Към текста

Метаданни

Данни

Серия
Новите видове (4)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
Justice, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
Характеристика
Оценка
5,4 (× 224 гласа)

Информация

Форматиране
in82qh (2014)

Издание:

Автор: Лорън Донър

Заглавие: Джъстис

Преводач: Illusion

Година на превод: 2014

Език, от който е преведено: Английски

Издание: Първо

Издател: Читанка

Година на издаване: 2014

Тип: Роман

Националност: Американска

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/6409

История

  1. — Добавяне

Глава 4

Джъстис отвори уста и облиза вътрешната извивка на едната й гърда. Джеси се хвана за раменете му и леко заби нокти в плътта. Дланите му се стегнаха около кръста й, побутвайки я назад, докато тя се озова просната напряко на матрака. Приведе се над нея и я издърпа така, че задничето й да опре на ръба на леглото. Устните му се впиха в дясната й гърда, езикът му я вкуси, подразни и се заигра с връхчето й.

Грапавата повърхност на езика му изпрати горещи вълни по цялото й тяло. Това беше още една отличителна черта на Новите видове. Докосването бе влажно, възбуждащо и доста грубо, но по един прекрасен начин. Острите му кучешки зъби драскаха кожата й, предизвиквайки вълни от страст в цялото й същество.

— Това е талант — простена тя.

Мъжът се засмя и освободи гърдата й.

— Едва сега започвам.

Дланите му се спуснаха от ханша към вътрешната страна на бедрата й, разтвориха ги широко и я придърпаха по-близо до неговите. Тялото му плътно се побра в люлката на краката й. Горещият му твърд член опря в слабините й и се плъзна по клитора. Джеси изстена отново. Беше мокра и готова да го приеме в себе си. Изви ханш нагоре, отърка възбудената си плът в пениса му и примря от удоволствие. Джъстис измърка в отговор.

— Не бързай!

Да не бърза? Мъжът знаеше как да я възпламени. Той смучеше лявата й гърда, докато на Джеси й се прииска да закрещи, молейки го да я обладае. Но той сякаш имаше намерение да продължи да я измъчва. Започна да я целува и ближе, проправяйки си път надолу по ребрата и корема до сгъвката на единия й крак, след което вдигна глава и притисна твърдата си мъжественост по-продължително във възбудената й плът. Младата жена впи нокти в раменете му, опитвайки се да го привлече обратно нагоре, но той отказа да й се подчини.

Вместо това, продължи да я дразни, както си беше наумил, устните му се спуснаха надолу, докато ръцете му натиснаха бедрата й да се разтворят още по-широко, за да направи място за лицето си. Дишането й се учести в очакване на онова, което щеше да последва. Много отдавна мъж не я бе любил там (не че последният бе добър в това), но сега, с Джъстис, в нея разцъфна надежда. Безсилна да го задържи, освободи раменете му, когато той се спусна още по-надолу по тялото й.

Рязко ухапване по вътрешната страна на бедрото й изтръгна от гърлото й стенание. Но то не беше толкова от болка, колкото от нарастващата нужда мъжът да продължи към онова местенце. Тя заби пети в матрака, опитвайки се да лежи неподвижно, за да го поощри, когато устата му се отдели от кожата й. Джеси отвори очи — изобщо не бе разбрала, че ги е затворила — и вдигна глава да надникне какво става там долу.

Горещият му дъх опари изложената й на показ женственост. Той беше толкова близо, само на няколко сантиметра от мястото, което най-силно копнееше за вниманието му. Мъжът тихичко изръмжа, а очите му се присвиха, когато погледите им се срещнаха и задържаха. Това беше най-еротичната гледка, която бе виждала някога.

— Това естественият ти цвят ли е? — Той се усмихна, погледна надолу, а после пак нагоре.

Тя прочисти гърлото си.

— Не мисля, че да се боядисваш там е добра идея. Също така не харесвам мястото напълно обръснато.

Той се засмя.

— Формата на сърце е секси, а по-светлочервените косъмчета са много привлекателни. Не знам как си постигнала тази перфектна симетрия, но ти благодаря, че ми даде възможност да я видя. Искаш ли да ти покажа още един от моите таланти?

— Определено — кимна тя с нетърпение.

