Към текста

Метаданни

Данни

Серия
Варварите от ледената планета (1)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
Ice planet barbarians, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
Характеристика
Оценка
4,6 (× 56 гласа)

Информация

Издание:

Автор: Руби Диксън

Заглавие: Варварите от ледената планета

Преводач: Ralna

Година на превод: 2019

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: Читанка

Година на издаване: 2019

Тип: роман

Националност: американска

Редактор: desi7y; galileo414; sladcheto

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/10162

История

  1. — Добавяне

Глава 16

Джорджи

Вектал взе ръката ми в своята, когато прокарах пръсти по едното му голямо рамо. И там имаше тези изпъкналости, като броня, обхващащи бицепса му и задната част на ръката.

— Не — каза ми той на неговия език.

Бях объркана. Мислех, че ме харесва и иска да го докосвам. Меките му кожени панталони не можеха да скрият ерекцията, която ги опъваше. Бях леко стресната от размера му, но знаех, че Вектал никога не би ме наранил. Той се суетеше около мен целия следобед, за да се увери, че китката ми е добре, проверяваше синините ми, буташе в устата ми малки парчета месо, когато се опечаха. През цялото време ме докосваше собственически, карайки ме да мисля, че ме желае.

А сега ме отблъскваше? Когато се опознавахме? Това нарани чувствата ми.

— Не?

Той видя нараненото ми изражение и от гърдите му се чу мъркане.

— Джорджи — каза той по своя мек и уникален начин. Той погледна към мен и промърмори нещо, което не успях да разбера.

— Значи вече спираме да си играем игрички? — попитах аз. А тъкмо бях стигнала до интересното. И, добре, може би бях в настроение за флиртуване. Защото да го докосвам, да усещам кожата му срещу себе си и начина, по който ми реагираше? Беше като да си играеш с котка. Той бе толкова топъл, а кожата му така мека върху тези твърди като скала мускули, и ме гледаше все едно слънцето е изгряло и беше… толкова възбуждащо.

Зачудих се, дали народът му го намира за привлекателен. За мен определено беше, след като премина началния шок с рогата-и-синята-кожа-и-светещите-очи-и-опашката. Чертите му бяха силни и добре изглеждащи с прав и горд нос, въпреки изпъкналостите. Скулите му бяха високи и имаше добре оформени устни.

И имаше най-страхотните рамена и бицепси. Идеше ми да си помахам с ръка, за да се охладя, като мислех за тях. И беше факт, че бе истинско удоволствие да го докосвам. Много се наслаждавах да плъзгам ръцете си по цялото това съвършенство и не можех да измъкна от главата си, малката ни интерлюдия при потока тази сутрин.

За ръката му плъзгаща се по женствеността ми и изгарящото му докосване. Когато ми показа какво иска, за да ме отведе в планината.

Аз го бях докоснала също. Стисвайки големия, невероятен член в ръка, давайки му да разбере, че тази игра се играе от двама.

— Джорджи — каза той отново и поклати гордата си глава, преди да потърка с ръце лицето си по начин типичен на хората, който изразяваше раздразнение и ме накара да се усмихна.

— Да? — измърках, приближавайки се по-близо до него. Сега, когато в пещерата бе топло, бях свалила повечето от кожите на пашкула ми и бях облечена само с гащеризона си. Бях толкова близко, че можех да отъркам гърдите си в ръката му.

А той отказваше да ме погледне. Вместо това поклати казва и каза нещо, което звучеше като:

Са нисок ки йемев.

— Да, нямам идея какво значи това — казах и прокарах ръка през косата му. Тя бе права, черна и много, много гъста. И никъде по тялото му нямаше други косъмчета, което бе интересно.

Той отблъсна ръката ми, но чух отново мъркането в гърдите му да става супер шумно. Знаех, че се наслаждава на докосването ми. Не разбирах защо отказваше да ме погледне и защо ме отблъскваше.

— Вектал? — попитах аз. — Не разбирам.

