Читателски коментари (за „Децата на новото време “ от Мег Блекбърн Лоузи)

  • 1. Doddy (13 декември 2010 в 07:49)

  • 2. Pepola (24 януари 2012 в 18:05), оценка: 1 от 6

    За децата на новото време нямам коментар. Супата от ДНК, електромагнитни, електрически и други полета, които авторката манипулативно е забъркала може да се стори „научна“ на някои читатели.

  • 3. Елена (5 януари 2013 в 11:44)

    Здравейте,

    изтеглих книгата в „*.txt“ формат. За съжаление вътре липсват описаните снимки.

    С удоволствие ще прочета текста.

    Благодаря Ви за положения труд!

    С пожелания за успешна година

    Ели

  • 4. Павел Николов (3 април 2015 в 11:38)

    Добре е незапознатите със промените които действат по планетата да не се опитват да критикуват това което им попада за задоволяване на любопитството или случайно. Във всеки човешки труд има истина, която ни се дава да я постигнем и разберем. Със писаното за децата в тази книга се занимава и науката, но със своите различни постижения. Нека тя да не се превръща в терорист, като ги налага на човечеството.

    СЕГА по планетата има промени, които са неразбираеми за човек.

    Накратко — живота на планетата се преустройва за преминаване от петото в шестото идно съществуване. Науката го назовава квантов преход, което не е истината. Науката си служи още и с еволюционен преход, с помоща накойто търси вечнността. Дали това е истината?

    През идните до около 2080 и още години живите ще са свидетели на идните промени по планетата и живота на нея.

    Описаното в книгата търси отговори и за променените деца и тяхната ДНК.

    Науката познава само материалната ДНК, но не знае нищо за незримата ДНК, дадена на човек от неговата ДУША — носеща съдбата на човека.

    Само от нея е възможно да се разбере изтината за децата.

    За съжаление човек не знае и не разбира нищо за същестеуеането и живота във безпределността.

    Това което мога да споделя като мои постигнати знания_разбирания от духовните селения на вселената творила планетата Земя е, че тези деца са на прехода — промяната на човешката биология и живот.

    В новото шесто съществуване ще се дадат нови биологични промени в биологията на човек, които сега се проверяват за тяхната достоверност (с помоща на тези деца), от човешките духовни творци.

    Добре е да приемем тези деца, като новите Адам и Ева.

    Мога да добавя още много. но това ще е за това какво и какъв ще е идния живот в шестото съществуване през следващото столетие. Занего човек още не е готов — не се е освободил от старите си знания. Не има потребните му нови разбирания

    Поздравявам авторката за нейния труд.

    Поздравявам и читателите, които ще прочетат книгата, но не като роман и без да правят оценки и критики. Книгата е за предпоследното поколение на планетата, Да се опитаме да разберем и научим повече и предварително за идното съществуване.

    С уважение към автор, читатели и набююдатели разбиращи сегашните промени на планетата.

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.