Към текста

Метаданни

Данни

Включено в книгата
Оригинално заглавие
Hände weg von diesem Buch, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Научнопопулярен текст
Жанр
  • Няма
Характеристика
Оценка
5,1 (× 127 гласа)

Информация

Допълнителна корекция и форматиране
ira999 (2009)
Сканиране, разпознаване и начална корекция
?

Издание:

Ян ван Хелсинг. Не пипай тази книга!

Издателство „Дилок“, 2007

 

Повече информация за „Не пипай тази книга!“, както и начин за покупка на хартиеното издание можете да намерите в официалния сайт на издателство „Дилок“.

История

  1. — Добавяне
  2. — Две-три корекции
  3. — Малки корекции от Петър Енчев

10. Новият световен ред

В първите си две книги за тайните общества на повече от 800 страници обясних в детайли как се стигна до тук, кой точно стои зад Новия световен ред, как възниква планът за него и т.н. Тук бих искал да спестя целия доказателствен материал. След забраната им тези публикации вече не могат да се купят, но за същите събития можете да прочетете в произведенията на Щефан Ердман („Банки, хляб и бомби“ — том 1 и 2).

Ще разгледаме наистина най-същественото, достатъчно да очертае картината на нещата.

За да бъде всичко по-ясно за хората, които не знаят, накратко ще скицирам структурата на една ложа. По правило ложите се изграждат на принципа на люспите на лука, т.е. съществува най-вътрешен кръг от хора, който притежава целия пакет знания. Около него е разположен следващият кръг, на професионален жаргон — следващата степен, която вече не познава целия спектър на знанието, но пък е по-запозната от следващата степен, а тя, от своя страна, повече от следващата под нея и т.н. Същото може да бъде представено и като пирамида — горе на върха са тези, които притежават знанието и предават на следващата степен само това, което преценят.

Орденът на Баварските илюминати, респективно хората и семействата в сянка, се цели в масонски ложи, където се съхранява знанието на тамплиерите: от една страна, за да се докопат до атлантическото тайно знание от саркофазите, и от друга, за да привлекат най-влиятелните членове към себе си.

Мислите, че не е вярно? Тогава нека заедно прочетем едно писмо на тогавашния Велик майстор на Шотландския ритуал на масоните и създател на Ку-Клукс-Клан Алберт Пайк (1809–1895) от САЩ, изпратено на 22 януари 1870 г. до Джузепе Мазини, тогавашния ръководител на Баварските илюминати. Пайк е черен магьосник и Велик майстор, експерт в 60 антични езика, поклонник на Луцифер и гений: „Ние трябва да позволим на всички съюзи да съществуват както досега със своите системи, централни организации и различни видове кореспонденция между висшите степени на същия ритуал, в настоящите им организационни форми. Но трябва да създадем и един супер-ритуал, който да остане неизвестен и в който ще каним масони от висшите степени по наш избор. Заради събратята ни, тези мъже трябва да се подчиняват на най-строго пазене на тайна. Този най-висш ритуал ще ни помогне да управляваме цялото масонство; той ще се превърне в международна централа, която ще е толкова силна именно защото ще има неизвестно ръководство.“ (22, S. 208–209)

helsing_ne_pipai_img71,72.pngИзображения 71 и 72: Вляво: пирамидата на илюминатите с отделните степени, както са обяснени от Гари Ален. Вдясно е показан Адам Вайсхаупт, създателят на ордена на Баварските илюминати.

 

 

Интересно ли ви се струва? Нека видим какъв дух е искал да вдъхне Пайк в новите членове. Разполагаме с друго негово писмо от 15 август 1871 г., което преди няколко години беше изложено в Британския музей:

„Ние ще оставим нихилистите и анархистите да правят каквото си искат; ще провокираме насилствен обществен срив, който с целия ужас ще покаже на хората последствията от абсолютния атеизъм и раждането на жестокостта и кървавите безредици. След това гражданите — принудени да застанат срещу малцината революционери — ще изкоренят тези рушители на цивилизацията. Хората, каквито са вярващи, след като се разочароват от християнството и останат без ориентация, ще търсят някакъв нов идеал, без да знаят кого или какво да боготворят. Едва тогава те ще са узрели да възприемат истинската светлина чрез вестта за чистото учение на Луцифер, което ще предадем на обществото. Тя (вестта) ще се появи след зараждане на общото реакционно движение, предшествано от своевременното унищожение на християнството и атеизма.“ (16, S. 223)

А по-нататък:

„Трябва да казваме на тълпата следното: «Ние почитаме Бог, но боготворим нашия Бог без суеверия.» На вас, висшите генерални инструктори, ще казваме какво трябва да повтаряте пред братята от 32, 31, и 30 степен: зидарската религия трябва да бъде запазена в чистотата на луциферианската доктрина от всички нас, посветените във висшите степени… Луцифер е Бог; за съжаление и Адонай е Бог. Защото по вечния закон няма светлина без сянка, красиво без грозно и бяло без черно. Абсолютът може да съществува единствено в образа на две божества: тъмнината служи за фон на светлината…“ (16, S. 223)

За съжаление, планът на Мазини и Пайк има успех, и духът на Луцифер много бързо пуска корени във висшите степени на ложите (ниските степени нямат никаква представа за това), които някога се борели в името на Христос и за които най-висшата заповед бил Законът за резонанса и любовта.

Нещата не свършват дотук: още през същата година двамата скицират план как с три световни войни да бъде поета световната власт. По пътя на техния „Нов световен ред“ (Novus Ordo Secloum) трябвало да се инсценира

Първата световна война, за да може царска Русия да падне в ръцете на ордена на Баварските илюминати. След това Русия трябвало да бъде използвана като „плашило“, за да се ускорят целите па илюминатите по целия свят.

Втората световна война трябвало да се изфабрикува с цел манипулация на различните намерения между германските националисти и политическите ционисти. Тя трябвало да доведе до увеличаване на руското влияние и създаването на държавата Израел.

Третата световна война, съгласно този план, би трябвало да възникне от идейните различия, които ще бъдат създадени между ционисти и араби. Планирано е световно разрастване на конфликта.

helsing_ne_pipai_img73.pngИзображение 73: Джузепе Мазини

 

 

Част от Третата световна война би представлявала и конфронтацията между атеисти и нихилисти, за да се провокира социален преврат, който щял да бъде постигнат с невиждани досега бруталност и зверства. След унищожаването на християнството и атеизма трябвало да се даде истинската луциферианска доктрина: с един куршум — два заека.

Всички ние, пост фактум можем да потвърдим изпълнението на плана за двете световни войни. Що се отнася до Третата световна война, целият свят на живо вижда по CNN как се предизвикват изкуствени кризисни точки в Ирак и Израел/Палестина.

