Към текста

Метаданни

Данни

Серия
НЕцивилизован (1.5)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
Love: Uncivilized, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Новела
Жанр
Характеристика
Оценка
4,5 (× 59 гласа)

Информация

Издание:

Автор: Сойър Бенет

Заглавие: Любов: НЕцивилизован

Преводач: Ralna

Година на превод: 2016

Език, от който е преведено: английски

Издание: първо

Издател: Читанка

Година на издаване: 2016

Тип: новела; повест

Националност: американска

Редактор: ganinka

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/10170

История

  1. — Добавяне

Глава четвърта

Зак

Беше изумително как наистина феноменалният секс от миналата нощ промени всичко из основи и за това свидетелстваше невероятната химия, която съществуваше между мен и Мойра. Удивително химическо привличане, което ме будеше сутрин преди децата, с член, твърд като стомана, карайки ме на мига да посегна и да пъхна ръка между бедрата на съпругата ми.

Мамка му, бе минало толкова много време, откакто последно я събудих по този начин. Когато за пръв път влязох в този модерен свят преди осем години и половина, нямах никаква идея какво представлява истинският секс. В племето ми доминираше мъжът. Когато му се прииска да чука, той смъква жената на колене в пръста, обикновено пред очите на всички в племето, и се задоволява. Той дори не знаеше, че жената може да изпита оргазъм също като мъжа, докато не бях гледал една нощ как Мойра си доставя удоволствие, докато си проправяхме път навън от джунглата. Няколко седмици по-късно след интензивно изучаване на порно изкуството пред екрана на компютъра, научих страшно много, заедно с думи като „чукам“, „член“ и „свирка“, и осъзнах, че има безброй начини, по които един мъж и една жена могат да си доставят удоволствие по време на секс.

След като чуках Мойра за пръв път, което ще рече, че я свалих на колене с притисната към пода буза и вирнато във въздуха задниче, я бях обърнал по гръб и бях изял сладката й женственост. Тогава бях осъзнал силата да обладая някой, и то не само с члена си, но също с езика и пръстите си. Оттогава често се будех преди Мойра и първата ми най-важна задача бе да видя колко бързо мога да я накарам да се подмокри само с пръстите си. Понякога успявах да я накарам да свърши в съня си, но много често тя се будеше, разтваряше крака и ме приветстваше. Език или уста, за нея нямаше значение.

Нито пък за мен.

Това време ми изглеждаше така далечно.

Мойра простена в съня си, когато пръстите ми се плъзнаха между гънките й, които се овлажняваха все повече с всяко мое докосване. Дишането й се забърза и тя започна да извива долната част на тялото си. В мига, в който отвори очи, тя ме дари с щастливата-сънена-моля-чукай-ме-усмивка, която обичах толкова много, и легнах върху нея, разтваряйки широко бедрата й, за да се гмурна в нея.

Доволен звук се изтръгна от гърлото ми и се зачудих, защо, по дяволите, не правим това всяка сутрин до края на живота си?

— Толкова е хубаво — простена тя, когато започнах да се движа по-бързо. Макар да се наслаждавах изключително много да чукам жена си рано сутрин, знаех, че децата ще се събудят всеки момент, затова се налагаше да свърша това и за двама ни по-бързо.

Ръката ми се плъзна между телата ни и потърках клитора й, докато се тласках по-силно.

— Искам да свършиш за мен, скъпа.

— Няма да отнеме много време — простена тя, извивайки бедра в перфектен синхрон с мен.

Да, и аз нямаше да издържа дълго, затова реших да я накарам да побърза с малко мръсни приказки.

— Искаш ли да знаеш какво умирам да направя? — издишах, докато се тласках в нея.

Тя простена в отговор.

— Мина адски много време, откакто за последно имах задничето ти.

О, да… само да изрека това на глас накара тръпки да преминат през топките ми. Беше минало наистина много време и почти никога нямахме време да се насладим бавно един на друг, а аз винаги гледах да подготвя добре задничето на Мойра, преди да го обладая. Самата мисъл да потъна в тясното, горещо…

— Мамка му, Мойра — простенах аз и, тласвайки се дълбоко, стиснах очи, докато свършвах в нея. Сякаш неизменно свързани, тялото й се стегна и тръпките на оргазма я разтърсиха в същия миг, в който вълната на екстаз премина и през мен. Можех да почувствам леките пулсации от него, тъй като пръстите ми все още докосваха клитора й, докато изпълвах съпругата си със семето си.

Стенейки, се сринах върху тялото й и притиснах устни към рамото й. Ръцете й се обвиха зад тила ми и тя плъзна пръсти в косата ми, масажирайки нежно скалпа ми.

— Ех, добро утро, г-н Ийстън — промърмори тя.

— Добро утро — измърморих с устни все още притиснати към кожата й.

И като по поръчка Джейми започна да плаче от кошарата си в стаята надолу по коридора.

 

 

Подадох на Мойра чашата й с кафе, когато влезе в кухнята. Беше облечена с хавлиен халат, огнената й коса бе вдигната на глава й в рошав кок, а шията й бе леко зачервена заради оргазма, който й бях дал преди малко. Тя прие чашата и се повдигна на пръсти, за да ме целуне по челюстта, преди да се насочи към кухненската маса, където Кенън седеше на повдигащата се седалка, а Джейми бе настанена в бебешкия си стол за хранене до него. Тъй като се бях забавил малко тази сутрин… не че се оплаквам… реших да избера бърза закуска за двама им от банани и мляко. Знаех, че Мойра ще им даде нещо по-хранително по-късно.

Мойра се наведе, за да целуне главичката на Джейми, а след това и на Кенън, преди да се обърне отново към мен. Очите й блестяха и се замислих, че това е достатъчна причина всяка сутрин да дарявам по един оргазъм на жена си.

