Към текста

Метаданни

Данни

Серия
Звездни пирати (3)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
Enticed By The Corsair, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
Характеристика
Оценка
4,3 (× 46 гласа)

Информация

Издание:

Автор: Руби Диксън

Заглавие: Съблазнена от пирата

Преводач: Ralna

Година на превод: 2018

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: Читанка

Година на издаване: 2018

Тип: роман

Националност: американска

Редактор: galileo414; desi7y; sladcheto

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/10167

История

  1. — Добавяне

Бележка от автора

Здравейте отново!

Имам чувството, че сякаш е минала цяла вечност откакто планирах тази книга, а всъщност са минали само няколко месеца. Но това е цяла вечност по Рубино време, нали? Както и да е, беше наистина луда пролет навсякъде по света, и благодарение на цялата любов и подкрепа на феновете си, най-после успях да се върна в графика си.

Тази новела стана дългичка. Всъщност, дори не съм сигурна дали е новела още или по-скоро къс роман, но всичко е наред! Винаги съм казвала, че най-приятното в това да се самоиздаваш, е, че една история може да бъде дълга или къса в зависимост от това, което имаш нужда. Естествено, когато времето ме притиска, те излизат доста дълги. Нормално е за мен.

Надявам се, че се насладихте на историята на Аливос и Айрис! Няма друго, което да обичам повече от грамаден, защитнически настроен герой, който прави всичко, за да разгадае пъзела, който е неговата половинка. Беше предизвикателство да пиша за героиня, която не вижда, защото трябваше да внимавам да не описвам нещата така, както тя би могла да ги види. Вероятно сте забелязали, че в повечето описания перспективата е от гледна точка на звуци, миризми и докосвания. Имайки предвид това, много е вероятно някъде да съм направила някоя грешка. Ако е така, най-искрено се извинявам, тъй като не е било умишлено.

Скоро ще дойде и историята на Сенторр, но не веднага. По график, би трябвало да се заема с 2-ра книга от Леден дом (Дракона на Вероника), която да излезе през април. След това за месец май планирам 5-та книга от Драконите, а през юни смятам да се върна при Варварите от ледената планета. Очевидно малко съм поизостанала, но все пак ще направя всичко по силите си да се върна в релси това лято.

И в допълнение към това имам и няколко нови идейки в ръкава си. Но все още няма да давам детайли. Обаче скоро. Скоооороооо…

Та в заключение, следва Дракона на Вероника. Май месец. Обещавам.

Отново много благодаря на всички свои читатели. Нямате идея колко силно оценявам, че имам своето „племе“ от хора, които харесват историите ми и обожавам да получавам информация от вас. Това е най-прекрасното нещо на света и съм истински благодарна, всеки един ден!

Руби

Край