Към текста

Метаданни

Данни

Серия
Кросфайър (3)
Включено в книгата
Оригинално заглавие
Entwined with You, (Пълни авторски права)
Превод от
, (Пълни авторски права)
Форма
Роман
Жанр
  • Няма
Характеристика
Оценка
5,1 (× 92 гласа)

Информация

Сканиране
Internet (2014)
Разпознаване и корекция
Еми (2013)

Издание:

Силвия Дей. Опиянена от теб

Американска. Първо издание

ИК „СофтПрес“, София, 2013

ISBN: 978-619-151-099-3

История

  1. — Добавяне

2

Приземих се по дупе и бедрата ми удариха матрака, отпуснах се по гръб и Гидиън се надвеси над мен. Пъхна ръка под гърба ми, повдигна ме и ме постави по средата на леглото, преди да легне върху мен. Още не бях успяла да се осъзная, когато усетих топлите му и меки устни върху гърдите си, засмукването беше бързо, ненаситно. Обхвана с длан тежката плът и започна собственически да я масажира.

— Господи, колко ми липсваше — простена той.

Усещах топлината му върху студената си кожа, след дългите нощи, прекарани без него, беше толкова приятно да чувствам тежестта на тялото му върху своето.

Обгърнах с крака прасците му, плъзнах ръце под анцуга и стиснах стегнатия му задник. Придърпах го към себе си, надигнах бедра и се опитах да усетя члена му през памучната материя, която ни разделяше. Исках да го почувствам вътре в себе си, за да съм сигурна, че отново ми принадлежи.

— Кажи го — помолих. Имах нужда да чуя думите, които той отричаше като неподходящи.

Гидиън се надигна, погледна ме и нежно отстрани кичура, паднал върху челото ми. После преглътна. Надигнах се и целунах красиво оформените му устни.

— Аз ще го кажа първа — обичам те.

Той затвори очи и целият потръпна. Обви ръце около мен и ме притисна така силно, че спря дъха ми.

— Обичам те — прошепна. — Прекалено много.

Пламенните му думи отекнаха в мен. Скрих лице в рамото му и се разплаках.

— Ангелче — каза той и стисна косата ми в юмрук.

Вдигнах глава и поех устата му, целувката ни имаше соления вкус на сълзите ми. Устните ми трескаво се движеха върху неговите, сякаш ще си тръгне всеки момент и няма да имам възможност да му се наситя.

— Ева, позволи ми… — започна той, взе лицето ми в ръце и вкара езика си дълбоко в устата ми. — Позволи ми да те обичам.

— Моля те, направи го — прошепнах и сплетох пръсти около врата му, за да не позволя да помръдне.

Огромният му възбуден член лежеше върху устните на вулвата ми и леко притискаше пулсиращия ми клитор.

— Не спирай.

— Няма. Не мога.

Обхвана дупето ми с две ръце и ме повдигна с умело движение на бедрата си. Дъхът ми замря от огромното удоволствие, което се разля по тялото ми, напрегнатите и твърди зърна на гърдите ми се допряха до неговите. Възбудата от допира до острите косъмчета беше почти непоносима. Вагината ми се сви в очакване да усети дълбокото проникване на възбудения му пенис.

Ноктите ми оставиха следи по кожата му — от раменете надолу до бедрата му. Гърбът му се изви под грубата ласка, от устните му се изтръгна ниско ръмжене, а той отметна глава, изцяло отдаден на страстта.

— Пак! — заповяда дрезгаво със зачервено лице и леко разтворени устни.

Надигнах се и забих зъби в гръдния му мускул, точно над сърцето. Гидиън изсъска и целият се разтресе.

Не можех да обуздая огромната вълна от чувства, които се надигнаха в мен — трябваше да дам воля на любовта и копнежа, на гнева и страха. И на болката. Господи, болката. Все още я усещах. Исках да се нахвърля върху него. Да го накажа и едновременно с това да му доставя удоволствие. Да го накарам да изпита поне малка част от това, което преживях, когато ме отблъсна.

Прокарах език върху едва забележимите белези, които зъбите ми бяха оставили върху кожата, той раздвижи бедра и членът му се плъзна до отворените ми срамни устни.

— Сега е мой ред — прошепна той заплашително.

Подпря се на една ръка така, че добре оформеният му бицепс изпъкна, и стисна гърдата ми с другата. Наведе глава и обхвана с уста стегнатото зърно.

Устните му горяха, имах чувството, че езикът му е направен от грубо кадифе, което се трие в чувствителната ми кожа. Когато зъбите му потънаха във възбуденото зърно, извиках, а тялото ми рязко се изви от непоносимата жажда, която прониза същността ми.