Погледът му пламна и той взе ръката ми, поставяйки я на ерекцията опънала меките панталони. И след това ме изгледа сякаш казваше: Виждаш ли?

Ах. Вече разбирах. Лека усмивка изви устните ми и в този момент се почувствах истински всесилна. Той нямаше да ме докосне… нямаше да ме погледне… защото го възбуждах, а той не искаше да ме принуждава да правя нещо, за което не съм готова.

Наистина, за голям варварин, той беше перфектният джентълмен.

Което бе ирония, тъй като сега аз бях тази, която искаше повече. Може би заради нуждата от комфорт или заради факта че го намирах изключително привлекателен. Или може би защото коремът ми бе пълен и бях в безопасност за пръв път от цяла вечност… или просто бях в палаво настроение. Но колкото повече той се опитваше да бъде благороден… толкова по-напориста ставах аз.

— Предполагам, че не се налага да питам за противозачатъчни? — казах му и погалих рамото му. Боже, обичах да го докосвам. Беше изключително порочно. — Аз не пия хапчета, не че има значение. Почти сигурна съм, че след като сме от различни раси, не мога да забременея от теб.

Той ме гледаше с присвити очи, чакайки да види какво ще направя.

— Нека аз направя първия ход — казах му меко и посегнах, за да развържа връзките на необичайния му елек.

Странните очи на Вектал блеснаха и той замърка по-силно от всякога, гърдите му на практика вибрираха.

— Много оценявам, че по-рано днес ме спаси — казах му, дърпайки връзките. Дрехата, мека кожа с неестествен цвят, падна от раменете му при докосването ми. Измъкнах ножовете, които бяха завързани за него, разкривайки широките му гърди с твърди плочки. — Нека ти покажа колко много.

След това се наведох и го целунах…

Той веднага се дръпна назад, гледайки ме изненадано.

— Целувка — казах и едва сдържах смеха си. Бях почти обидена от изненаданото му изражение, но знаех, че Вектал не е запознат с целувките. Може би той не правеше любов като хората. Мисълта ме заинтригува.

— Целувка — съгласи се той и се върна на мястото си, все едно не се е отдръпвал.

Отново докоснах устата му със своята. Устните му не се разтвориха за мен. Той бе скован и неподвижен, докато го целувах. Реших да го изкуша, целувайки го отново и отново, докато от време на време хапех долната му устна. Колкото и да се стараех той не си отвори устата, затова прокарах нежно език по устните му.

Той отново се дръпна изненадано, а очите му се присвиха към мен.

— Все още е целувка — казах му и обвих ръце около тила му. — Казва се френска целувка. Така докосваме езиците си. Ако ми дадеш шанс, мисля, че ще ти хареса.

Погледът на Вектал остана прикован към устните ми, докато говорех. Той се наведе и притисна уста към моята… много бързо… и след това ме изгледа подозрително, сякаш чакаше да го поправя.

— Целувка — съгласих се и отново притиснах устни към неговите.

Когато усетих езика му да докосва устата ми, улових връхчето му и го засмуках леко.

Той простена… аз също. Неравностите покриващи челото, гърдите и члена му… покриваха и езика му. Бях забравила за това и простенах, когато си спомних какво бе усещането на този език между краката ми.

Вектал зарови ръка в заплетената ми коса и ме задържа срещу себе си.

— Целувка — настоя отново той. Бе очевидно, че иска още.

Затова му дадох още. Облизах устата му и плъзнах език между устните му, стенейки, когато езиците ни се отъркаха един в друг. Той застина срещу мен, сякаш притегляше движенията ми. Изучаваше ги. Затова отново прокарах език в устата му, този път по зъбите му, доволна да чуя шумното мъркане носещо се от гърдите му. Когато останах без дъх от целувката, се отдръпнах и го погледнах доволно.

— Как беше това?

— Целувка — каза той и този път пое водачеството. Притискайки устата ми към своята, Вектал започна нападение на толкова много фронтови линии, че ме остави замаяна. Той хапеше леко и смучеше езика ми, започвайки бавно, равномерно тласкане, което ми напомни за ритъма на секса и ме остави копнееща.

