Към текста

Метаданни

Данни

Включено в книгата
Оригинално заглавие
Heart of the Matter, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
Характеристика
  • Няма
Оценка
4,7 (× 17 гласа)

Информация

Сканиране
Strahotna (2016)
Разпознаване и корекция
egesihora (2016)

Издание:

Автор: Емили Гифин

Заглавие: Въпросите на сърцето

Преводач: Мария Неделева

Издател: ИнфоДар

Година на издаване: 2012

ISBN: 9789547615052

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/2084

История

  1. — Добавяне

На Сара, моята сестра и приятелка за цял живот

Благодарности

Най-сърдечни благодарности на Мери Ан Елджин, Сара Гифин, Нанси Лекрой Молър и Лайза Елджин за тяхната непоколебима, великодушна подкрепа още от първата страница. Нямаше да мога да се справя без вас и никога няма да намеря достатъчно думи, за да ви благодаря.

Дължа много и на редактора си Дженифър Ендърлин, на издателя си Стивън Лий, както и на всички в „Сейнт Мартинс Прес“, най-вече на Сали Ричардсън, Матю Шиър, Джон Мърфи, Мат Балдачи, Жан-Мари Хъдсън, Нанси Трипук, Майк Сторингс, Сара Гудман и всички търговски сили на „Бродуей“ и Пето авеню. Благодарение на вас се чувствам късметлийка всеки ден.

Задължена съм на блестящия си агент Тереза Парк и на нейния екип: Емили Суийт, Абигейл Кунс и Аманда Кардинале. Вие сте не само ненадминати професионалисти, но и направихте цялото това начинание забавно.

Благодарности също и на Кари Минтън, Марта Ариас, Стейси Хана, Мара Лъбел, Моли Смит и Грейс Маккуейд за тяхната подкрепа, на Алисън Уениг Джакаутот, Дженифър Ню, Джули Портера, Ларин Гарднър и Брайън Спейнауър за сътрудничеството им и на д-р Кристофър А. Парк и Джошуа Осуалд за задълбочените им познания, съответно върху медицината и тениса.

Признателна съм на моите читатели за сърдечността и ентусиазма им и на приятелите ми за доброто им настроение и обич.

Накрая, огромно, прочувствено „благодаря“ на Бъди Блаха и на цялото ми семейство за съветите, които са толкова много, че трудно бих могла да ги изброя.

И на Едуард, Джордж и Хариет — всички вие можете да идвате в кабинета ми по всяко време и да прекъсвате работата ми.