Стиснах здраво косата му, възбудата беше толкова силна, че не можех да съм нежна. Краката ми се обвиха около него и го притиснаха силно — отчаяна реакция на необходимостта да си го върна. Да го притежавам. Да го направя отново свой.

— Гидиън — простенах.

Слепоочията ми бяха мокри от сълзите, гърлото ми беше стегнато и болеше.

— Тук съм, ангелче — прошепна той, докато си прокарваше път към другата гърда с целувки.

Палавите му пръсти нежно подръпваха влажното зърно, което устните му току-що бяха изоставили, той започна нежно да го притиска, докато не издържах и се надигнах към ръката му.

— Не се опитвай да се бориш с мен. Остави ме да те обичам.

В този момент осъзнах, че дърпам косата му, опитвах се да го отблъсна от себе си и едновременно с това се стремях да съм колкото е възможно по-близо до него. Гидиън ме беше хванал като в клетка, прелъстяваше ме с прекрасното си мъжествено тяло и с интимното знание за всеки детайл от моето собствено. А аз се предавах. Гърдите ми тежаха, вагината ми бе влажна и набъбнала в очакване. Ръцете ми се движеха неспокойно, а краката ми бяха обхванали ханша му.

Въпреки това той се отдръпваше все по-далече от мен, устните му, долепени до стомаха ми, шептяха изкусителни думи.

— Толкова много ми липсваше… имам нужда от теб… трябва да те имам…

Усетих нещо топло и мокро върху кожата си, погледнах надолу и видях, че и той плаче, прекрасното му лице бе раздрано от същия прилив на емоции, с който се борех и аз.

Докоснах бузата му с треперещи пръсти, опитах да избърша сълзите му, но те се появяваха отново в мига, в който ги изтрия. Притисна лицето си в дланта ми и простена с тъга, която не бях в състояние да понеса. Можех да се справя със собствената си болка по-лесно, отколкото с неговата.

— Обичам те — напомних му аз.

— Ева.

Надигна се и застана на колене, плътният му възбуден член се огъна под собствената си тежест.

Усетих как цялата се напрегнах, желаех го толкова ненаситно. Едрото му тяло бе изваяно от твърди като скала прецизно оформени мускули, загорялата му кожа блестеше от пот. Всичко в него беше толкова властно и елегантно, всичко, освен пениса му, който бе откровено първичен с широкия си корен и множеството изпъкнали вени под кожата. Скротумът му също беше огромен и тежък. Гидиън приличаше на статуя, не по-малко красива от Давид на Микеланджело, но с много по-еротично излъчване.

Гидиън Крос наистина беше създаден, за да чука жените до пълно побъркване.

— Мой — казах дрезгаво, изправих се и грубо притиснах тяло в неговото. — Само мой.

— Ангелче.

Целуна ме грубо и страстно. Повдигна ме леко и ни обърна така, че да опре гръб в таблата на леглото и да ме сложи отгоре си. Телата ни се плъзнаха едно върху друго, хлъзгави от потта.

Ръцете му ме опипваха навсякъде, мускулите му извиваха тялото му нагоре, също както аз се бях извивала преди малко. Взех лицето му в ръце и пуснах език в устата му, опитвах се да задоволя жаждата си да го притежавам.

Той протегна ръка между краката ми и пръстите му нежно се плъзнаха по вулвата ми. Започна да гали клитора и да описва кръгообразни движения около пулсиращия ми отвор. Притиснах устни в неговите и започнах да стена и да движа бедрата си. Докосваше ме бавно и спокойно, постепенно усилваше възбудата ми, а целувката му ставаше все по-дълбока, докато накрая буквално ме чукаше в устата с език.

Не можех да дишам от удоволствие, цялото ми тяло се разтрепери, когато усетих как дългият му среден пръст прониква в мен. Дланта му се търкаше в клитора, а върхът на пръста му опипваше чувствителните точки вътре. Другата му ръка стисна бедрото ми и така ме задържа на едно място и ограничи движенията ми.

Изглеждаше така, сякаш Гидиън напълно контролира ситуацията, съблазняването му беше прецизно до съвършенство, но забелязах, че трепери по-силно от мен, а гърдите му бурно се надигат. Звуците, които се изтръгваха от него, бяха изпълнени с разкаяние и настойчива молба.