— Затвори очи и се отпусни, Джеси.

— Използваш собствените ми думи срещу мен. Харесва ми. — Младата жена остави главата си да падне обратно на матрака и се усмихна, притваряйки клепачи.

Ако наистина си мислеше, че тя ще се отпусне, то Джъстис бе твърде далеч от истината. Цялото й същество се бе напрегнало в очакване какво ще последва. Ноктите й се забиха в завивката, когато езикът му леко проследи линията на клитора. Мъжът измърка дълбоко и провлачено, езикът му се върна, за да натисне върха на снопчето от нерви. Еротичните звуци, излизащи от гърлото му продължиха, а вибрациите, които те предизвикваха, накараха Джеси да изкрещи. Бедрата й рязко подскочиха, но ръцете му ги уловиха здраво, и притискайки дупето й към леглото, той зарови уста в широко разтворените розови гънки. Младата жена изпита върховен екстаз, когато грубата повърхност на езика му бързо се задвижи нагоре-надолу, плъзгайки се по най-чувствителното местенце на тялото й.

Тя се замята върху леглото, вкопчи се здраво в завивката, дишайки тежко. Джъстис бе безпощаден, продължаваше да действа интензивно. Тялото й се стегна и се втвърди, сякаш бе от камък. Всяко мускулче се напрегна, когато той замърка високо, а после изръмжа, от което вибрациите се усилиха още повече.

Кулминацията я връхлетя толкова силно, че по-късно Джеси щеше да се закълне, че е видяла главата си отвътре, тъй като очите й се били обърнали обратно. Не можеше да мисли, не можеше да диша и едва долавяше силните звуци, носещи се от нея. Започна бавно да идва на себе си, щом Джъстис отдръпна устните си. Остана за един дълъг момент да лежи примряла, в опит да възстанови дишането си и да събере достатъчно сили да отвори клепачи и да го погледне.

Очите му бяха толкова сини, че я зашеметиха. Устата му изглеждаше по-пълна и привлекателна. Той изръмжа към нея, преди да се вдигне нагоре. Тя не изпитваше страх, не се чувстваше застрашена, въпреки суровото му изражение. Мъжът отпусна горната част на тялото си върху нейното, като по-голямата тежест на торса поеха ръцете му, които постави от двете страни на лицето й. Устните му се приближиха толкова близо до нейните, че двамата започнаха да вдишват един и същи въздух.

Джеси изви гръбнак и притисна гърдите си до неговите, като уви ръце около врата му, за да го прегърне. После прокара нокти по гърба му, след което леко погали раменете му с върховете на пръстите си. Джъстис се намести върху нея, притисна я по-здраво към матрака и напълно я прикова под себе си.

Големината и силата му я възбудиха още повече. Мъжът имаше не само невероятно талантлива уста, а и съвършено тяло. Докато се взираше в екзотичните му очи отново я прониза желание. Това я смая, той току-що я бе довел до оргазъм и би трябвало да е заситена, но копнежът да бъде изпълнена от него оставаше. Подутият й клитор пулсираше от любящото внимание, което бе получил преди секунди, но тя искаше повече. Всичко, което бе обещал, че ще й покаже.

Джеси обърна глава леко настрани и приближи уста към врата му. Устните й се разтвориха и тя вкуси голата кожа, след като отметна косата му назад. Никога не се беше любила с мъж с дълга коса и сега й харесваше да прекарва пръсти през прекрасните, копринено меки кичури. Младата жена направи пътечка от целувки надолу до върха на рамото му.

— Вземи ме — пожела тя.

Джъстис леко изви тялото си настрани от нейното, мушна ръка и хвана задничето й с голямата си мощна длан. Джеси вдигна крака и ги обви около кръста му, опитвайки да използва силата им, за да го привлече по-близо до себе си.

Върхът на дебелия му член проучи входа на кадифената й мекота, притисна се към мократа топлота, но не влезе вътре. Мъжът замря, цялото му същество се напрегна и времето сякаш спря.

Объркана, Джеси престана да го целува, положи глава на матрака и се взря в очите му.

— Не искам да те нараня — изръмжа тихо той. — Страхувам се, че ще ти причиня болка.

