Читателски коментари

(за „Вълшебната планина“ от Томас Ман)

  • 1. 34 (11 август 2017 в 20:24)

    През 2015г. излезе много информативна биография на семейство Ман от Тилман Ламе. Биографията осветлява от нови страни личността на Томас Ман, семейството му, събитията и епохата. Авторът доста се е постарал да бъде изчерпателен, но неутрален, да използва най-новите материали и кореспонденция, въпреки някой доста негативни аспекти от живота и делото на Томас Ман и семейството му. Евентуално биографията би била полезна и читателя ще вникне по-навътре в космоса Ман и да разбере защо дадени герои търпят това, а не онова развитие, защо се случва това, а не друго.

Уважаеми посетители на сайта, всеки е добре дошъл да изкаже мнението си относно дадено произведение. Имайте предвид, че модераторите ще изтрият коментара или част от него, ако той съдържа обидни и груби нападки към другите, както и ако рекламира собствени възгледи, които не са в контекста на произведението. Ако сте съгласни с това условие, моля, продължете към изпращането на коментара си.

Задължително е попълването на всички полета, както и писането с кирилица. Коментарите с латиница най-вероятно ще бъдат изтрити.

Спазвайте елементарни правописни правила:

  • Започвайте изреченията с главна буква;
  • Оставяйте интервал след препинателния знак, а не преди него!
Разрешени са следните етикети
  • <em>
  • <strong>
Нов коментар