Към текста

Метаданни

Данни

Серия
Породите (7)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
Megan’s Mark, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
Характеристика
Оценка
5 (× 160 гласа)

Информация

Форматиране
Xesiona (2014)

История

  1. — Добавяне

Тринадесета глава

Мегън усещаше желанието му, глада му. Той бушуваше около нея, вътре в нея, връхлиташе тялото й, съзнанието й, докато страстта, която я изпълваше не завладя изцяло вниманието и сдържаността й. Мегън знаеше какво иска Брейдън, какво жадува да почувства.

Пръстите й се стегнаха около основата на пениса му. Устата й се навлажни, предусещайки вкуса му. Желанието беше като звяр, който беснееше вътре в нея, когато тя сведе глава към главичката на коприненото копие.

Облиза бавно отчаяната плът, вместо да я поеме в устата си, както знаеше, че иска Брейдън. Езикът й се плъзна по влажната главичка и облиза малката капка течност, оформила се на цепнатината. Брейдън потръпна в хватката й.

Вкусът на възбуден мъж, солен и див, я изпълни с пристрастяващ глад, който Мегън знаеше, че няма нищо общо с възбудата, която усещаше да се излива от него. Нейният глад, нейното желание я разкъсваха, както нищо, което бе изпитвала досега.

Нямаше ги противоречивите емоции, които бе изпитвала преди години, когато бе опитвала някаква интимност с мъж. Нямаше го егоизма или чувството на триумф. Само чиста, неподправена страст, удоволствие, желание да дарява и да получава.

— Мегън, дразненето може да се окаже лоша идея в този момент — под дрезгавия тон на гласа му звучеше веселие, когато бедрата му трепнаха от закачливите ласки на езика й. — Бих те посъветвал да внимаваш в играта си, любима. — Контролът му висеше на косъм, Мегън усещаше усилието му да се сдържи.

— Хмм, не ти ли харесва? — измърмори тя срещу набъбналата плът. Беглата мисъл, че са в кухнята, полуоблечени и играят подобни еротични игри, изпрати тръпка на възбуда по тялото й.

— Може би ми харесва твърде много. — Брейдън сякаш говореше през стиснати зъби, когато езикът й се премести по-ниско и проучи пулсиращото място под пламтящата главичка, където Мегън знаеше, че се крие шипът.

— Дразенето може да бъде забавно. — Тя облиза подутата главичка, миг преди да позволи на устните си да покрият мястото и да го засмучат плахо, докато езикът й се плъзна отново по него.

Бедрата му потръпнаха, а пенисът му сякаш се поду в хватката й. Желанието, плътно и горещо, се завъртя около нея, вътре в нея, срещна нейното собствено и накара възбудата й да нарасне мъчително. Всяка клетка в тялото й сякаш стана свръхчувствителна и готова да експлодира в кулминация.

— Дразненето може да бъде опасно — сега гласът на Породата бе по-груб, по-примитивен.

Мегън го облиза отново, сред което надигна устни и ги плъзна по твърдата плът, преди устата й да се разтвори и бавно — толкова бавно, че можеше да усети как гладът нараства и се задълбочава, изливайки се към нея — да поеме туптящата главичка.

— Мили Боже… — Брейдън усети как контролът му се изплъзва. Почувства как мястото, откъдето се появява шипът става по-горещо, плъзнаха пипала от удоволствие, които измъчваха и изтезаваха, когато устните й започнаха да се движат по него, докато чувствителната зона от другата страна пулсираше от нужда за освобождение.

Мегън стегна устни около пениса му, извличайки наслада от това да изучава формата му, любопитството и удоволствието й се обвиха около Брейдън. Чистото женско желание връхлетя сетивата му, когато смучещата й уста започна да се движи с по-голяма увереност и енергичност.

По дяволите, това го убиваше. Никога, дори когато се опитваше, когато се стараеше да почувства глада, който подтиква партньорката му, не бе бил в състояние да усети това. Сладко, чисто женско желание се обвиваше около него и правеше неговата страст по-силна.

Брейдън сграбчи косата й и я задържа към себе си, когато устата й се стегна и го засмука с ненаситен глад, който го опустоши.

— Милостиви Боже… — изръмжа той, пръстите му се стегнаха в копринените кичури. — Точно така, бейби, по-силно. Устата ти е толкова гореща, че ме изгаряш жив.

