Мег Блекбърн Лоузи
Децата на новото време (3) (Кристалните деца, Децата индиго, Звездните деца, Ангелите на земята)

Към текста

Метаданни

Данни

Включено в книгата
Оригинално заглавие
Children of Now (Crystalline Children, Indigo Children, Star Kids, Angels on Earth, and the Phenomenon of Transitional Children), (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Научнопопулярен текст
Жанр
Характеристика
  • Няма
Оценка
4,7 (× 9 гласа)

Информация

Сканиране и първоначална корекция
ira999 (2010)
Корекция и допълнително форматиране
Диан Жон (2010)
Допълнителна корекция
Диан Жон (2012)

Издание:

Мег Блекбърн Лоузи. Децата на новото време

История

  1. — Добавяне
  2. — Корекция

Предговор

Скъпи приятели,

Докато четете тази вдъхновяваща книга откровение, си задайте следния въпрос: „С какво мога да ощастливявам, почитам и подкрепям Новите деца в дадените им от Бога мисии в живота?“

Това е въпросът, който започваме да осъзнаваме като общество при вида на нарастващия брой деца, които се нуждаят от духовни напътствия. Настоящата книга деликатно и ненатрапчиво ще помогне на всеки от вас да ги оцени и внимателно да ги направлява в ранните години от живота им.

Кой би предположил, че се нуждаем от напътствия, след като изглеждаме толкова убедени в себе си, с дълбоко вътрешно знание, придобито в нашите космически приключения? Въпреки че моите космически приключения включваха от разговори с Исус до посещение на Атлантида, ето ме — едновременно „всезнаещ“ и невинен.

Ние, Кристалните и Звездните деца, може да изглеждаме невероятно надарени, но се нуждаем от способността на света да се вслушва истински в думите ни, за да вървим към целта си и да се променяме по възможно най-добрия начин.

Когато усетя, че се вслушват в думите ми, по всяка клетка от тялото ми се разлива облекчение. Това облекчение предизвиква у мен удивителни промени. Установил съм, живеейки като дете на Вселената, и все пак в уникално тяло с негово собствено съзнание, че така усещам най-силна подкрепа.

Така че сме благодарни на всемогъщия Бог за съвършената невинност и удивителните таланти, с които ни е дарил, а също и че светът най-сетне започва да ни забелязва. Тъй като хората по цял свят насочват вниманието си към това явление, настоящата книга ще е безценно помагало в усилията им да приемат по-лесно нас, Кристалните деца. Д-р Мег Блекбърн Лоузи притежава стила, сладкодумието и вдъхновяващата способност да предаде това важно послание на всички, които са готови да приемат подобна помощ.

На страниците на тази книга д-р Мег Блекбърн Лоузи дава задълбочени, добре обмислени и стоплящи сърцето съвети по нелеки теми като училището, храненето и средата, които са най-подходящи за Новите деца. Написана е много увлекателно и ще ви научи как да подкрепяте тези одухотворени, съсредоточени и все пак, деликатни създания. Това от своя страна ще ви помогне да осъзнаете собствената си мисия в живота.

Нима не е очевидно — ние сме на този свят не самоцелно, а с определена задача, свързана с Вселената. Хората трябва да осъзнаят това, тъй като за да се спаси Земята, са нужни огромни човешки маси, излъчващи вибрации на чиста любов. Ние, Новите деца, сме тук, за да ви помогнем в това.

И накрая, прочитайки тази книга, вие ще осъзнаете, че единствената спояваща сила за материята, каквато и да е тя, е любовта. Любовта е гласът на Новите деца. Вслушвайте се истински във всичките им послания — само така можете да ги правите щастливи, почитате и подпомагате в дадената им от Бог мисия в живота.

Носител на светлина и любов, Никълъс М. Ченси, 9-годишен