Към текста

Метаданни

Данни

Включено в книгата
Оригинално заглавие
Twisted, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Повест
Жанр
Характеристика
Оценка
4,7 (× 59 гласа)

Информация

Форматиране
in82qh (2018)

Издание:

Автор: Манди Бек

Заглавие: Опиянени

Преводач: Illusion

Година на превод: 2018

Език, от който е преведено: Английски

Издател: Читанка

Година на издаване: 2018

Тип: Повест

Националност: Американска

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/5048

История

  1. — Добавяне

Глава петнадесета
Фанин

Струва ми се, че празничната вечеря няма край. Баща ми прави всичко възможно да поддържа някакъв разговор с Джаспър на масата. Мириам седи като истукана, все едно има пъхнато нещо отзад, но напоследък това май й е обичайната стойка. Не съм сигурна дали е защото изпитва вина, или може би се чувства неловко от това, което стори Бетани, и ситуацията я кара да се държи по определен начин, или вероятно защото доведената ми сестра се превърна в пълна кучка; но мащехата ми невинаги се е държала така. В действителност, двете винаги сме се разбирали много добре. След третата саркастична забележка по отношение на облеклото ми, приключвам с нея и със сватбата изобщо. Първите два пъти Джаспър ми се притече на помощ, както му беше станало навик вече. На третия, баща ми, на когото явно му беше дошло прекалено много, й се скара за първи път за дузината и повече години, откакто са женени:

— Остави момичето на мира, Мириам. Бъди благодарна, че си направи труда да дойде. Повечето хора на нейно място не биха го направили.

Мащехата ми, имаща вид на човек, когото са скастрили добре, се извинява и напуска масата, и се връща едва когато баща ми отива да я потърси за тостовете и първия танц. Най-накрая минахме през цялото представление и аз само броя минутите, когато ще мога да се махна.

— Наистина се радвам, че не си замесена в това — цялата тази ужасия — прошепва Джаспър в ухото ми, докато оглежда натруфената украса. Декоративни полилеи и позлатени колони… злато навсякъде. За мен това е прекалено много.

— Баща ми ще е щастлив, че няма да му се наложи да плаща за цялото това нещо още веднъж. Мога да разбера, че някои ги привлича, но не и мен. Както казах, по-скоро си падам по големите пениси и уискито.

— Имаш добър вкус, Фанин.

Групата започва отново да свири, правейки почти невъзможно да се води разговор. Поне са наистина добри. Блус група от старата школа. Изборът наистина силно ме изненада. Накара ме да се замисля, дали не е станала някаква грешка. Тази банда е твърде готина за вкуса на Бетани и Адам. Когато започват да свирят „I’ll Take Care of You“[1], Джаспър взема ръката ми, издърпва ме на дансинга и ме прегръща. Притиснати плътно, поклащайки се един до друг, ароматът му ме заобикаля, дланта ми е притисната към гръдния му кош, а двойката на сцената пее толкова чувствено един към друг, че песента се превръща в нещо като любовна игра. Устните ми намират оголената кожа точно над яката на кавалера ми. Само че този мимолетен допир е достатъчен да разпали огъня, който вече гори вътре в мен. Ръката на Джаспър ме притиска още по-силно, елиминирайки напълно разстоянието помежду ни, а издутината в официалните му панталони ми подсказва, че не съм единствената, която е под въздействието на мелодията. Когато отзвучават последните акорди, Джаспър ме повежда далеч от дансинга, покрай масата ни и извън Голямата бална зала.

— Къде отиваме? — Слава богу, имам дълги крака и мога лесно да следвам огромните му крачки. Изведнъж спира, все още без да ми отговаря. Почти се блъсвам в гърба му, но той ни въвежда в малък склад, преди да успея да го направя. Покривки за маси в различни цветове са подредени върху рафтовете.

— Провокираш ме още от момента, в който ми отвори вратата, изглеждаща готова за грях. Знаеш го, нали? — дрезгаво казва Джаспър.

— Така ли?

Aye! Така е. — С всяка негова крачка напред, аз правя една назад. Не съм сигурна защо. Но това негово преследване ме възбужда. Подобно на лъв, дебнещ плячката си. Когато гърбът ми се опира в рафтовете зад мен, той се усмихва лукаво. — И сега къде ще избягаш, скъпа?

— Никъде. — Това моят глас ли е? Толкова накъсан. Та той дори не ме е докоснал все още. Но знам на какво е способен. Удоволствието, което може да ми даде.

— Добро момиче.

Без да прекъсваме зрителния контакт, той прокарва ръка от ямката зад коляното ми нагоре по бедрото ми.

— Цяла вечер се чудя какво имаш под това тук. — Когато дланта му поглажда голото ми дупе, очите му се затварят за миг. — Казах ти. Облечена си за грях. — Светлосините му очи придобиват цвят, който няма име, когато ръката му продължава по ханша ми, за да се мушне в предната част на дантелените ми прашки и да се потопи в мокротата ми. — Мммм! Влажна си, защото знаеш, че ще те изчукам тук, където никой няма да влезе и да ни намери, докато сватбата продължава отвън, Фанин?

Въпросът му се завърта в съзнанието ми, докато пръстите му масажират клитора ми. Отново и отново, правейки ме оглупяла от похот. Желание. Изхленчвам, когато той спира.