Езикът й трепна под главичката и стонът й на удоволствие завибрира по вече изключително чувствителната плът.

Дланите на Брейдън обхванаха задната част на главата й, когато започна да се тласка, неспособен да възпре движението на бедрата си. Притискаше се към устата й и се отдръпваше. Изскърца със зъби, когато екстазът го изгори. Трябваше да я спре скоро.

Господи, дори не знаеше дали ще успее да запази контрола си, за да не я нарани, за да сдържи звяра, който бушуваше вътре в него, да я вземе със сила, която знаеше, че може да унищожи и двама им.

Мегън изпъшка отново, нежни стонове на нарастващо желание, които разкъсаха решителността му да се сдържи. Пръстите й го галеха, милваха пулсиращия ствол, обгръщаха стегнатата торбичка отдолу и замайваха сетивата му.

— Добро момиче — прошепна почти безсмислено мъжът. — Точно така, сладка моя. Смучи го, Мегън…

Брейдън стисна зъби и отметна глава назад. Бедрата му се движеха с плитки, резки тласъци. Изпълваше устата й, а вибрациите на стоновете й и уханието на възбудата й замъгляваха разсъдъка му.

— Достатъчно… — Шипът пулсираше под главичката, притискаше, а тестисите му се стегнаха от нуждата да се излеят. — Достатъчно, Мегън… — Брейдън дръпна косата й, отчаян да я откъсне от себе си, преди да изгуби всякакво подобие на контрол.

Ноктите й се забиха в бедрата му, а зъбите й одраскаха плътта му предупредително, леката болка накара сетивата му да експлодират от възбуда.

— Мамка му… Мегън… — Ръцете му се забиха в скалпа й, докато се опитваше да я задържи неподвижна, борейки се с оргазма, който прииждаше в тялото му. Електрически пипала от усещане се плъзнаха по гръбнака му и стегнаха тестисите му. Разумът и контролът му избледняха под смучещата й уста.

Брейдън усети как шипът се притиска навън и се разтяга, когато езикът й започна да пърха отчаяно върху него. Устата й се стегна около него и екстазът избухна в тялото му. Спермата му изпълни устата й, силните струи се изстреляха във влажните дълбини, докато езикът й се опитваше да оближе твърдия израстък, удължавайки оргазма му, изпращайки светкавици от усещания, които пронизваха пениса му.

Мегън бе изгубена в примитивния вкус и отклика, който я изпълни. Брейдън не направи нищо, за да скрие душевното и физическото си удоволствие. И двете я заляха, завладяха я, и прогониха всяка предпазливост, всяка резервираност, която Мегън можеше да има към него.

Младата жена се отдръпна от все още твърдата, пулсираща плът и се взря със замаяно очарование в израстъка с размер на връх на палец под главичката на пениса му. Позицията му щеше да му позволи да се закотви в най-чувствителната част на вагината на жената. Високо зад стегнатите мускули, които щяха да го уловят, ако беше заровен във вътрешността й.

Докато го гледаше, шипът бавно спадна и потъна обратно в плътта, сякаш никога не е бил там.

— Това е изумително. — Мегън погали с пръсти мястото и се усмихна, когато бедрата на мъжа трепнаха в отговор, а ръцете му дръпнаха косата й.

— Дяволски странно е — изръмжа Брейдън и я изтегли нагоре, принуждавайки я да се изправи пред него, докато я гледаше с тъмните си златисти очи, а дългата му коса падаше около лицето му. — Но точно сега, това е най-малката ми грижа.

Първичното пулсиране на сила и страст в гласа му изпрати тръпки по тялото й, последвани от вълна на възбуда, която почти подкоси краката й. Очите му блестяха от желание, а чертите на лицето му бяха диви и напрегнати от чувството за притежание, което го изпълваше.

— Какво те интересува тогава? — Мегън искаше да прозвучи шеговито, флиртуващо. Но вместо това, думите излязоха като молба.

Усмивката, която разтегна устните му, накара дъхът й да секне. Арогантен, уверен, самонадеян мъжкар.

— Това ме интересува. — Ръката му се премести от главата й към бедрата, дланта му се плъзна между тях и улови влажното хълмче на женствеността й, потърка клитора й и изпрати огън по нервните й окончания.

