Пет изумителни авторки, пет незабравими истории

В тази вълнуваща колекция от разкази за паранормалното, авторките на бестселъри Стефани Майър („Здрач“), Ким Харисън („Умреш ли, почваш да внимаваш“), Мег Кабът („Как да бъдеш популярна“), Лоран Миракъл (TTYL) и Мишел Джафи („Лошо коте“) извеждат злополуките на абитуриентския бал на съвсем ново равнище. Скъсаните рокли и двата леви крака не могат да се сравнят с откритието, че твоят кавалер е „мрачният жътвар“, и той не е дошъл да ти обясни колко секси изглеждаш. От борба на ангели с демони до зловещо сбъдване на желанията — тези пет разказа ще ви забавляват много по-добре от който и да е диджей в кофти смокинг. Не ви е нужен нито абитуриентски тоалет, нито наета лимузина.

Стефани Майър

Автор на бестселър поредицата „Здрач“ и на „Домакинът“. Завършила английска литература в университета Бригам Йънг и живее със съпруга си и тримата си сина в Аризона.

Ким Харисън

Оглавява класацията на бестселърите на „Ню Йорк Таймс“ с „Умреш ли, почваш да внимаваш“, „Мъртвата вещица идва“, „Добрият, лошият и вампирът“, „Всякак, освен мъртъв“ и „Шепа талисмани“. Когато не обикаля магазините в търсене на добра музика, добър шоколад и секси ботуши, Ким работи упорито върху следващия си роман.

Мег Кабът

Автор на бестселърите от поредицата „Дневниците на принцесата“. Сред другите й книги за тийнейджъри са „Въздухар“, „Да бъдеш Ники“, серията „Медиатор“, поредицата „1-800-къде-си“, „Шийн идол“, „Гимназията Авалон“, „Кутсуз“ и „Как да бъдеш популярна“.

Лорън Миракъл

Автор на много романи за юноши и младежи, включително „Как да бъдеш лош“, „Блаженство“, „Римува се с вещици“, и оглавилите класацията за бестселъри на Ню Йорк Таймс „TTYL, TTFN“ и „L8R, G8R“. Живее със семейството си в Колорадо.

Мишел Джафи

Автор на „Лошо коте“, „Коте, коте“ и на няколко романа за възрастни, включително трилърите „Лошо момиче“ и „Любовник“. Родена в Лос Анжелис, Калифорния, сега Мишел живее в Ню Йорк Сити.