Към текста

Метаданни

Данни

Серия
Каубои и девици (2)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
Roping the Virgin, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Новела
Жанр
  • Няма
Характеристика
Оценка
4,5 (× 45 гласа)

Информация

Издание:

Автор: Алекса Райли

Заглавие: Да уловиш девица

Преводач: Ralna

Година на превод: 2016

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: Читанка

Година на издаване: 2016

Тип: новела

Националност: американска

Редактор: ganinka

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/10010

История

  1. — Добавяне

Глава 9
Блейк

— О, господи, гола ли си?

Затворих очи и след миг ги отворих, опитвайки се да видя дали не сънувам. Беше ми трудно да реша заради прекрасните видения, които имах. Луната блестеше през прозорците и обливаше нежно кожата й. Косата й бе развързана и висеше около нея. Тя се изкикоти с най-сладкия звук, който бях чувал, притискайки голото си тяло към мен. Наругах се мислено, че дори не бях свалил ризата си, когато легнах миналата вечер. Бях дошъл напълно облечен и се бях обвил около нея.

Мислех, че колкото бариери има между нас, толкова по-добре. Сега се съмнявах в това. Определено не очаквах да се събудя с нея върху тялото ми. Гола. Дори си мислех, че след като изтрезнее, ще се разяри, задето бях нахълтал в бара и бях ударил един мъж само защото я бе докоснал.

Докато аз обмислях всичко наум, тя плъзна ръка под ризата ми, милвайки торса ми. Устните й не изоставаха и покриваха гърдите ми с малки целувки, докато се изкачваше нагоре по тялото ми. В началото колебливо, след всяко следващо докосване устните й се задържаха все по-дълго, а скоро езикът й започна също да ме вкусва. Пресегнах се, обвивайки едната си ръка около гъстата й коса, хващайки толкова, колкото можех. Фантазирах си за това от момента, в който я видях.

— Кажи ми, че не сънувам. — Думите ми звучаха измъчено. Тя захапа леко гърдите ми, карайки ме да потръпна. Затворих очи, опитвайки се да не свърша. Нямаше да е за пръв път да се събудя от сън, в който тя ме бе измъчвала, само за да осъзная, че съм свършил в съня си.

— Усещането като от сън ли е? — Тя погледна нагоре към мен и мразех факта, че е тъмно и не мога да видя добре очите й. Зарових и другата си ръка в косата й и започнах да я придърпвам към себе си. Повдигнах се леко, за да я посрещна, и устните ни се сляха, сякаш го бяха правили милион пъти преди.

Тя простена в устата ми и целият ми контрол изчезна. Преди ума ми дори да заповяда на тялото ми да го направи, я бях съборил по гръб под себе си. Не можех да се спра. Задълбочих целувката, искайки да проникна колкото може по-дълбоко в нея. Искайки да вкуся всеки милиметър от нея. Нуждаейки се от това повече, отколкото някога съм се нуждаел от нещо друго.

Тя отърка тялото си в мен, показвайки ясно какво желае. Отдръпнах се и погледнах надолу към нея. Очите й бяха широко отворени и гледката на голото й тяло под моето едва не ме подлуди.

Más — каза тя, искайки още. След това се раздвижи под мен, стенейки. Зачудих се дали все още не е малко пияна. Може да сме спали само няколко часа. Исках да си спомня първият ни път заедно, но можех да й дам повече.

— Държа те, mi alma. — Тя възкликна, когато я нарекох моя душа. — Знам от какво се нуждаеш и ще ти го дам.

Поех едно от зърната й в устата си и тя преплете пръсти в косата ми. Засмуках и облизах няколко пъти твърдото розово връхче, преди да се насоча към другото. Ръцете ми скитаха по цялото й тяло, тъй като исках да усетя всеки милиметър от нея.

Тя изричаше името ми, стенейки, и усетих как съм на ръба да свърша. Членът ми ме умоляваше да се заровя дълбоко в нея, но този път това бе само за нея. За моята сладка Лусиана. Винаги всичко щеше да бъде с цел да я направя щастлива, да й дам всичко, което желае и да я накарам да желае мен. Исках да копнее за докосването ми и да я привържа към себе си, така че никога да не ме напусне.

Спуснах се надолу по тялото й, обсипвайки го с малки целувки, точно както бе направила тя. Краката й се разтвориха широко, а ханшът й не спираше да се движи. Тя ме желаеше също толкова силно, колкото и аз нея. Проклех се за пореден път, че не бях светнал нощната лампа. Иска да я видя цялата. Всяка част, изложена пред мен.

— Блейк, моля те, аз… — задъха се тя, а гласът й бе изпълнен с нужда.

Пъхнах ръце под дупето й, вдигайки женствеността й към устата си. Плъзнах бавно език по нея, вкусвайки я, преди да оближа клитора й и да го поема в устата си. Засмуках го леко, а тялото й се разтресе, докато крещеше името ми. Краката й се напрегнаха и тя се стегна, докато свършваше.

Простенах, щом усетих оргазма й, и свърших в дънките си. И двамата бяхме така близо до ръба, че само няколко леки докосвания ни изпратиха през него. Всичко между нас се случваше невероятно бързо, затова може би не бе изненадващо, че и с това стана така. Сякаш бяхме бродили из пустиня и сега пием вода за първи път. Не можехме да се наситим.

Но случващото се между нас се трупаше по-дълго от тази вечер. Напрежението от последните няколко месеца сега си казваше думата. От мига, в който я видях, знаех, че е жената за мен. През цялото време, докато я чаках, беше истинско мъчение. Но сега, когато тя свърши срещу устните ми, а аз в дънките си, знаех, че всичко си е струвало. Отърках се най-безсрамно в леглото, без да ме е грижа колко жалък може да изглеждам, тъй като това бе най-хубавия оргазъм в живота ми.

Можех да прекарам вечността между краката й.

Когато тялото й най-после се отпусна и тя спря да трепери, целунах женствеността й за последно. След това се плъзнах нагоре, отривайки устни в извивките, които срещах по пътя си, наслаждавайки се заоблените й бедра и малкото й коремче под устните ми. Тя издаваше мъркащи звуци всеки път, щом устните ми докоснеха кожата й, докато най-после не стигнах до устата й за още една дълбока целувка.

Когато и двамата останахме без дъх, аз се отдръпнах, опирайки чело на нейното.

— Заспивай, mi alma.

Очите й вече бяха затворени, когато я дръпнах в обятията си, обвивайки тялото си около нейното. Не исках никога повече да я пускам.