На пръв поглед Теса Русо има всичко, за което една жена може да мечтае: красив, известен и заможен съпруг, две прекрасни деца, близки приятелки, с които може да сподели тревогите на всекидневието или да избяга от тях. На Теса дори не й се налага да работи, затова се е посветила изцяло на грижите за семейното щастие. Въпреки че живее в същото бостънско предградие, Валъри Андерсън изглежда пълна противоположност на Теса: тя е самотна майка на шестгодишния Чарли, отдадена е на кариерата си като адвокат, а единственият й приятел е нейният брат близнак. Но един трагичен инцидент преплита съдбите на двете жени по съвсем неочакван начин, подлага ги на изпитание и ги принуждава да преосмислят представите си за семейството, любовта, верността и щастието. Увлекателен, проникновен и майсторски написан, новият роман на Емили Гифин ще ви накара да се замислите за истински важните неща в живота.

 

Книгите на Гифин са напрегнати, емоционално поглъщащи истории за женското приятелство, брака и майчинството.

Chicago Tribune

Талантът на Гифин е в създаването на живи реалистични герои, които непреодолимо ни въвличат в този многопластов, завладяващ вниманието ни роман.

Booklist

 

Емили Гифин е завършила университета „Уейк форест“ и Юридическия факултет към университета „Вирджиния“. Няколко години практикува право в Ню Йорк, след което се премества в Лондон, където се отдава изцяло на писателска дейност. Сега живее в Атланта със съпруга си и трите им деца.

Съдържание

Въпросите на сърцето 4,7

Heart of the Matter,
fb2.zip epub txt.zip sfb.zip pdf mobi


Информация

Издание:

Автор: Емили Гифин

Заглавие: Въпросите на сърцето

Преводач: Мария Неделева

Издател: ИнфоДар

Година на издаване: 2012

ISBN: 9789547615052

Адрес в Библиоман: https://biblioman.chitanka.info/books/2084

История

  1. — Добавяне

Библиоман