Сигурно мислите, че е твърде смело изказване? Тогава какво ще кажете за коментара на Уесли Кларк, бивш главнокомандващ на войските на NATO, който убедено сподели: „Предупреждавам европейците да не вярват, че в рамките на Новия световен ред САЩ ще имат никакви скрупули да предприемат военна интервенция и в Европа, ако интересите на са застрашени, и то с всички средства, включително ядрено оръжие. Като цяло САЩ ще се стремят да не променят мизерията в повечето държави с корумпиран и отвратителен режим. Аз лично смятам, че Америка би извършила интервенции и в Западна Европа, дори и днес на някои хора това да им се струва абсурдно. САЩ не биха търпели дълго европейска ядрена и икономическа сила!“ (23)

helsing_ne_pipai_img74.pngИзображение 74: Алберт Пайк

 

 

За целите на илюминатите обществеността научава случайно през 1875 г., когато куриер на Баварските илюминати, яздейки от Франкфурт за Париж е ударен от мълния. Конфискувана е част от информацията за световния заговор. В нея се казва:

„С контролирането на пресата масите трябва да бъдат управлявани по волята на илюминатите…

Всички човешки слабости, лоши навици, страсти и грешки трябва да бъдат доведени до крайност…

Народите трябва да бъдат приучени да вземат привидността за чиста монета, да се задоволяват с външни неща, да преследват единствено удоволствията, да се изтощават във вечно търсене на нещо ново…

В Европа трябва да се раздухат лични и национални противоречия, расова и верска омраза, за да възникне безкрайно разединение…

За президенти на държавите трябва да бъдат избирани тези от редиците на робски подчинените на илюминатите протежета, в чието минало има тъмни петна, което ще ги превърне във верни изпълнители на волята на илюминатите. Така те биха могли да тълкуват законите по нов начин и да променят конституциите…

Чрез подкупността на висшите държавни служители, приемайки чуждестранни заеми, правителствата ще трябва да бъдат тласнати в икономическо робство на илюминатите, за да увеличат чувствително държавния си дълг. Чрез предизвикани икономически кризи, в които внезапно ще бъдат изтеглени от обръщение всички пари в обръщение, трябва да бъде причинен крах на паричното стопанство на «не-илюминираните». Паричната власт трябва да стане всевластна в търговията и промишлеността, за да могат индустриалците с пари да печелят политическата власт…

С такива средства народите трябва да бъдат принудени да предадат световното управление на илюминатите. Новото световно правителство ще бъде пазител и благодетел за тези, които доброволно му се подчинят (ООН, бел. автора). Ако някоя страна му се противопостави, съседните държави трябва да бъдат подстрекавани към война срещу нея. Ако те решат да се съюзят, трябва да се разпали световна война.“ (46, S. 115f)

Нека по-конкретно отбележим кои са „илюминираните“ днес и какво носи със себе си Новия световен ред.

Писателят Боб Фрисъл го формулира така: „Дали ще се наричат Билдербергери, Тайно правителство, Тристранна комисия, Съвет за външна политика или илюминати — не е от значение. Тайното правителство се състои просто от най-богатите хора на Земята и тези около две хиляди магнати от дълго време държат здраво така наречените правителства. Те решават кой, кога и къде ще бъде избран; те определят кога ще има война и кога не. Те контролират оскъдицата на храна по Земята и фиксират инфлационните дългове на отделните валути. Всички тези сфери се държат от илюминатите. Макар че нямат власт над природните бедствия, ако можеха да ги използват в свой интерес, щяха да го направят.“ (24, s 177)

helsing_ne_pipai_img75,76.pngИзображения 75 и 76: Еднодоларовата банкнота с пирамидата на Баварските илюминати — нека я сравним още веднъж с пирамидата от Еквадор от Изображение 51.

 

 

Желаната цел на илюминатите е световното правителство, на което те дадоха добре звучащото име Нов световен ред. Джордж Буш Старши го разгласи за първи път на 11 септември 1990 г., т.е. „случайно“ точно единайсет години преди удара над Световния търговски център. Важна част от Новия световен ред (освен една световна религия за всички) е чрез безкасовите плащания с кредитни карти (т.нар. дебитни карти), а по-късно с имплантиран под кожата чип (с което т.нар. „Big Brother“ ще стане напълно реален — това е името, с което Джордж Оруел нарича илюминатите) хората да бъдат лесно контролирани и управлявани.

Понятието Нов световен ред откриваме увековечено на еднодоларовата банкнота, и дори върху „Големия печат“. Последният е значително увеличен. Над пирамидата има надпис „Annuit Coeptis“ („Начинанието ни е белязано с успех“), а отдолу — „Novus Ordo Seclorum“ (Нов световен ред). И двете се отнасят до целта на тайните владетели на света, илюминатите: световно господство! Върху най-долната степен на пирамидата е поместено с римски цифри числото „1776“. Официално това е датата на създаването на САЩ, 1 май 1776. На практика обаче американският печат е печатът на Ордена на Баварските илюминати, който по нареждане на банковата фамилия Ротшилд е създаден от Адам Вайсхаупт през 1770 г. в Инголщадт. Официално тайната ложа се появява през 1776 г. Тринайсетте нива на пирамидата са тринайсетте степени на посвещение на ордена на илюминатите, а „всевиждащото око“ на върха й е окото на Луцифер. Луцифер, носителят на светлината, за членовете на ложата е носител и пазител на най-висшето знание.

Големият печат, пирамидата с всевиждащото око, тринайсетте звезди, Давидовата звезда над феникса, самият феникс, държавният герб от горната страна на печата, както и оригиналът на звездния банер с тринайсет ивици и тринайсет звезди са древни и важни масонски символи, които макар да са създадени по нареждане на Ротшилд и да са били пласирани от Адам Вайсхаупт, отвеждат до древен Египет и Андите (Еквадор). Проектът за илюминатската доларова пирамида е дело на Филип Ротшилд, както разкрива неговата любовница Айн Ранд в книгата си Atlas Shrugged.

Джон Тод, бивш член на илюминатите, описва пирамидата по следния начин:

„Печатът беше въведен по настояване на семейство Ротшилд от Лондон. Това е луциферианска организация и главата на тази организация са Ротшилдови. В нея човек може да срещне свободни масони, комунисти и членове на всякакви други общества. Организацията е много голяма. Нещата се въртят около политика и финанси и се изповядва идеята да бъде създадено единно световно правителство. Тя ще направи всичко, за да постигне световно господство и в сметката влиза дори Трета световна война. Тя нарича себе си «илюминатите». Думата означава «носители на светлина»…

Ако попитаме някой висш магьосник коя е най-силната вещица, той ще ни каже: Рут Картър Стейпълтън, сестрата на бившия американски президент Джими Картър. Не знам дали Джими Картър е масон. Ако някой е политик в САЩ, той обикновено е и масон, защото това е начинът за влизане в политическите кръгове. След Уилсън, президентът от времето на Първата световна война, няма друг, без Айзенхауер, който да не е принадлежал на илюминатите, или да не е бил контролиран от тях. На земята има около 5000 човека, които добре познават илюминатите. За тях работят милиони хора. При масоните нещата са почти същите. Само посветените в рицари на 33. степен на Шотландския ритуал имат познание. Останалите не. На тях (илюминатите) принадлежи всяка голяма фирма за производство на бензин в света, всички големи спедиторски фирми в САЩ и 90% от големите търговски къщи. Всички електронни каси в САЩ са свързани с голям компютър в Далас (Тексас), наричан «The Beast» (Звяра). Той, от своя страна, е свързан с два компютъра в Брюксел и Амстердам, които също се казват «The Beast».“

От главата за тамплиерите разбрахме, че те са били наясно, че съдбата на човечеството ще съвпадне с описанието, познато като Откровението на Йоан. Затова нека хвърлим за малко поглед към него…

Откровението на Йоан, гл. 13, стихове 1-18:

„И видях звяр, който излизаше от морето… и змеят даде нему силата си, престола си и голяма власт… И позволи му се да воюва против светиите и да ги победи; и даде му се власт над всяко племе и люде, език и народ…

И видях друг звяр, който възлизаше от земята… Той упражняваше всичката власт на първия звяр в негово присъствие и принуди земята и живеещите на нея да се поклонят на първия звяр… И вършеше големи знамения, дотам щото да направи и огън да излиза от небето на земята пред човеците. И мамеше живеещите на земята чрез знаменията, които му беше позволено да извърши пред звяра, който беше ранен от сабята и оздравя. И позволи му да даде дишане на зверовия образ, така щото зверовият образ да продума: също и да направи да бъдат избити ония, които не се покланят на зверовия образ. И принуждаваше всички малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби да им се тури белег на десницата или на челата им; за да не може никой да купува или да продава, ако не носи за белег името на звяра или числото на неговото име. Тук е нужна мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е шестотин шестдесет и шест.“

Трябва да отбележим, че във видението на Йоан са показани картини, за които по онова време изобщо не са съществували понятия (телевизор, бомби, кредитни карти); той интерпретира гледката със съвсем обикновени думи. Под „звяр“ трябва да разбираме не звяр, а противоположен образ на „Духа“ — т.е. материята или материализмът и принципа, който те пропагандират.

