Към текста

Метаданни

Данни

Серия
Чарли Дейвидсън (3)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
Third Grave Dead Ahead, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
Характеристика
Оценка
5,3 (× 36 гласа)

Информация

Корекция и форматиране
hrUssI (2014)

Издание:

Даринда Джоунс. Третият гроб отсреща

Американска. Първо издание

ИК „Ибис“, София, 2013

Редактор: Любка Йосифова

Технически редактор: Симеон Айтов

Коректор: Росица Симеонова

ISBN: 978-619-157-038-6

История

  1. — Добавяне

Благодарности

Както винаги, дълбоки и искрени благодарности към Джен и Александра, задето накараха слънцето да сияе и луната да свети. Сърцето ми е ваше завинаги. Към всички в „Макмилън, Джанклоу и Несбит“. Бих ви назовала поименно, но се боя да не изпусна някой заслужил и невъзпят герой. До един сте върховни.

Към семейството ми (включително, но не само) — съпруг, родители, баби и дядовци, сестри, братя, синове, дъщери, първи братовчеди, втори братовчеди, племеннички, племенници, и моето прекрасно семейство от приятели. Трябва да отправя специални благодарности към сестра си Анет, която настоява за хонорар, тъй като продължавам да публикувам откъси от нейния живот, към брат ми Лутър, задето ми позволи да използвам името му, макар и да не го бях питала предварително и към брат ми Куентин, задето бе най-добрият, най-сводничестият сводник на света!

Дължа благодарности и на моята богиня на критиците Тами, на несравнимата Селест Брадли, на красивата Дан Дан и на невероятния Кит, които прочетоха тази книга със скоростта на светлината, за да ми предоставят така нужните отзиви. Естествено, благодаря и на богините от ЛЕРА и на всичките Дороти от сестринската общност „Рубинени чехли“. Къде щях да съм без вас? Особено без Лиз. Благодаря ти, че кръсти книгата ми!

Благодаря много на читателите и критиците, които харесаха историята на Чарли и Рейес колкото мен. Дано приключенията им бъдат многобройни, а любовта — вечна. То се знае, след като ги пусна през месомелачката.

Специални благодарности към Майк Дейвидсън за списъка на Гарет и задето направи всичко възможно, за да ми уреди гостуване при Опра. Сигурна съм, че отсъствието ми там се дължи на недоглеждане. Благодаря, че даде всичко от себе си.