Никой не се ражда бандит.

 

Основана на реални факти, серията „Бригадата“ е история за живота на четирима младежи, израснали в един квартал. Но съдбата ръководи покорните и предизвиква непокорните. Александър Белов е обвинен в убийство, което не е извършил. За да го защитят, приятелите от детинство се заклеват във вечна вярност и създават Бригадата.

Групировка, която уверено се издига в йерархията на криминалния свят. Какви са те? Обикновени бандити или професионалисти, превърнали престъпността в свой занаят? Убийци или бизнесмени от новото време?

Когато капиталът се преразпределя и пътят на приватизацията е осеян с трупове, любовта и приятелството само пречат, а честността е лукс.

 

Авторът на „Бригадата“ е пълна загадка. Никой не знае как изглежда и кой се крие зад псевдонима Александър Белов. Предполага се, че е пряк участник в събитията, описани в книгата. Но нека истината заговори сама за себе си. За драмата на едно изгубено поколение, което отправи морално предизвикателство.

 

„Бригадата“ скандализира общественото мнение в Русия и бе посрещната с бурни реакции — на недоволство и възхищение. Така или иначе, тя бе наречена „най-откровената изповед за Прехода“.

Съдържание

Бой без правила 5,1

Бои без правил,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi

Битка за влияние 4,8

Битва за масть,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Автор: Александър Белов

Заглавие: Бой без правила

Преводач: Ива Николова

Година на превод: 2004

Език, от който е преведено: руски

Издание: първо

Издател: ИК „Ера“

Град на издателя: София

Година на издаване: 2004

Тип: роман

Националност: руска

Печатница: Експреспринт ООД

Редактор: Лилия Анастасова

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/7669

История

  1. — Добавяне (пакетиране на наличните произведения в книга)

Библиоман