Към текста

Метаданни

Данни

Включено в книгата
Оригинално заглавие
Twisted, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Повест
Жанр
Характеристика
Оценка
4,7 (× 59 гласа)

Информация

Форматиране
in82qh (2018)

Издание:

Автор: Манди Бек

Заглавие: Опиянени

Преводач: Illusion

Година на превод: 2018

Език, от който е преведено: Английски

Издател: Читанка

Година на издаване: 2018

Тип: Повест

Националност: Американска

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/5048

История

  1. — Добавяне

Глава тринадесета
Фанин

Да го наблюдавам как ме изучава, е също толкова възбуждащо, колкото когато устата му беше върху мен. Затруднява дишането ми. Никога през живота си не съм желала мъж толкова, колкото желая Джаспър, или дори да съм, не си спомням.

— Мога да кажа абсолютно същото и за теб. — Гласът ми е накъсан, подобно на дишането ми.

Той поклаща глава в несъгласие или безверие, не съм сигурна кое е, а изражението върху лицето му е невъзможно да се разбере, докато сваля обувките си. С едно бързо движение протяга ръце над раменете си и издърпва ризата през главата си, пускайки я на земята до това, което е останало от дрехите ми.

— Онзи ден казах, че си самото съвършенство, но нямах никаква шибана идея колко перфектна си наистина.

Докато говори, очите му шарят по голото ми тяло. Изобщо нямам желание да се прикривам или да се притеснявам от погледа му. Искам да ме гледа. Искам да ме види. Това ме дава ми кураж. Той ми дава кураж. Колкото и клиширано да звучи, този мъж е всичко, от което не осъзнавах, че имам нужда. С тази мисъл в главата ми и с очите на Джаспър все още вперени в мен, прокарвам ръка по гърдите си, надолу по корема, докато достигам до издатината между бедрата ми, които разтварям широко, така че пръстите ми да могат да се заровят в мокротата там. Никога преди това не съм се докосвала по този начин пред мъж, а ето ме тук, прокарваща ръка по клитора си и масажираща го с въртеливи движения, докато все още наблюдавам Джаспър, без следа от свенливост, как следи движенията ми. Чувствам се много по-удобно с него, отколкото някога с Адам, дори и след цели две години заедно.

— Дай да видя пръстите ти, Фанин. — Гласът му е дрезгав, акцентът и желанието му, което прозират в него, ме карат да се усмихна.

С нежелание отдръпвам ръката си и я повдигам нагоре, за да може да я види. Преди да имам възможност отново да се докосна, той коленичи върху леглото и сграбчва китката ми.

— За мен ли е това, скъпа?

Очите му са приковани върху лъщящите пръсти в ръката му. Мога само да кимна, докато го наблюдавам, и изчаквам, нетърпелива да разбера какво ще направи или каже. Оставена съм в ръцете на говорещия мръсотии шотландец. Когато Джаспър доближава ръката ми до устата си, рязко си поемам дъх и го задържам. Страхувам се, че ако издишам, ще свърша и всичко ще приключи. Изобщо не съм готова да приключва. Впил очите си в моите, той първо целува върховете на влажните ми пръсти, преди да ги вземе в устата си и да ме оближе от тях. Това, без съмнение, е най-еротичният момент в живота ми. Един стон се отронва от устните ми, което кара Джаспър да се подсмихне самодоволно, докато върти езика си около пръстите ми. Опитвам се да притисна краката си заедно, да намеря някакво облекчение, но облеченото му в дънки бедро прави това невъзможно. В момента, в който осъзнава какво искам да направя, емоцията се изписва върху лицето му. В очите му проблясва порочно пламъче, докато се придвижва напред, с ръката ми, опряна до устните му, притиска мускулестият си крак към болезнената ми женственост, което ме кара да притворя очи. Всичко е толкова много и все пак недостатъчно. Необходимостта ми да свърша, е почти толкова силна, колкото и желанието ми да не се случи.

— Отвори си очите — настоява Джаспър.

— Вземи ме — изстрелвам аз.

— Отвори ги, Фанин. — Гласът му звучи още по-дрезгаво този път, и в същото време настоятелно. Добре. Искам и той да се чувства също толкова извън контрол от желание, колкото и аз. Бавно отварям очи.

— Добро момиче. — Нежно маха влажните кичури от лицето ми. — Сега ще те изчукам. Исках да го даваме полека, но ти го правиш толкова дяволски невъзможно. — Поклаща глава, а аз гледам като хипнотизирана как ръката му слиза към колана на дънките му и разкопчава копчето. Като зашеметена съм, когато сваля ципа надолу по внушителната издутина. — Искам да ми се довериш, защото ако ме докоснеш точно сега… — Гласът му заглъхва. — Кажи, че ми вярваш, Фани. — Това, че употребява галеното ми име, кара устните ми да се разтегнат в усмивка.