Отдръпнах се назад, поех члена му с две ръце и го стиснах здраво. И аз познавах отлично тялото му, знаех от какво има нужда и какво желае. Започнах да движа ръката си от корена към върха и върху широката главичка на пениса му се появи първата капка предеякулационна течност. Той изпъшка и се отпусна назад върху таблата на леглото, а пръстът му вътре в мен се изви. Погледът ми бе прикован от плътната капка, която се плъзна надолу по члена му и се задържа върху най-горната част на юмрука ми.

— Спри — промълви задъхано той. — Ще свърша.

Прокарах ръката си отново, устата ми се изпълни със слюнка, когато видях как от върха на пениса му се отдели още малко семенна течност. Бях диво възбудена от удоволствието му и от факта, че съм в състояние да влияя толкова силно на толкова сексуално създание като него.

Той изруга и извади пръста си от мен. Сграбчи бедрата ми и ме накара да пусна члена му. Дръпна ме, първо напред към себе си, после надолу, повдигна бедра и вкара огромния си член в мен.

Извиках и го стиснах за раменете, усетих спазъма от дълбокото проникване.

Ева.

Челюстта и шията му се напрегнаха и той започна да свършва, като се изпразваше с все сила в мен.

Спермата му ме овлажни отвътре и ме отвори, вагината ми поглъщаше пулсиращия му член, докато не усетих, че ме изпълва докрай. Забих нокти в стоманените му мускули и отворих уста, за да поема въздух.

— Поеми го — изрече той и ме премести така, че да вкара члена си докрай и да запълни и малкото останало свободно място в мен. — Вземи ме целия.

Изстенах, с удоволствие посрещнах познатото изтръпване, което изпитвах винаги, когато той проникваше така дълбоко. Оргазмът дойде неочаквано, извих гръб, докато горещото удоволствие бушуваше в мен.

Инстинктът ми се задейства, ханшът ми се раздвижи, бедрата ми започнаха да се стягат и отпускат, а съзнанието ми се фокусира изцяло върху този миг — мига, в който си връщах обратно мъжа, когото обичах. Връщах обратно сърцето си.

Гидиън се подчини на нуждите ми.

— Точна така, ангелче — окуражи ме той с дрезгав глас, членът му все още бе напълно твърд, сякаш не бе изживял разтърсващ оргазъм само преди няколко секунди.

Отпусна ръце встрани. Пръстите му здраво стиснаха завивката. Бицепсите му се свиваха при всяко движение. Стомахът му се напрягаше всеки път, когато членът му навлизаше докрай, а стегнатите мускули блестяха от потта. Тялото му действаше като добре смазана машина, която експлоатирах безмилостно.

Позволяваше ми да го правя. Отдаваше ми се изцяло.

Поклащах бедрата си и си доставях удоволствие, шепнейки името му. Вагината ми пулсираше ритмично, следващият оргазъм идваше с неочаквана бързина. Замаях се, сетивата ми бяха преситени.

— Моля те — проплаках аз. — Гидиън, моля те.

Той обхвана тила и кръста ми и ме плъзна надолу, така че и двамата легнахме хоризонтално върху леглото. Притисна ме здраво, задържа ме неподвижна и с мощни тласъци започна да прониква в мен… отново и отново. Не можех повече да устоя на триенето на плътния му пенис в мен. Разтресох се неистово и свърших отново, забивайки нокти в гърба му.

Неочаквано Гидиън ме последва, притисна ме толкова силно в прегръдките си, че едва си поемах въздух. Издиша шумно и въздухът изпълни парещите ми дробове. Бях абсолютно беззащитна, напълно обладана от него.

— Господи, Ева! — простена той и зарови лице във врата ми. — Нуждая се от теб. Толкова много.

— Миличък!

Прегърнах го силно. Все още ме беше страх да го изпусна от ръцете си.

* * *

Премигнах, вперила поглед в тавана, и осъзнах, че съм заспала. В този миг ме обзе паника, изпитах ужас, че се пробуждам от прекрасен сън и се озовавам в кошмарната действителност. Надигнах се бързо, жадно опитах да вкарам глътка въздух в болезнено стегнатите си гърди.

Гидиън.

Почти се разплаках, когато открих, че лежи до мен и диша дълбоко и равномерно през полуотворени устни. Любимият мъж, който бе разбил сърцето ми, се беше върнал при мен.

Господи…

Облегнах се назад и опрях гръб в таблата на леглото, наложих си да се отпусна и да се насладя на рядкото удоволствие да го наблюдавам, докато спи. Когато не го контролираше, лицето му се преобразяваше и ми напомняше колко млад е всъщност. Лесно забравях този факт, когато беше буден и излъчваше силата на огромната си воля, която буквално ме бе накарала да падна по задник първия път, когато го видях.

