Към текста

Метаданни

Данни

Серия
Каубои и девици (2)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
Roping the Virgin, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Новела
Жанр
  • Няма
Характеристика
Оценка
4,5 (× 44 гласа)

Информация

Издание:

Автор: Алекса Райли

Заглавие: Да уловиш девица

Преводач: Ralna

Година на превод: 2016

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: Читанка

Година на издаване: 2016

Тип: новела

Националност: американска

Редактор: ganinka

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/10010

История

  1. — Добавяне

Глава 10
Лусиана

Когато се събудих, усетих топлината на слънцето по гърба си и горещината на Блейк под себе си. Изчервих се леко, спомняйки си как се бях държала миналата нощ. Остатъкът от текилата ме бе направил смела, но беше точно това, което желаех. Това, което се боях да поискам по-рано. Желаех Блейк още преди да науча кой е той. Когато беше само мъжът, който не може да откъсне поглед от мен.

Още преди месец бих могла да открия в града кой беше той, но тогава не ми се струваше правилно. Сякаш в сърцето си съм знаела, че един ден, когато настъпи мига, сама ще намеря пътя към него. Всичко между нас се случваше невероятно бързо. И да лежа тук в леглото заедно с него бе сякаш времето за това бе настъпило най-после. Вече нямаше да чакам. Щях да взема това, което желая. Без повече бегли докосвания и бързи целувки. Исках Блейк и той щеше да бъде мой. Целият. Знам, че мястото ми е тук, а и двамата бяхме чакали дълго да се случи.

Големите ръце на Блейк обгърнаха задните ми части и се усмихнах вътрешно. Ръцете му стиснаха задните ми бузи по-силно, след като се претърколих върху гърдите му. По някое време бях свалила блузата и дънките му, оставяйки го само по бельо. Но сега, докато лежах върху него, усещах голата главичка на члена му срещу входа на тялото ми.

Погледнах надолу и видях, че твърдият му член се бе показал през процепа на боксерките му, а широката ми усмивка не можеше да се сравни с нищо друго. Разтворих крака малко повече и усетих твърдият му горещ член да се притиска към влажните ми гънки. О, господи! Беше толкова хубаво. Чувствах го така правилно.

— Луси — простена той, когато позволих на върха му да проникне леко в мен.

Погледнах надолу, виждайки, че очите му все още са затворени, затова реших да бъда малко по-смела. Спуснах се леко надолу, позволявайки още няколко сантиметра от дължината му да проникнат в мен. Исках да се свържа с него по всички възможни начини. Исках да го усетя в себе си, дори и за малко.

Когато усетих лека съпротива, спрях прогреса си. Девствеността ми не му позволяваше да проникне повече в мен, затова зачаках, оставайки неподвижна, докато опитвах да се успокоя. Раздвижих се бавно, позволявайки на главичката му да ме разтегне. Завъртях бедра, докато започнах да усещам как напрежението отслабва, и се плъзнах още малко надолу. Поех още малко от него и затаих дъх, поглеждайки надолу, за да се уверя дали той все още спи и дали очите му не са се отворили. Той премигна няколко пъти, сякаш мислеше, че сънува.

Усетих ръцете му около дупето ми да се стягат и завъртях отново бедра, обожавайки усещането той да бъде в мен. Прехапах устни, за да не простена, и тогава Блейк се напрегна под мен, а бедрата му потрепериха. Изведнъж вътре в мен се разля топлина и осъзнах, че той бе свършил. Напрегнах се, опитвайки да го поема по-дълбоко, но не се получи, и тъй като бе проникнал в мен само няколко сантиметра, семето му потече надолу по члена му.

— Лусиана — каза Блейк и погледнах надолу към изпълнените му с удоволствие очи. С желание.

Преди да успея да обясня, той ме завъртя по гръб и се тласна в мен силно. Простенах от усещането за пълнота, а болката изчезна бързо.

Блейк остана неподвижен и, посягайки нагоре, махна косата от лицето ми.

— Мечтаех за този миг от деня, в който те видях за първи път. Все още не съм сигурен дали това е истина. Това ли искаш? — Усетих как члена му потръпна в мен и кимнах. — Взимаш ли предпазни мерки, mi alma?

За миг ми се прииска да се сритам, защото не взимах. Не защото не исках да зачена бебето му, а защото като разбереше, можеше да спре и да се отдръпне от мен. Но му казах истината, тъй като знаех, че не мога да го излъжа. Не и за нещо толкова важно.

— Не, никакви. Девствена съм. В смисъл… бях — казах и се изчервих силно. Той се наведе и целуна нежно устните ми. След това се отдръпна и ме погледна.

— И аз бях. — Усмивката му бе широка, сякаш се гордееше с това, и колкото и странно да звучеше, щом го научих, сърцето ми затуптя развълнувано.

— Сериозно? Как въобще е възможно?

— Просто исках да бъде с точната жена. Исках да правя любов за пръв път със съпругата си. — Докато изричаше думите, той се задвижи бавно напред и назад.

Щом осъзнах думите му, през тялото ми се разляха вълни от любов.

— Блейк — прошепнах, без да съм сигурна какво да кажа.

— Не искам между нас да има прегради и не искам да има нищо, което да ни попречи да си направим бебе, Луси. Първото нещо, което ще направим в понеделник сутринта, е да отидем в съда и да се венчаем. Преди това ще постъпя както е правилно и ще поискам позволение от семейството ти. Знам колко са важни за теб и искам да им отдам нужното уважение.

Обвих ръце и крака около него, притискайки тялото си в неговото колкото може по-силно. Това, че той разбираше важните неща за мен, правеше нещата още по-правилни. Аз съм тази, която съм днес заради семейството ми и те бяха причината да имам смелостта да дойда тук. Да го открия и да намеря мястото в живота си.

— Обичам те, Лусиана. Обичам те от мига, в който те видях. Всичко, което ти казвах, че желая, искам да го направя с теб. Всичко. Животът, който искам да имам тук, го искам с теб, искам да създаваме бебета и да ги отглеждаме заедно. Да имаме красиви момиченца с дълги тъмни коси, които да сплитаме на плитки. Да имаме малки момченца с твоите тъмни очи и да ги учим как да се грижат за животните тук. Всичко това, mi alma, всичко това искам да имам с теб.

— И аз те обичам, Блейк. Знаех, че си единственият за мен от мига, в който стъпих в ранчото. Всичко това беше за мен. Ти си за мен.

Целунахме се и усетих как любовта изпълни телата и сърцата ни. Той се движеше в мен, ръцете му милваха всяка час от тялото ми. Принадлежах му и той ме правеше своя, като правеше любов с мен.

Да дойда тук, в тази ферма и да се влюбя в Блейк, сякаш бе предначертано. Усещах, че е правилно.

Тласъците му се усилиха и пъхнах език в устата му, стенейки от усещанията, които пораждаше в мен. Страстта му подклаждаше моята и скоро усетих, че в мен се надига оргазъм. Напрежение изпълни ръцете и краката ми и вдигнах бедра, за да посрещна тласъците му. Бях невероятно близо, както и Блейк. Огромните мускули на ръцете му се напрегнаха и знаех, че всеки миг ще се излее в мен.

Самата мисъл за това отприщи оргазма ми и аз извиках срещу устните му, политайки през ръба.

— Лусиана — простена той и се тласна в мен за последен път, изпълвайки ме с топлото си семе.

Вкопчих се в него, докато удоволствието пулсираше помежду ни, а меките му устни целунаха шията ми. Оргазмът бе като нищо, което бях изпитвала преди, и се усмихнах, когато си помислих, че ще имам това до края на живота си.