Във видението са съхранени много важни моменти, които ще разкодираме:

1) „И видях звяр, който излизаше от морето… и змеят даде нему силата си, престола си и голяма власт… И позволи му се да воюва против светиите и да ги победи; и даде му се власт над всяко племе и люде, език и народ…“

Можем да интерпретираме змея като Луцифер (или това са влечугоподобните същества?); първият звяр е илюминатите (FED-банките и Уолстрийт), поставени на трона на света и въоръжени с финансова мощ (виж също и: II Лет. 9:13, както и III Цар. 10:14 — „А теглото на златото, което дохождаше на Соломона всяка година, беше шестотин шестдесет и шест златни таланта…“). Очевидна е и причината, поради която Христос изгонва лихварите от храма; той казва (Йоан 8:44): „Вие сте от баща дявола и желаете да вършите похотите на баща си…“

Изхождайки от това, че не са много тези, които знаят какво различава FED — централната банка на Америка — от останалите централни банки, бих искал да направя кратък исторически преглед и да обясня:

В края на 19 век банките, контролирани от империята на Ротшилд, стартират широка кампания, за да получат контрол над богатата американска икономика. Европейските Ротшилдови финансират J. Р. Morgan & Со. Bank, Khun Loeb & Со. Bank, Standart Oil Со. на Джон Д. Рокфелер, железниците на Едуард Хариман и стоманодобивните заводи на Андрю Карнеги. По онова време тази връзка означава много повече от разклонение в икономиката на САЩ. През 1900 г. Ротшилдови пращат един от своите агенти, Паул Варбург, да работи заедно с Khun Loeb & Со. Bank в САЩ. Якоб Шиф и Паул Варбург стартират кампания за изграждане на „Федерална Резервна Банка“ (FED) като непоклатима частна банка на Америка.

В една реч пред нюйоркската търговска камара от 1907 г. Якоб Шиф открито заявява: „Ако не получим централна банка с удовлетворителен контрол над набавянето на кредити, тази страна ще преживее най-острата и стресираща финансова криза в историята си.“

Речено-сторено — те хвърлят САЩ във валутна криза и паниката на капиталовия пазар съсипва живота на десетки хиляди души в цялата страна. Освен многото милиарди американски долари хаосът на нюйоркската борса носи на Ротшилдови и желания успех. Кризата е използвана като аргумент за създаването на централна банка, за да се избегнат подобни инциденти в бъдеще. По-късно Паул Варбург заявява пред банковия и валутния комитет: „Първото, което ми дойде наум в паниката, беше, че се нуждаем от една Clearing-bank (Централна банка)…“

Окончателният вариант на решението да бъде въведена Федерална резервна банка възниква на частна земя, собственост на Дж. П. Морган — остров Джекил, Джорджия. Въвеждането на FED през 1913 г. улеснява международните банкери да заздравят финансовата си власт в САЩ. Паул Варбург става първият председател на FED. Решението за Федералния резерв е последвано от 16-ти допълнителен текст в американската Конституция, който разрешава на Конгреса да облага с данък личните доходи на гражданите. Такива са последствията, след които американското правителство не може повече да печата пари, за да финансира собствените си операции. Това е първият случай в историята на САЩ, когато народът започва да плаща данъци за доходите си.

Най-големите собственици на акции на Федералния резерв по онова време са:

1. Банките на Ротшилд от Лондон и Париж;

2. Lazard Brothers Bank от Париж;

3. Israel Moses Seif Bank от Италия;

4. Waeburg Bank от Амстердам и Хамбург;

5. Lehmann Bank от Ню Йорк;

6. Khun Loeb Bank от Ню Йорк;

7. Рокфелеровата Chase Manhattan Bank от Ню Йорк;

8. Goldman Sachs Bank от Ню Йорк.

 

Заради паричната й власт конгресменът Чарлс Линдберг още тогава нарича нововъзникналата федерална банка „невидимо правителство“.

Всъщност как функционира FED? „Комитетът по свободен пазар“ на FED произвежда „федералнорезервни банкноти“ (доларови банкноти). Тези банкноти се обменят срещу облигации (дългови разходи) на американското правителство, които са „гаранти“ за FED. Облигациите се задържат от банките на FED, които, от своя страна, прибират годишните лихви. Още през 1992 г. стойността на облигациите, задържани от FED, възлизат точно на 5 000 000 000 000 долара, а данъците на данъкоплатците постоянно растат. Всичкото това богатство FED натрупва, като заема пари на американското правителство и съответно касира високи такси, а разходите на FED са само за хартия, мастило и печат. Наистина звучи абсурдно, но е факт!

Американският граждански съдия Даниел Доил Бинъм беше достатъчно дързък през 2002 г. да се обади в „San Francisco Federal-Reserve-Bank (FED)“ и да проведе повече от удовлетворителен разговор с някой си Рон Супински от Public Information Department, който тук ще цитирам дословно (П означава ПИТАЩИЯ, а Г-н С.: — г-н СУПИНСКИ):

 

П: Г-н Супински, „Federal Reserve System“ собственост на държавата ли е?

Г-н С.: Ние сме учреждение на правителството.

П: Не такъв беше въпросът ми. Той държавна собственост ли е?

Г-н С.: Това е учреждение на правителството, създадено от Конгреса.

П: „Държавният резерв“ фирма ли е?

Г-н С.: Да.

П: Има ли държавата какъвто и да било акционен фонд във „Федералния резерв“?

Г-н С.: Не, такива притежават банките-членки.

П: Банките-членки частни ли са?

Г-н С.: Да.

П: Имат ли „банкнотите на Федералния резерв“ някакво покритие?

Г-н С.: Да, собствеността на „Федералния резерв“, но преди всичко властта на Конгреса да налага данъци на гражданите.

П: Казвате властта да се касират данъци? Това ли е покритието на „банкнотите на Федералния резерв“?

Г-н С.: Да.

П: Колко са общо финансите на „Федералния резерв“?

Г-н С.: „San Francisco Bank“ притежава 36 милиарда долара в активи.

П: Какво представляват тези активи?

Г-н С.: Злато, самата Федерална резервна банка и гражданите на държавата.

П: Каква е стойността за унция злато на Федералната резервна банка по документи?

Г-н С.: Нямам такава информация, но „San Francisco Bank“ притежава 1,6 милиарда долара в злато.

П: Да не би да казвате, че Федералната резервна банка в Сан Франциско само като банка притежава 1,6 милиарда долара в злато, а салдото на това богатство са правителствени гаранции?

Г-н С.: Да.

П: Откъде „Федералният резерв“ получава „банкнотите на Федералния резерв“?

Г-н С.: Те са оторизирани от хазната.

П: Колко плаща „Федералният резерв“ за „банкнота на Федералния резерв“ от 10 долара?

Г-н С.: Петдесет до седемдесет цента.

П: Колко плащате за „банкнота на Федералния резерв“ от 100 долара?

Г-н С.: Същото — 50–70 цента.

П: Само петдесет цента за 100 долара е доста добра печалба, не мислите ли?

Г-н С.: Да.