— Аз съм издръжлива. Мога да те поема.

Ръката му пусна задничето й, и той се отдръпна достатъчно, за да се отдели от тялото й. Пръстите му проследиха гънките на влажната й сърцевина, разгърнаха ги и единият от тях проникна вътре. Мъжът изръмжа дълбоко, гърдите му завибрираха от тътена, когато пръстът му потъна по-дълбоко.

Джеси изстена и изви ханш към ръката му. Почувства се прекрасно от движението на пръста му вътре в нея.

— Толкова си гореща и стегната — изръмжа. Гласът му отново прозвуча страховито, но тя не се уплаши. Пръстът му се плъзгаше бавно навън и навътре и я възбуждаше. — Ти си твърде дребна за мен.

— Обърни се и легни по гръб на леглото. Аз ще бъда отгоре. — Вдигна глава и леко бутна рамото му.

Пръстът му застина, спря да дразни напрегнатата й плът и младата жена усети, че нещо в стаята се промени. Джеси го освободи, отпусна глава назад и откри, че той я фиксира с гневен поглед. Това я слиса.

— Какво стана? Нима те ухапах твърде силно?

— Ти искаш да ти се подчиня?

— Не. Искам да легнеш по гръб, щом те е страх, че ще ме нараниш. Аз ще бъда отгоре, така ще мога да контролирам проникването ти и няма да се налага да се тревожиш, че действаш прекалено бързо. — Наистина изглеждаше ядосан, лицето му бе помръкнало и това я разтревожи дотолкова, че в отговор тялото й се напрегна и част от страстта й се охлади. — Какво не е наред?

Джъстис се отдръпна от нея. Първо увеличи разстоянието между гърдите им, после отмести бедрата си по-далеч от нейните.

— Ние не го правим. Това е подчиняване.

— Тази поза изразява подчинение?! Никога ли преди не си правил секс с жена, която е отгоре?

Той поклати глава.

— Вашите мъже го правят? Позволяват на жените да доминират и да ги контролират? Те ви се подчиняват?

Джеси бе изумена, когато осъзна, че е напълно сериозен.

Джъстис никога нямаше да позволи една жена да го подчини. Тук ставаше дума за надмощие и той се беше разгневил, когато го помоли да си разменят местата. Новите видове бяха известни със своята агресивност и с това, че не позволяваха да ги контролират, но никога не би й хрумнало, че същото може да се отнася и до секса. Всичко между двамата се промени в момента, в който той искрено се обиди от предложението й да го възседне.

— По-добре да се облечем. — Емоциите мигновено изчезнаха от лицето му и той надяна на него контролирана маска. Изправи се на ръце, за да стане от леглото.

— Джъстис, почакай! — Джеси протегна длани и го хвана за раменете, за да го задържи над себе си. — Не исках да те обидя. Не знаех, че това е табу за вас.

Той се поколеба, погледът му се смекчи.

— Нашите култури са различни, но до този момент не бях осъзнал колко много. Не съм обиден. Бях, но вече не. Обичайно ли е за вашите мъже жените да доминират над тях по време на секс?

— Да. Ще се съгласиш ли да пробваме поне за малко? Можеш веднага да ме преобърнеш, ако не ти хареса. Моля те! Желая те, Джъстис, много!

Погледът му омекна още повече.

— Аз също те искам. — Той се поколеба, нерешителността му бе очевидна, но след това пое дълбоко дъх и каза: — Можем да опитаме.

— Благодаря ти. Сигурна съм, че ще ти хареса.

— Нали няма да ме връзваш? — изрече колебливо.

Тя поклати глава.

— Никога не бих го направила. Запозната съм с вашата история, не помниш ли? Дори не бих те помолила да ми разрешиш да те огранича по някакъв начин. Сега може ли да опитаме? Моля те!

Той прехапа долната си устна, несигурността придаваше сладък израз на чертите му.

— Да пробваме.

Младата жена пусна раменете му и се изтърколи по леглото, докато напълно излезе изпод тялото му. Предвижи се до края на матрака, седна и му се усмихна.

— Легни по гръб, ако обичаш!