Отстраних нежно гарвановочерните кичури коса от бузите му и забелязах, че около очите и устата му са се появили нови бръчици. Освен това беше отслабнал. Раздялата ни му се беше отразила тежко, но той бе успял да го прикрие толкова добре. Или може би в моите представи беше идеален и безупречен?

Аз изобщо не бях успяла да скрия колко съкрушена се чувствах. Мислех, че всичко между нас е свършено, и всеки, който ме погледнеше, можеше да го разбере, а Гидиън всъщност бе разчитал точно на това. Беше го нарекъл „правдоподобно опровержение“. Аз го наричах „Ад“ и щях да продължавам да живея в него, докато не спрем да се преструваме, че сме разделени.

Обърнах се леко, подпрях глава с ръка и започнах внимателно да изучавам този опасен мъж, който споделяше леглото ми. Беше прегърнал възглавницата си, така че се виждаха добре очертаните му бицепси и мускулестият гръб, набразден от следите на ноктите ми. Бях го стискала и за задника, невъобразимо възбудена от усещането за движението на мускулите му, докато ме чукаше неуморно, плъзгайки дългия си пенис дълбоко в мен.

Отново и отново…

Раздвижих неспокойно крака, усетих как в тялото ми отново се надига желание. Въпреки цялата си цивилизована изисканост, на затворени врати Гидиън беше истинско диво животно; любеше ме така, че всеки път напълно разголвах душата си. Когато ме докосваше, нямах никакви защитни сили, не можех да устоя на упойващото удоволствие да разтворя бедрата си за такъв мъжествен и страстен любовник…

Той отвори очи и ясносините му ириси както винаги ме оставиха без дъх. Хвърли ми бърз прелъстителен поглед, от който пулсът ми се ускори.

— Хмм… Пак изглеждаш така, сякаш чакаш да бъдеш изчукана — промърмори той.

— И това е така, защото ти си идеален за чукане — не му останах длъжна аз. — Да се събудя до теб в леглото, е все едно да разопаковам подаръци в коледната сутрин.

Устните му се извиха в усмивка.

— За твое улеснение аз вече съм разопакован. И не се нуждая от батерии.

Гърдите ми се стегнаха от ужасен копнеж. Обичах го прекалено много. Непрекъснато се тревожех от мисълта, че няма да успея да го запазя. Той беше нещо рядко и безценно, мечта, която се опитвах да задържа в ръцете си. Въздъхнах.

— Знаеш ли, че си невъобразима вкуснотия за всяка жена. Толкова си сладък, че лигите ми потичат…

— Млъквай.

Обърна се, придърпа ме и се настани върху мен, преди да разбера какво точно се случва.

— Червив съм с пари, а ти ме искаш само заради тялото ми.

Вдигнах поглед, не можех да не се възхитя на начина, по който черната коса обграждаше прекрасното му лице.

— Искам сърцето, което се крие в това тяло.

— Твое е.

Обви ръцете си около мен и преплете краката си в моите, острите косъмчета по краката му възбуждаха свръхчувствителната ми кожа. Не можех да помръдна. Бях обладана. Беше толкова приятно да усещам горещото му твърдо тяло върху своето. Въздъхнах, чувствах как малка част от ужасните колебания ме напускат.

— Не трябваше да заспивам — каза той тихо.

Погалих косата му. Беше прав, кошмарите и атипичната сексуална парасомния, от която страдаше, правеха спането с него опасно. Понякога атакуваше физически насън и ако бях прекалено близо, ставах жертва на яростта, която крие в себе си.

— Въпреки това се радвам, че го направи.

Хвана китката ми, притегли пръстите ми до устните си и ги целуна.

— Имаме нужда от време заедно, в което не се налага непрекъснато да се страхуваме.

— О, господи! За малко да забравя. Диана Джонсън беше тук тази вечер.

Съжалих в момента, в който изрекох думите, защото те моментално издигнаха невидима стена между нас. Гидиън премигна и в същата секунда топлотата в погледа му изчезна:

— Пази се от нея. Тя е репортер.

Прегърнах го:

— Решила е да те унищожи.

— Ще трябва да се нареди на опашка.

— Защо толкова се интересува от теб? Тя е на свободна практика. Никой не й е възложил теб за задача.

— Остави тази тема, Ева.

Подразни ме начинът, по който искаше да прекрати разговора.

— Знам, че си я чукал.

— Не, не знаеш. И по-добре съсредоточи вниманието си върху факта, че в момента се каня да чукам теб.

Вече бях напълно убедена в предположението си. Освободих се от прегръдката му и се отдръпнах.