П: Следователно американската хазна плаща на „Федералния резерв“ по 20,60 долара на 1000 долара номинална стойност, респективно малко повече от два долара за 100 долара, така ли е?

Г-н С.: Приблизително.

П: Не използва ли „Федералният резерв“ „банкнотите на Федералния резерв“, които винаги струват два долара, за изкупуване на американския дълг от правителството?

Г-н С.: Да, но това не е достатъчно.

П: Но в общи линии е така?

Г-н С.: Да, в общи линии е така.

П: Колко „банкноти на Федералния резерв“ са в обръщение?

Г-н С.: 263 милиарда долара, но ние можем да дадем само малък процент от общата сума.

П: Къде отиват „другите“ банкноти?

Г-н С.: В хорските дюшеци, в невидимия сектор и в нелегални пари от наркотици.

П: След като дългът се изплаща в „банкноти на Федералния резерв“, как 4 трилиона долара национален дълг може да бъде изплатен с всичките намиращи се в обръщение „банкноти на Федералния резерв“?

Г-н С.: Не знам.

П: В случай, че федералното правителство събере всички намиращи се в обръщение „банкноти на Федералния резерв“, щеше ли математически да е възможно да бъдат платени 4 трилиона долара национален дълг?

Г-н С.: Не.

П: Вярно ли ще е, ако кажа, че при тази политика на резерва срещу всеки влог от 1 долар в дадена банка-член могат да бъдат заети нови 8 долара?

Г-н С.: Около 7 долара.

П: Поправете ме ако греша, но тук отново става дума за нови „банкноти на Федералния резерв“ от 7 долара, които никога не са в обръщение. Те са създадени „от въздуха“, защото кредитите и двата долара никога не са били плащани. С други думи: „банкнотите на Федералния резерв“ никога не са били реалност, не са били отпечатани физически, а само генерирани по документи и за да събират такси. Вярно ли е?

Г-н С.: Да.

П: Това ли е причината, че в обръщение има само 263 милиарда долара „банкноти на Федералния резерв“?

Г-н С.: Това е част от причината.

П: Грешно ли разсъждавам: вярно ли е, че когато (на Коледа през 1913 г.) беше приет законът за „Федералния резерв“, на практика Конгресът преотстъпи правото на едно ЧАСТНО сдружение да сече монети и печата банкноти, и изобщо да регулира покупателната стойност на американската валута? Всъщност от „Federal Reserve Вапк“ (ЧАСТНА фирма) страната ми ВЗЕМА НА ЗАЕМ това, което би трябвало да са наши собствени пари, ПЛЮС лихвите. Вярно ли е, че държавният дълг не може НИКОГА да бъде изплатен в рамките на сегашната парична система?

Г-н С.: По принцип — да.

П: „Надушвам плъх“, а вие?

Г-н С.: Съжалявам, но не мога да коментирам, аз работя тук.

П: Проверяван ли е „Федералният резерв“ от независими лица?

Г-н С.: Да, проверяват ни.

П: Защо тогава съществува актуално парламентарно решение (заведено под номер 1486) за цялостна проверка на документите на „Федералния резерв“ от GAO[1]? И защо „Федералният резерв“ се противопостави?

Г-н С.: Не мога да отговоря.

П: Регулира ли „Федералният резерв“ стойността на „банкнотите на Федералния резерв“ и лихвените плащания?

Г-н С.: Да.

П: Обяснете ми как „системата на Федералния резерв“ може да бъде конституционна, след като само Конгресът на САЩ в лицето на Сенат, и Камара на представителите има властта (или най-малкото трябва да я има) да сече монети, печата банкноти и да регулира стойността? [Член 1, параграф 1 и 2] Никъде в Конституцията не се дава право или пълномощие на Конгреса каквато и да било изпълнителна конституционна власт да се трансферира към някакво частно предприятие — или напротив?

Г-н С.: Не съм експерт по конституционно право. Мога да ви свържа с правния ни отдел.

П: Мога да ви уверя, че съм чел Конституцията. Тя НЕ разрешава държавната власт да бъде преотстъпвана на частна фирма или сдружение. Не е ли казано ясно, че която и да е власт не се дава на частни лица, а се предоставя на държавата и на нейните граждани? Това не важи ли за едно частно предприятие?

Г-н С.: Не мисля, но ние сме създадени чрез законно събрание.

П: Ще се съгласите ли: това е нашата страна и това трябва да са НАШИТЕ пари, както е по Конституция?

Г-н С.: Разбирам какво искате да кажете.

П: Защо ние трябва да вземаме назаем (СРЕЩУ ЛИХВИ) „нашите собствени пари“ от ЧАСТЕН консорциум на банкери? Не беше ли точно това причината, поради която „ние“ лансирахме революция, за да се превърнем в сепаративна суверенна нация със собствени права ?

Г-н С.: (без отговор)

П: Всичко това изобщо узаконено ли е от Върховния съд?

Г-н С.: Мисля, че имаше съдебни дела.

П: Имаше ли дела във Върховния съд?

Г-н С.: Така мисля, но не съм сигурен.

П: Не потвърди ли Върховният съд единодушно в А.L.А. (Schechter Poultry Corp. vs. US. and Carter Coal Со.) корпоративно констатираното разпореждане като противоконституционен акт на законодателната власт?

(„Да се предава власт, означава тя да се регулира. Това е шокираща форма на законодателно пълномощие; но само по себе си то съвсем не означава упълномощаване на дадена официална корпорация, общество или група, които вероятно не се интересуват от общото, а уреждат единствено частните си интереси.“ Carter vs. Carter Coal Со…)

Г-н С.: Не знам, мога да ви препратя към правния ни отдел.

П: Сегашната ни парична система не е ли „картонена кула“, която ТРЯБВА да се срути, защото математически дълговете НИКОГА не могат да бъдат погасени?

Г-н С.: Така изглежда. Мога да ви кажа, че очевидно много добре разбирате материята и знаете какво говорите. Въпреки това ние имаме решение.

П: И какво е то?

Г-н С.: Дебитните карти.

П: Имате предвид EFT (Electronic Funds Transfer = електронно превеждане на пари)? Не е ли твърде опасно като имаме предвид качествата на компютрите? На държавата, на всички учреждения, вкл. „Федералния резерв“, ще бъдат давани такива информации: например, че в 2.30 часа вие сте бил на бензиностанцията и сте купил безоловен бензин за 10.00 долара, по 1.41 долара галона, а после в 2.58 ч. сте се отбил в магазина за хранителни стоки и сте си купил хляб, обяд, месо и мляко за 12.32 долара и накрая в 3.30 часа в аптеката сте взели лекарства за 5,62 долара. С други думи: вие ще знаете кога и къде ходим ние, колко плащаме, колко плащат едрите търговци и колко печелим. Със системата EFT в прекия смисъл на думата вие ще знаете всичко за нас. Това не е ли ужасно?

Г-н С.: Да, малко е странно.

П: Започвам да надушвам ГИГАНТСКИ ПЛЪХ, който вече е надхитрил Конституцията ни. Не плащаме ли мито на частен банкерски консорциум под формата на данъци върху доходите?

Г-н С.: Не бих го нарекъл мито, това са такси.

П: Служителите не изпитват ли професионална ревност да бранят Конституцията от външни, както и от вътрешни врагове? Така погледнато, „Федералният резерв“ не е ли вътрешен враг?

Г-н С.: Не мога да кажа.

П: Виновни са избраните от нас служители и хората от „Федералния резерв“ заради собственото си облагодетелстване като така унищожават моето гражданско право, а това е измяна. За измяна наказанието не е ли смърт?

Г-н С.: Мисля, че да.