По времето, в което се откъсна от мен, позволявайки ми да си поема дъх, осъзнах, че сме на кожите заедно, и аз се притискам към голите му гърди. Усещах как пулса ми тупти между бедрата и бях изпълнена с остра нужда.

— Много си добър в това. — Боже, наистина, наистина добър. Щеше да ме убие, ако стане още малко по-добър.

— Джорджи — промърмори той срещу устните ми. — Целувка. — И ръцете му се насочиха към яката на гащеризона ми. Той притисна уста към горната ми устна. След това към бузата ми. Към челюстта ми. — Целувка — каза отново меко.

— Да — казах, дърпайки закопчалката на гащеризона си. Отворих го и гърдите ми се изляха свободно.

Той погледна голата ми кожа с нещо подобно на учудване. Голямата му ръка, с три пръста и палец, не обгърна гърдата ми, както очаквах, а се притисна към кожата ми, между двете ми гърди. Той ме помилва, прокарвайки пръст надолу по гръдния ми кош с очаровано изражение.

Едва тогава вниманието му се насочи към гърдите ми и той прокара едното си кокалче по зърното ми. Възкликнах, усещайки как вълна от възбуда прониза тялото ми, и той изглеждаше също толкова изненадан от текстурата на кожата ми там. Леко обиколи зърното с пръст, гледайки го как се втвърдява от нежното докосване.

Сем — каза той с нисък, мъркащ глас. Тогава докосна отново кожата между гърдите ми. — Сем.

— Мека? — попитах. Докоснах гърдите му и твърдите плочки там и след това поклатих глава. — Сем?

— Джорджи сем — каза той дрезгаво. Мисълта явно го тревожеше.

— Дам, доста съм мека — съгласих се с усмивка. — Но е забавно да ме докосваш, нали? — и сграбчих ръката му, слагайки я обратно на гърдата си.

Неговият отговор бе да ме целуне отново и аз се наведох, наслаждавайки се на ласката. Имаше нещо в него, което бе така изкусително. Целувките му ставаха все по-гладни и аз простенах, когато ръката му стисна нежно гърдата ми. Притиснах се отново към него, копнеейки за докосването му.

Голямата ръка на Вектал се плъзна по тялото ми, изучавайки го. Той разтвори до край якето ми и аз реших да го махна изцяло, защото исках да ме докосва навсякъде. Притиснах кожата си към неговата, защото той бе по-топъл от всяка дреха. Исках да бъда срещу него, гола, и мисълта голямото му тяло да покрие моето ме накара да потреперя от нетърпение. Задърпах якето, за да го сваля, но ръкавът засегна в ранената ми китка и превръзките й, и все пак, скоро бях гола от кръста нагоре.

Бутнах елека му, защото исках да сме на равни начала, и той го свали. Тогава и двамата бяхме наполовина голи и се гледахме един друг, изучавайки различията в телата си. Той имаше тези плочки подобни на броня по ръцете й гърдите си, докато аз бях мека навсякъде. Кожата му на допир бе като от велур и обожавах да я усещам срещу себе си. И двамата имахме пъпчета и зърна. Прокарах пръсти по неговите, забелязвайки колко са твърди, подобни на бронята му. Може би затова бе така захласнат от мекотата на тялото ми.

Притиснах гърдите си в неговите и опрях брадичка на едното му твърдо рамо. Това ми позволи да прокарам ръце по гърба му и да въздъхна доволно от този допир. Той мъркаше така силно, че целият му гръден кош на практика вибрираше и го усещах толкова хубаво срещу кожата си.

Раменете му бяха огромни и силата им ме възбуждаше. На гърба му имаше още от тези плочки, слизащи по гръбнака му и стигащи до основата на опашката му. Трябваше да призная, че опашката ме караше да се усмихвам. Беше дълга, а на края имаше сноп черна коса, като тази на главата му, а в момента се мяташе напред-назад върху одеялата.

— Джорджи — промърмори Вектал в ухото ми и почувствах как потърка носа си в шията ми.