Мегън се изви и усети как ръката му се стяга около гърба й, когато коленете й омекнаха от изключителното удоволствие. Облегна се на Брейдън и от гърлото й се откъсна задъхан вик, когато течният огън сякаш я погълна.

— Не мога… — извика, но нямаше сили да довърши, когато той разкъса плата на шортите й и отмести мекия памук от пътя си, докато тя трепереше.

— Да го контролираш? — боботещото ръмжене бе изпълнено със задоволство. — Не, по дяволите. Не можеш, Мегън, а и аз не бих го понесъл, ако можеше. Искам те извън контрол, бейби. Да изгаряш заедно с мен. Почувствай! Почувствай колко е хубаво.

Тя потрепери и краката й се изпънаха, докато застана на пръсти, а очите й се разшириха и замъглиха, когато пръстът му се притисна към нежния отвор и потъна вътре в нея.

Усети как хлъзгавата влага се излива от вътрешността й, улеснявайки пътя му, докато той изпълни чувствителните дълбини на вагината й. Пръстът му се движеше умело, галеше я, дразнеше фините нервни окончания, докато Мегън не се разтрепери от удоволствие.

О, Господи, беше толкова хубаво. Прекалено хубаво. Можеше да го почувства вътре в себе си, загрубялата възглавничка на пръста му причиняваше триене, предназначено да я подлуди.

— Толкова си гореща, Мегън — изръмжа в ухото й, а зъбите му одраскаха меката му част. — Гореща и сладка, като най-прекрасната сметана. Стегната като юмрук. Да те обладая, е най-голямото удоволствие, което някога съм си представял, че съществува.

Нямаше увъртане, нямаше лъжи. Усещаше как насладата му се обвива около нея, потъва в нея и се смесва с нейната собствена, за да създаде едно опияняващо чувство на възторг. Ръцете й се плъзнаха по раменете му, тънките копринени косъмчета, покриващи плътта му, погъделичкаха кожата й. Мегън искаше да го почувства целия, да усети как гладката кожа се потрива в нейната, галеща я с ленива чувственост, която замъглява разума й.

Тя изскимтя от нарастващото желание, докато пръстът му се движеше вътре в нея, тласкайки се дяволски бавно, и се залюля над ръба на оргазма.

— Цяла сутрин ли ще ме дразниш? — изпъшка най-сетне, когато усети промяната в положението на ръката му и почувства още един пръст да се присъединява към първия. Единственото, което можеше да направи, бе да издаде накъсан, задъхан стон, когато Брейдън я разтегна допълнително и я изпълни, открадвайки дъха й.

— Искам да те положа на пода и да оближа всичката тази сладка сметана, изливаща се от теб — провлече мъжът в ухото й, гласът му бе едно съблазнително ръмжене от примитивен глад. — Искам да те изпълня с езика си, Мегън, и да погълна всяка сладка капчица, която мога да извлека от тялото ти.

Младата жена потрепери, извивайки се към ръката му, безпомощна срещу непреодолимото желание той да направи точно това. Да го почувства как я ближе, как я поглъща сантиметър по сантиметър.

— Сега — изпъшка тя безпомощно. — Господи, направи нещо, преди да умра.

Думите едва бяха излезли от устните й, когато пръстите му се изплъзнаха от вътрешността й, дарявайки една последна ласка на пулсиращата плът, преди Брейдън да се наведе и да я придърпа бързо в прегръдките си. Ръцете й сграбчиха раменете му, главата й падна на гърдите му и устните й се насочиха към твърдия мускул, разтвориха се над него и се впиха безпомощно в здравата мъжка плът. Искаше да го маркира. Да го вкуси. Да го дари със същото удоволствие, което той бе предизвикал в тялото й.

Ако измъченото дрезгаво ръмжене беше някакъв знак, значи бе успяла.

След няколко минути Мегън бе гола, лежеше в леглото си и наблюдаваше как Брейдън сваля дънките от мощните си бедра.

Имаше само миг, за да се възхити на силното мъжко същество, решено да я притежава, преди той да се премести над нея. Устните му обхванаха нейните, а гърдите му погалиха еротично вече изтръпналите й зърна. Завладя я опустошителен огън, когато езикът му се плъзна между устните й и помете устата й, потърквайки се в нейния, настояващ тя да го поеме, както бе направила с твърдата ерекция по-рано.