П: Много благодаря за информацията и за отделеното време. И ако позволите, бих ви посъветвал да направите необходимите стъпки за защита на себе си и своето семейство и да изтеглите всичките си пари от банката, преди системата да се срине. Аз лично ще го направя.

Г-н С.: Нещата не изглеждат добре.

П: Нека Бог има милост към духовете, които стоят зад противоконституционното и криминално деяние наречено „The Federal Reserve“. Ако ВСЕСИЛНАТА МАСА се събуди и разбере за този гигантски удар, няма да го сметнат за дреболия. Беше удоволствие да разговарям с вас и още веднъж ви благодаря за отделеното време. Надявам се, че ще послушате съвета ми, преди нещата да са се сринали окончателно.

Г-н С.: За съжаление, изгледите не са добри.

П: Желая ви хубав ден и благодаря за времето.

Г-н С.: Благодаря, че се обадихте. (46)

 

Още веднъж в прав текст: Доларът не се печата от правителството на САЩ, а от FED, сдружение на частни банкери, което заема пари на правителството и касира сериозни данъци и такси от дейността си.

Става дума за една от големите измами в историята на САЩ, но едва ли някой го е забелязал. Чрез облигациите на американското правителство FED дори притежава депозитното право, държавно и частно, върху поземлената собственост на целите Съединени Американски Щати. Безбройните съдебни дела за отмяна на закона за FED до момента са безуспешни. Първият, който опитва да го премахне, е президентът Джон Ф. Кенеди; по онова време той внася закон за ликвидиране на FED. Резултатът е известен! Критиците биха възразили, че това е спекулация. Но първата работа на наследника му Линдън Б. Джонсън бе да отмени именно последното служебно дело на своя предшественик.

 

2) „И видях друг звяр, който възлизаше от земята… Той упражняваше всичката власт на първия звяр в негово присъствие и принуди земята и живеещите на нея да се поклонят на първия звяр…“

Вторият звяр са тези, които са в услуга на първия звяр — правителствата, принадлежащи на илюминатите и оръжието им Уолстрийт. Още веднъж да повторя коментара на Süddeutsche Zeitung за президентските избори през 2000 г.: „Все едно е дали Джордж У. Буш или Ал Тор ще стане президент — шеф на емисионната банка е Алан Грийнспан…“

 

3) „И вършеше големи знамения, дотам щото да направи и огън да излиза от небето на земята пред човеците…“

Това подозрително прилича на ядрен взрив. Кой взриви първата атомна бомба? Американците, по нареждане на кръг от хора, които управляват американското правителство илюминатите.

 

4) „И позволи му да даде дишане на зверовия образ, така щото зверовият образ да продума: също и да направи да бъдат избити ония, които не се покланят на зверовия образ…“

Това изказване също е относително ясно: образ, който се движи и може да говори — телевизор и компютър! Посочете ми народ, който да не обожава телевизора, респективно компютъра. Нека си представим пророк Йоан, който в бъдещето вижда съвременните хора, седнали втренчени пред телевизора или пред монитора на работно място. Как би го описал на хората от своето време? Той вижда хората на бъдещето, които се покланят на образа, който се движи и говори. Телевизорът е най-важният инструмент на световните завоеватели. И всеки знае къде се намират инженерите на общественото мнение, които коват днешния свят: в страната на Уолстрийт — в Съединените щати.

 

5) „И принуждаваше всички малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им; за да не може никой да купува или да продава, ако не носи за белег името на звяра или числото на неговото име. Тук е нужна мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е шестотин шестдесет и шест.“

Този последен откъс трябва да бъде обяснен многостранно: Числото 6 в Кабала, както и при картите „Таро“ (номер „6“ — „Влюбените“), символизира изкушението, пътят от духовното към материалното, докато 9, числото на мъдростта, символизира пътя на материята обратно към духа.

Североамериканските индианци „хопи“ имат пророчество, в което се казва: „Никой няма да може да купува или да продава, ако няма знака на мечката. Когато той излезе на бял свят, Третата голяма война ще е наближила.“

Знакът на мечката изглежда така:

helsing_ne_pipai_mecha_lapa.png

 

А „пръчковият код“:

helsing_ne_pipai_bar_kod.png

 

Представете си как преди няколкостотин години индианец има видение с бар-код, който е неизвестен за него, вследствие на което го описва като следи от меча лапа. Бар-кодът на всяка стока е съставен от различни линии, които според дебелината и разстоянието помежду си изразяват определено число и се разпознава чрез него в бинарната числова система. Виждате дванайсетте по-къси двойни линии, подобни на следи от мечешки нокти, шест — отляво и шест — отдясно. Към тях се прибавят ТРИ по-дълги — лявата външна, дясната външна и една по средата. Ако потърсите между късите линии числото „6“ (две тънки чертички) и ги сравните с дългите двойни линии, ще видите, че те също изразяват числото 6, но под тях не пише нищо. Трите дълги двойни линии ги има и остават еднакви във всеки бар-код по света, само късите се променят. Следователно компютърът винаги прочита 666.

Западният свят (и преди всичко САЩ) вече не може да съществува без линеен код, съответно да купува без кредитни карти. Скоро хората ще имат имплантиран бар-код на ръката или на челото си. Защо точно там? Защото чипът трябва да се активира от малка батерия, нещо като топлинна помпа, която се зарежда от редуването на студено и топло. Ръката и челото са двете места, които най-често са изложени на температурните промени в тялото и те практически са най-удобни за лесно личностно разпознаване.

Интересното е, че най-големият световен компютър, с който са свързани всички останали, се намира в Брюксел и е наречен „La Bete“ (The Beast), „звярът“.

666 има връзка с кредитните карти, т.е. с банките и парите. Това се потвърждава от факта, че номерът на Световната банка е 666 или, например, че картите на Австралийската национална банка съдържат числото 666. Новите американски кредитни карти днес имат пред-номер 666. Olivetti-Computer-Systems Р 6060 използват числа, които започват с 666. Навсякъде в САЩ компютърните квитанции имат една група сиви точки, които окръжават числото 666. На всеки израелски лотариен билет е напечатано 666. Презокеанският телефонен номер на Израел е 666 и т.н.

Кои са хората, които въведоха кредитната система и вече използват лазерната татуировка? Вероятно се досещате, че става дума за частните международни банкери! Те въведоха системата на Федералния резерв в САЩ през 1913 г.; те управляват Уолстрийт и чрез Уолстрийт заличават или превземат принципи, дори цели държави.

Тези господа, които заробват света със системата на сложната лихва, ще използват изкуствено предизвикания срив на банките (евентуално чрез война или под предлог за нов терористичен удар), за да заместят валутата в брой с пластмасовите пари и така да положат следващата отсечка към единното-световно-правителство и Новия световен ред. Как ще бъде постигнато? Ами много просто. Ще има инфлация и за да може икономическият живот да продължи, ще бъдат печатани пари — по начина, известен от миналото. Или ще бъде въведена нова водеща валута (може би евро-долар), някаква комбинация между евро и долар. Аргументът ще е, че новите пари не могат да бъдат отпечатани достатъчно бързо, за да се разпространят навсякъде (човечеството чувствително се е увеличило след последния банков крах…). Нека си спомним въвеждането на еврото, по-точно колко траеше подготовката за него… Ще бъде направено перфектното предложение: cashless society, безкасово общество с виртуални пари (или пластмасови пари = кредитни карти)! Тъй като така и така всеки притежател на влог има кредитна карта, постоянно ще се повтаря, че няма причина търговският живот да не продължи, ако изцяло се въведе заплащане с карти. Няма защо да се притесняваме за обичайния курс на валутата, отговорност за нея носят нашите шефове (Big Brother) от Уолстрийт. Както сполучливо гласеше една реклама на банка: „Вие живейте, оставете останалото на нас.“ Малко по малко Откровението на Йоан ще се изпълни…

