Читателски коментари

(за „Набелязана мишена“ от Марлис Мелтън)

  • 1. Ади (14 септември 2017 в 01:49)

    Интересна и вълнуваща история. Само не мога да разбера, тази странна идея, главната героиня да бъде представена като грозничка… Никой не иска да чете романтични истории за грозни хора…В този жанр е нелепо използването на такъв образ. Разваля се общата нагласа на читателя. Единствено някоя грозна и озлобена жена- читателка, би могла да се почувства щастлива от така създадения образ на героинята. И тук визирам всички романи в жанра, в които жената е представена като ….. не много хубава и невзрачна, а героят е красив, мъжествен и т.н.

Уважаеми посетители на сайта, всеки е добре дошъл да изкаже мнението си относно дадено произведение. Имайте предвид, че модераторите ще изтрият коментара или част от него, ако той съдържа обидни и груби нападки към другите, както и ако рекламира собствени възгледи, които не са в контекста на произведението. Ако сте съгласни с това условие, моля, продължете към изпращането на коментара си.

Задължително е попълването на всички полета, както и писането с кирилица. Коментарите с латиница най-вероятно ще бъдат изтрити.

Спазвайте елементарни правописни правила:

  • Започвайте изреченията с главна буква;
  • Оставяйте интервал след препинателния знак, а не преди него!
Разрешени са следните етикети
  • <em>
  • <strong>
Нов коментар