Към текста

Метаданни

Данни

Серия
Каубои и девици (2)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
Roping the Virgin, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Новела
Жанр
  • Няма
Характеристика
Оценка
4,5 (× 45 гласа)

Информация

Издание:

Автор: Алекса Райли

Заглавие: Да уловиш девица

Преводач: Ralna

Година на превод: 2016

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: Читанка

Година на издаване: 2016

Тип: новела

Националност: американска

Редактор: ganinka

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/10010

История

  1. — Добавяне

Епилог
Блейк

Една година по-късно…

Стиснах дупето на Лусиана и сгуших лице в шията й, докато тя се смееше. Господи, този звук ме подлудяваше. Малкото ни момиченце посегна с пухкавите си ръчички и хвана ризата ми, дърпайки ме. Погледнах надолу към нея, където бе сгушена в ръцете на Лусиана и потърках с нос и нейната шия. Тя се изкикоти, щом наболата ми брада я погъделичка, и имах чувството, че сърцето ми ще се пръсне от щастие.

— Тя вече е момичето на татко — каза ми Лусиана, а аз я целунах нежно по устните.

Приближихме се до езерото, където Фернанда и децата й се плискаха и играеха. Матео и бащата на Лусиана даваха ябълки на Фъстъчено масло и Желе. Все още се смеех, когато се сетех как Лусиана кръсти двата диви коня, които винаги бяха заедно. Като сродни души.

— Толкова сме щастливи тук — каза Лусиана с щастлива въздишка и нямаше как да не се усмихна, защото тя имаше предвид наистина всички. Конете, семейството й, ние.

Малко след като се венчахме, говорих насаме с бащата на Лусиана и стигнахме до споразумение. Той се съгласи да работи в земите ми, ако мога да преместя къщата му. В началото мислеше, че идеята е нелепа, но самият аз не бих могъл да си представя да построя дом за семейството си и някой да поиска от мен да го напусна. В къщата нямаше достатъчно място с Лусиана да се преместим там, затова това бе най-доброто решение за всички. Не ме бе грижа колко щеше да струва. Исках да бъде направено.

Фернанда и Матео решиха да отидат в една от другите къщи в земите ми, заедно с децата, за да получат малко уединение. Но всички живеехме толкова близо един до друг, че сякаш бяхме в комуна. И предполагам, че донякъде беше така.

Дъщеря ни Амилия се роди преди два месеца и вече искахме още една. Да виждам Лусиана с дъщеря ни на ръце беше най-хубавото нещо, следвано от това да я виждам бременна. Нямам търпение семейството ни да стане голямо и да гледам как плодовете на любовта ни растат.

Матео се приближи и взе Амилия от Лусиана, тананикайки й тихо. Той я отнесе до одеялото за пикник, на което Фернанда й приготвяше бутилката с мляко. Гледайки как семейството ни се грижи за дъщеря ни, ме накара да искам да поговоря насаме с Лусиана.

Тя вероятно мислеше същото, тъй като усетих как ме подръпва, и щом вдигнах поглед към нея, ми намигна. Фернанда мълчаливо ни махна да вървим, и знаем, че имаме броени минути, преди семейството ми да се появи. Бяхме решили да направим излет днес и всичките ни роднини щяха да пристигнат с бебетата си.

Двамата с Лусиана почти изтичахме до къщата и в спалнята си, заключвайки вратата след себе си. Преди дори да заключа напълно вратата, тя бе гола и на леглото. С невероятна скорост съблякох дрехите си, хвърляйки ги из цялата стая, и се покатерих при нея. Не беше минало много време, откакто бяхме заедно за последно, но тялото й винаги ми е било слабост.

Да гледам как гърдите й са натежали от кърмата и как коремът й все още е леко закръглен, задето бе носила бебето ни, накара членът ми да се втвърди, готов за нея. Пресегнах се между бедрата й и потърках влажните й гънки, стенейки от възбуда.

— Моля те, Блейк. Не ме карай да чакам — простена тя, разтваряйки широко бедра.

Погледнах надолу, виждайки няколко бели капки мляко да блестят по зърната й, защото бе невероятно възбудена.

— Мамка му — простенах и се наведох, за да ги оближа, вкусвайки сладостта им.

Тласнах се в нея, заравяйки се до самата си основа. Тя извика от натиска и от удоволствието да бъда в нея. Все още ми бе малко трудно да изпълня тясната й женственост, но успях да я разтегна с няколко тласъци, преди тя да се разтопи под мен.

Облизвайки едното й зърно, се насочих към второто, засмуквайки го и изпълвайки устата си с кърма. Да я гледам как храни бебето ни ме възбуждаше, защото винаги мислех колко сладко е млякото й, и когато дойде моят ред, щях да съм дълбоко заровен в нея. Трепвайки в нея, копнеех да я изпълня със семето си, давайки й още едно бебе.

— Още — простена тя.

Посегнах надолу между бедрата й и потърках твърдата пъпка, усещайки я как се стяга около мен. Не откъсвах устни от гърдите й, знаейки, че когато свърши, от тях ще покапе още мляко и исках да поема всяка капка.

Членът ми копнееше да я тласне над ръба, за да може да се изпразни в нея. Нуждата да свърша се впи в гръбнака ми и аз се тласнах по-дълбоко в нея. Притиснах я към леглото и простенах, без да искам да я оставя нито за миг.

Най-после тя се стегна, извика името ми и свърши. Излях се в нея, изпълвайки я и надявайки се семето ми да открие плодородна почва.

Усетих как тялото й се отпуска около моето, изтощена след оргазма. Но никога нямаше да мога да й наситя.

— Обичам те — прошепнах аз срещу нежната извивка на гърдите й.

— Обичам те — отвърна тя, вплитайки пръсти в косата ми и размърдвайки бедра. — Още веднъж, mi amor.

Изтеглих се назад и бавно се гмурнах отново навътре с лекота. И двамата простенахме и започнах всичко отначало. Нуждата, която изпитвах към нея, никога нямаше да бъде задоволена.

Всеки ден съм благодарен за деня, в който я направих своя. Че я доведох тук и й показах красотата на земята си, и че с мен може да има живота, за който винаги е мечтала. Всичките ми мечти станаха реалност, след като тя каза „да“, и смятах до края на живота ни да й показвам, че ме е направила най-щастливият мъж на света.

Край