Тя отпи от кафето си, простена и ми се усмихна.

— Страхотно кафе.

— Заслужено след хубавия секс — казах с усмивка.

— Страхотен секс.

— Най-добрият — съгласих се, но усмивката ми посърна леко. — Добре ли сме?

Мойра ми хвърли знаещ поглед и се подготви да ме обработи. Макар да съм супер як воин в стил „Тарзан“, който бе кръстосвал джунглата и може да завладее света, когато се стигне до това, Мойра винаги бе по-силната от двама ни, що се отнася до връзката ни. Тя разбираше интимността, доверието, лоялността и любовта много по-добре от мен. Знаеше, че макар след повече от осем години, през които я обичам, все още тая малко несигурност в себе си.

Тръгвайки към мен и поклащайки секси бедрата си, тя спря само на крачка. След като се облегна небрежно на плота, тя ми хвърли пронизващ поглед.

— Сигурна съм, че ще бъдем.

— Наистина съжалявам, задето прецаках вечерята снощи…

Тя ме прекъсна.

— Знам. Разбрах го в мига, в който ръката ти се отпусна на гърдите ми миналата нощ.

Въздъхнах и прокарах ръка през косата си.

— Кога живота ни стана такъв хаос?

— Ти си виновен — каза тя, усмихвайки се, преди да отпие глътка от кафето си. — В мига, в който спермата ти се напъха в яйцеклетката ми, настана хаос. Но подозирам, че това се случва с всички бракове, когато децата се появят в живота им.

— И какво да направим за това?

Тя присви замислено устни и сви лекичко рамене.

— Да направим най-доброто, на което сме способни, предполагам. Да разговаряме повече. Да не позволяваме на нещата да се трупат.

— Ще бъде ли прекалено голямо клише, ако мъжът вмъкне тук едно „повече секс“? — попитах я напълно сериозен.

Тя кимна утвърдително.

— Абсолютно клише, обаче съм напълно съгласна с него.

Посегнах към нея и измъкнах чашата от ръцете й. Оставих я на плота и я дръпнах към себе си, наслаждавайки се на спокойния миг, който изживявахме в момента, докато децата доволно хапваха закуската си от банани, а топлата ми, прясно изчукана съпруга се гушкаше в мен.

— Обичам те — каза тя.

— Обичам те.

След миг я целунах по главата и се отдръпнах от нея.

— Имам нужда от съвета ти за нещо.

Тя се обърна, взе си чашата и, облягайки се на плота, каза:

— Давай.

— Ами… мисля, че с Лила става нещо странно — колебливо заявих аз.

Не се колебаех дали да споделя това с Мойра… тя щеше да ми помогне да се справя… но не бях напълно сигурен дали въображението ми не е прекалено развинтено. Не исках Мойра да се съмнява в нещо, което може да се окаже една много добра секретарка, чийто действия не съм изтълкувал правилно.

— Какво имаш предвид? — попита тя, сладко повдигайки вежди.

— Не знам — завих, без да съм сигурен как да продължа. — Ами… тя просто… дрехите й са различни, също и косата й. Вчера си извиваше гърба към мен, а после изглеждаш обидена, когато й казах да си впише допълнителните часове работа, за да й бъдат платени…

И просто така млъкнах. Въобще не се справях добре и Мойра го знаеше. Тя ми се усмихна бавно и окуражително.

— Спри за миг. Забави темпото. Започни от самото начало.

Така и направих.

Разказах й за всичко, което неочаквано бях забелязал миналата вечер. Когато споменах, че сега Лила ме нарича Зак, а не г-н Ийстън, Мойра кимна и каза:

— Да… и аз го забелязах.

Когато приключих, наблюдавах как съпругата ми обмисля казаното от мен, докато пресушаваше чашата си с кафе. Когато отиде до кафе машината, за да си напълно отново чашата, тя каза:

— Не съм сигурна дали има нещо, Зак. Може да е само отдаден служител… изцяло лоялен към теб. Гардеробът й може да се променя, защото е жена и може би се променя… или се чувства по-удобно на работа. По дяволите, може и да има ново гадже и да се опитва да изглежда по-секси заради него, или нещо такова.

— Но тя си изви гърба — посочих аз.

— Да… уау. Отсечете й главата — каза тя присмехулно със сладък акцент, след това се усмихна. — Било е десет часа вечерта, двамата сте работили над петнадесет часа, нали? Кой не би извил гръб, за да се разтегне?

И изведнъж се почувствах глупаво, задето бях помислил тези неща за Лила. Никога досега нито веднъж не бе казала или направила нещо неуместно или непрофесионално. Тя може и да бе леко студена към Мойра, но, разбира се… може би просто ми пазеше гърба, все пак бе личната ми асистентка.

Най-важното бе, че Мойра не се тревожи по този въпрос, затова вероятно и аз не биваше да го правя. Имам предвид… инвестирал съм десет месеца в нея и Лила беше изряден служител по всички параграфи. Вероятно случилото се бе заради стреса на работа и усещането, че отношенията със съпругата ми не са такива, каквито бяха, и затова си бях направил погрешни заключения.

— Добре — казах, въздъхвайки облекчено. — Даде ми много добра гледна точка.

— И при това доста умна — каза тя с нахална усмивка и се обърна, минавайки покрай мен. Тя дори блъсна бедрото си в моето и за пръв път от много време, членът ми буквално подскочи само при спомена за докосването й. Точно както в началото… онези прекрасни дни, в които само ароматът на шампоана на Мойра ме правеха твърд като скала.

Чувствах се по-добре… въпреки всичко.

Щяхме да се справим с каквото и да се зададеше.