Нека обаче погледнем следните редове:

„…ако не носи за белег името на звяра или числото на неговото име. Тук е нужна мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е шестотин шестдесет и шест.“

Номерологията е пресмятане на букви и думи. Доколкото разбираме, става дума за число, равнозначно на име (на звяра). В Кабала всяка буква има цифрова равностойност. Всички числа и всички букви имат свое значение или характер. Ако човек знае смисъла на числата, пресмятайки, може да предвиди съдбата. Тъй като има различни цифрови ключове, съществуват и различни варианти на интерпретация. Единият от ключовете например е пресмятане на буквите съобразно последователността им в азбуката (а=1, с=3, и=21). Ако умножим тази стойност по шест (числото на материята, а=6, с=18, и=126) ще получим следното разкодиране:

helsing_ne_pipai_666.png

 

 

Освен предложения вариант, съществуват и други числови ключове, които водят до невероятно интересни резултати! Номерологично могат да бъдат разкодирани имена на фирми или дори „WWW“ от уеб-сайтовете в Интернет. „W“-то в Кабала съответства на числото 6 и следователно символично ние винаги пишем 666, когато посещаваме някой сайт (например www.amadeus-verlag.com). Символното съдържание е същото, както и при бар-кода с трите удължени черти — 666 винаги е налице! (Колко сме затънали в играта, става ясно и от задната страница на личния ни BRD-паспорт[2], обърната обратно: на него има стилизиран череп на животно с рога — Бафомет или Луцифер, над който виси корона.)

helsing_ne_pipai_img77,78.pngИзображения 77 и 78: Как Бафомет — Рогатия, се появи в личния ни паспорт?

 

 

По отношение на последните редове на пасажа от Откровението може да се отбележи, че става дума за човек, чието номерологично разкодиране на името дава 666 и който с харизмата и ласкателството си от медиите ще постави масите под свое влияние. Този човек е Антихристът — противникът на Христос. Неговата цел е Новият световен ред с единна световна религия.

За този момък говорят различни ясновидци. Според казаното от тях, става дума за субект, роден в началото на 60-те години в района на Израел или в Близкия Изток (тук отделните видения се разминават), който скоро ще се появи на световната сцена.

Джейн Диксън, медиум от САЩ, казва: „Неговата област на действие ще е индивидуалното съблазняване на човечеството, той ще предложи идеология, съставена от политически, философски и религиозни понятия, която ще тласне хората към дълбока криза на вярата… Докато пророкът на Антихриста разпространява неговата доктрина, хората ще бъдат заслепени от напредъка в техниката и външното благополучие. Обществото окончателно ще обожестви себе си и материалните си завоевания, и ще си казва: Аз съм силата и не се нуждая от никакъв Бог. Имам нужда само от моята човешка наука.“

След това той би трябвало да предизвика чудеса, които ще са възможни благодарение на технологиите.

Джейн Диксън е убедена, че Антихристът ще е политически феномен. „Той ще е военна личност. Ще завладее Земята с най-модерните оръжия и ще умее да държи хората в шах… Сам ще се провъзгласи за «княз на мира»… Той ще въведе своеобразна и по същество анти-човешка религия, в чиято основа ще са атеизмът и борбата срещу всяка форма на религия.“ (25, S. 159ff)

Американката Сехерин Мери през 1930 г. е казала, че „Луцифер ще си направи материално тяло, за да се появи между хората“. (25, S. 159ff)

За да разберем същността на Антихриста, трябва да погледнем към Христос, който е неговата противоположност. А. Волдбен пише:

„Христос е силата на доброто, принципът на любовта, синтезът на великата светлина, който е способен да освободи и спаси хората. Това, което не хармонира с него, е против него. Сърцевината на човешкия живот е борбата, но не срещу другите, а тази с вътрешните сили, които всеки носи в себе си. Всичко останало е фалшиво и е само претекст за силите, които действат в душата. Това е борба, която се повтаря непрекъснато и до самия край и приключва с поражение на силите на Антихриста. Следователно човек е бойно поле. Всичко, което е животинско и жестоко в него — високомерие, егоизъм, омраза и сласт — изчезва като сянка пред светлината на Слънцето, защото светлината на доброто винаги е начело. Негативните, обратните, не-христовите сили на злото с техните сто имена и хиляди аспекти (нахалство, властолюбие, нетолерантност, насилие) са въплътени в образа на Антихриста, въобще в злото, т.е. директните заповеди на дявола (Второ послание на апостол Павел към солунците 2:9), чиито успехи са илюзорни и ограничени. Защото в книгата на Йов е написано: «Дяволът вреди, ако Бог позволи».“ (25, S. 195ff)

Напълно е възможно т.нар. „Антихрист“ да означава символ на прекалената изява на Его-то преди настъпването на Златната епоха. Не е изключено обаче да е и физическо лице.

helsing_ne_pipai_img79,80.pngИзображения 79 и 80: Все още има хора, които не искат да повярват в реалността: в Германия вече от години се имплантират подобни микро-чипове. (Статията горе: Американска фирма иска да разпространява информационни импланти — ДА ТЕГЛИМ ПАРИ С ПОДКОЖЕН ЧИП. Статията долу: Уред, даващ информация на лекарите при спешни случаи — ПОДКОЖЕН МИНИ-ЧИП.)

 

 

За Новия световен ред предупреждава не само „Откровението на Йоан“, а и един друг пророк със същото име — Йоан от Ерусалим (Johannes von Vezelay), споменах го в главата за тамплиерите). По онова време той превръща съдържанието на текстовете от Атлантида в стихове и ги споделя с малък кръг хора. Преди около 900 години, той пророкува, че:

 

„Когато хилядолетието, идващо след хилядолетието, завърши, ще дойде мрачен, таен ред. Завистта ще е неговият боен вик, а отровата — неговият меч. Той ще присвои без никакви задръжки златото и ще положи земята под камшика си. С кървава целувка редът ще изкове мрачния си договор. Той ще натрапи тайния закон на хората без власт и на тези с добро сърце. От мрака той ще заповядва единствения си закон. В божествения дом ще впръска черната отрова. Земята, смъртоносно убодена от скорпиона, приближава гибелта си. Когато хилядолетието, идващо след хилядолетието, завърши, ще управляват деспоти без вяра. Те ще са тирани на безпомощните и неподозиращите хора. Лицата на злосторниците ще бъдат невидими, имената на злите владетели — тайна. Дълбоко в непристъпните гори се крият техните непревземаеми деспотски градове. Те държат съдбата на всички хора в железни юмруци. Никой непоканен не може да достигне укрепленията на тайния им ред (подземни градове — бел. авт.). Хората ще вярват, че са свободни кавалери. Но в действителност ще са крепостници и роби. Само онези от убежищата си в джунглата, онези, които са прокълнати като еретици, са в състояние да се противопоставят. Но те ще бъдат покосени и живи изгорени.“

 

Вече изяснихме с помощта на какви невидими знания магнатите и властимащите семейства успяха да постигнат своята власт и влияние. Вероятно се питате дали Новият световен ред е безусловен и дали е възможно, все пак, да не настъпи.

През март 2003 г. се срещнах с Великия майстор на една белгийска ложа и проведохме дълъг разговор. Мога да ви уверя, че лелеяната цел е на крачки от финала.

От април 2003 г. в Германия съвсем официално вече се имплантират подкожни компютърни чипове — например на хора с пейсмейкъри и деца на знаменитости. В Холандия, САЩ и Нова Зеландия подобна възможност съществува вече повече от десет години. Много германци вярват, че маркировката може да бъде отхвърлена. Наивници!