Но мъжът остана да стои на четирите си крайника върху кревата. Красив е, помисли си Джеси, когато погледът й обходи тялото му. Джъстис бе живо произведение на изкуството — толкова перфектно изваян. Мускулите му се напрегнаха, когато се претърколи и протегна едрия си торс по дължината на матрака. Изражението на несигурност, появило се на лицето му, бе безценно и абсолютно очарователно за нея.

Вниманието й се фокусира върху дебелия му възбуден член, който още един път потвърди убеждението й, че този мъж е самото съвършенство.

Застанала на колене, Джеси престъпи напред към корема му, за да надникне в очите му.

— Отпусни се, Джъстис. Обещавам ти, че преживяването ще бъде хубаво.

Той отново прехапа устни, очевиден признак за несигурност.

— Искаш ли да си затворя очите?

— Не. Мисля, че ще ти хареса да гледаш онова, което искам да правя с теб. — Тя заметна коса през рамо и се наведе над гърдите му. Хвърли поглед към лицето му, за да се увери, че не е разтревожен. То бе напрегнато, но не и гневно. Надвеси се над едното му зърно, преди да наруши визуалният си контакт с него. Тъмните пъпки бяха настръхнали, дали защото му беше студено или от желание, но представляваха огромно изкушение, на което не можеше да устои. Затвори уста върху по-близкото връхче, всмукна го и прокара върха на езика си по него. Дълбокото ръмжене, изтръгнало се от гърдите му, предизвика вибрации, които погъделичкаха устните й, но това не я спря.

Ръката му потърка бедрото й, което бе по-близо до него, докато устата й си играеше с тялото му, а дланите й се плъзгаха по гърдите и корема му, наслаждавайки се на усещането от допира до твърдата и гладка кожа, която проучваха.

Дланта й, която изследваше корема му, постепенно се спусна надолу, докато докосна твърдата мъжественост, а пръстите й нежно се обвиха около широката му основа. По дяволите, огромен е!

Изтика този факт в най-далечното кътче на съзнанието си, пусна бавно зърното, като прокара зъби по дължината му и се нахвърли върху другото. Пенисът на мъжа трепна, сякаш набъбна повече, ако това изобщо бе възможно, и Джеси разбра, че той се наслаждава на онова, което му правеше. Това я мотивира да освободи тъмното връхче и с целувки и език проправи влажна пътечка през ребрата до корема му.

Той беше целият в плочки, образувани от твърдите му мускули, и тя отдели време да си поиграе малко, като хапеше кожата върху тях. Вкусът му бе прекрасен и леко солен.

Джеси простена, когато той изръмжа към нея, което й даде да разбере, че се наслаждава на действията й; членът му се напрегна под дланта й. Затова продължи с влажни целувки пътя си надолу.

Спря, когато стигна слабините и огледа главичката на мъжката му плът. Не беше изненадана, че Видовете са обрязани — така ги бяха създали учените — но беше смаяна, че върхът му видимо прилича на гъба. Мускулите на вагиналните й стени се стегнаха. Обзалагам се, че ще се чувстваш много добре вътре в мен. По-полека, наложи си тя, когато нуждата й от него започна да става все по-силна, тъй като възбудата й се бе изстреляла до неимоверни висоти. Искам това да е наистина хубаво за него, особено след онова, което току-що направи за мен. Така е справедливо, така че карай полека!

Тези мисли успокоиха потребността й да се качи върху скута му. Вместо това облиза устни и извърна глава, за да погледне красивото му лице. Първичният глад, който съзря в прекрасните му очи я увери, че е напълно съгласен с онова, което тя искаше да направи. Пръстите му мачкаха бедрото й с почти неистов копнеж, сякаш я приканваше да спре да го измъчва.

— Нали нямаш нищо против да те оближа тук? — Джеси стисна нежно дължината на пениса му и прокара възглавничката на палеца си по долната му страна, погали кадифеномеката кожа, опъната плътно над горещата, твърда като стомана ерекция.

Джъстис измърка много силно, очите му се присвиха като цепки, устните му се разделиха и разкриха острите му зъби, които се забиха в долната му устна, щом я прехапа. Припряно поклати глава, за да отрече.

Младата жена се премести малко, за да може да наблюдава лицето му, без да отмества поглед от неговия, отвори уста и с върха на езика си проследи ръба на главичката.

