Читателски коментари от mirindaa71

Ледената кралица от Алис Хофман

mirindaa71 (25 юни 2016 в 21:49), оценка: 5 от 6

Ако търсите поредната блудкава боза в която главната героиня загубва ума си от любов по неотразимия красавец — не четете тази книга. Ще останете разочаровани.

Книгата е тежка и същевременно е история за вярата, за надеждата, за това какво е любовта, за радостта от простите неща — тук и сега.

Книга, която наистина може да те разплаче, но и да те извади от емоционална дупка и да ти покаже смисъла, да те накара да погледнеш на живота от друг ъгъл.

Аз, вещицата от Дебора Харкнес

mirindaa71 (4 март 2016 в 14:31), оценка: 4 от 6

Срещнах книгата в една класация „20-те книги, които те грабват от самото начало“. Амии…не е лоша, но…не бих я сложила в моята лична класация в топ 20 по какъвто и да е критерий. Но..свят шарен, хора и вкусове разни.

Игра със смъртта от Айрис Йохансен

mirindaa71 (28 февруари 2016 в 17:58), оценка: 5 от 6

Интересна, напрегната, със зашеметяващ финал. Има всичко, от което се нуждае един добър трилър. Определено те кара да препускаш по страниците до самия край.

Забравената градина от Кейт Мортън

mirindaa71 (30 декември 2015 в 16:24), оценка: 6 от 6

Невероятна книга! Историята е толкова завладяваща, героите — толкова пълнокръвни и истински! Авторката до такава степен успява да те потопи в атмосферата на романа, че забравяш реалността и се озоваваш заедно с героите в Тайната градина, усещаш аромата на ябълки… :)

Едно от най-добрите произведения, които съм чела напоследък!

Благодаря на Марияна, благодарение на чийто коментар, попаднах случайно на книгата и се запознах с авторката. (Обичам да чета коментарите на читателите от сайта. :) )

Без съмнение ще прочета и останалите книги на Кейт Мортън.

Ловецът на хвърчила от Халед Хосейни

mirindaa71 (27 декември 2015 в 22:07), оценка: 5 от 6

Хубава е книгата, но след всички хвалебствия, които прочетох предварително, като че ли очаквах повече.

Срещнах заглавието и в една класация от типа „10-те книги, които всеки трябва да прочете“…… Е, не бих я сложила в моята лична десятка, но все пак заслужава си да се прочете.

Синове на съдбата от Джефри Арчър

mirindaa71 (12 април 2015 в 21:11), оценка: 6 от 6

Първата книга, която прочетох на Джефри Арчър и която ме накара да се влюбя в този автор. Надявам се повече негови книги да намерят място в сайта.