Безкасовото общество наближава и както казах, скоро ще бъде факт. През 1996 г. в Швейцария имах нужда от бодигард. Самият той дълги години беше работил за швейцарската икономическата тайна полиция и този уикенд се състоя среща с други двама господа от секретните служби. Единият от тях бе синът на тогавашния шеф на една от най-големите телефонни компании в света. Младият мъж говореше с гордост за баща си; каза, че вече са създадени всички терминали, за да бъде въведено безкасовото плащане в цяла Швейцария за една седмица — това беше през 1996 г.!

Да не си правим илюзии — всичко е подготвено и скоро парите в брой ще изчезнат. Просто ще стане, независимо как.

Изглежда, че Новият световен ред не може да бъде спрян — и вероятно не трябва да бъде спиран, защото е част от процеса на съзряване на човечеството, който ще го подготви за това, което предстои. Допреди няколко години имаше възможност посоката на световното развитие да бъде променена, но беше пропусната. Ако искаме да лишим илюминатите от власт, трябва да забраним лихвената система и борсите, защото това са техните „оръжия“ и там е скрито тяхното златно яйце. Но — преди всичко с въвеждането на еврото (което по типичен илюминатски маниер ни натресоха извънредно „демократично“) и глобализацията през последните години — светът вече не може да бъде „отвързан“ от системата на FED, което означава, че краят на илюминатите ще доведе до абсолютен хаос.

Той бездруго ще настъпи, защото Новият световен ред ще навлезе чрез изкуствено създаден тероризъм. На печата на Шотландския масонски ритуал пише „ordo ab chao“, което значи „ред от хаоса“. Илюминатите създават, доколкото е възможно, хаос чрез отмяна на държавните граници, чрез смесени бракове, бракове между хомосексуалисти, огрубяване на децата, както и на обществото с насилие и секс от телевизията, видеоигрите и Интернет, разрушаване на семейните ценности, на традицията, брака и гордостта чрез перверзии, порнография, наркотици… Резултатът са безредици между местни жители и чужденци в отделните държави — впрочем при нас германците това продължава да се случва, и с право! — хората се чувстват несигурни, страхуват се и започват да искат твърда ръка… И правителството се намесва с паспорти, персонален контрол, надзор…

Така стават нещата. Това вече не може да бъде избегнато. Светът съвсем съзнателно ще бъде залят от терористична вълна, казал Великият майстор на една берлинска ложа на мой много добър приятел — и то още през 1997 г. Следователно за случващото се има план…

Не искам да плаша никого, но когато хората постоянно лицемерничат, се стига дотам.

Много по-страшно обаче е да научим какво очаква „безполезните лапачи“. Вероятно не разбирате какво искам да кажа, затова ще го обясня.

От личния си разговор с един американски илюминат през есента на 2003 г. разбрах, че техният най-голям проблем е пренаселението на Земята. След Global 2000 Report стана ясно, че един ден нещата ще приключат. Според думите му през 2012 г. последното петролно поле в Саудитска Арабия ще достигне своя реак (зенит) и светът ще изпадне в криза.

(Кратко разяснение от моя страна: всяко нефтено поле има реак — връхна точка, по време на която се печели най-много. В началото има само разходи: купуване на сонди, изграждане, сондиране. Когато започне да се добива нефт, в даден момент разходите се покриват и идва печалбата. Това продължава дотогава, докато около две трети от петрола се изчерпи. След този момент все повече започват да се появяват примеси (седимент, тиня…), които изискват пречистване и филтриране, което също е някакъв разход. Моментът, когато добивът е в зенита си, се нарича реак, защото после кривата на печалбата намалява. Последният пик на петролно поле по думите на илюмината ще бъде в Саудитска Арабия през 2012 г.)

Затова от възникналите през 2012 г. проблеми, всичко, което се произвежда от петрол ще поскъпне и никога повече нямало да поевтинее.

На възражението ми, че свободната енергия би могла да е решение на проблема, отговорът беше, че това е прах в очите, защото само 20 до 30 процента от земния нефт се използва за транспортни средства и отопление, т.е. за автомобили, камиони, газови пещи…

Той обясни, че днес почти всичко, което ни заобикаля, съдържа преработен нефт: всякакви видове бои, текстилни, битови и т.н., всякакви изкуствени материи, компютри, вътрешно обзавеждане на жилища, коли, играчки, видове текстил, обувки, фотоапарати… просто всичко. И цената им щяла да се увеличи.

Основният проблем обаче е нарастването на населението до 2012 г. От една страна, всичко ще е по-скъпо, а в същото време хората с работа ще са все по-малко.

Сметката не излиза. Още през 80-те години на правителствата, предимно в Африка и в мюсюлманските държави, бе заявено, че „трябва да решат проблема си с раждаемостта“. Те не го направиха. Сега ние ще го направим вместо тях. Разработили сме оръжия, т.нар. „етнически оръжия“, които отключват генетични проблеми и така улесняват премахването само на определени части от населението, т.е. раси.

В техните очи народите на Африка например са само „безполезни лапачи“, които не произвеждат нищо, а само вземат, и при това продължават „да се множат като зайци“ (изразът е на илюмината).

Той разглеждаше народните маси като животни, защото и поведението им било такова. На човечеството трябвало да се гледа като на стадо и отношението към него да е като към стадо. „А какво се прави с добитъка?“, ме попита той. „Маркира се!“ Затова хората в бъдеще ще носят подкожен чип — такава бе неговата аргументация.

Освен това има и други „компоненти в играта“, а именно голямото въздействие на интелигентни форми на живот извън Слънчевата система, които не оставят избор на самите илюминати. Спомнете си за съществата, които тук, на Земята, добиват това, от което спешно се нуждаят.

Ако нормалният гражданин знаеше какво наистина се случва на тази планета, той щеше да гледа на нещата по съвсем друг начин. Фантастичните филми на Холивуд се опитват бавно да накарат масите да свикнат с реалността.

От диалога ми с господина стана ясно и друго.

Макар че не записах разговора на място, след срещата го резюмирах на ръка и ми се иска да го цитирам.

На въпроса ми защо се стремят към Нов световен ред, той ми отвърна, смеейки се:

— Господин Холай, вие сам виждате, че Новият световен ред сам по себе си вече е тук. Джордж Буш старши го провъзгласи официално през 1990 г. Целият свят го разбра чрез телевизията. Той дори вече не е тайна. Но и преди това целенасочено се правеха усилия за него.

Той идва и не може да бъде отменен. Както самият вие описвате в книгите си — които ние впрочем добре познаваме — съществуват извънземни цивилизации, които са посещавали планета ни и продължават да я посещават. Ние сключихме договор с тях. Те се нуждаят от нещо, което нашата планета притежава; в замяна получихме технологии. А хората се учудват, че от 50-те години насам тече техническа революция…

Това обаче не може да се заяви пред обществото — още не. И с кого да общуват тези високоинтелигентни същества тук, на Земята? Може би с някой арабски шейх или будистки монах, който през повечето време блуждае в небесата, отколкото е стъпил на земята? Може би с някой турчин от Анталия, с мексиканец от гетото на Мексико сити, с италианец от Сицилия или с миньор от. Алпите?

Това не са представителите на нашия свят. Още през 50-те години в кръговете ни вече имаше членове на чужди светове, да, дори и в Пентагона, които ни помагаха при решенията за ускоряване на световното правителство — чрез ООН.

Средствата, които използваме, за да го постигнем, не винаги са най-добрите, но който се противопостави, ще бъде унищожен. Бъдещето на хората е в космоса, а с народите от космическото пространство ще можем да се кооперираме само тогава, когато сме един свят. Тогава повече не трябва да има войни. Ето защо ние налагаме на Земята този тип световно управление, към който хората ще привикнат.