Мъжът затвори очи, отметна глава назад. Звуците, които започна да издава, я възбудиха още повече — замърка като котарак. Това че можеше да го накара да реагира по този начин, беше адски еротично. Пое го изцяло в уста и се концентрира върху него.

— Джеси! — изрева той.

Започна да го смуче, като едновременно с това прокарваше устни по цялата му дължина. Зъбите й драскаха леко плътта, но не можеше да го избегне. Пое го още по-дълбоко, докато върхът му стигна задната част на гърлото й, където беше нейният предел, след което бавно наведе глава и с въртеливо движение на езика започна да ближе долната страна, без да прекъсва силното всмукване. Джъстис издаваше животински звуци, които много й харесваха. Никой мъж не бе реагирал толкова силно на нея преди. Беше очарователно. Фактът, че го караше да се чувства добре, увеличи удоволствието й.

Ръката му пусна бедрото й и звук от разкъсване на плат достигна до слуха й. Тя се обърна, за да го погледне отново и видя, че главата му е все още отметната назад, зъбите дълбоко потънали в долната му устна, а пръстите му впити в завивката. От вътрешността й се показваше пълнежът от пух. Ноктите му я бяха раздрали.

Джеси престана да го смуче и бавно го освободи от устата си.

Джъстис изстена, отвори очи и се вторачи в нея с такъв напрегнат поглед, че тя се принуди да спре с дразненето. Той си пое няколко пъти накъсано въздух и тя разбра, че е добре, но силно възбуден. Вдигна крак прекрачи хълбоците му и го възседна. Протегна се и хвана пениса му. Подпря се с ръка на гърдите му да пази равновесие и поведе мъжествеността му направо към мястото, където го искаше.

— Можеш ли да потърпиш още малко, докато привикна към размера ти? Наистина си голям.

Той кимна рязко и дланите му погалиха бедрата й. Фини капчици пот блестяха по мускулестото му тяло, все едно се бе облял с ароматно масло, и му придаваха много сексапилен вид. Джеси беше повече от готова и закопня да почувства Джъстис вътре в себе си.

Изстена, когато тялото й се противопостави на проникването му, но натисна по-силно. Дебелият му член я разтегна и от наслада тя отметна глава назад, докато бавно се плъзгаше по него. Ерекцията му я изпълни цялата, разтегна я почти болезнено, но въпреки това се чувстваше прекрасно. Използвайки теглото си, се спусна още малко надолу, поемайки още няколко сантиметра от мъжката плът. Едната му ръка остави бедрото й и сграбчи възглавницата близо до главата му.

Джеси се вдигна нагоре и се отпусна отново, като взе повече от него в себе си. Това беше чисто блаженство, надяваше се, че и той чувства същото. Задничето й докосна горната част на бедрата му и тя разбра, че го е поела почти докрай. Тялото й се бе пригодило по-бързо, отколкото си мислеше.

Мъркането на му я мотивира да започне да го язди по-енергично. Не беше сигурна кой от двамата е по-измъчен от бавните й движения. За пореден път се отпусна по дължината му, докато дупето й седна на хълбоците му. Усещането за мъжа, напълно свързан с нея, бе божествено и тя спря, за да се наслади на чувството.

Джъстис изръмжа. Чу се чупене на дърво. Джеси повдигна брадичка, за да види какво става.

Той пусна пръчката, която бе счупил от таблата на леглото. Беше се хванал за горната преграда и жалкото нещо не бе издържало на огромната му сила.

Очите му се отвориха и срещнаха погледа й. Джеси се размърда и започна да се движи нагоре-надолу с бързо темпо. Отметна глава назад, неспособна повече да задържи зрителния си контакт с него. Почувства, че кулминацията й наближава. Винаги се бе нуждаела от повече време, за да стигне до оргазъм, отколкото човека, с когото правеше секс. Но не и с Джъстис. Яздеше го трескаво, насладата се усилваше с всеки удар на бедрата й в тялото му, докато се плъзгаше надолу. Вагиналните мускули се стегнаха здраво и удоволствието я прониза, когато кулминацията я връхлетя. Джеси изкрещя името му.

