Към текста

Метаданни

Данни

Серия
Адвокат и агент на ФБР (7)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
The Thing About Love, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
Характеристика
  • Няма
Оценка
5 (× 53 гласа)

Информация

Сканиране
Silverkata (2020)
Начална корекция
sqnka (2020)
Корекция и форматиране
Epsilon (2020)

Издание:

Автор: Джули Джеймс

Заглавие: Любов под прикритие

Преводач: Вера Паунова

Година на превод: 2017

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: Ибис

Град на издателя: София

Година на издаване: 2017

Тип: роман

Националност: американска

Печатница: „Симолини“

Излязла от печат: 30.10.2017

Редактор: Любка Йосифова

Технически редактор: Симеон Айтов

Художник: Depositphotos

Коректор: Милена Моллова

ISBN: 978-619-157-210-6

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/10453

История

  1. — Добавяне

Благодарности

Както винаги, благодаря на приятелите и семейството ми, които бяха така мили да споделят професионалните си знания и личния си опит по време на написването на тази книга. Сърдечните разговори за разводи, забавните обсъждания с приятелите ми мъже на „мъжкия кодекс“ и дали биха могли да простят на приятел, който е знаел за изневярата, отговорите на многобройните ми технически въпроси за всичко, от огнестрелни оръжия до ценни книжа, дълбоко съм ви благодарна за всичко, което правите, за да обогатите книгите ми. Моля ви, никога не преставайте да отваряте онези неочаквани среднощни имейли от мен, със заглавия като „Просто от любопитство“, „Чудех се…“ и „ПОМОЩ“, защото без вас съм изгубена.

Не бих могла да напиша тази книга така, както исках, без помощта на един такъв приятел, Брент Демпси. Благодаря ти от дъното на душата си, задето беше толкова щедър с времето си и задето ми помогна да го направя както трябва. Тържествено обещавам да внимавам повече с полицейския жаргон.

Задължена съм също така за подкрепата на някогашната ми редакторка, Уенди Маккърди, която работи с мен върху осем книги и която ми помогна с идеите за тази. Благодаря ти, че ми даде възможност да споделя историите си и задето ме направи по-добър писател. Твоят глас, казващ „Тези хора се харесват твърде много!“, ще продължи да ме мотивира да давам всичко от себе си всеки път щом седна пред клавиатурата.

Специални благодарности на Елиса Патрик, Кейти Браун, Брент Демпси и Браян Кавана, задето прочетохте ранните чернови на тази книга и споделихте мислите си с мен. Благодарна съм също така на моя агент, Робин Рю, както и на Моли Смит, за съветите и познанията й в областта на дигиталния маркетинг.

Благодаря на всички в „Бъркли“ за подкрепата им за тази книга. Преди всичко — на Кейт Сийвър, моята редакторка, както и на Айвън Хелд, Кристин Бол, Клеър Зайън („Давайте, Къбс!“), Джейн-Мари Хъдсън, Крейг Бърк и Ерин Галоуей: дълбоко оценявам всички обсъждания, дискусии и задушевни разговори, които водихме миналата година. За мен е удоволствие и чест да работя с такъв прекрасен екип.

И накрая, благодаря на съпруга си, Браян, който дори не трепва, когато му се обадя, докато е на работа, с въпроси като „Ако смяташ да подкупиш политик, ще разделиш ли парите на две, или ще му дадеш всичките петдесет хиляди наведнъж?“. Ти си онзи, на когото първо казвам всичко, винаги.

Благодаря ви, деца, просто защото сте най-любимите хора, с които да си прекарвам времето. Обичам ви.

Край