— Зададох ти въпрос, скъпа. — Леко захапва долната ми устна, а брадата му гъделичка устата ми.

— Да.

— Да, какво? — Пръстът му се плъзва бавно по влажната ми женственост, все едно имаме цялото време на света. Все едно си играе с мен.

— Да, на всичко. Но особено на това, че ще ме изчукаш тук. Точно сега. — И наистина имам предвид точно сега, защото съм готова да се разпадна само от пръстите му, които леко докосват всички места, на които искам да получа още.

Наградена съм за отговора си с два пръста вътре в мен, въртящи се около онова място, което мисля, че да нарека „Джаспър“. Не мога да сдържа стенанието си, когато започва ту да ме пощипва, ту да ме гали.

— Шшт, ще ни хванат заради теб. — Не е много убедителен, особено когато повтаря същото движение, онова, което ме кара да стена. Достатъчно е да ме накара да свърша, докато пръстите му се движат в мен, и аз захапвам устната си, за да не извикам така, както ми се иска. — Толкова е хубаво — прошепва Джаспър.

Мога да почувствам погледа му върху себе си, докато безсрамно се движа към поредния оргазъм, възседнала дланта му. Стигнала до своя изпълнен с доволство и еуфория облак, се отпускам назад върху рафта и го наблюдавам през натежалите ми клепачи как издърпва ръката си изпод полата ми, докато другата разкопчава панталона му и го смъква дотолкова, доколкото да освободи пениса му. Плъзгайки ръката, която току-що бях яздила, той покрива ерекцията си с моите сокове. Само докато го гледам, мога отново да свърша. Съвсем сериозно — да наблюдавам Джаспър е все едно да гледам мой собствен порнофилм на живо.

Навежда глава напред и я подпира върху рамото ми. Дори мога да го чуя как стене, докато се гали.

— Нямам презерватив, скъпа.

— Искаш да кажеш, че това сега не е по план? — дразня го аз, като го отблъсквам толкова, колкото да мога да застана на колене пред него.

— О, бях планирал да те изчукам. Просто си мислех, че ще мога да изчакам, докато се приберем обратно в апартамента ти.

Изсумтява последната дума, тъй като поемам члена му в устата си. Ръцете му незабавно се вплитат в косата ми. Харесва ми, че обича непокорните ми кичури. С въртеливо движение на езика го дразня така, както той го правеше с умелите си пръсти по-рано. Нагоре и надолу, нагоре и надолу по цялата дължина, всмуквам топките му и го поемам толкова дълбоко, колкото мога, карайки го простене:

— Фани, ще ме накараш да свърша, ако направиш това още веднъж. Усещам гърлото ти около пениса си. Направо искам да избухна.

Стиснал косата ми в юмрука си, той ме дръпва назад, после ме насочва напред, но с много по-бавен ритъм от този, с който започнах аз. Оставям го да си мисли, че той води играта само за няколко тласъка, а след това, с ръце върху задника му, го дръпвам към мен и едва не се задавям от дължината му. Джаспър ме оставя да го направя още два пъти, преди да избълва цял порой от проклятия, които не съм сигурна дали са на английски, и ме потупва предупредително по бузата. Не желаейки да намаля темпото, отварям още по-широко устата си и му позволявам да ме чука. Той е нежен, но не и когато усещам как членът му набъбва и след това изригва. Поглъщам всичко точно както направих онзи ден. Още един първи път и това ми харесва. Много. След като облизвам и последната капка, той ми помага да се изправя на крака и оправя дрехите и на двама ни.

— Невероятна си, скъпа, знаеш го, нали? Тази твоя уста е създадена само за чукане. — Джаспър прокарва палеца си по долната ми устна. — А червилото ти изобщо не е помръднало.

— „Lipsense“[2]. Мисля, че е произведено точно за правене на свирки.

И двамата избухваме в смях.

— Е, това е търговия, която бих подкрепил.

Дочувам някакви гласове от залата.

— По-добре е да се връщаме. Искам да си взема чантата и после ще можем да си тръгнем.

Aye. Мисля, че е крайно време.

— Искаш ли да отидеш до тоалетната да се измиеш? — Посочвам ръката му. Тази, която до преди само няколко минути беше покрита от соковете ми.

— Не-е-е. Възнамерявам да отида да намеря младоженеца. Знаеш, да се здрависам с него и да го поздравя отново. — Усмихва се дяволито. — Мислиш ли, че ще разпознае миризмата на котето ти по мен?

Задавен смях се процежда през устните ми.

— Ъмм, вероятно не.

— Има само един начин да разберем. Ела, скъпа.

Порно. Мое собствено, истинско порно. Защото кой, по дяволите, би се здрависал с друг мъж, когато целите му пръсти са с телесни сокове, освен ако не е порнозвезда?

И някак си просто така, започвам леко да се влюбвам в Джаспър Джеймс.

Бележки

[1] „I’ll Take Care of You“ — песен, написана от американския певец и текстописец Брук Бентън (Бенджамин Франклин Пий) през 1959 г. През януари 1960 г., песента достига до 89 място в Billboard. — Б.пр.

[2] LipSense е основен продукт на компанията SeneGence International Inc. и няма нищо общо с обикновените червила. Подобно на оригиналните дълготрайни червила, то е водоустойчиво, не се размазва, изтрива, остава по чаши при пиене и т.н. — Б.пр.