Към текста

Метаданни

Данни

Серия
Интригантката (3)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
All I Want Is Everything, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
Характеристика
Оценка
3,9 (× 8 гласа)

Информация

Сканиране
aisle (2015)
Корекция
cherrycrush (2015)

Издание:

Сесили фон Зигесар. Това, което искам, е всичко

Американска. Първо издание.

Издателство ИнфоДАР, 2006

ISBN: 954-761-207-7

История

  1. — Добавяне

gossipgirl.net

Забележка: Всички имена на места, хора и случки са променени или абревирани, с цел да се опазят невинните, тоест мен.

Хей, хора!

Коледа в Ню Йорк наистина е вълшебна, особено в центъра. Във въздуха се носи аромат на падащ сняг, горящи камини и коледни сладки. От нашите апартаменти се вижда Сентръл Парк, който прилича на приказна страна, Парк авеню е парад от коледни светлини, а самите размери на коледната елха в центъра „Рокфелер“ обещават най-страхотната Коледа от всички досега — макар че повечето от нас ще са твърде заети с шампанското, за да забележат. Магазините по Пето авеню са украсени празнично, а момичетата, пазаруващи в тях, са изтупани в прекрасните небесносини палта от кашмир от колекцията на Марк Джейкъбс, които бяха закупили още през октомври и умираха от нетърпение да облекат. А вечер, вечер всички са навън и се забавляват до полуда! Забравете ученето за класните, забравете закъснелите документи за колежа, забравете да помогнете на майка си с подаръците за прислугата, шофьорите и перачките. Грабвайте черната сатенена рокля с тънки презрамки, десетсантиметровите си сандали с прозрачни токове от Кристиян Луботин, оранжевата си чанта на Хермес Бъркин и най-сладкото момче, което познавате и хайде с мен на купон!

 

 

Наблюдения

Д и В залепени в целувка край гаража за лодки на Седемдесет и девета улица. Малко е смешен фактът, че им отне толкова много време да разберат, че се харесват. Н купува рози за Дж — предполагам никога не сте вярвали, че в това прекрасно тяло има благородни помисли. Б и С на път за „Бенделс“, за да изберат роклите си за бала „Бяло и Черно“ тази вечер. Чувам, че Флоу — бивш модел и прекрасен вокал и китарист, чиято група „45“ спечели тазгодишните награди на MTV за най-добър дебютен албум Komunik8, ще обяви колко пари са събрани. Този бал е бенефис на „Бъди мил“, група за правата на животните, чийто говорител е именно той. Ама на кого му пука за това? Всички сме наясно, че ще присъстваме на партито, само за да зърнем красивото му лице. Ще се видим там!

 

 

А те наистина ли са отново приятелки?

Истина е: С и Б най-накрая решиха да се сдобрят. Така де, всъщност колко дълго можеш да се цупиш на някого, с когото си се къпал заедно в началното училище? Б може и да не е толкова руса, толкова висока или толкова „опитна“ като С, но това не е причина да се мразят. А С никога няма да е толкова непочтена, или толкова егоцентрична като Б, но това пък не означава, че трябва да се страхува от нея. Вместо това, двете момичета решиха да оставят настрана всички различия и да се отнасят мило една с друга, поне засега. Въпросът е в какви ли щуротии ще се забъркат, след като са отново заедно?

Повярвайте, аз ще съм първата, която ще научи, а вие веднага след мен. Знаете, че не ме бива да пазя тайни.

Знаете, че ме обичате

Интригантката