Към текста

Метаданни

Данни

Серия
Едилин (3)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
Scarlet Nights, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
Характеристика
  • Няма
Оценка
4,6 (× 48 гласа)

Информация

Сканиране
kati (2013)
Разпознаване и корекция
Еми (2014)
Допълнителна корекция и форматиране
hrUssI (2014)

Издание:

Джуд Деверо. Полъх на лятна нощ

Американска. Първо издание

ИК „Плеяда“, София, 2013

Редактор: Лилия Анастасова

ISBN: 978-954-409-334-1

История

  1. — Добавяне

Благодарности

Бих искала да благодаря на един човек, който даде живот на тази книга — моят консултант и преди всичко мой приятел, детектив Чарлс Стак от Икономически престъпления в Полицейския отдел на военната база Лодърдейл.

С Чарли, бивш национален шампион по кикбокс и карате, тренирахме заедно. Докато ме караше да вдигам все по-големи тежести и да влача тежки торби с ръкавици, отговаряше на моите въпроси. Чарли веднага отговаряше и на есемесите ми, независимо дали се намираше в съда или на среща с генерали.

Разказа ми наистина поразителни истории от своята работа под прикритие. Четеше сцените с бой, които бях написала, както и историите на Мици, и ги редактираше.

Неговата проницателност как работи престъпен ум като на истинските „Вендло“ е блестяща, а когато човек го слуша, остава като омагьосан. Обхватът на престъпленията, с които се занимава, и това, че обществото не знае нищо за тези престъпления, ме ужаси.

Никога не мога да се отблагодаря на Чарли за помощта му, за неговата интелигентност, любезност и за това, че никога не изгуби търпение.

Благодаря ти, Чарли. Ти си истински герой.