Мег Блекбърн Лоузи
Децата на новото време (30) (Кристалните деца, Децата индиго, Звездните деца, Ангелите на земята)

Към текста

Метаданни

Данни

Включено в книгата
Оригинално заглавие
Children of Now (Crystalline Children, Indigo Children, Star Kids, Angels on Earth, and the Phenomenon of Transitional Children), (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Научнопопулярен текст
Жанр
Характеристика
  • Няма
Оценка
4,7 (× 9 гласа)

Информация

Сканиране и първоначална корекция
ira999 (2010)
Корекция и допълнително форматиране
Диан Жон (2010)
Допълнителна корекция
Диан Жон (2012)

Издание:

Мег Блекбърн Лоузи. Децата на новото време

История

  1. — Добавяне
  2. — Корекция

Девета глава
Нашите Красиви мълчаливци

Най-трудното за един родител, а и за други хора, е да преглътне факта, че детето му изглежда увредено, и идеята, че трябва да бъде оправено. Трябва да разберем, че тя е удивително даровито дете, такава, каквато е… излъчва единствено чиста любов.

Карън, майката на Лорин

Отначало, когато децата започнаха да се свързват с мен под формата на орби, си помислих, че въображението ми се е разиграло! Когато обаче те едно по едно се свързаха с мен по телепатия, чрез родителите си или като се появяваха лично, осъзнах, че това явление е съвсем реално.

Сред децата, които общуват по телепатия, има една малка група, която нарекох Красивите мълчаливци. Те са едни удивителни малчугани, които на пръв поглед не изглеждат твърде съвършени, всъщност са нефункциониращи — но само отвън. Защото тези деца носят в себе си красота, която е затрогваща в своето послание и пълни сърцето с истинността си. Нашите Красиви мълчаливци могат да са Кристални или Звездни деца, или някакво съчетание от различните еволюционни енергийни модели. Може обаче и да не са. Стигнала съм до заключението, че точно тези деца са предшествениците на новата еволюция за човечеството. Те са преминали в почти чисто съзнателно съществуване, същевременно оставайки в нашия свят, макар и с привидни недъзи. Мъдростта и чистотата на сърцата им надхвърля обикновените човешки представи. Те говорят, сякаш чрез тях говори Бог, а те тълкуват думите Му на света.

В повечето случаи сме възпитавани да смятаме, че хората, различни от другите, трябва да бъдат избягвани. Извръщаме се с ужас от тях, да не би да прихванем нещо. И гледаме настрани, понеже се чувстваме неудобно.

Започнете да се вглеждате.

Това, че един човек живее в тяло, което не работи добре, не означава, че неговото съзнание не е будно и жизнено. Ако срещнете деца като описаните тук, никога повече няма да гледате на инвалидите по същия начин. Обърнете внимание!

Нашите мълчаливци са просто удивителни. Те не изглежда да знаят или умеят много, но когато успее да вникне зад външността, човек открива, че са напълно функциониращи същества, които имат да предложат много на света. Тяхното съзнание се рее свободно извън физическите им тела. Те пътуват в други времена и места, а чувството им за хумор не престава да удивлява. Общуват с лекота по телепатия. Хората, които са били около такива деца, свидетелстват за невероятни случки, както ще видим по-късно. Те ни учат на абсолютна, чиста любов със самото си съществуване. И не искат нищо в замяна. Макар да ни се струва, че са просто мъка за родители и настойници, всъщност тези мълчаливци са невероятен дар за нашия свят. Физическите им проблеми са резултат от различни неща — като например генетични мутации, травми на главата или мозъка, реакция към ваксини или вродени проблеми. Макар при всяко дете причините за недъзите да са различни, те споделят някои удивителни характеристики.