Мегън се изви към него, приемайки необузданата настойчивост и вкусът на подправки изпълни сетивата й. Стоновете им отекнаха в стаята — неговият животински, нейният умоляващ. Удоволствието я заля. Брейдън стоеше наведен над нея, дланите му обгръщаха подутите й гърди, а пръстите му започнаха да ги подръпват и отпускат. Мегън никога не бе смятала гърдите си за особена ерогенна зона, докато те не познаха докосването на Брейдън. Докато дрезгавото му ръмжене не изпълни устата й, миг преди той да прекъсне целувката. Устните му се плъзнаха целенасочено по челюстта и надолу по шията й. Ближеше я, хапеше кожата и прокарваше зъби по чувствителната плът, преди да се придвижи неумолимо към изпъкналите хълмчета с твърди връхчета.

Когато стигна до тях, Брейдън спря, клепачите му се повдигнаха замаяно и погледна нагоре към Мегън. Пълните му, твърди устни бяха подути от целувката им.

— Моя — грубият, дрезгав тона на гласа му я накара да потръпне в очакване, когато топлият му дъх погали напрегнатите й зърна.

Съпротивата е безсмислена, помисли си Мегън почти развеселено. Той предявяваше претенции над нея, можеше да го усети с всяка клетка на свръхчувствителния си мозък.

— Твоя ли съм? — предизвика го тя, усмихвайки се с преднамерена тайнственост, като се изви в ръцете му. — Докажи го.

Харесваше й да го предизвиква, харесваше й да кара очите му да потъмняват, а скулите му да пламват от страст.

Пръстите му се стегнаха върху зърната й, изпращайки електрическа вълна от удоволствие, която прониза утробата й. Мегън изстена, главата й падна назад безсилно. В този момент почти бе готова да го моли да я обладае.

— Моя си — каза той, повече от доволен от нейния отклик, ако тонът на гласа му значеше нещо.

— Кой го казва? — Мегън умираше от желание той да го докаже. Болеше я за това.

Брейдън се засмя на умишленото предизвикателство, палците му потъркаха чувствено зърната й, мъчителното удоволствие я накара да стисне зъби, за да не започне да го умолява да изпълни обещанието си и да я погълне.

— О, ще го докажа, бейби — гласът му бе нисък, напрегнат. — По начини, които никога не би могла да си представиш.

Мегън се напрегна от дрезгавия шепот, очакване и трепет се плъзнаха по нея от смътните картини, които изпълниха съзнанието й. Той зад нея, покрива я, взема я…

— Аз не мисля така… — Задъханият й смях я изненада, когато отвори очи и срещна погледа му с развеселено предизвикателство.

Не трябваше да бъде развеселена. Брейдън умишлено й бе позволил да усети емоциите му, както и желанията, които го владееха. А там имаше много, много желания. Те я накараха да се изчерви от пръстите на краката до корените на косите, гореща възбуда я изпълни при мисълта за тях.

— Никога не казвай никога, бейби — предупреди я той, очите му блестяха от собственото му веселие, когато сведе глава и езикът му облиза горната част на гърдите й. — Има толкова много различни начини, по които мога да те взема. Нямаш представа.

О, да, имаше. Развратник! Сега тези негови идеи се блъскаха в главата й — мисли, удоволствия, които никога не можеше да си представи. И те ограбваха волята й, ограбваха всяка съпротива, която би си помислила да опита. Поне повечето.

Всяка мисъл за противопоставяне, отказ или наказание за това, че си играе със съзнанието й бяха отнесени от влажната, грапава топлина на езика му, който се изви върху зърното й. Чувствителното връхче изкрещя от удоволствие, което я накара да потрепери от усещанията и от устните й се откъсна сподавен стон.

Мегън се изви под него, когато обхвана стегнатото зърно, засмука го в устата си и започна да го гали с езика си. Течен огън се стрелна през вагината й. О, по дяволите, това й харесваше. Толкова дяволски много. Беше невероятно. Горещо и бурно, и толкова вълнуващо, че Мегън едва не изкрещя от удоволствие. Само че той открадна дъха й. Открадна дъха й, а след това и всяка мисъл, която би могла да оформи, като се премести на другата гърда и повтори действията си.

