Читателски коментари от Liliya.Tocheva

Жената в черно от Сузан Хил

Liliya.Tocheva (24 декември 2017 в 11:53), оценка: 3 от 6

Идеята е добра, но не е развита както трябва, че да задържи интереса. Започна обещаващо, но не ми хареса как приключи набързо-набързо.

Цифрова крепост от Дан Браун


Има доста термини, с които не всеки е запознат, но това е въпрос на интереси все пак. Въпреки, че не съм много запозната с тази материя, книгата ми беше интересна. Не толкова, колкото другите на Дан Браун, но не съжалявам, че съм я прочела!

Метеоритът от Дан Браун


На мен книгата много ми хареса! Интересна е и не натоварваща. Препоръчвам!

Червена лилия от Нора Робъртс

Liliya.Tocheva (12 октомври 2017 в 09:06), оценка: 4 от 6

Голяма идилия в тази поредица :D Всичко се нарежда като в приказките. Иначе става за разпускане след някоя тежка книга, която сте прочели преди това!

Сто години самота от Габриел Гарсия Маркес


Не успях да я намеря в библиотеката във Варна и съм щастлива, че тук я има и ще мога да я прочета:) Чела съм „Любов по време на холера“ и „Продавач на чудеса“. И двете са страхотни, сигурна съм, че и тази ще ми хареса.

Кучешко сърце от Михаил Булгаков

Liliya.Tocheva (11 октомври 2017 в 09:43), оценка: 6 от 6

Страхотна книга! Булгаков наистина е гений. Огромно въображение и талант.

Майстора и Маргарита от Михаил Булгаков


Булгаков е гений! Голямо въображение и талант. Трудни са за разбиране неговите книги от хора, които обичат да четат само любовни романи и разкази. Точно затова е уникален и не е за всеки, който познава буквите и може да чете.

Синя далия от Нора Робъртс

Liliya.Tocheva (14 септември 2017 в 08:04), оценка: 4 от 6

Без тази „стряскаща част“ с призрака, книгата ще бъде скучна и предназначена по-скоро за градинарите мечтатели. На мен, в този си вид, ми хареса. Подходяща за разпускане.