Ооох. Зърната ми се втвърдиха в отговор на ласката и се вкопчих в него, когато той облиза шията ми, насочи се към ухото и завъртя език по очертанията на ушната ми мида. Когато се върна на шията ми, малко по-късно, стенех от удоволствие и търках гърдите си в големия му гръден кош.

Ръцете му обгърнаха дупето ми и той ме дръпна към себе си. Тогава порочните му устни се насочиха към гърдите ми и проплаках, щом обхвана с устни зърното ми. Стиснах рогата му, вкопчвайки се в него, докато той си играеше с чувствителното ми зърно.

О, милостиви Боже, оребреният му език бе най-сладкото мъчение. Неравностите се плъзгаха отново и отново по чувствителната ми плът, карайки ме да се вкопча здраво в мъжа. Дишах тежко поднасяйки му гърдите си, и той продължаваше да ме измъчва до толкова, че ми се прииска скоро да закрещя от нужда.

Ръцете на Вектал задърпаха панталоните ми и това ми се видя най-страхотната идея на света. Смъкнах ги с бързи движения надолу по краката си, нетърпелива да остана гола под него.

— Ти също — казах му, притискайки устни към неговите. — Искам също да си гол.

Изправих се, за да сваля изцяло панталоните си. Бях доста влажна и можех да усетя как соковете ми изтичат, като стиснах здраво бедра. Под униформата нямах бикини, затова когато успях да се измъкна от дрехата бях напълно гола… женственост, насинена кожа и всичко останало.

Моят голям извънземен избута ръцете ми настрани, когато опитах да му се хвърля отново на врата. Вместо това се зае да проверява синините ми и бях сигурна, че търси нови. Извъртях очи, но изтърпях прегледа, по-заинтересована да се добера това, което бе в гащите му, отколкото да го чакам да ми разглежда синините.

Когато той настоя да се обърна, за да огледа и гърба ми, въздъхнах раздразнено и прокарах ръце по панталоните му, обхващайки с длани слабините му.

Това привлече вниманието му много бързо.

Пръстите ми се обвиха около дължината му и само с едно докосване осъзнах какви разлики има между него и човешките мъже. На първо място, ширината му бе адски впечатляваща. Беше изгарящо горещ и в допълнение към големия размер, имаше твърд израстък, с големината на палец директно над члена му. Нямах никаква идея какво е това, но и нямаше как да попитам. Освен това бе покрит с изпъкналости, и макар на докосване кожата му да бе напълно гладка, наподобяваше текстурата на езика му.

Боже, обзалагам се, че усещането да е вътре в тялото ми, щеше да е невероятно. Потреперих от мисълта. Щастливки бяха жените от расата му.

— Искам да видя повече от това — казах му. После плъзнах пръсти под члена му, обхващайки с ръка тестисите му. Зачудих се дали са чувствителни.

Ръката му сграбчи косата ми и той започна да ме целува отново, преплитайки езика си с моя. Простенах и сграбчих по-здраво члена му. Исках го гол, но той все още носеше панталоните си, затова се опитах сама да поправя тази несправедливост. За нещастие нямах идея как да ги развържа. Панталоните се държаха на тялото му с помощта на сложно завързани и преплетени ленти, които бяха прекалено неразгадаеми за едно крайно възбудено момиче. Реших просто да се опитам да ги издърпам надолу по бедрата му.

Вектал се засмя и промърмори нещо срещу устните ми. След това дръпна лентите и панталоните му се изсипаха надолу. Добре, мамка му. Може би просто не знаех как работят извънземните дрехи. Но вече не ме бе грижа, тъй като моят голям, красив извънземен бе гол и можех да се насладя на величието на Вектал в пълния му блясък. Когато се изправи в цялата си височина, беше повече от прекрасен.

Той погледна надолу към мен, сините му очи блестяха силно, а в гърдите му продължаваше безспирното шумно мъркане. Ръката му отново се притисна между гърдите ми и се зачудих дали не търси и в мен това мъркане, което се носеше от него.

