и започнах да движа и пениса и пръста си малко по-бързо.

— О, господи! О, господи! — повтаряше тя, и въпреки че беше ужасена от това да не бъде видяна, бедрата й се тласкаха яростно срещу мен.

— Кажи ми, че си близо, скъпа — изръмжах до ухото й. — Защото съм готов да се излея в теб и не мога да се сдържам повече.

Мойра кимна яростно и аз започнах да се тласкам в нея, блъскайки я силно срещу парапета. Почувствах как вътрешните й стени се свиха около пениса ми и още веднъж главата й се отпусна на рамото ми, докато тя проплакваше в оргазмена капитулация. Цялото й тяло се разтрепери и почувствах прилива на влагата, която обля пениса ми.

И, мамка му… щях да свърша. Забих се дълбоко в нея още веднъж и затворих очи, концентрирайки се върху усещането от спазмите на Мойра около мен, докато пенисът ми продължаваше да излива сперма в нея.

Простенах и придърпах бедрата й срещу моите, забивайки пениса си още по-дълбоко. Увих едната си ръка около стомаха й, а другата около гърдите й, и я притиснах здраво към мен. Останахме в тази поза за момент или десет… времето изглежда беше спряло за нас. Не чувах музиката, нито виждах мигащите светлини и извиващите се тела.

Всичко, което ме интересуваше в този момент, беше увитата в ръцете ми жена и чувството от горещата й плът около възбудата ми.

Заравяйки глава в шията й, която миришеше на диви орхидеи и пролетен дъжд, прошепнах:

— Не мисля, че някога мога да спра с теб, Мойра.