Мег Блекбърн Лоузи
Децата на новото време (7) (Кристалните деца, Децата индиго, Звездните деца, Ангелите на земята)

Към текста

Метаданни

Данни

Включено в книгата
Оригинално заглавие
Children of Now (Crystalline Children, Indigo Children, Star Kids, Angels on Earth, and the Phenomenon of Transitional Children), (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Научнопопулярен текст
Жанр
Характеристика
  • Няма
Оценка
4,7 (× 9 гласа)

Информация

Сканиране и първоначална корекция
ira999 (2010)
Корекция и допълнително форматиране
Диан Жон (2010)
Допълнителна корекция
Диан Жон (2012)

Издание:

Мег Блекбърн Лоузи. Децата на новото време

История

  1. — Добавяне
  2. — Корекция

Осъзнателността, ДНК и енергията

Съзнанието и умът не са едно и също нещо. Умът е чисто логическа конструкция — инструмент, който сме разбили с цел да оцелеем като човешки същества. Като част от нашата защитна система, той разсъждава, измерва количества и ни осведомява за напредъка ни в течение на нашите преживявания. Съзнанието не е и нашето его, а същината на истинското ни аз. То не е затворено в тялото и лесно може да пътува в други времена, места и реалности, както в реално време, така и насън. Съзнанието се движи със скорост, по-голяма от тази на светлината, и е в състояние да ни достави всичко, от което имаме нужда — информация или опит от всяко място от Творението.

Съзнанието е онова, което влиза в образуващите се клетки при зачеването. То носи спомените ни от миналите прераждания; тъкмо затова понякога имаме „дежа вю“. Ние вече сме били там. Именно по тази причина ни се случва да имаме чувството, че познаваме някого отдавна, макар да го виждаме за пръв път. То е, защото сме го познавали преди. Съзнанието е онова, което се простира отвъд реалността тук и сега и ни снабдява с интуитивна информация за миналото, настоящето и бъдещето. То е онази част от нас, която е винаги нащрек и знае за всичко в света. Съзнанието може да мести планини, да променя формата на материята, да пътува във времето и пространството и дори в други измерения на реалността. То е в състояние да предизвика изцеление на най-дълбоко равнище, като установи контакт със съзнанието на други и чувства и знае какво преживяват те. То е най-голямата сила и най-дълбоката ни чувствителност.

Тъй като сме се научили да мислим и общуваме логично, в процеса на еволюцията паметта на чистото ни съзнание се е увредила. В резултат на този естествен процес ние сме затворили вратата към осъзнатостта за по-висшите реалности. Сега тази врата започва отново да се отваря. Когато Децата на новото време идват в нашия свят, тези техни врати са открехнати или широко отворени, а съзнанието им с лекота прави онова, което отдавна сме забравили, че можем. Съзнанията на тези деца си спомнят кои са и откъде идват, а тези спомени на свой ред отразяват истинската ни същност.

Тъй като се състоят от електромагнитна енергия, съзнанието и ДНК работят в тандем. В този случай ние сме в състояние да функционираме като целенасочено съзнателни наблюдатели и участници в цялото сътворение. Съзнанието ни преживява всички равнища на реалността, а след това предава съобщения за тези преживявания по електромагнитен път директно на ДНК. (Спомнете си, нашата ДНК получава данни от РНК, обработва ги и предава съобщения за тези преживявания обратно към тялото пак чрез РНК.) Същевременно ДНК предава информация за тези промени на съзнанието и съответно на цялото сътворение. Това е безкраен цикъл, жизненоважен не само за съществуването ни, но и за начина, по който го преживяваме.

Всяка наша мисъл, произнесена дума или преживяване е форма на енергия и съответно има свой хармоничен отпечатък. Всеки такъв отпечатък представлява комбинация от честоти, които, взети заедно, пренасят определени съобщения от и към нас. Например когато преживеем нещо неприятно, е твърде вероятно вътрешните ни органи да реагират по някакъв начин — да ни се разтупа сърцето или да ни се свие стомахът. И обратното, когато имаме приятно изживяване, по гръдта ни се „разлива“ емоцията на момента. Човешкото тяло реагира на съответните преживявания. Когато се предават на тялото, енергийните честоти на всяко от тях ни влияят не само физически, но и стават част от нашето съзнание. Така всяко преживяване се отпечатва физически (биологично) и енергийно (в енергийното поле) и тези отпечатъци стават част от нас и от цялото сътворение. Съзнанието също общува директно с ДНК, така че съществуваме едновременно физически и етерно. В резултат на всичко това в следващата секунда вече сме различни. Променя се цялостната ни конструкция, защото енергийната хармонизираща система се е адаптирала към обстоятелствата. Някои от промените са дълбоки, други — по-фини.

Децата на новото време притежават дори още по-директна, ефикасна и усъвършенствана комуникационна система; тя прескача много от етапите, необходими на предишните поколения. Енергийните полета на тези деца са живи предаватели и приемници. Поради това някои от тези малчугани проявяват рядка надареност, като например децата екстрасенси от Китай с техните забележителни постижения или Децата индиго, които общуват по енергийната мрежа. Новите енергийни системи на Децата на новото време са внушителни потоци жива енергия. Те наподобяват на радиоапарат, който е включен постоянно и е настроен на всички възможни станции. Някои от децата умеят да пресяват ненужните данни, други дори няма нужда да го правят, а трети са се научили да обработват цялата информация едновременно, тъй като мозъците им работят по различен начин. За Децата на новото време всички канали са постоянно достъпни, без да им се налага да се настройват на тях. Повсеместно приемане!

Много от Децата на новото време проявяват невиждана осъзнатост, познания и интуиция — всъщност неограничени заложби. Те автоматично използват съзнанието си по начини, които носят на тях и на нас отговори за живота и съществуването отвъд времето. От друга страна, поради структурата на своята ДНК тези деца са свръхчувствителни както към собствените си чувства, така и към тези на околните. Като въплъщение на съзнанието — подсилено от еволюцията на тяхната ДНК — Децата на новото време представляват един напълно нов вид съществуване и продължават да еволюират дълго след раждането си. Техните енергийни полета се адаптират постоянно, променят цветовете си и моделите на движение и цветовите им спектри все повече изсветляват. Онези от тях, които имат подкрепа в тяхната одареност, цъфтят и създават фантастична живопис, музика и наука и ни носят неизмеримо дълбоки прозрения. Те виждат истината за съществуването ни като човешки същества и притежават способността да изразяват наблюденията си с много обич и чувствителност. За съжаление, голяма част от тях остават нечути. Техните дълбоки прозрения биват отминавани като плод на развинтено въображение. А истината е, че техните възприятия и преживявания са напълно реални!