— Човеците не правим така — казах му аз. — Вместо това ставаме мокри — и взех ръката му, насочвайки я между бедрата си, за да може сам да се увери.

Големият ми извънземен се срина на колене и простена. След това целуна корема ми, насочвайки се надолу, и щом обхвана с ръце бедрата ми, притисна устните си директно към женствеността ми.

Задъхах се и коленете ми омекнаха, затова отново се хванах за рогата му. В отговор той ме вдигна на ръце и ме сложи да легна на кожите, вдигайки краката ми на раменете си, за да зарови лице между бедрата ми. Езикът му се плъзна по гънките ми и простенах, когато направи въртеливо движение около клитора ми.

О, Господи. Тогава той ме облиза с невероятния си език, прокарвайки неравностите по чувствителната ми плът, пиейки от влагата ми. Проплаках и стиснах рогата му, разтваряйки по-широко крака. Чувството беше наистина невероятно. И преди бях правила секс, дори няколко пъти орален, но нищо не можеше да се сравни с усещанията, които събуждаха в мен мъркането му и неравният му език. Две близвания и вече стенех. При третото стиснах с бедра главата му. След още две бях на път да се изсипя от кожите, дишайки тежко и стенейки от нуждата.

И моят голям, брутален извънземен просто игнорира молбите ми за оргазъм и продължи да ме ближе, бавно и съсредоточено, със страст, която ми показваше, че и той се наслаждаваше на това така както и аз. Той мърмореше някакви тихи, неразбираеми думи с всяка ласка на езика си, и когато го плъзна по самата ми сърцевина, едва не изскочих от кожата си.

— Моля те — проплаках. — О, Боже, моля те!

Но естествено се, той не ме разбираше. Затова стенех и се молих за оргазъм, а той просто ме ближеше, докато аз стисках рогата му, мислейки си, че това бе най-невероятното мъчение, на което съм била подлагана.

— Спри — простенах. Бях толкова готова за него, че ме болеше. Исках го дълбоко в себе си, исках да ме изпълни. Близането и леките захапки ме побъркваха.

— О, Боже, спри, Вектал. Искам те в мен, сега.

В отговор езикът му се тласна в мен.

Дълбоко.

И това бе достатъчно.

Разпаднах се на милион парчета от най-силния оргазъм, който някога бях изпитвала, и краката ми се стегнаха здраво около лицето му. Може би изкрещях името му и задърпах рогата му. Може би се мятах върху кожите. Не бях напълно сигурна какво правех в този момент, но по време на този оргазъм нямаше никакво време за рационални мисли.

Той изръмжа, очевидно наслаждавайки се на това, че свърших, и продължи да прави същото, което удължи оргазма ми до безкрайност. Бях напълно изтощена, когато той най-после вдигна главата си, а очите му буквално светеха, като фарове, докато облизваше порочно влагата по устните си.

Почувствах се изцедена до крайност. Бях свършила толкова мощно, че не бях сигурна дали е бил един оргазъм или дузина, навързани един след друг, пробудени от талантливия му език.

— Господи, вашите жени сигурно са адски издръжливи — казах му аз, когато се надвеси над тялото ми, като голяма синьо-сива пантера, и започна да търка носа си в шията ми. Имах нужда от малко почивка, но той бе готов да продължи, притискайки устни по кожата ми, облизвайки всички меки части, които намереше.

И не след дълго отново стенех, прокарвайки ръце по кожата му, копнеейки да го усетя дълбоко в себе си.

— Вектал — простенах и обвих крака около кръста му. Той бе така топъл, а мъркането в него стана доста силно.

Той докосна бузата ми и промърмори нещо меко и сладко, преди да изрече името ми. Бедрата му се наместиха между моите и осъзнах точно колко голямо е оборудването му. Изведнъж цялото това близане доби ключово значение, защото сега бях невероятно влажна, което щеше да улесни проникването му.

— Джорджи — промърмори той и осъзнах, че казва нещо, което бях чувала и преди. — Джорджи са-акх Вектал. — Той потърка нос в шията ми и усетих главичката на члена му. Беше огромна, но бях решена да докарам това до края, бях готова да ме изпълни. Толкова готова.