Галеше, хапеше, ближеше и потъркваше. Езикът му, леко грапав, бе достатъчен, за да я подразни и да я подлуди, карайки я да копнее за повече. А начина, по който галеше зърното, докато го смучеше решително, определено я докарваше до лудост.

Ръцете й се заплетоха в дългата му коса, задържайки го към нея, докато пръстите му подръпваха и измъчваха връхчето, което не бе в устата му. Остро усещане се стрелна от зърната към вагината й и дъхът й секна от силните спазми, пронизали утробата й.

Брейдън не бе доволен от това да се бави там, без значение колко отчаяно дърпаше косата му, когато започна да се премества по-ниско.

— Спри да ме дразниш… — Мегън бе задъхана. Това бе детинско, не биваше да си играе така с нея. Но беше така задъхана, докато Брейдън се плъзгаше надолу по корема й — ближеше, и хапеше, и целуваше, докарвайки я до крайна лудост.

— Хм, дразненето е приятно — напомни й мъжът и ръцете му разтвориха краката й широко.

Мегън потрепери, когато зъбите му одраскаха вътрешната страна на бедрото й и мускулите й се стегнаха, опитвайки се да се затворят пред главата му, въпреки широките длани, обхванали коленете й, за да ги държат разтворени.

— Ухаеш толкова сладко — Брейдън постави лека, хапеща целувка на гънката между бедрото и отчаяната, жадуваща за допира му, женственост. Напрежението стегна клитора й и я накара да се извие по-близо, да докара устата му там, където копнееше да бъде. И, ох, как копнееше за нея.

— Брейдън, аз не те дразних така. — О, по дяволите, това не беше скимтене. Наистина не беше. И не умоляваше, уверяваше се тя. Просто не можеше да поеме достатъчно въздух, за да направи гласа си по-твърд.

— Искаш да кажеш така?

Мегън изпищя, когато езикът му се плъзна по болезнено чувствителната цепка, от входа на гладната й вагина до подутата пъпка на клитора й.

Силни тръпки разтърсиха тялото й, когато почти достигна кулминацията, само за да чуе възбуждащия му смях, който изпрати полъх, за да измъчи болезнената й плът.

— Ти си лош — задъха се тя и се изпъна, за да се приближи.

— Това не беше лошо — изръмжа Породата. — Ето това е.

Езикът му трепна върху клитора й, докосването беше толкова леко, че дразнещите докосвания само увеличиха възбудата й, без да й позволят да достигне върха.

Ръцете й стиснаха косата му и я дръпнаха, накъсаните й стонове настояваха за освобождение. Едно остро ухапване по бедрото я накара да застине за миг. Само за миг. Еротичното чувство, породено от ухапването я накара да потръпне, а главата й се замята върху матрака.

— Стой мирно, палавнице — нареди Брейдън, гласът му ставаше все по-див и възбуден, докато тя се изпъваше към него. — Позволи ми да го направя.

Главата му се наведе по-ниско и езикът му достигна до ръба на влажния вход на женствеността й.

— Ммм, възхитително! — Той я облиза, поглъщаше я толкова чувствено и опустошително, че Мегън бе готова да се закълне, че ще избухне в пламъци и ще бъде изпепелена, преди да й даде освобождение.

Тя простена — един нисък, жален, отчаян звук, който знаеше, че ще я кара да се черви по-късно. Но сега, удоволствието я връхлиташе, стрелваше се през кръвоносната й система и ставаше все по-силно.

— Точно така, бейби! — Ръцете му се плъзнаха от коленете й към вътрешната страна на бедрата й, палците му уловиха пухкавата плът на женствеността й и я разтвориха допълнително.

Мегън почти се разплака, когато езикът му започна да измъчва отвора, трептеше върху него, ближеше и поглъщаше соковете, изтичащи от нея. Вибрациите на ръмжащите му стонове бяха още една ласка, която я опустошаваше.

— Мразя те — изпъшка тя почти развеселено, докато действията му заплашваха да унищожат разсъдъка й. Той я погубваше.

Мъжът се засмя. Ниският, порочен звук изпрати тръпки по плътта й.

— Всичко е наред, бейби — припя той. — Харесва ми начинът, по който мразиш.