В този момент Джъстис се претърколи, прикова я под тялото си и се заби в нея силно и бързо. Силният тласък увеличи насладата и удължи оргазма й, в един миг беше сигурна, че сърцето й ще експлодира. Той изръмжа за последен път дълбоко и зловещо и започна да пулсира вътре в нея, изливайки топлината на своето освобождаване.

Джеси задъхано се вкопчи в него, наслаждавайки се на усещането. Всяка лека болка, която чувстваше в резултат на малко грубия секс, изведнъж изчезна. Отвори очи и срещна погледа му. Той лежеше върху нея с лакти забити в матрака от двете й страни, поели по-голямата част от тежестта му.

Ръцете й бяха около врата му, дланите стискаха плещите му. Нямаше спомен кога ги е сложила там.

— Заболя ли те? — попита той и с безпокойство присви красивите си котешки очи.

— Беше невероятно!

— Да, беше. — Усмихна й се.

Джеси го придърпа към себе си и докосна с устни неговите. Той изстена и я принуди да разтвори уста, за да я изследва с език. Младата жена беше тази, която най-накрая прекъсна целувката. Погледите им се срещнаха и задържаха.

— Моята жар притеснява ли те?

— Харесва ми. В продължение на няколко секунди изпитвах лека болка, но сега съм добре. Трябва да я бутилираш, като чудодейно лекарство за успокояване на жената след секс. — Тя се засмя.

— Харесва ми да ти се подчинявам — отвърна той на усмивката й.

Джеси погледна над главите им.

— Ти счупи таблата на леглото.

Той повдигна брадичка, проследи погледа й и на лицето му се появи комично изражение.

Джеси не можа да се сдържи и се разсмя. Очите му срещнаха нейните.

— Не помня да съм го направил.

— Тогава предполагам, че не трябва да споменавам за завивката.

Мъжът се намръщи.

Тя пусна рамото му, посегна с ръка встрани, заграби шепа пълнеж и му го показа.

— Трябва да си отрежеш ноктите, скъпи. Раздра завивката. Но съм ти благодарна, а и раненото ми бедрото оценява факта, че във възбудата си го остави и се вкопчи в кувертюрата.

Джъстис зяпна пуха, шокиран.

— И това не си го спомням.

— Мисля, че беше прекалено съсредоточен в мен.

— Наистина е така. Красива си, Джеси! Казах ли ти го? — Вгледа се в очите й. — Ти си най-прелестното нещо, което съм виждал, когато съм вътре в теб и се наслаждаваш на факта, че сме заедно.

— Това са най-хубавите думи, които някой някога ми е казвал. — Джеси извърна глава, за да погледне часовника на нощното шкафче. — О, по дяволите! — Обърна се към Джъстис. — Девет и половина?!

— Е, и?

— Пресконференцията ти?!

Той пребледня и тихо изруга.

— Забравих!

— Поправям се. Това сега е най-хубавото нещо, което някой някога ми е казвал. Накарах краля на работохолиците да забрави за работата си.

Мъжът се разсмя.

— Остани тази нощ с мен. Ще взема душ, после ще отида до портите да говоря с пресата и веднага се връщам.

Изпълни я щастие, че той не желаеше да сложи край на срещата им.

— Да, с удоволствие. Имаш ли някаква друга работа тази вечер?

Той се размърда над нея и извади все още твърдия си член. Докато се отделяше от тялото й на лицето му се изписа съжаление. Изправи се и се премести до края на леглото.

— Единствената работа, която имам, след като разговарям с медиите, е да продължим с това, което току-що правихме. Мисля, че ще успея да се справя. — Погледът му обходи тялото й. — Ти ме вдъхнови да искам да стигна до портите и да се върна възможно най-бързо. Ще гледам пресконференцията да е по-кратка.

Джеси седна на леглото, сви колене и ги прегърна.

— Никога ли не си пишеш речите?

Той повдигна рамене и се запъти към банята. Младата жена се загледа в задника му. Мъжът определено имаше най-хубавия задник, който изобщо някога бе виждала, без значение дали е облечен в дънки или не.