Повече от много готова.

Той притисна устните си към моите и започна да се тласка напред. Тялото ми се разтегна, опитвайки да го поеме и прокарах ръка по кожата му, галейки го и насърчавайки го, докато влизаше в мен милиметър след милиметър.

Когато проникна в мен целия, научих нещо ново. Палецът? Онова изпъкнало нещо, за което нямах идея какво предназначение има? Все още нямах идея, но точно сега, то се беше притиснало директно към клитора ми. Опитвах да анализирам уникалното усещане, когато той раздвижи бедра, тласвайки се леко.

И всички нервни окончания в тялото ми пламнаха от натиска на израстъка към клитора ми.

— Оооо — простенах. Това ми напомни за Вибратора Зайче, който някога имах и който едновременно стимулираше вагината и клитора ми. Да правя секс с Вектал? Беше много подобно, обаче много по-хубаво. Много по-интензивно.

Това… можех да умра от това невероятно удоволствие. Вкопчих се в него, поемайки дълбоко дъх, когато този израстък отново се притисна в клитора ми. Дали мислех, че изяждането на котенцето ми ми идваше прекалено много, заради очевидния му ентусиазъм? Това бе нищо в сравнение с умопомрачителния начин, по който той ме чукаше до припадък, начина, по който израстъкът притискаше клитора ми, начина, по който голямата му ерекция ме изпълваше, а неравностите по нея можеха като с магия всеки път да докосват G-точката ми. Свърших отново. И отново. Дращех гърба му, крещях името му, докато той се тласкаше в мен отново и отново шепнейки ми тихи думи. Разпадах се с всяко движение на члена му, докато останах без кости, изтощена, стенеща…

… и продължаваща да получавам оргазми.

Изтощените ми крака се разтвориха, пускайки кръста му, когато движенията му станаха по-мощни. Вектал разголи зъби, чертите на лицето му се стегнаха, докато оргазмът изопваше тялото му. Издрасках с нокти гърдите и ръцете му, а той простена ниско и целият потрепери. Можех да кажа, че действията ми му харесаха, затова ги повторих отново. Свърши за мен, скъпи, мислех си, докато нов оргазъм разтърси тялото ми, потапяйки ме в неимоверно удоволствие.

И тогава го усетих да пулсира в мен. Като останалата част от тялото му, температурата на семето му също бе няколко градуса по-висока от тази на кожата му и можех да усетя как се излива в мен. Стоновете му на удоволствие ставаха все по-шумни и по-шумни, а мъркането се превърна в яростно бучене. Той се тласна силно в мен и пръстите му се впиха в бедрата ми, докато свършваше дълбоко в мен отново и отново. Това бе нещо ново за мен.

По дяволите, всичко тук бе ново за мен.

Но когато той се срина върху мен, като голямо, прекрасно одеяло, притискайки неравното си чело в моето гладко и промърмори името ми?

Чувствах се доволна. Останала без кости… разбира се… но истински, тотално доволна. И ми се искаше да го попитам, дали утре ще ме заведе в планината. Но изглеждаше някак грешно да го правя точно сега. Не исках да мисли, че съм спала с него само защото искам да направи нещо за мен.

Ако трябваше да съм напълно честна пред себе си, спах с него, защото бях адски привлечена от него. Рогата, синьо-сивата кожа, опашката, шантавия член и всичко останало. Рязкото му, защитническо държание. Всичко ми харесваше.

Той се раздвижи над мен, очевидно опитвайки да издърпа теглото си, така че да не ме смачка. Вкопчих се в него, защото ми харесваше да усещам голямото му топло тяло върху своето, и въздъхнах доволно.

Вектал, от друга страна, започна да ме целува отново. Усетих го как започва да движи бедра в плитки тласъци.

Тих стон се изтръгна от гърлото ми.

— Много е добре, че не можеш да ми надуеш корема, приятелче — казах, като в същото време обгръщах с крака кръста му.