— Вярвам ти.

Пълна лудост. Та аз едва го познавам. Но е точно така. Вярвам му. Вярвам му, че няма да ме нарани, както и че ще ме накара да се почувствам много по-добре от който и да е друг мъж — или вибратор — досега. Дори не ме интересува, че е необходимо да ме пита. Буквално бих му позволила да прави каквото иска с мен в точно този момент, стига само да ми обещае, че ще стигна до края.

— Благодаря ти — казва нежно той.

Панталоните му падат, той се качва върху мен, протяга ръка към нощното шкафче до леглото. Очаквам да извади презерватив и съм леко изненадана, когато обкрачва талията ми, внимавайки да не отпусне цялата си тежест върху мен. Дългият му, дебел, красиво набъбнал член стърчи право напред и изглежда няма търпение да стигне до мен. Без да отделя очите си от моите, Джаспър повдига ръцете ми над главата ми и увива стегнато около тях парче прохладна коприна. Заинтригувана и по-скоро възбудена, отколкото изплашена, наблюдавам как ръцете му завързват моите една за друга, а след това и към направената от дърво и метал табла на леглото. Никога преди не са ме връзвали по време на секс. Никога не съм и искала да бъда. Досега. Подръпвам „оковите“ си, за да ги изпробвам и осъзнавам, че няма начин да се освободя от тях, докато той не реши да го направи. Това би трябвало да ме изплаши. Но не се случва. И това леко ме изнервя.

— Добре ли си? — Джаспър ме пита, а вниманието ми е привлечено от ръката му, която погалва копринената главичка на пениса му, блеснала от предеякулационна течност. Езикът ми се изстрелва навън и овлажнява долната ми устна. Изгарям от желание да го поема в устата си. Никога преди не съм изпитвала такъв импулс. Дори не съм го и предлагала да го направя, просто чаках да ме помолят. Но сега, тук с Джаспър, изпитвам почти отчаяно желание да го почувствам как се плъзга през устните ми. — Престани да ме гледаш така, скъпа. Ще получиш своя шанс малко по-късно. Обещавам ти. Точно сега имам нужда да бъда вътре в теб, а не в тази твоя дръзка уста. — Със сръчни пръсти си слага презерватива, който така и не съм го видяла да взема, и се намества между краката ми, разтваряйки ги толкова широко, че почти изпитвам болка. — Позволи ми да видя това красиво нещо. — Изстенва. — Фанин. Ще проникна в теб.

В гласа му не се долавя съжаление. Тонът му е благоговеен, изпълнен с вълнение. Сега е мой ред да изстена. Само че моето е молба. Искам да е вътре в мен. Нуждая се да го направи. Болезнено го желая. Едно плавно движение и получавам това, което искам. С един тласък Джаспър е целият в мен. Дълбоко. Грубо. Мощно. Ръцете ми дърпат коприната, която ги държи, а устата ми се отваря от беззвучен стон. Преди да имам време да се приспособя, той излиза и след това отново потъва вътре. Собствените ми сокове покриват бедрата ми, докато той се извишава над мен, а краката ми са обвити около неговите, ръцете му са сграбчили таблата на леглото, а мускулите, на покритите му с татуировки ръце, играят.

— Отново. — Задъхвам се. Когато не ми дава веднага онова, което искам, увивам краката си около кръста му и се повдигам нагоре. Предлагайки толкова, отколкото се нуждая.

— Искаш ли го, скъпа?

Джаспър се обляга назад върху коленете си, като увива огромните си ръце около талията ми, а пръстите му се заравят в плътта на дупето ми. Невероятен е. Прилича на неопитомен звяр, когато полупритворените му очи се впиват в мястото, където са съединени телата ни. И отново, да го гледам как ни гледа, е толкова дяволски възбуждащо. Нетърпеливо правя въртеливо движение с ханша си, подтиквайки го да продължи да се движи. Никога не съм била толкова настоятелна в леглото. Обикновено, досега сама се грижех за себе си, когато всичко вече беше казано и направено, защото с когото и да съм била преди, не ме е карал да стигна до края. Но това няма да се случи тази нощ. Джаспър ще се погрижи за това.

Все едно прочел мислите ми, той прокарва палеца по клитора ми, с което кара краката ми да затреперят. Исусе Христе! Виждайки реакцията ми, го прави отново, но този път е последвано от бавно и продължително отъркване на пениса му.