Езикът му потъна в нея, разтвори стегнатите мускули, облиза чувствителната плът и я накара да експлодира. Бедрата й се извиха и въздухът излезе от дробовете й.

Един тласък. Това бе всичко. Един дълбок, мощен тласък на вещия му език и тя експлодира около него, разтопи се, изгоря под еротичния камшик на тази ласка.

Мегън едва осъзна, че Брейдън се е раздвижил. Успя единствено да изпъшка, когато той я обърна по корем и натисна коленете й, принуждавайки я да надигне ханша си от леглото. В тази поза тя бе отворена за него, напълно безпомощна. Тогава усети как главичката на пениса му се потърква в треперещата й женственост.

— Колко хубаво, Мегън — ръмженето в гласа му стана по-дълбоко, по-примитивно. — Толкова влажна и топла.

Брейдън се притисна към нея, широката главичка я разтвори, разтегна я с невероятно удоволствие.

— Точно така, бейби! — Той се надвеси над нея и я покри, след което започна да си прокарва път през стегнатите мускули на вагината й.

Господи, това я убиваше. Беше горещ и дебел, разтваряше я, галеше нервни окончания, които тя не бе знаела, че съществуват, докато той не я бе взел.

Мегън изскимтя, стисна с юмруци чаршафите и затвори очи. Не усещаше нищо друго, освен Брейдън, който я взема, държи я под мощното си тяло, езикът му галеше рамото й, а зъбите му го драскаха, докато се плъзгаше бавно и спокойно вътре в нея.

Тя потрепери, стегна се около него и се тласна назад, нетърпелива да поеме всеки сантиметър, да изпита отново невероятното удоволствие, което знаеше, че ще намери единствено с Брейдън.

— Точно така, бейби — припя той в рамото й, поставяйки леки, парещи целувки там, и започна да се движи. — Усещаш ли колко си нежна и тясна? Като плътна, малка ръкавица, създадена точно за моя пенис.

Думите му я накараха да простене от възбуда, дрезгавият, ръмжащ звук на гласа му прониза утробата й, докато членът му си прокарваше път с все по-силни тласъци.

Въздухът около тях започна да пулсира от страст. Неговата. Нейната. Уханието на горещ секс, потни тела и страст изпълни стаята. Ръмжащите стонове на Брейдън, отчаяните викове на Мегън, отекваха около тях. Усещанията не бяха просто удоволствие — бяха отчаян, мъчителен, буен екстаз.

Брейдън се стегна над нея, зъбите му се разтвориха над рамото й, бедрата му се движеха все по-бързо, тласкайки пениса му с резки, мощни движения, които я караха да крещи. Мегън наклони бедра, нагаждайки се към темпото му, когато почувства как вагината й се свива от пожара, а утробата й пулсира, издигайки възбудата й до невероятни висини.

Породата изръмжа във врата й и сякаш задейства невидим бутон и Мегън експлодира. Гърбът й се изви, нажежена до бяло светкавица прониза тялото й, когато оргазмът разкъса нервните й окончания в мига, в който усети зъбите на Брейдън да потъват в рамото й.

Болка и удоволствие избухнаха в нея, едното подхранваше другото, извисяваше го, докато тя вече не знаеше къде започват и къде свършват, или дали реалността някога ще се върне. Твърдият, еротичен израстък го заключи вътре в нея и я възбуди още повече, правейки оргазма й по-силен. Усети как пенисът на Брейдън потръпва, почувства силните, резки пулсации на спермата му, изстрелваща се във вътрешността й. Той изръмжа отново, един нисък, гърлен звук на удоволствие, когато освобождението му го разтърси толкова силно, колкото й нейното.

Мегън се срина под тежкото му тяло, усети как зъбите му се надигат от рамото й и езикът му облиза раничката, която тя знаеше, че сигурно е направил. Би трябвало да боли дяволски много, но вместо това младата жена чувстваше само слаба, далечна болка и леко смъдене.

И Брейдън.

— Ти ме ухапа — едва успя да произнесе думите. — Казах ти да не го правиш отново.

Мъжът изръмжа. Звукът изпрати тръпка от наслада, която прониза нервните й окончания и Мегън простена победено. По дяволите, какво бе едно ухапване? Беше заситена и изтощена, по-отпусната, отколкото си спомняше някога да е била. Можеше да се справи с едно или две леки ухапвания.

Може би.