— Ще импровизирам. — Стигнал до вратата на банята, той се обърна. — Искаш ли да дойдеш с мен на брифинга? Ако да, трябва да се изкъпеш заедно с мен. Освен ако нямаш нищо против всеки Вид, попаднал в близост до теб, да разбере какво сме правили току-що, тъй като цялата си пропита с миризмата ми. — Засмя се. — Ще се радвам да запазиш върху себе си моя аромат, но знам, че човешките жени са докачливи относно публичното разкриване на тези неща.

— Мисля, че ще остана тук, ако не възразяваш. Не съм голям фен на подобни шумотевици с камери.

— И аз не съм. — Засмян, той изчезна в банята.

Джеси се изтърколи от леглото и го огледа. От завивката не ставаше нищо. Издърпа я от матрака и я захвърли настрани на купчина. Тогава съзря чаршафите и се засмя. Те също бяха в лошо състояние. Ноктите на Джъстис бяха пробили през покривката и стигнали до тях. Свали ги от леглото и отново се усмихна. Дори бе оставил следи по матрака. Ситуацията й се видя твърде комична.

— Какво?

Джеси едва си поемаше дъх, когато се обърна към него. Беше се изкъпал и тя остана силно впечатлена, че е успял да се справи толкова бързо.

— Имаш връзки в този хотел, нали?

— Той е наш.

— Тогава по-добре ти се обади. Нуждаеш се от ново спално бельо и може би нов матрак.

Вниманието му се насочи към леглото. Вторачи се в голия матрак и се усмихна.

— О!

— Знаех, че завивката не става за нищо. След това видях, че и чаршафите са скъсани. — Засмя се. — Но трябва да сменим и матрака. Предполагам, че бихме могли да го обърнем обратно.

— Ще се погрижа за него, когато се върна. — Очите му блестяха. — Бързо ще се прибера.

— Нямам търпение.

Той тихо измърка, когато пое голото й тяло в прегръдките си.

— Нито пък аз.

— Задръж тази мисъл, докато се върнеш.

— Трябва вече да потеглям, но ще побързам.

— Хайде тръгвай, за да може да си дойдеш по-скоро. Докато те няма, ще се изкъпя.

— Чувствай се като у дома си.

Джеси го наблюдаваше как отключва вратата на стаята, излиза и я затваря след себе си. Погледна отново кревата и започна да се смее. Беше чувала за чупене на някоя част от легло по време на полов акт, но Джъстис го бе унищожил изцяло. И това ако не беше впечатляващ секс, то какво друго можеше да бъде.

Взе набързо душ, спомняйки си заявлението му да се чувства като у дома си. Намери в гардероба един негов потник и го облече. Беше отново гладна. Тръгна към вратата, за да потърси остатъци от вечерята им, но зад гърба й се разнесе звънене. То идваше от панталоните й, захвърлени на пода.

Тя се спусна да извади телефона. Успя да го измъкне на четвъртото позвъняване. Отвори капачето и прочете, че я търси Тим Оберто. С ужас натисна бутона, за да приеме повикването. Дявол да го вземе, надяваше се никой да не му е съобщил, че тя прекарва времето си с неговия шеф Джъстис Норт. Щеше да настане истински ад за нея, ако случаят беше такъв и той се обаждаше, за да я уволни.

— Какво има, Тим?

— Получихме сведение за възможно местонахождение на жена-подарък. Заповедта дойде току-що. Имам нужда от теб, сега!

Притокът на адреналин силно и бързо запрепуска по вените й.

— Кога тръгваме?

— Веднага, след като пристигнеш тук.

— Ъъъ?

— Получих съобщение, че си отседнала в Резервата, затова изпратих хеликоптер. Трябва да се приземи след десет минути, така че закарай задника си на площадката за кацане и го чакай там — и прекъсна линията.

По дяволите! Затвори телефона и се загледа в голия матрак. Обичаше работата си, но този път й се искаше да може да откаже задачата. Джъстис щеше да се върне и да открие, че си е отишла и няма да прекара нощта с него. Разбира се, той щеше да научи, че има възможност една от техните жени-подаръци да бъде спасена и Джеси нямаше извинение да остане.

Натъжи се, че трябва да си тръгне. Може би няма да го видя никога повече, а така ми се искаше да спя в прегръдките му. Раменете й се отпуснаха, но тя бързо се стегна. Длъжна бе да отиде. Десетте минути течаха.