Читателски коментари (за „Ледената кралица “ от Алис Хофман)

  • 1. ralrus (23 октомври 2014 в 16:02)

    Приказна история за възрастни, разказана от кралицата на магическата романтика.Вълнуваща история за любовта, загубата и болката, за прошката и духовното обновление."Ледената кралица" прилича на приказка, на сън, на копнеж…Снежна вечер. Малко осемгодишно момиченце в пристъп на гняв си пожелава нещо лошо, което се сбъдва, и това съсипва живота й.Момичето пораства с парченце лед, забито в сърцето си.Един ден, вече зряла жена, докато стои до прозореца на кухнята си, я удря мълния. След удара тя вече не може да вижда червения цвят и винаги й е студено. Но мълнията разпалва искрите на ново начало — среща я с Лазарус Джоунс, също оцелял след гръмотевичен удар. Пламтящият мъж, който може с дъха си да накара водата да заври и чието докосване я изгаря. Двамата са привлечени неудържимо един към друг — връзка на две противоположни стихии, която им носи болка и наслада.Магия, преплетена с реалност… Трансформацията на една жена чрез силата на страстта.

  • 2. dg73 (26 октомври 2014 в 22:02), оценка: 4 от 6

    Не четете тази книга ако търсите типичната любовна история. Това е разказ за самотата, обичта и пътят, по който една жена открива, че просто трябва да жиее живота в настоящето …

  • 3. Ива (16 ноември 2014 в 20:28)

    Страхотна книга! Плаках докато я четох!

  • 4. nikita62 (10 май 2015 в 13:12), оценка: 3 от 6

    Изключително неприятна книга.През цялото време се чувствах отвратително докато я четох.

  • 5. stynka (19 юни 2016 в 16:38)

    Очаквах съвсем друг завършек.Много на бързо,много претупано , не ми се вързва с цялата история.

  • 6. mirindaa71 (25 юни 2016 в 21:49), оценка: 5 от 6

    Ако търсите поредната блудкава боза в която главната героиня загубва ума си от любов по неотразимия красавец — не четете тази книга. Ще останете разочаровани.

    Книгата е тежка и същевременно е история за вярата, за надеждата, за това какво е любовта, за радостта от простите неща — тук и сега.

    Книга, която наистина може да те разплаче, но и да те извади от емоционална дупка и да ти покаже смисъла, да те накара да погледнеш на живота от друг ъгъл.

Само регистрирани потребители могат да дават коментари.