Към текста

Метаданни

Данни

Серия
Кросфайър (3)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
Entwined with You, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
  • Няма
Характеристика
Оценка
5,1 (× 92 гласа)

Информация

Сканиране
Internet (2014)
Разпознаване и корекция
Еми (2013)

Издание:

Силвия Дей. Опиянена от теб

Американска. Първо издание

ИК „СофтПрес“, София, 2013

ISBN: 978-619-151-099-3

История

  1. — Добавяне

Благодарности

Благодаря на редакторката Хилъри Соурей за цялата усилена работа по „Опиянена от теб“ и по първите две книги от поредицата „Кросфайър“. Без нея в романите щеше да има някои неясноти, много латински думи, кратки забежки към историческия жаргон и други препятствия, които да отвличат читателите от красивата любов на Гидиън към Ева. Много ти благодаря, Хилъри!

Огромна признателност за моя агент Кимбърли Уейлън и редакторката ми Синди Хуон, които помогнаха да пресъздам магията на Гидиън и Ева, докато пишех тази история. Когато имах нужда от помощ, те винаги бяха до мен. Благодаря ви, Ким и Синди!

Благодаря и на моя пиар Грег Съливан за това, че ме стимулираше да съм организирана, и за огромната му помощ в планирането на програмата ми.

Дължа благодарност и на моя агент в „Си Ей Ей“ — Джон Касир, за целия положен труд и търпението да отговаря на моите въпроси.

Благодарна съм на всички международни издатели, които приемат с невероятен ентусиазъм поредицата „Кросфайър“ и й оказват огромна подкрепа.

Благодаря и на моите читатели! Никога не бих могла да изкажа колко съм признателна за вашето търпение и подкрепа. Благодарна съм, че споделям пътешествието на Гидиън и Ева с вас.