— Кажи ми, че го искаш, Фанин, и ще те накарам да свършиш. Би било толкова лесно.

Натиска свръхчувствителната ми пъпка, масажирайки я с движения, обратни на часовниковата стрелка, след което сменя посоката. Треперенето на краката ми е извън моя контрол. Не съм сигурна дали реакцията ми е, защото не съм получавала оргазъм, предизвикан от мъж толкова дълго време, или защото съм вързана и съм оставена на неговата милост, или заради самия мъж пред мен. Може да е и от трите. Всъщност, изобщо не ме интересува. Измъчвайки ме с още един недълбок тласък, аз изскимтявам.

— Накарай ме да свърша. Накарай ме да свърша върху теб и след това искам ти да свършиш върху мен. — Мои думи. Моите луди, коренно различни от обикновено използваните от мен думи, все едно отприщват язовирна стена и в двама ни. Като изсумтява, Джаспър изстрелва цяла поредица думи, които не разбирам съвсем, а акцентът му е много силен. Не е необходимо да разбирам какво казва — тялото му ми казва всичко, което трябва да знам. Придърпал ме е плътно до себе си и тласка в мен с неудържимо, ритмично темпо. Без да позволява на нито един от двама ни да си поеме дъх, отнема ми само миг да потъна в бездната. Зад клепачите ми проблясват звезди, изкрещявам името му, тялото ми се разтриса и напряга срещу неговото, когато свършвам със сила, която никога не съм изпитвала. Почти на ръба на припадъка, той подръпва клитора ми, докато в същото време движи бедрата си, уцелвайки една точка вътре в мен, която не бях сигурна, че някой мъж би могъл да достигне, карайки още един оргазъм да избухне и да последва първия. Изпаднала в унес от преживяното засищащо удоволствие, отварям очи точно когато Джаспър излиза от все още пулсиращото ми тяло и издърпва презерватива, който го покрива.

— Отвори си устата, скъпа — изръмжава той, без да ми дава друга възможност, освен да се подчиня. Бързо се придвижва нагоре по тялото ми, докато върхът на члена му се плъзва между устните ми в горещата мекота на устата ми. С ръце, вързани над главата ми, с Джаспър почти седнал върху гърдите ми и пенис едва ли не до гърлото ми, съм на прага да свърша още веднъж. Изстенвам, когато той хваща косата ми в юмрука си и ме направлява, докато тласка все по-бързо с бедрата си, наближавайки своя собствен оргазъм. Изгубва ритъма си, с което ми позволява да го поема дори още по-дълбоко, а собственият ми аромат върху него дразни носа ми. Когато гърлото ми започва да се стеснява около члена му, той издиша през зъби, отдръпвайки се, но аз продължавам да го следвам толкова, колкото ми позволяват „оковите“ ми, без да му позволявам да се отдалечи прекалено много.

— Фанин, ще свърша, и то или върху великолепното ти тяло, или в тази твоя порочна уста. Решавай. Сега! — нарежда ми с глас, изпълнен с болка.

Той е мъж на ръба на контрола и аз съм тази, която го доведе до тук. Отварям широко устата си и го засмуквам още по-дълбоко, още по-силно. Това е единственият отговор, който му трябва, докато преплита пръсти в моите върху таблата на леглото и се изпразва в устата ми. Топлата му сперма залива гърлото ми с мощни струи, прилепвам езика си към члена му и изцеждам всяка една отделна капка. Като потръпва, той се отдръпва, изважда пениса си от устата ми и едновременно с това ме развързва. Мълчаливо, разтривам китките си, за да възвърна чувствителността им, а Джаспър се отпуска до мен.

— Добре ли си, скъпа? Не те нараних, нали? — Устните му леко докосват рамото ми, гърдите и все още втвърдените ми зърна и се връщат обратно върху устата ми.

Въздъхвам със задоволство срещу тях и поклащам отрицателно глава, прокарвайки пръсти през разрошената му коса. След най-добрия секс в живота ми, нямам достатъчно сили да промълвя и дума.

— Добре. Почини си малко. Едва започвам — тихо казва Джаспър в ухото ми, като ме придърпва към себе си, положил едната си ръка върху гърдите ми, докато другата бавно си проправя път между краката ми.

— Така ли?

Aye!

Прошепнато обещание, което ме оставя като зашеметена. Вероятно този мъж ще накара чекмеджето ми с вибратори да престане да съществува. Виждайки розовите белези по китките си, се усмихвам. А може би, не.