Обявили сме намеренията си пред всички световни правителства; казали сме, че има два начина те да бъдат постигнати — или доброволно, или с принуда. На страните, които се съпротивляват, ще бъде обявена война, или ще избухне революция, или ще ги съсипем икономически.

Вие нали не вярвате, че венерианец ще иска мюсюлманин да му обяснява Корана… Изправени сме и пред друг проблем. Посетителите от чуждите светове имат по-различна представа за Бога, отколкото хората на земята. Те не са чували за Мойсей, Исус или Буда. Естествено, вече знаят за тях и уважават религиите ни, в полза на мирната кореспонденция. Ако нечия вяра е такава, че изолира или дори смята за врагове чуждите посетители, тя няма да има бъдеще на този свят. Защото ние от дълго го подготвяме за космоса. Много от групите, с които работим, не идват от нашата Слънчева система и не винаги изглеждат като нас. Смятате ли, че това може да се обсъжда с някой твърдоглав вярващ?

Различните клонове на вярата няма доброволно да бъдат променени от своите лъжеучители — разговорите с тях го доказаха. Затова ние ще ги подкопаем.

Смених темата, започнах да говоря за децата и заявих, че масмедиите умишлено затъпяват и „примитивизират“ хората. Той отговори:

— Със сигурност. Но всеки сам може да избира коя програма да гледа. От нас идват не само порно-каналите, които изяждат духа, но и тези за театри и концерти. Смятате ли, че аз гледам talk-show? Подобни неща са за най-долните от долните. Ние занимаваме народната сган, за да не прави други глупости. След НЯКОЛКО години всички те ще имат чип под кожата си и повече няма да могат да правят бели.

Смятате ли, че моите деца и децата на останалите семейства се развиват със същите средства, както останалите младежи? В никакъв случай. Нашите деца са спретнати и елегантни, посещават елитни училища, говорят няколко езика и разсъждават глобално. Това са бъдещите водачи. Виждате как изглежда днешното поколение, някои дори не се поглеждат в очите, камо ли да си стиснат нормално ръцете или да проведат разумен разговор. Признавам: ние ги объркваме. Но всеки сам решава дали ще се остави да го объркат и сам носи отговорността за това.

Аз възразих:

— Да, но това е заложено и в телевизионните ви програми и хората днес са бомбардирани с лъжи и исторически изопачения — и то чрез вашите медии…

— Грешка, млади приятелю. вие самият не открихте ли истината! Не открихте ли всички книги и текстове, които търсехте? Не получихте ли потвърждение на предчувствията си? Не открихте ли много световни тайни?

Който търси, намира! Но повечето хора не искат изобщо да търсят. Ето затова ние не ги различаваме от животните, защото те също нищо не търсят. Ясно? Този, който не използва ума си и не се бори за свободата си, не усеща липсата й.

Знанието е пред очите ни! То е навсякъде. Който не иска да види, не вижда нищо. вие знаете, че ние не се крием. Всъщност никога не сме се крили. Нашата символика е открита — тя е във всички фирмени знаци и емблеми; заявяваме на хората чрез вестниците и телевизията, че се стремим към надзорническа държава, а те не се защитават. Признавам, че дълго време ги успивахме, но въпреки това — теоретично съществуваше шанс за промяна. От друга страна, не можехме да допуснем, че нещо ще застане на пътя ни, това не трябваше да става. вие също, господин Холай. Мога да разбера вашите претенции. От определена гледна точка те дори са основателни — от вашата. Но можете ли да разберете нашата гледна точка?

Вие уловихте едва върха на айсберга — или малко повече. Аз обаче зная неща, които ако ви бяха известни, дори вие бихте променили мнението си за Новия световен ред. Неща, които сякаш са почерпени от филма „Матрицата“. Съществува тълпа — и тя е повече от 95% — която няма представа от нищо, ама от абсолютно нищо. После идват останалите 5% — не знам дали са и толкова, които се чувстват като хора от бъдещето и живеят принудително в настоящето.

Господин Холай, ние разполагаме с технология, която днес вече е постигнала нивото, показвано във фантастичните филми. Връщане назад няма.

Може би един ден ще сте на моя страна и ще се съгласите с мен.

— вие ще отмените парите в брой. Кога ще стане това?

— Когато налице бъдат други фактори. Ще има нови терористични удари, за да можем да сломим масите. Хората ще ни молят да направим света по-сигурен — и ние ще го направим: чрез технологията, която отдавна е налице. Парите в брой ще изчезнат, но това ще стане успоредно с едно друго събитие, което за съжаление, не мога да ви съобщя. В противен случай не трябва да ви позволя да си тръгнете.

Ясно е, че няма да изоставим арабските страни до 2012 г., до последните нефтени полета…

— Как стоят нещата със свободната енергия?

— Ах, тя ще дойде. Самите ние я използваме от няколко десетилетия — предимно в подземните си съоръжения. Космическият ни транспортьор лети с един от разработените варианти. В случая отново получихме помощта на Германия, защото тя първа бе развила анти-гравитацията.

Свободната енергия идва, но само под наш контрол.

 

И така нататък…

Малко брутално, а? Но това е.

След разговора си с господина останах с впечатлението, че той вярва, че всъщност се намира „от добрата страна“!

Беше убеден, че хората не са в състояние да решават сами, а винаги трябва да бъдат водени — от „духовния елит“, към който той, от своя страна, се числеше.

Как мислите? Целта оправдава ли средствата, независимо какви са те? И колко дълго може да продължава това?

За мен отново е в сила старата мъдрост: „Не прави на другите това, което не искаш да ти направят!“

На практика обаче — както ще стане по-късно в подробности — тук на Земята се изпълнява голям и преди всичко дългосрочен план и илюминатите също са част от него. Те показват по брутален начин на заспалите, че са позволили доброволно да им бъде отнета свободата и ще търпят последиците. Оказва се, че служат на силата, която желае зло, но накрая винаги твори добро. Не е изключено в бъдеще да погледнем назад и да кажем: „Да, така трябваше да стане.“

Ударът над Световния търговски център бе планиран много отдавна. Говорих за това в пророческата си „Книга 3 — Третата световна война“, която излезе през 1996 г.[3]

Междувременно открих три деца-медиуми, за които се доказа, че са предсказали нападението десет месеца преди удара над WTC (Световния търговски център). Естествено, те виждат събития и от предстоящите години, които ще са напрегнати — включително за Германия.

Питали ли сте се дали всичко трябва да стане по начина, предсказан и планиран от илюминатите, или не? За да отговоря смислено и разбираемо обаче първо трябва да вникнем в някои пред-знания и да припомним основите на живота: нещо като логически необходим тест за непознати думи и понятия.

Затова нека се спрем на…

Бележки

[1] GAO = Government Accountability Office, Правителствена подотчетна комисия — може да бъде свикана от Конгреса или от гражданите и провежда разследвания за разходите и програмите на правителството и др. Докладите на тази комисия пред Конгреса съдържат също и предложения за отстраняване на злоупотреби — бел. прев.

[2] BRD = Bundes Republik Deutschland — Федерална Република Германия — бел. прев.

[3] Действително книгата съдържа твърдение, че се готви атентат над Световния търговски център. В първата книга на автора („Властта на тайните общества през 20 век или как човек не управлява света“, излязла през 1994 г.) се казва, че бомбата, взривена на 26 февруари 1993 г. в Световния търговски център е само генерална репетиция и проверка на реакцията на хората, за да може да се стартира Трета световна война, причината за която ще бъде приписана на екстремисти от Близкия Изток — бел. прев.