Към текста

Метаданни

Данни

Серия
Каубои и девици (1)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
Branding the Virgin, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Новела
Жанр
  • Няма
Характеристика
Оценка
4,5 (× 59 гласа)

Информация

Издание:

Автор: Алекса Райли

Заглавие: Да бележиш девица

Преводач: Ralna

Година на превод: 2016

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: Читанка

Година на издаване: 2016

Тип: новела

Националност: американска

Редактор: ganinka

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/10008

История

  1. — Добавяне

Глава 9
Мери-Джейн

Събудих се до топло тяло, обвито около моето, и лице, заровено в тила ми. Бавното равно дишане на Тай ми подсказа, че той все още спи. Земният му аромат ме обгърна и усетих как се притискам назад към него, потъвайки дълбоко в прегръдката му.

Никога не съм лежала в леглото сгушена в някой друг. Би трябвало да съм ядосана, задето се бе промъкнал в стаята ми посред нощ, но бях така тъжна, когато си тръгна снощи. Исках да легнем заедно и да заспя в обятията му. Вчерашният ден бе по-перфектен от всичко, което съм си представяла. Промяната в него бе невероятна и все още не знаех какво да мисля. Той продължаваше да бъде намусен с останалите, но не и с мен. Беше странно как само аз виждах тази част от него. Думите му винаги бяха тихи и меки, когато говореше с мен. Сякаш бях нещо безценно, което се боеше да не изплаши. Той се грижеше за мен и внимаваше да не ме стресне.

Влюбвам се в него и не съм сигурна, че мога да го предотвратя. Все още мога да почувствам устните му срещу моите. След като излязох от душа миналата вечер, се гледах дълго в огледалото.

Устните ми бяха все още подути от целувките му, коремът ми бе издут от детето му, и изглеждах така, както винаги съм мечтала… щастлива, че съм намерила мъж, който ме обича, и развълнувана, че ще създам семейство с него. Но не беше истина. Трябваше да внимавам да не се замечтая. Нещата не се случваха така, както ги планирах, и се боя да спукам този малък балон. Чудя се как ще се променят нещата, когато Тай научи истината. Не знам дали въобще иска деца. Вече е прекарал голяма част от живота си в грижи за братята и сестра си. Сестра му едва наскоро бе напуснала къщата и изведнъж някой да пусне бебе в скута му можеше да бъде неприятен шок за него.

Усетих устните му да се раздвижват срещу тила ми. Наболата брада по лицето му подраска кожата ми, карайки ме да настръхна. Мекотата на устните му и грубата ласка на брадата му пораждаха невероятни усещания в мен. Дори целувките му бяха като него. Първо усещаш грубата част, преди да дойде ред на нежната. Той лениво обсипваше шията ми с целувки. Извъртях леко глава, окуражавайки го да продължи да върши това, което правеше. Исках да усетя тези целувки навсякъде.

— Мога да се будя така всяка сутрин — промърмори той, а аз простенах тихо. Усетих го как се усмихва зад мен. — Съжалявам, опитах се да стоя настрани. Не знам защо, но просто не можах.

Усетих как една от ръцете му се плъзга по бедрото ми и усещането на мазолестата длан срещу кожата ми бе невероятно. По собствено желание краката ми се разтвориха съвсем малко. Той се възползва и плъзна ръка между бедрата ми, обхващайки ме с длан. Задъхах се при този контакт, а тялото ми се събуди за живот. Всяка сънливост се изпари и усетих как пулса ми се учестява.

Повдигнах леко бедра, желаейки това, което ми правеше той. Пръстите му се движеха напред и назад, измъчвайки ме бавно, и като в мъгла чух собствения си вопъл.

— Искаш ли да продължа, скъпа? — попита той, а гласът му бе невероятно дрезгав и се зачудих дали е толкова възбуден, колкото съм и аз. Не мисля, че някога съм се чувствала така. Всяка част от мен изпитваше сладка болка.

— Моля те — казах толкова тихо, че не съм сигурна дали ме чу. Свенливостта ми се проявяваше в пълната си сила. Той разтвори бедрата ми по-широко.

— Бих дал всичко, за да чуя отново този тих стон, който издаде току-що. Аз би трябвало да ти се моля. Не ти на мен.

Затворих очи, когато пръстите му започнаха отново да се движат.

— Никога не съм знаел, че нещо може да е така меко на докосване — прошепна той. — Перфектна си. — Целуна ме още веднъж, но този път езикът му се плъзна по кожата ми, вкусвайки ме. — Моя си — изръмжа той и пъхна един от пръстите си в мен. Можех да усетя колко съм влажна и с каква лекота пръстът му се плъзна в мен. — Мамка му, скъпа, толкова си стегната. — Пръстът му започна да се движи навън и навътре в мен. Възглавничката на дланта му се търкаше в клитора ми и усетих как се свивам около пръста му. — Движи се с мен. Покажи ми колко много ти харесва.

Тялото ми се подчини на мига и започнах да тласкам бедрата си срещу него, имитирайки полов акт.

— Тай — простенах аз.

— Исусе, това е най-хубавият звук, който съм чувал в живота си.

Сякаш не можех да спра. Името му се изплъзваше от устните ми отново и отново, докато тялото ми потрепери и експлодира. Почувствах как от ъгълчетата на очите ми потекоха сълзи, докато лежах, неспособна да помръдна. Сякаш напрежението и тревогите се бяха оттекли от мен и всичко, което ми бе останало, бе сладкото, топло усещане, което се обвиваше около мен като меко одеяло.

Очите ми се отвориха рязко, а сълзите потекоха по бузите ми, когато усетих тялото на Тай да се намества между бедрата ми. Нямах идея как се е преместил, без да го усетя.

Той погледна надолу към мен.

— Искам да те видя цялата. Да те вкуся. — Посегнах да сграбча ръката му, но преди да успея, той хвана края на блузата ми и я вдигна нагоре. Цялото му тяло замръзна, когато погледът му се насочи към корема ми. Почувствах се така, сякаш земята е спряла да се върти. Перфектният ми момент се пръсна на парчета. Балонът, в който исках да се скрия за още малко време, се спука.

Сълзите от удоволствие, които до този момент се стичаха по лицето ми, застинаха. Ръката на Тай се насочи към корема ми, сякаш не можеше да повярва на това, което вижда. След това погледът му се вдигна към моя.

— Чие е?

Не можех да намеря правилните думи, а той ме спаси от терзанието.

— Няма значение. — Дишането му отново се забърза. Ръката му се плъзна по корема ми. — Сега ми принадлежиш — прошепна той срещу стомаха ми и не бях сигурна дали говори на мен или на бебето.