Към текста

Метаданни

Данни

Включено в книгата
Оригинално заглавие
Hände weg von diesem Buch, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Научнопопулярен текст
Жанр
  • Няма
Характеристика
Оценка
5,1 (× 127 гласа)

Информация

Допълнителна корекция и форматиране
ira999 (2009)
Сканиране, разпознаване и начална корекция
?

Издание:

Ян ван Хелсинг. Не пипай тази книга!

Издателство „Дилок“, 2007

 

Повече информация за „Не пипай тази книга!“, както и начин за покупка на хартиеното издание можете да намерите в официалния сайт на издателство „Дилок“.

История

  1. — Добавяне
  2. — Две-три корекции
  3. — Малки корекции от Петър Енчев

Благодарности

Искам сърдечно да благодаря на Клаус Дона, който ми позволи да използвам някои впечатляващи експонати от неговата изложба Unsolved Mysteries (www.unsolved-mysteries.net). Благодарност изпитвам и към господин Уве Зелке, преводач и издател на проф. д-р Ернст Мулдашев, чиито изследователски резултати ще предизвикват сензации и в бъдеще.

Благодаря искрено на Хелма Хинтерщьосер (Bussi!), която също се оказа спусък за книгата, както и на семейството и приятелите ми — за вниманието, което проявиха, докато я пишех, и най-вече — на баща ми, за неговите критични импулси и инициативи. Благодаря на скъпата Аня — за редакторската работа, както и на приятеля ми Волфганг Сипински, който през всичките години — включително и трудните, беше до мен и чийто (понякога много търговски) начин на мислене винаги ми е помагал. Не на последно място искам да благодаря на всички читатели, с които вече изминахме дълъг път — както емоционален, така и в духовно-спиритуално отношение (знаете какво искам да кажа), защото без вас нямаше да съм този, който съм днес.

 

Ваш Ян ван Хелсинг