— Излъга ме.

Той се дръпна назад, сякаш го бях зашлевила.

— Никога не съм те лъгал.

— Каза ми, че откакто си ме срещнал, си правил повече секс, отколкото през последните две години взети заедно. Но пред доктор Питърсън заяви, че си правил секс два пъти седмично. Кое от двете е вярно?

Гидиън се обърна по гръб и погледна намръщено към тавана.

— Трябва ли да говорим за това сега? Точно тази вечер?

Езикът на тялото му беше толкова напрегнат и отбранителен, че раздразнението ми от опита да смени темата на мига се изпари. Не исках да се карам с него, особено за минали неща. Единствено настоящето и бъдещето имаха значение. Трябваше да му имам доверие, че ще ми бъде верен.

— Не, не трябва — отговорих тихо, обърнах се настрани и поставих ръка върху гърдите му.

Щом слънцето изгрее, отново щяхме да се преструваме, че между нас няма нищо. Нямах представа още колко дълго ще се наложи да поддържаме тази илюзия и кога отново ще сме заедно.

— Просто исках да те предупредя, че е започнала да рови около теб. Пази се от нея.

— Доктор Питърсън ме попита за сексуалните ми преживявания, Ева — каза той сухо, — което поне според мен не означава непременно чукане. Тогава не мислех, че някой ще си направи труда да види разликата между двете. Ще ти го кажа съвсем ясно — водех жени в онази хотелска стая, но невинаги ги чуках. Всъщност по-скоро беше изключение.

Представих си бърлогата му за секс — апартамент, пълен с всякакви секс играчки, в един от многото хотели, които притежаваше. Слава богу, вече я беше освободил, но аз никога нямаше да я забравя.

— Може би е по-добре да не говорим за това.

— Ти отвори темата — отвърна остро той. — Сега ще трябва да ме изслушаш.

— Прав си — въздъхнах.

— В миналото имаше моменти, когато не можех да понасям да остана сам със себе си, но едновременно с това не ми се разговаряше. Не исках дори да мисля, камо ли да изпитвам каквито и да било чувства. Имах нужда да се разсея, като насоча вниманието си към някой друг, а използването на онази ми работа изглеждаше твърде обвързващо. Можеш ли да ме разбереш?

За съжаление, можех. Спомних си случаи, когато и аз съм падала на колене пред някой мъж, само за да престана да мисля за известно време. Нямаше нищо общо с любовната игра и правенето на секс.

— Тя от жените, които си чукал, ли е? — беше ми неприятно да задам този въпрос, но така или иначе трябваше да го изясним.

Той извърна глава и ме погледна.

— Веднъж.

— Сигурно за нея е било страхотно преживяване, че да се чувства така наранена.

— Не знам — измърмори той. — Не си спомням.

— Пиян ли беше?

— Не. Господи! — възкликна той и потърка лицето си. — Какво, по дяволите, ти каза?

— Нищо специално. Просто спомена, че имаш „тъмна страна“. Предположих, че става въпрос за секс, но не я попитах за никакви подробности. Държеше се така, сякаш между нас има нещо общо, защото и двете сме били зарязани от теб. Нещо като „Клубът на изоставените от Гидиън“.

— Не бъди злобна — каза той и ме изгледа студено. — Не ти подхожда.

— Ей! — отвърнах намръщено. — Съжалявам. Не исках да се държа като абсолютна кучка. Само малко. Мисля, че при тези обстоятелства имам право.

— Какво, по дяволите, очакваш да направя, Ева? Дори не знаех, че съществуваш. — Гласът на Гидиън стана по-дълбок и по-груб. — Ако знаех, че си там някъде, щях непременно да те открия. Нямаше да се бавя и минута. Но не знаех, че съществуваш, затова се задоволявах с каквото ми падне. Ти също си го правила. И двамата сме си губили времето с неподходящи хора.

— Да, така е. Били сме пълни глупаци.

Настъпи тишина.

— Сърдиш ли се?

— Не, всичко е наред.

Той ме изгледа изненадано.

— Тъкмо беше готов да се скараме, нали? — засмях се. — Ако искаш, може и да го направим. Но аз лично се надявах пак да ме изчукаш.

Гидиън плъзна тялото си върху моето. Усетих остра болка в гърдите си, когато видях облекчението и благодарността, изписани по лицето му. Напомниха ми колко много значи за него да му вярват, че казва истината.

— Различна си — промълви той и докосна лицето ми.

Разбира се, че бях различна. Мъжът, когото обичах, беше извършил убийство заради мен. Много неща губеха значението си след подобна саможертва.